Bygpris.dk

Fladmejsel

Milwaukee Fladmejsel 30mm Hex 400x35
375 kr.
Læs mere
Fladmejsel 200 mm med håndbeskytter
55 kr.
Læs mere
POW30580CF Fladmejsel 410 mm til pow30580
130 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel,m.håndbeskytter 300x23mm
163 kr.
Læs mere
IRWIN Fladmejsel, sds-plus 20x250mm
77 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 250x25mm
109 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
96 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 150x18mm
67 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 250x26mm
90 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 200x24mm
91 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel bukket 240x26mm
187 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 200x24mm
97 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x29mm
112 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 200x26mm
76 kr.
Læs mere
IRWIN Fladmejsel, sds-max 25x400mm
100 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 150x18mm
73 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 250x25mm
114 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 300x26mm
136 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel 300x26mm
143 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, mur 300x26mm
117 kr.
Læs mere
RENNSTEIG Fladmejsel, metal 125x15mm
61 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af fladmejsel.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du finde et andet.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment, imens nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare fladmejsel.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest en mulighed ved de store byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisen på billige fladmejsel hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder gode priser, og øvrige fokuserer på service. Du skal tænke over hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra adskillige nichebutikker, så du kan handle fra et stort udvalg af fladmejsel online.
De udbredte byggecentre har butikker nær dig, og dermed har flertallet adgang til at bestille online og fragte materialerne selv. Derved har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt endda hente produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem hjælper du når du handler fladmejsel online hos dem.
Forskellige online nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Således får du formentlig en høj grad af nyttig service fra folk med ekspertviden i lige præcis fladmejsel.
Forskellige nichebutikker producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billig pris.
De største byggecentre i Danmark

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

fladmejsel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

fladmejsel silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

fladmejsel harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

fladmejsel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag flere end 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du hellere bør fremskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af det. Forudsat at du får hjælp fra en fagperson er der penge at spare ved at hente tilbud fra diverse virksomheder.
2Der er mange forskellige guides og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Særligt YouTube giver dig adgang til vældig meget konstruktiv information, særligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
3Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter dermed at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
4Det vil vise sig meningsgivende at du har de nødvendige byggematerialer parat forinden du påbegynder byggeprocessen. Du får god gavn af at notere en punktforms indkøbsliste indeholdende alle de ting du får brug for, og efterfølgende gennemløbe listen, således at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
5Der kommer jævnligt pludselige problemer når det handler om omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat rimelig plads i agendaen, med det formål at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
6Ofte vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til samtlige omkostninger, og efterfølgende undersøge eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
7Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din agenda.
8Man bør under ingen omstændigheder gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig strategisk at du har det til rådighed inden du tager fat på arbejdet. Det er desuden vigtigt at påregne de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Omfangsrige projekter bør udføres af flere personer. Desuden bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
10Inden du opstarter dit byggeprojekt er det aldeles afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Du bør nødig negligere dit eget ve og vel, så husk beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm der skåner dig imod hændelige uheld. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
12Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor må du løbende kigge på femdøgnsprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det med et brag begynder at stå ned i stænger netop som du er startet på det ellers velplanlagte byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som klart er utrolig overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

Størstedelen af online firmaer giver nu om stunder et stort udvalg af billige fragtformer til fladmejsel. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret så nem, og ofte ydermere den billigste leveringstype.

Du kan tillige prøve at få varerne sendt hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt et hak dyrere, men lige så vel virkelig problemfri med fladmejsel online. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre forudsætter at du har bopæl lige ved e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på fladmejsel er jo ualmindeligt vital ifald man står og skal bruge pakken nu og her, og derfor er det uden tvivl på sin plads at vi kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved fladmejsel. Flere online selskaber – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags fragt på utallige varenumre online, som alligevel er betinget af at du bestiller før et fastsat klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få de nye varer sendt afsted før de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte internet forretninger tilbyder levering uden beregning på fladmejsel online, men i mange tilfælde er det så præmissen at du bestiller for en bestemt pris. Derudover må man tage den mindst kostelige fragtløsning, hvilket ofte vil være at få dem til at levere pakken til et afhentningssted.

Temmelig mange webshops yder afhentning hvor du handler billig fladmejsel hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og Stark. Byggekæderne frembyder fx afhentning af fladmejsel i følgende byer:

Brøndby, Rønne, Frederiksberg, Lystrup, Tårnby, Haslev, Kalundborg, Brabrand, Glostrup, Gentofte, Slagelse, Taastrup, Nærum, Tilst, Korsør, Nyborg, Åbyhøj, Aalborg, Vordingborg, Ringsted, Randers, Aarhus, Rudersdal, Nørresundby, Skive, Næstved, Odense, Hørsholm, Hvidovre, Skanderborg, Vanløse, Roskilde, Fredericia, Solrød Strand, Rødovre, Hjørring, Risskov, Vejle, Esbjerg, Virum, Thisted, Ishøj, Nykøbing Falster, Sønderborg, Grenaa, Herning, Haderslev, Stenløse, Aabenraa, Albertslund, Greve, Varde, Allerød, Farum, Gladsaxe, Jyllinge, Hedensted, Frederikshavn, Brønderslev, Odder, Kolding, Middelfart, Nakskov, Svendborg, Holstebro, Herlev, Frederiksværk, Ballerup, Hillerød, Kokkedal, København, Højbjerg, Lillerød, Lyngby, Viborg, Ikast, Frederikssund, Dragør, Hobro, Silkeborg, Vallensbæk, Ølstykke, Helsingør, Horsens, Valby, Søborg, Hedehusene, Charlottenlund, Brønshøj, Holbæk, Værløse, Køge, Birkerød, og Struer, .

