Bygpris.dk

Flisegrus pristjek

I tabellen herunder har vi listet 30 webshops der sælger flisegrus, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 885 kr., som er hele 51 % billigere end den højeste pris.

Så er spørgsmålet bare, hvor meget du skal købe. Du kan ændre i værdierne herunder, og klikke "Beregn", så får du svar på hvor mange kg flisegrus du har brug for.

m2 areal x cm lag = kg flisegrus

Laveste pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
885 kr.Køb
899 kr.Køb
901 kr.Køb
948 kr.Køb
962 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.015 kr.Køb
1.026 kr.Køb
1.031 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.046 kr.Køb
1.050 kr.Køb
1.060 kr.Køb
1.109 kr.Køb
1.113 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.149 kr.Køb
1.186 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.233 kr.Køb
1.245 kr.Køb
1.294 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.563 kr.Køb
1.574 kr.Køb
1.785 kr.Køb
2.045 kr.Køb
2.135 kr.Køb
2.149 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 25 kg 20 kg 1000 kg 15 kg 800 kg 500 kg 25 kg 1 ton

Levering: i sække i løs vægt afhentning trailer vognlæs løst leveret i poser hent selv i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
For nogle er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en webshop, som kan give information omkring flisegrus.
Hvis du skal have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Det er særligt muligt hos de udbredte byggekæder.
Flere byggekæder har et bredt produktsortiment, og andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan overveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare flisegrus.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige flisegrus fra byggemarked til byggemarked. En del har gode tilbud, hvorimod nogle fokuserer på kompetent sparring. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Du bør derfor tjekke butikkens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler varer fra adskillige producenter, og derigennem kan du vælge fra et stort sortiment af flisegrus online.
De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og af den grund har man chancen for at bestille online og hente varerne på egen hånd. Dermed har man chancen for at blive fri for leveringsgebyret, og tilmed få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig er det forventeligt at du får mere kompetent assistance fra ansatte der er specialister i lige præcis flisegrus.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familievirksomheder, der oftest drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler flisegrus online på deres hjemmeside.
En masse online nichebutikker producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online bør du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i de 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag mere end 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag i nærheden af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

flisegrus silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der præsenterer sig jævnligt utidige problemer i forbindelse med store opgaver, og pga. dette vurderes det værdifuldt at der er afsat rimelig plads i agendaen, med formålet om at man er overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
2Du bør vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en fagperson til delelementer af det. Såfremt du ønsker professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at hente forslag fra flere firmaer.
3Længe før du påbegynder byggeprojektet kan det være ret fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
4Du har mulighed for at indhente offentlig støtte til renoveringer. Det kan man få såfremt renoveringen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeriet har positiv betydning for naturen.
5Potentielt kan det blive betydningsfuldt at du har alle materialer indkøbt forud for at du tager fat på din byggeproces. Du kunne med fordel lave en simpel note hvorpå der noteres hver eneste ting du får brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
6Der ligger vældig mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder brugbar oplysning, særligt hvis du søger på engelsk.
7Du må aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så glem ej beskyttelse såsom arbejdssko som beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
8Du vil aldrig undvære værktøj. Ofte vil det vise sig fornuftigt at du har værktøjet parat når du går løs med byggeriet. Det er derudover vigtigt at indkalkulere disse udgifter i økonomien.
9Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med byggeprocessen. Du skal have en effektiv agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du sammensætter tidsplanen.
10Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggearbejdet, navnlig hvis det er væsentlige byggeprojekter. Nogle ting skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt må det være mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
11Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på udgifterne. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige alle omkostninger, hvorefter man bør finde frem til billige priser på dem én efter én.
12For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag skal du tit tage et kig på prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at piske ned når du lige er ved at færdiggøre dit avancerede projekt.
De bedst anmeldte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket jo er fantastisk beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Typiske spørgsmål hvad angår flisegrus

 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvilken slags levering skal jeg vælge?

  De fleste forhandlere på nettet tilbyder nu til dags et stort udvalg af billige løsninger til levering til flisegrus. En af de mest populære er p.t. pakkeshops, så du nemt selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Metoden er nemlig virkelig smertefri, samt oftest desuden den mest betalelige form for levering.

