Bygpris.dk

Fladtang

Elektronik Fladtang 125 mm
35 kr.
Læs mere
Knipex fladtang elekt. 115mm 3512 115
228 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund kan du overveje at handle hos et online byggecenter, som tilbyder råd og vejledning til valg af fladtang.
Når du vil have varerne med det samme eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne på egen hånd. Dette er specielt et alternativ hos de udbredte byggekæder.
Nogle byggekæder fremviser et stort udvalg af varer, og nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan vurdere om det er essentielt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, foruden blot fladtang.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige fladtang fra byggecenter til byggecenter. Enkelte vil have de bedste priser, hvorimod øvrige vil have service. Du bør forholde dig til hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre findes overalt i landet, og derfor har folk chancen for at handle online og hente materialerne personligt. Af den grund har man valget om at spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet skaffe varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder køber varer fra adskillige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af fladtang online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en lavere pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem vil du modtage super kyndig assistance fra medarbejdere med ekspertviden i lige præcis fladtang.
De fleste webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe fladtang online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag over 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

fladtang silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i deres 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

fladtang bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 kollegaer i de 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

fladtang harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

fladtang jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der kommer uden tvivl utidige problemstillinger når det gælder svære projekter, og derfor vil det være af stor betydning at man har afsat tilstrækkelig tid i planen, som er vigtigt for at man er overbevist om at nå i mål med projektet.
2Du må aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det være meningsfuldt at du har grejet til rådighed når du indleder byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at indregne de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
3Typisk vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det kan være en god idé at kortlægge hver enkelt udgiftspost, og dernæst undersøge online tilbud på hver enkelt.
4Det er aktuelt at du har samtlige bygningsmaterialer klar til brug forinden du kaster dig over håndværket. Du kunne med fordel sammenfatte en punktforms liste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og som det næste eftergå materialerne, hvormed du er overbevist om at der ikke mangler noget.
5Før du starter arbejdet kan det blive ekstremt meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ved opgaver udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du jævnligt undersøge prognosen for vejret i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at regne nøjagtig som du står midt i det vigtige byggeprojekt.
7Det er oplagt at få assistance til dele af projektet, navnlig i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Omfangsrige byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
8Planlægning vil være vejen til succes med dit arbejde. Du bør udarbejde en strømlinet agenda, som fortæller hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende nummerorden. Vær skarp når du udarbejder strategien.
9Du skal nødig se bort fra dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis hjelm og sko der skåner dig overfor mulige risici. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, især hvis du ikke får professionel hjælp.
10Du har adgang til alle mulige former for instruktioner og videoer online som kan hjælpe dig. Især YouTube er kilde til vældig meget konstruktiv info, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
11I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Bidraget betinges altså af at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
12Du burde måske tænke over om projektet kan klares alene, eller du må fremskaffe professionel assistance til afslutningen af projektet. Når du skal have assistance fra en professionel er det normalt at modtage uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er yderst flot. Karakteren grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er smartest?

En lang række butikker på nettet yder nu om stunder et stort udvalg af billige muligheder for levering til fladtang. En der er meget populær er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du selv henter din bestilling når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo vældig simpel, samt oftest derudover den mindst kostelige form for levering.

Du kan alternativt afveje for og imod at få leveret hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er til tider en sjat mere omkostningsfuld, men omvendt temmelig uproblematisk ift. fladtang online. Den billigste leveringsmulighed er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig nær e-forhandlerens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på fladtang kan være meget vigtig ifald vi har brug for dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det relativt centralt at man besigtiger den estimerede leveringstid ved fladtang. En del internet firmaer – herunder Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig 1 dags fragt på masser af varer online, som imidlertid regnes ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer afsendt forinden de logistikansatte tager hjem.

Visse internet forretninger frembyder fragt uden gebyr på fladtang online, men ofte gælder det kun hvis man handler for en præcis sum. Alternativt kunne man gribe den mest betalelige leveringsløsning, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop.

Størstedelen af webbutikker udlover afhentning hvor du handler billig fladtang online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Bauhaus. Byggecentrene foreslår blandt andet afhentning af fladtang i følgende områder:

Holstebro, Esbjerg, Rønne, Kolding, Dragør, Kalundborg, Slagelse, Middelfart, Næstved, Odder, Svendborg, Haderslev, Gentofte, Odense, Brønderslev, Vordingborg, Tilst, Sønderborg, Brabrand, Korsør, Ishøj, Værløse, Åbyhøj, Vallensbæk, Brøndby, Hobro, Helsingør, Frederikssund, Struer, Viborg, Charlottenlund, Ølstykke, Aarhus, Rudersdal, Varde, Jyllinge, Frederikshavn, Kokkedal, Ringsted, Holbæk, Ballerup, Lystrup, Aalborg, Lillerød, Birkerød, Solrød Strand, Herlev, Hvidovre, Hørsholm, Højbjerg, Stenløse, Lyngby, Nakskov, Vanløse, Hillerød, Valby, Nykøbing Falster, Risskov, Vejle, Virum, Hedehusene, Greve, Farum, Frederiksberg, Nærum, Glostrup, København, Silkeborg, Skanderborg, Frederiksværk, Taastrup, Aabenraa, Herning, Rødovre, Thisted, Søborg, Køge, Randers, Allerød, Hjørring, Brønshøj, Ikast, Nyborg, Haslev, Gladsaxe, Albertslund, Fredericia, Nørresundby, Skive, Tårnby, Grenaa, Roskilde, Horsens, og Hedensted, .

