Bygpris.dk

Flisebor

Fliseborsæt med fireskærs hårdmetalspids
308 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende forretningens regler.
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne selv. Dette er navnligt et alternativ hos de kendte byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et stort produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden blot flisebor.
Det er absolut utrolig relevant at tjekke, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige flisebor hos de forskellige online byggekæder. En del har fokus på de bedste priser, og øvrige har et højt serviceniveau. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
For nogle er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af flisebor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til øget tryghed når man skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra flere specialbutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af flisebor online.
De gængse byggekæder finder du i det meste af landet, og hermed har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere materialerne personligt. I kraft af det har du chancen for at slippe for leveringsomkostningen, samt samtidig få varerne straks.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem støtter du når du handler flisebor online fra deres webshop.
Diverse nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du få ekstra erfaren sparring fra folk som er specialister i netop flisebor.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en billigere pris.
De største byggecentre i Danmark
flisebor bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu over 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

flisebor harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

flisebor jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

flisebor silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved opgaver udendørs har vejret stor betydning. Af den grund må du hyppigt kigge på prognosen for vejret i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at vælte ned netop som du er godt i gang med det komplicerede projekt.
2Man vil for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være essentielt at have det ved hånden forinden du påbegynder arbejdet. Det er desuden afgørende at medregne de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
3Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et regnskab for dit projekt, så du har en økonomisk ramme. Det er en god idé at kortlægge alle udgiftsposter, hvorefter man bør gennemgå beløbet for dem en ad gangen.
4Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få forudsat at projektet gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte kræver altså at ombygningen har betydning for klimaet.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemer i tilfælde med større opgaver, og altså vil det være væsentligt at man afsætter passende plads i tidsplanen, med formålet om at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
6Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt når det kommer til store byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter kræver flere personer. Desuden vil det vise sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
7Godt forarbejde vil altid være kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en struktureret handlingsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af handlingsplanen.
8Det kan overvejes hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal sikre dig hjælp fra en ekspert til dele af byggeriet. Når du benytter assistance fra en professionel kan det være fordelagtigt at indhente prisoverslag fra en håndfuld håndværkere.
9Forinden du iværksætter byggeprocessen må det være ret fornuftigt at være sikker på, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
10Du bør ikke negligere sikkerheden, så glem ikke beklædning som sko og hjelm som beskyttelse mod mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i eksperthjælp.
11Du kan finde mange forskellige hjælpeartikler og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube er anvendeligt med utrolig meget udbytterig info, specielt såfremt du benytter den engelske version.
12Det bliver aktuelt at du har de presserende bygningsmaterialer klar før du indleder projektet. Du kan med fordel nedskrive en simpel indkøbsseddel med alt det du skal bruge, og dernæst gennemgå oversigten, hvormed du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet toprating, og alene 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er absolut betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En hel del internet selskaber yder til alt held et hav af forskellige billige leveringsformer til flisebor. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er altså ultra let gængelig, og mange gange endvidere den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du burde lige så vel planlægge at få varerne sendt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Den er oftest en tak mere pebret, men endda ultra praktisk ved køb af flisebor online. Den mest letkøbte leveringstype er dog selv at hente ordren, men dette kræver at du er i nærheden af internet shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på flisebor kan være vældig central såfremt du står og skal bruge dine nye varer fluks, og af den grund er det jo klogt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på flisebor. En lang række internet butikker – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varenumre online, men vær på vagt da det regnes ud fra at ordren indsendes inden et fast klokkeslæt, så at de kan nå at få varen afsted inden pakkepersonalet har fri.

Nogle få internet varehuse frembyder gratis fragt på flisebor online, men typisk påkræves det at man køber for et fastsat beløb. Ellers kunne man overveje den billigste leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker yder afhentning hvor man bestiller billig flisebor online og afhenter i byggecenteret. For eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma og Davidsen. Byggemarkederne tildeler eksempelvis afhentning af flisebor i disse områder:

Lillerød, Lystrup, Valby, Hedensted, Åbyhøj, Odder, Thisted, Silkeborg, Greve, Skive, Solrød Strand, Allerød, Hobro, Virum, Køge, Odense, Struer, Horsens, Brønderslev, Rønne, Varde, Middelfart, Vallensbæk, Næstved, Brønshøj, Aarhus, Rudersdal, Vordingborg, Gladsaxe, Frederiksværk, Holbæk, Frederikshavn, Tilst, Brabrand, Albertslund, Fredericia, Ølstykke, Randers, Helsingør, Dragør, Frederiksberg, Hillerød, Stenløse, Brøndby, Højbjerg, Lyngby, Nærum, Jyllinge, Nyborg, Haderslev, Nykøbing Falster, Birkerød, Vanløse, Søborg, Skanderborg, Charlottenlund, Hørsholm, Haslev, Ikast, Herlev, Svendborg, Farum, Tårnby, Gentofte, Ballerup, Hjørring, Esbjerg, Taastrup, Korsør, Ishøj, Nørresundby, Vejle, København, Frederikssund, Kolding, Nakskov, Sønderborg, Hedehusene, Glostrup, Slagelse, Værløse, Herning, Hvidovre, Grenaa, Rødovre, Risskov, Holstebro, Kalundborg, Kokkedal, Roskilde, Ringsted, Aalborg, Viborg, og Aabenraa, .