  Du kunne lige så vel påtænke at få ordren leveret hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen bliver uheldigvis en kende mere bekostelig, men til gengæld yderst bekvem ved køb af flisegrus online. Den mest letkøbte leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du opholder dig med kort afstand til e-forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragtperioden på flisegrus er jo vældig væsentlig forudsat vi behøver varen inden for få dage, så af den grund er det sandelig aktuelt at vi gransker den anslåede leveringstid på flisegrus. En stor portion online webshops – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer online, der dog stiller krav om at ordren køres igennem forinden et fastsat klokkeslæt, så at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne på posthuset forinden lagermedarbejderne har fri.

  En hel del online selskaber præsterer levering uden gebyr på flisegrus online, men undertiden er det kun gældende hvis man bestiller for en bestemt pris. Alternativt kan du gribe den billigste leveringsmåde, hvilket gerne er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted.

  Temmelig mange kæder tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig flisegrus online og selv henter i byggecenteret. Fx Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne tilbyder blandt andet click-and-collect på flisegrus i disse byer:

  Vanløse, Hobro, Skive, Søborg, Åbyhøj, Fredericia, Taastrup, Sønderborg, Ikast, Rødovre, Birkerød, Brabrand, Glostrup, Slagelse, Vejle, Thisted, Horsens, Skanderborg, København, Nærum, Jyllinge, Hedehusene, Odder, Ishøj, Hedensted, Dragør, Ølstykke, Svendborg, Haslev, Korsør, Værløse, Solrød Strand, Aarhus, Kolding, Køge, Herlev, Greve, Frederiksberg, Holbæk, Ballerup, Roskilde, Nørresundby, Rudersdal, Ringsted, Esbjerg, Varde, Farum, Odense, Hørsholm, Gladsaxe, Lystrup, Tilst, Kalundborg, Valby, Viborg, Brøndby, Aabenraa, Middelfart, Vordingborg, Frederikssund, Kokkedal, Risskov, Vallensbæk, Randers, Nykøbing Falster, Grenaa, Lyngby, Lillerød, Frederikshavn, Helsingør, Charlottenlund, Højbjerg, Rønne, Hvidovre, Hjørring, Nyborg, Aalborg, Allerød, Brønshøj, Albertslund, Struer, Brønderslev, Gentofte, Haderslev, Stenløse, Frederiksværk, Virum, Hillerød, Næstved, Herning, Holstebro, Silkeborg, Nakskov, og Tårnby, .

  Afhentning af flisegrus er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm).

  Ses der på søgedata står det markant, at internet shoppere tit søger efter eksempelvis flisegrus priser og køb flisegrus. Man ser desuden tit netshoppere søge efter blandt andet billig flisegrus, flisegrus tilbud og flisegrus online, plus de store byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark.

  Spar penge på flisegrus

  Det har vist sig at være ekstremt ukompliceret for forbrugerne at analysere priser på billige flisegrus online fra flere forhandlere på nettet, og følgelig har masser af internet firmaer ikke kunne lade være med at mindske prisen på flisegrus betragteligt, og i øvrigt frembyde fragt uden gebyr.

  Det kan dog imidlertid blive udbytterigt at udforske en række internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på flisegrus online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at få fat i den bedste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma.

  Du skal blot være klar over, at såfremt en butik tilbyder billige flisegrus online på tilbud til en udsalgspris som anses for overordentlig billig, burde det undertiden være et symbol på en falsk e-butik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, der værner folk overfor uoprigtige webbutikker.

  Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at betale betalingen af flisegrus i flere bidder. Det fås typisk ved specialiserede netshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

  Når man kigger i søgedata er det tydeligt, at online shoppere jævnligt efterspørger bl.a. billig flisegrus og flisegrus tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge for eksempel flisegrus online, flisegrus priser samt køb flisegrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 500 kg 800 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 20 kg 25 kg 25 kg

  Levering: trailer i poser afhentning i sække i bigbag i løs vægt vognlæs løst leveret hent selv

  Undersøg folks vurderinger

  Trustpilot tilbyder dig evigt hensigtsmæssige genveje til at gennemrode flere tidligere forbrugeres kritik og herved foreslåes det, at du tager et kig på online forhandlerens kritik før du bestiller billige flisegrus online.

  Facebook fremskaffer endvidere ganske fortræffelige muligheder for at få en idé om e-handlens kundefokus. Foruden det møder vi nogle internet foretagender som giver kunderne mulighed for at formulere en vurdering af ordreforløbet, som ligeledes må udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk køber billige flisegrus online hos en e-forhandler kunne de de facto gennemlæse shoppens handelsaftale, det er dog bare ikke særlig spændende, især hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

  Alternativet er at se om e-butikken er e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at netshoppen respekterer dansk lovgivning, og at netbutikken hyppigt overværes af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

  Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af dit køb af flisegrus. Udover dette tilråder vi at køber er vidende om de mest vedkommende regler der spiller ind i forbindelse med købet af flisegrus online, som for eksempel hvilken ombytningsret online virksomheden benytter.