Click-and-collect af fladtang er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Falster), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland).

Når man ser på søgedata står det klart, at internet shoppere ofte kigger efter blandt andet køb fladtang og fladtang priser. Derudover oplever man jævnligt online shoppere efterspørge fx fladtang tilbud, fladtang online og billig fladtang, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

Gode priser på fladtang

Det er jo efterhånden virkelig praktisk for alle at søge sig frem til tilbud på billige fladtang online fra diverse internet firmaer i Danmark, og derfor har langt de fleste butikker på nettet set sig tvunget til at nedskære prisen på fladtang betydeligt, og ydermere garantere levering uden beregning.

Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at se nærmere på nogle forskellige e-butikker efter rabatter og tilbud på fladtang online inden du gennemfører dit køb, så man er sikret at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Man bør bare være så påpasselig, at når en online webshop udbyder billige fladtang online for en pris som kan virke utopisk tiltalende, bør det ofte være en varsel om en uægte internet virksomhed. Bestillinger med kort er trods alt inkluderet i et regulativ, hvilket hjælper folk imod svindlende webshops.

Generelt foreslår vi kortkøb eller mobilbetaling. Alternativt bør du benytte en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen på fladtang over en længere periode. Det fås normalt ved specialiserede netshops, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi kigger i data står det markant, at internetbrugere jævnligt kigger efter fx billig fladtang og fladtang online. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere søge efter fx køb fladtang, fladtang tilbud og fladtang priser.

Læs tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot indebærer relativt pålidelige muligheder for at dechifrere adskillige øvrige køberes anmeldelser og derfor kan det være til hjælp, at du vurderer netbutikkens kritik inden du handler billige fladtang online.

Facebook forærer dig ligeledes fuldstændig gunstige genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Derudover ses en række webbutikker hvor det er muligt at sammensætte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes kan udnyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige fladtang online i en e-forhandler bør de reelt gennemlæse forhandlerens handelsbetingelser, det er dog typisk ikke videre spændende, især ved de velkendte byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Et alternativ kunne være at granske hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det bør være en angivelse af at e-butikken opretholder de gældende danske regler, foruden at internet shoppen hyppigt besøges af specialister som har megen viden om lovgivningen.

Dette er desuden din genvej til en hjælpende hånd, hvis du møder vanskeligheder ved din ordre på fladtang. Derudover støtter vi at man er klar over de primære vedtægter der gælder for købet af fladtang online, som fx den returret internet webshoppen har.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst sikrer ens kvittering på e-mail, så man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af fladtang, uafhængig af om man har købt fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen eller XL-Byg.

Bente gav 5 stjerner

Alt ok

Anders Christiansen gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Tina F gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Hans gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til internetshopping
1Den mest betalelige leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men den mulighed beroer på at du har bopæl nærved online virksomhedens arbejdslager. Den fragtmetode kan være særdeles vital hvis man absolut skal bruge fladtang øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer visse online shops levering uden gebyr, men oftest er det betinget af at der aftages for et præcist beløb.
2Trustpilot frembringer super tiltalende muligheder for at eftersøge ganske mange andre brugeres kritik og af den grund støtter vi, at du eksaminerer internet butikkens ratings før du bestiller billige fladtang online. Facebook medfører endvidere en del pålidelige genveje til at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed.
3Forud for at nogen bestiller billige fladtang hos en shop bør de til hver en tid kigge på netbutikkens regler, dog er det oftest ikke videre spændende. Endvidere kan det være til hjælp at køber er vidende om de primære forhold i forbindelse med shopping af billige fladtang online, som for eksempel hvilken bytteret internet forretningen har.
4En hel del forhandlere på nettet tilbyder gratis levering på fladtang, men oftest er det forbeholdt når man shopper for en fastsat sum. I øvrigt skal du tage den billigste leveringstype, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver godt nok endvidere temmelig fremkommelig. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
5Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for enhver at sammenligne priser online på billige fladtang i blandt diverse internet outlets, og derved frembyder en lang række internet forretninger i Danmark billig levering. Det kan til hver en tid blive smart at efterse forskellige online webshops efter rabat og tilbud før du færdiggør din shopping, så du er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.
6Vi tilråder køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er dækket ind under en anordning, der begunstiger køberen imod fup forretninger på nettet. Alternativt kunne du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere omkostningerne over en periode.
7Mange internet shops tildeler i dag en lang række forskellige billige metoder til levering til fladtang. En favorit er i vore dage pakkeshops, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente produkterne når du har lyst. Denne er altså super problemfri, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte fragtmulighed.
8Antal dages levering er jo særligt betydningsfuld i tilfælde af at vi behøver varen inden for få dage, og herved er det skam essentielt at vi studerer den estimerede leveringsdato ved fladtang. Flere forretninger på nettet tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer, som imidlertid forudsætter at ordren lægges før et nøjagtigt tidspunkt.
9Vi tilråder at se om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det ofte er et tegn på at internet webshoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, udover at virksomheden lejlighedsvis kontrolleres af eksperter som kender de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige fladtang på en internet webshop behøver de reelt overveje butikkens regler.