Bygpris.dk

Flamingoskærer

Flamingoskærer PROFIX 200
2.350 kr.
Læs mere
Flamingoskærer Polyshark - Bøjleløs
17.650 kr.
Læs mere
Flamingoskærer SPC 3013
8.820 kr.
Læs mere
EDMA Flamingoskærer 1320mm
4.998 kr.
Læs mere
SYDVESTA flamingoskærer SPC 3013
8.748 kr.
Læs mere
SYDVESTA flamingoskærer TOPLEX 500
9.898 kr.
Læs mere
ROTHENBERGER Flamingoskærer 190W
1.995 kr.
Læs mere
SYDVESTA flamingoskærer Profix 400
8.795 kr.
Læs mere
EDMA Flamingoskærer 200mm
1.695 kr.
Læs mere
SYDVESTA flamingoskærer Profix 250 air
2.998 kr.
Læs mere
EDMA Flamingoskærer 230V Leveres i plast transport kuffert
9.100 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Der vil være forskel på priserne på billige flamingoskærer hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har gode priser, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
Nogle byggekæder udbyder et bredt vareudvalg, hvorimod andre har fokus på en bestemt type af vare. Du kan bestemme om det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot flamingoskærer.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller blot vil blive fri for fragtgebyret, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er i særdeleshed en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
For en del er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få tips og tricks til valg af flamingoskærer.
Du bør kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel returret. Man bør derfor undersøge netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Det kan du se som positivt.
De store byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har flertallet valget om at handle online og hente varerne selv. Dermed er der mulighed for at spare fragtgebyret, og tilmed få fat i produkterne straks.
De udbredte byggecentre samler produkter fra flere specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af flamingoskærer online.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve super begavet hjælp fra nogle som er eksperter i lige præcis flamingoskærer.
Diverse niche netbutikker producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du idet du bestiller flamingoskærer online hos dem.
Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

flamingoskærer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

flamingoskærer bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 ansatte i virksomhedens 6 butikker. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

flamingoskærer harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

flamingoskærer silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Forinden du starter byggeriet må det være ekstremt fundamentalt at du sikrer dig, at projektet overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde en række regler for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
2I nogle tilfælde kan man søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at renoveringen bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
3Du skal nødig nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke påklædning som arbejdssko der skåner dig overfor potentielle skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
4I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har kontrol over udgifterne. Det kan vise sig at være økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør indsamle eventuelle tilbud på dem hver især.
5Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Typisk kan det vise sig klogt at du har udstyret klar til brug når du igangsætter byggeprocessen. Husk også at inkludere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
6Der præsenterer sig som regel utidige udfordringer i tilfælde med avancerede opgaver, og herved viser det sig betydningsfuldt at man har afsat god nok plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at nå i mål med projektet.
7Der findes ekstremt mange guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til ekstremt meget brugbar oplysning, specielt når du leder på engelsk.
8Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har de påkrævede materialer indkøbt i god tid før du kaster dig over projektet. Du vil med fordel kunne udfærdige en hurtig indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og derefter gennemløbe listen, hvormed du er sikker på at alt er som det skal være.
9Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Ifald du anskaffer assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at notere en pris fra forskellige entreprenører.
10Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt når det er krævende projekter. Nogle ting bør udføres af mere end en person. Samtidig bliver det hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
11Planlægning bliver metoden til at lykkes med projektet. Du må have en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din køreplan.
12For projekter udenfor kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den årsag kan du jævnligt lægge mærke til vejrudsigten i dagene før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at stå ned i stænger netop som du er startet på det komplicerede projekt.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er rigtig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken slags levering skal jeg vælge?

En række online virksomheder yder nu om stunder mange forskellige billige fragtmuligheder til flamingoskærer. Den mest populære er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig i høj grad fremkommelig, samt mange gange derudover den billigste leveringsform.

Du kan endvidere tænke over at få leveret til din bolig eller ud på dit arbejde. Løsningen er desværre en kende mere bekostelig, men tillige ret så nem med flamingoskærer online. Den mest prisbevidste metode til levering er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det kræver at du er lige ved e-firmaets byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på flamingoskærer er selvfølgelig ret så afgørende når du har brug for ordren fluks, så af den grund er det rimelig meningsfuldt at vi ser nærmere på leveringstiden ved flamingoskærer. En masse webshops – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på en række varenumre online, men som ikke desto mindre er påkrævet at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få produkterne ordnet før lagermedarbejderne får fri.

Nogle enkelte webbutikker lover portofri levering på flamingoskærer online, men i reglen forudsætter det at du bestiller for en præcis sum. Alternativt kan man tage den billigste fragtmulighed, der ofte er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggecentre tilbyder click-and-collect hvor du handler billig flamingoskærer derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen. Byggecentrene frembyder fx afhentning af flamingoskærer i disse byer:

Struer, Næstved, Allerød, Herning, Grenaa, Frederikssund, Svendborg, Skive, Vanløse, Farum, Charlottenlund, Dragør, Aarhus, Nyborg, Hvidovre, Lyngby, Fredericia, Viborg, Kalundborg, Thisted, Korsør, Lystrup, Skanderborg, Holstebro, Haslev, Vordingborg, Virum, Odder, Sønderborg, Ringsted, Nørresundby, Vallensbæk, Greve, Kokkedal, Birkerød, Køge, Brønshøj, Hedensted, Aalborg, Ølstykke, Rudersdal, Herlev, Albertslund, Brøndby, Nykøbing Falster, Nærum, Varde, Brabrand, Frederiksværk, Frederiksberg, Hørsholm, Risskov, Horsens, Solrød Strand, Rødovre, Valby, Taastrup, Stenløse, Haderslev, Esbjerg, Hedehusene, Tilst, Ishøj, Kolding, Hjørring, Højbjerg, Søborg, Frederikshavn, Rønne, Silkeborg, Brønderslev, Lillerød, Slagelse, Nakskov, Hobro, Ikast, Hillerød, Roskilde, Helsingør, Jyllinge, Åbyhøj, København, Tårnby, Glostrup, Aabenraa, Værløse, Middelfart, Gentofte, Ballerup, Odense, Gladsaxe, Randers, Vejle, og Holbæk, .

Klik-og-hent af flamingoskærer er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Sydsjælland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at internetbrugere typisk leder efter bl.a. flamingoskærer priser og flamingoskærer online. Vi ser derudover tit netshoppere søge bl.a. billig flamingoskærer, køb flamingoskærer og flamingoskærer tilbud, foruden de store byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og 10-4.

Den bedste pris på flamingoskærer

Det har vist sig at være særligt praktisk for forbrugerne at vurdere tilbud på billige flamingoskærer online fra forskellige internet handler, og til gengæld har en hel del online webshops ikke kunne slippe for at trykke prisen på flamingoskærer helt i bund, og ovenikøbet præstere fragt uden gebyr.

Dog kan det ikke desto mindre blive nyttigt at studere nogle enkelte internet webshops efter tilbud på flamingoskærer online inden du bestiller, sådan at man er garanteret at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Du må bare være klar over, at ifald en e-shop markedsfører billige flamingoskærer online til salg for en tilbudspris som anses for mystisk billig, så burde det ofte være et signal om en snydagtig internet webshop. Kortbestillinger er på den anden side dækket ind under et regulativ, der sikrer os imod falske internet handler.

Generelt slår vi et slag for kortkøb eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage prisen på flamingoskærer over tid. Det fås ofte hos niche netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Når vi ser på data bliver det klart, at folk mange gange kigger efter bl.a. flamingoskærer online og køb flamingoskærer. Man ser derudover jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis flamingoskærer tilbud, flamingoskærer priser samt billig flamingoskærer.

Tjek tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot præsterer rigtig fantastiske genveje til at inspicere en hel del øvrige brugeres oplevelser og af den grund foreslår vi, at du læser e-shoppens vurderinger forud for at du handler billige flamingoskærer online.

Facebook frembringer endvidere ret pæne genveje til at få indtryk af e-shoppens kundefokus. Her ser vi faktisk online varehuse i Danmark hvor folk kan offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel bør drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk handler billige flamingoskærer online hos en webshop behøver de i virkeligheden kigge på butikkens forretningsaftale, det er dog ofte ikke specielt ophidsende, især hos de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af hvorvidt e-shoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det længe har været en indikator for at internet selskabet opfylder de opstillede regler, udover at e-firmaet jævnligt revideres af fagmænd som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, når du møder vanskeligheder i processen med din ordre på flamingoskærer. Foruden dette foreslår vi at man er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af flamingoskærer online, fx den bytteret internet forhandleren har.

I relation til det er det virkelig essesentielt, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, således man til enhver tid kan vidne om sin bestilling af flamingoskærer, uafhængig af om man bestiller fra 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

Hans A gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jan Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Charlotte gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Christian Olsen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Fragttiden kan være ualmindeligt udslagsgivende hvis du står og skal bruge varen om kort tid, så af den grund er det ret aktuelt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid på flamingoskærer. De fleste online virksomheder tilbyder billig dag-til-dag fragt på de fleste af deres produkter, men som ikke desto mindre betinges af at transaktionen realiseres forinden et givent klokkeslæt.
2Vi anbefaler generelt at kontrollere hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, grundet at det længe har været en sikkerhed for at webbutikken overholder de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen løbende evalueres af sagkyndige som behersker de gældende love. Inden nogen handler billige flamingoskærer i en forhandler på nettet kan man de facto studere e-shoppens betingelser.
3Flere internet shops sikrer portofri fragt på flamingoskærer, men ofte under forudsætning af at man shopper for en fastsat sum. I øvrigt må man vælge den mest betalelige leveringsløsning, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragttypen er typisk til gengæld vældig ukompliceret. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog utvivlsomt være at du selv henter pakken.
4Forinden nogen køber billige flamingoskærer i en internet butik burde de for at være på den sikre side gennemse butikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste et omfattende projekt. I øvrigt stiller vi forslag om at køber er påpasselig med de primære vilkår der kan have indflydelse på købet af billige flamingoskærer online, fx den returrettighed shoppen benytter.
5Masser af webshops i Danmark frembyder nu om dage en lang række forskellige billige fragtmuligheder til flamingoskærer. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv afhenter ordren når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså usædvanlig simpel, og endda tilmed den mest betalelige leveringsmodel.
6Generelt anbefaler vi kortkøb eller MobilePay. Handler med kort er omfavnet af en ordning, hvilket garanterer køber imod uoprigtige butikker på nettet. Alternativt kunne du anvende et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du ønsker at dække beløbet senere.
7Trustpilot resulterer i sådan set fine chancer for at læse mange nuværende brugeres kritik og derfor foreslår vi, at du kigger på internet forretningens ratings forud for at du bestiller billige flamingoskærer online. Facebook byder på derudover aldeles fine løsninger til at få kendskab til online webshoppens kundefokus.
8Den mest betalelige leveringsversion vil altid være selv at hente varerne, som desværre står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af e-butikkens tilholdssted. Den fragtform er jo særligt udslagsgivende hvis du skal bruge flamingoskærer øjeblikkeligt. Alternativt så lover nogle få forhandlere på nettet gratis levering, men undertiden er det påkrævet at man aftager for et præcist beløb.
9Det er jo efterhånden ualmindeligt fleksibelt for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige flamingoskærer fra flere webbutikker, og altså lover langt de fleste forhandlere på nettet levering uden beregning. Det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at analysere diverse online firmaer efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.