  I relation til det er det i øvrigt relevant, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, så man senere kan bevise købet af flisegrus, hvad end man bestiller hos 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg eller Bygma.

  Marianne gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Birthe B gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Kirsten gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Louise Christensen gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Flisegrus på netshops

  Trustpilot byder på visse pålidelige chancer for at læse en lang række andre kunders observationer med køb af flisegrus og derved er det at foretrække, at du udforsker internet webshoppens omtaler forinden du bestiller flisegrus på nettet.

  Facebook tilbyder desuden tilpas gode genveje til at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Herinde ses en del online outlets hvor folk kan forfatte en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed burde drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden ved køb af flisegrus.

  Før du shopper flisegrus på nettet

  Før nogen shopper flisegrus på en shop bør man til hver en tid overveje deres handelsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde.

  En anden valgmulighed kan derfor være at granske om netbutikken er godkendt af e-mærket, eftersom det er en erklæring om at online virksomheden adlyder de opstillede regler, udover at e-butikken fra tid til anden besigtiges af sagkyndige der forstår vedtægterne på området for salg af flisegrus på nettet.

  Det er en rigtig god chance for at få bistand, hvis du forvoldes problemer i forbindelse med din shopping. Desuden er det en hjælp at du er vidende om de mest essentielle forhold i forbindelse med transaktionen.

  Fragt af flisegrus

  En hel del e-forhandlere tildeler nu om dage alverdens muligheder for levering. Den mest letkøbte fragtform er unægtelig at du selv henter flisegruset, hvilket dog forudsætter at du befinder dig nærved e-shoppens arbejdslager.

  Fragtperioden er selvfølgelig ualmindeligt vigtig om man har behov for flisegruset inden for få dage, så af den grund er det skam afgørende at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt ved flisegrus – men som imidlertid afhænger af at du bestiller før et aftalt klokkeslæt, så at de kan nå at få varen pakket forud for at personalet har fri.

  Indtil flere internet firmaer frembyder gebyrfri levering af flisegrus, men i reglen kræver det at du handler for en fastsat sum.

  Produkterne der præsenteres i den her oversigt er udvalgt af hjemmesidens shopping-robot. Den har effektivt kigget et utal af produkter for at finde de varer der mest muligt relaterer sig til flisegrus, og som søgemotoren af den grund føler matcher din søgeintention bedst.

  Udover din søgeforespørgsel har den også indregnet ord, som den ser at øvrige brugere ofte benytter i relation til det, eksempelvis flisegrus afhentning og flisegrus leveret foruden søgeord som flisegrus afhentning eller flisegrus leveret.

  Den information har den brugt som yderligere inspiration til at præsentere de bedste varer. Det er også tydeligt at øvrige brugere leder efter køb flisegrus, flisegrus afhentning samt flisegrus pris. Den information har algoritmen ligeledes brugt til, at søge sig igennem et utal af produkter.

  I øvrigt viser vores data, at søgningerne køb flisegrus, flisegrus afhentning og billig flisegrus er særdeles almindelige, og af den grund er disse samtidig medregnet af søgerobotten på samme måde som søgefraserne flisegrus leveret, flisegrus leveret og flisegrus leveret. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, idet at bare et enkelt af disse kunne bruges.

  Flisegrus fås ved fremtrædende byggekæder, for eksempel Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles flisegrus til…

  Syddanmark: Fredericia, Aabenraa, Varde, Assens, Esbjerg, Grindsted, Ringe, Middelfart, Vejen, Otterup, Nyborg, Kolding, Ribe, Vojens, Børkop, Nordborg, Rødekro, Tønder, Svendborg, Billund, Munkebo, Haderslev, Bramming, Odense, Sønderborg, Faaborg, Kerteminde

  Sjælland: Solrød Strand, Næstved, Korsør, Nakskov, Tune, Vordingborg, Herfølge, Nykøbing Falster, Haslev, Jyllinge, Ringsted, Fensmark, Holbæk, Nykøbing Sjælland, Maribo, Kalundborg, Sorø, Skælskør, Slagelse, Greve, Køge