Click-and-collect ift. fladmejsel er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland), Sjælland (Amager, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Lolland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Ses der på tallene står det klart, at netshoppere jævnligt kigger efter for eksempel fladmejsel priser og køb fladmejsel. Foruden dette oplever vi jævnligt folk efterspørge bl.a. fladmejsel online, fladmejsel tilbud og billig fladmejsel, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen.

Den bedste pris på fladmejsel

Det er jo efterhånden rigtig ligetil for alle at finde de bedste priser på billige fladmejsel online hos diverse internet virksomheder, og altså har de fleste internet foretagender ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på fladmejsel markant, og derudover love portofri fragt.

Derfor kan det trods alt blive lønnende at efterse nogle forskellige shops på nettet efter rabatter og tilbud på fladmejsel online inden du køber, sådan at du er skudsikker på at indhente den laveste pris. Se ikke bare hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik forhandler billige fladmejsel online på tilbud til en pris der anses for mystisk lav, kunne det undertiden være et faresignal om en uægte shop. Handler med kort er heldigvis omfavnet af en foranstaltning, hvilket begunstiger dig som køber overfor snydagtige internet virksomheder.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at dække regningen på fladmejsel senere. Det fås normalt ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og XL-Byg.

Ved indkig i søgedata står det markant, at online shoppere typisk søger efter bl.a. fladmejsel priser og køb fladmejsel. Foruden dette ser man ofte folk efterspørge bl.a. fladmejsel tilbud, billig fladmejsel samt fladmejsel online.

Læs folks evalueringer

Trustpilot leverer nogle gunstige genveje til at kigge nærmere på en stor portion eksisterende køberes evalueringer og af den grund er det en hjælp, at du sonderer online shoppens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige fladmejsel online.

Facebook frembringer derudover ret så pålidelige chancer for at få indtryk af e-forhandlerens popularitet. Her er der mange netbutikker hvor man kan frembringe en omtale af købsoplevelsen, hvilket desuden bør bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige fladmejsel online på en netbutik burde man principielt tage stilling til shoppens regler, det er dog typisk en tidskrævende opgave, særligt på de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Et nemt alternativ kunne være at se hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det bør være en forsikring om at internet webshoppen retter sig efter de officielle regler, udover at forretningen rutinemæssigt overværes af sagkyndige som er indført i reglerne.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, ifald du forvoldes dilemmaer i processen med dit køb af fladmejsel. Ydermere slår vi et slag for at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle vilkår der kan håndhæves i forbindelse med købet af fladmejsel online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet selskabet kører med.

I relation til det er det desuden afgørende, at man altid bibeholder sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan vidne om sit køb af fladmejsel, ligegyldig om man har købt fra Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark eller Bauhaus.

Kim gav 5 stjerner

Udmærket

Jens gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Kim D gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Else J gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til din online shopping
1Det er efterhånden ekstremt overkommeligt for alle at analysere priser online på billige fladmejsel på flere online forhandlere, og for det yder mange internet forhandlere levering uden gebyr. Det kan immervæk være lukrativt at checke nogle enkelte online outlets efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, så man er sikret at opnå den bedste pris.
2Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt online virksomheden er godkendt af e-mærket, som skulle være en indikator for at internet selskabet opretholder de opstillede regler, udover at virksomheden en gang i mellem besøges af jurister der forstår vilkårene. Forud for at nogen køber billige fladmejsel hos en netshop bør man faktisk betragte webbutikkens handelsvilkår.
3Fragttiden er jo meget aktuel ifald du har brug for produkterne øjeblikkeligt, så af den grund er det komplet aktuelt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt for fladmejsel. Masser af internet forhandlere garanterer billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et fast klokkeslæt.
4Trustpilot leverer stort set pålidelige genveje til at iagttage en lang række tidligere konsumenters synspunkter og derfor er det en hjælp, at du læser e-handlens anmeldelser forud for at du bestiller billige fladmejsel online. Facebook frembringer for øvrigt faktisk gode løsninger til at få indsigt i online forretningens pålidelighed.
5Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der assisterer køberen imod svindlende internet foretagender. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at klare regningen over et længere tidsrum.
6Forud for at folk shopper billige fladmejsel på en online virksomhed kan man helt sikkert granske webshoppens vilkår, men det er i reglen ikke super interessant. For øvrigt rekommanderer vi at du er påpasselig med de mest relevante regler der er gældende for købet af billige fladmejsel online, f.eks. hvilken ombytningspolitik online forretningen benytter.
7Visse internet firmaer lover levering uden betaling på fladmejsel, men tit påkræves det at man indkøber for et bestemt beløb. Ellers burde man beslutte sig for den mindst kostelige fragtløsning, der gerne vil blive at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden er sædvanligvis lige så vel ret fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsudgave er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
8Den mest betalelige leveringsform vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens bopæl. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være vældig vigtig ifald du står og skal bruge fladmejsel om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte firmaer på nettet fragt uden betaling, men typisk er det så nødvendigt at der shoppes for en fastsat sum.
9Masser af butikker på nettet foreslår nu en hel del forskellige billige muligheder for fragt til fladmejsel. Det mest almindelige er for nærværende udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Leveringstypen er jo yderst let, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste leveringsform.