Click-and-collect af flisebor er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Nordsjælland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker tit efterspørger eksempelvis køb flisebor og flisebor tilbud. Vi ser desuden tit mennesker søge efter fx billig flisebor, flisebor online samt flisebor priser, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Spar penge på flisebor

Det er i dag virkelig gnidningsløst for forbrugerne at finde de bedste priser på billige flisebor online på tværs af internet selskaber, og derfor har massevis af internet outlets set sig nødsaget til at nedsætte salgspriserne på flisebor kolossalt, og i øvrigt byde på portofri fragt.

Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at se nærmere på et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på flisebor online inden du placerer ordren, således at man er skråsikker på at antage den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet webshop reklamerer billige flisebor online for en pris som kan virke mystisk billig, kunne det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en svindel shop. Betalinger med kort er i hvert fald omsluttet af et lovbud, der beskytter køber imod svindlende webbutikker.

Vi anbefaler kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du ser en fordel i at afbetale pengene til flisebor over en længere periode. Det fås som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at folk typisk leder efter blandt andet flisebor priser og billig flisebor. Foruden dette oplever man tit mennesker søge for eksempel køb flisebor, flisebor online samt flisebor tilbud.

Se nærmere på tidligere kunders evalueringer

Trustpilot genererer egentlig strålende chancer for at studere mange andre forbrugeres reflektioner og derved går vi ind for, at du ser nærmere på netbutikkens anmeldelser før du bestiller billige flisebor online.

Facebook leverer ydermere nogenlunde hæderlige løsninger til at få indblik i internet butikkens popularitet. Tilmed er der mange internet virksomheder hvor kunder kan udfærdige en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forinden nogen køber billige flisebor online på en e-forhandler burde de på en vis måde få overblik over webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke særlig sjovt, særligt ved de store byggecentre som Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og XL-Byg.

En anden mulighed kunne måske være at bemærke hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er en antydning af at e-shoppen efterlever de danske love, og at online webshoppen nu og da evalueres af specialister der forstår de gældende vilkår.

Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, ifald du forvoldes vanskeligheder ved din handel med flisebor. Yderligere er det godt at man er omhyggelig omkring de mest basale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af flisebor online, fx hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen kører med.

Her er det ydermere afgørende, at man stadigvæk sikrer sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne vidne om sin bestilling af flisebor, uafhængig af om man shopper hos Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma eller Silvan.

Birthe Hansen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Jørgen G gav 4 stjerner

God til prisen

Per T gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Inge Olsen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til din online shopping
1Mange shops på nettet giver til alt held diverse billige leveringsformer til flisebor. En favorit iblandt mange er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når det passer dig. Fragtløsningen er jo vældig ligetil, og ofte derudover den mest prisbevidste leveringsløsning.
2Visse online forhandlere lover gratis fragt på flisebor, men undertiden er det betinget af at man køber for en konkret pris. Ellers skulle du foretrække den mest betalelige fragtmetode, hvilket gerne vil blive at få dem til at levere din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig gennemsnitligt lige så vel ret ukompliceret. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
3Trustpilot medfører flere belejlige genveje til at kortlægge flere andre køberes tanker og derved er det at foretrække, at du betragter internet webshoppens omtaler forinden du handler billige flisebor online. Facebook frembyder tilsvarende sådan set strålende muligheder for at få en idé om e-handlens kundefokus.
4Forud for at nogen shopper billige flisebor på en internet webshop behøver man når alt kommer til alt kigge på webshoppens forretningsvilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende projekt. Tilmed tilrådes det at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende retningslinjer i forbindelse med købet af billige flisebor online, som fx hvilken returpolitik e-butikken kører med.
5Den mest letkøbte fragtmulighed er unægtelig selv at hente produkterne, men det forudsætter at du lever lige ved netbutikkens adresse. Den type af levering er naturligvis meget relevant såfremt du har brug for flisebor inden for få dage. Alternativt så frembyder flere webbutikker portofri levering, men i reglen under forudsætning af at man aftager for et præcist beløb.
6Det har vist sig at være særdeles problemfrit for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige flisebor hos diverse online firmaer, og til tak frembyder en hel del internet forretninger i Danmark levering uden beregning. Men det kan til hver en tid være indbringende at sammenligne en række firmaer på nettet efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
7Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være særligt betydningsfuld i tilfælde af at vi skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og derfor er det uden tvivl passende at du kigger nærmere på den anslåede leveringstid på flisebor. Adskillige forretninger på nettet byder på billig 1 dags fragt på flere varer, der dog er regnet ud fra at ordren gennemføres før et givent klokkeslæt.
8Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en lov, hvilket støtter køberen overfor uærlige online outlets. Som alternativ burde du benytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil finansiere pengene over en periode.
9Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, fordi det bør være et bevis på at netshoppen opfylder de gældende danske regler, foruden at internet firmaet lejlighedsvis gennemses af fagfolk som er inde i reglerne. Forinden nogen shopper billige flisebor i en butik burde de når alt kommer til alt gennemse deres handelsaftale.