  Hovedstaden: Måløv, Kokkedal, Vanløse, Ishøj, Rudersdal, Fredensborg, Helsinge, Valby, Allerød, Hellerup, Charlottenlund, Frederiksværk, Hørsholm, Rødovre, København, Vallensbæk, Espergærde, Stenløse, Dyssegård, Glostrup, Hedehusene, Brøndby, Søborg, Gilleleje, Hvidovre, Farum, Værløse, Hundested, Tårnby, Dragør, Birkerød, Høje Taastrup, Rønne, Gladsaxe, Nivå, Roskilde, Frederiksberg, Smørumnedre, Ballerup, Lillerød, Albertslund, Slangerup, Humlebæk, Helsingør, Brønshøj, Snekkersten, Hellebæk, Taastrup, Hillerød, Ølstykke, Holte, Nærum, Virum, Gentofte, Lyngby, Frederikssund, Herlev

  Midtjylland: Lemvig, Skive, Kjellerup, Viborg, Brabrand, Hedensted, Hadsten, Hørning, Odder, Horsens, Malling, Bjerringbro, Ry, Hinnerup, Galten, Egå, Ikast, Ringkøbing, Tilst, Risskov, Beder, Løgten, Løsning, Skødstrup, Skjern, Aarhus, Holstebro, Randers, Hammel, Lystrup, Brande, Ebeltoft, Hasselager, Herning, Højbjerg, Åbyhøj, Mårslet, Skanderborg, Silkeborg, Struer, Grenaa, Hornslet, Vejle

  Nordjylland: Hadsund, Brønderslev, Svenstrup, Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Thisted, Hirtshals, Frederikshavn, Aars, Nibe, Skagen, Støvring, Nykøbing Mors, Hobro, Aabybro, Sæby

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1De fleste netshops frembyder nu om dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til flisegrus. En favorit er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når der er tid til det. Muligheden er altså særligt praktisk, samt typisk ydermere den mest prisbevidste leveringsmåde.
  2Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af et regelsæt, der skærmer dig som køber imod snydagtige online forhandlere. Som alternativ kan du drage fordel af en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at honorere regningen over tid.
  3Før folk bestiller billige flisegrus hos en e-butik kan man i virkeligheden kigge på virksomhedens forretningsbetingelser, men det er gerne ikke særlig interessant. Yderligere er det en hjælp at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde vilkår der har betydning for bestillingen af billige flisegrus online, eksempelvis den ombytningsret internet selskabet lover.
  4Leveringshastigheden er vældig væsentlig i tilfælde af at du absolut skal bruge produkterne fluks, og i det øjemed er det jo centralt at du gransker den estimerede leveringstid på flisegrus. Temmelig mange internet virksomheder præsterer billig dag-til-dag fragt på mange af butikkens varer, men som ikke desto mindre er forudsat at ordren laves inden et konkret klokkeslæt.
  5Nogle enkelte internet varehuse sikrer fragtfri levering på flisegrus, men for det meste gælder det kun hvis man handler for en konkret pris. Ellers skal du udse dig den billigste leveringsudgave, der oftest vil blive at få leveret ordren til et afhentningssted. Den viser sig som regel lige så vel i høj grad praktisk. Den mindst kostelige leveringsmanér er utvivlsomt at du selv henter ordren.
  6Trustpilot genererer sådan set fremragende chancer for at efterforske mange forhenværende kunders anmeldelser og herved støtter vi, at du bliver klogere på online virksomhedens vurderinger forinden du handler billige flisegrus online. Facebook bringer dig endvidere altid uafhængige løsninger til at få indsigt i online firmaets troværdighed.
  7Den billigste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket dog afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens hjemsted. Den fragtmulighed kan vise sig at være ultra vital ifald man skal bruge flisegrus med det samme. Alternativt så lover nogle enkelte online forhandlere portofri fragt, men undertiden er det forudsat at man bestiller for et fastsat beløb.
  8Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det er en forsikring om at internet selskabet efterlever dansk lovgivning, udover at online shoppen jævnligt efterses af eksperter der mestrer lovene på området. Forinden nogen bestiller billige flisegrus hos en webshop kan de til hver en tid løbe igennem e-butikkens forretningsbetingelser.
  9Det har vist sig at være i høj grad enkelt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige flisegrus fra forskellige online shops, og så tilbyder adskillige internet varehuse gratis levering. Men det kan imidlertid blive lønsomt at besigtige en række internet forretninger efter tilbud før du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at opnå den mindst kostelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk