Bygpris.dk

Fliserenser med spids

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Læs mere
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Læs mere
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Læs mere
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Læs mere
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed i de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ må du kigge hos de andre.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige fliserenser med spids fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver gode tilbud, hvorimod nogle satser på service. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Flere byggecentre tilbyder et enormt udvalg, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare fliserenser med spids.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens handelsbetingelser.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp til valg af fliserenser med spids.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra alle mulige producenter, og så kan du handle fra et bredt sortiment af fliserenser med spids online.
De gængse byggekæder har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har man adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Herigennem er der mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt endda få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem vil du få endnu mere kompetent sparring fra ansatte der er eksperter i netop fliserenser med spids.
Diverse nichespecifikke webshops er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne endda fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe fliserenser med spids online på deres side.
Alverdens webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få bedre priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fliserenser med spids jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

fliserenser med spids silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

fliserenser med spids bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

fliserenser med spids harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige materialer parat forinden du begynder dit arbejde. Du vil med fordel kunne forfatte en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres det du har brug for, og som det næste eftergå materialerne, således at du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
2Husk at du kan spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes ifald byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
3Forberedelse viser sig som kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du skal have en struktureret køreplan, der fortæller hvilke gøremål du vil lave på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du udarbejder køreplanen.
4Du vil for alt i verden ikke fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at du har udstyret klar til brug før du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at medtage disse omkostninger i byggeriets regnskab.
5Ofte vil det være essentielt at have et budget for arbejdet, så du har styr på omkostningerne. Det bør blive behjælpeligt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og herefter søge sig frem til eventuelle tilbud på dem slavisk.
6Forinden du iværksætter byggeprojektet kan det være rimeligt meningsfuldt med en forsikring om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde en række regler omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7For projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette skal du ofte tage notits af vejrberetningerne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit omfattende byggeprojekt.
8Der er alverdens vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube tilbyder dig enorme mængder gavnlig viden, især når man bruger den engelske version.
9Der kommer næsten altid pludselige problematikker i tilfælde med krævende byggeprojekter, og følgelig vil det være afgørende at man har afsat rimelig tid i agendaen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
10Du bør overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du bør investere i assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Hvis du ønsker hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige virksomheder.
11Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, især såfremt det er krævende byggerier. Omfattende ombygninger gør krav på flere folk. I øvrigt vil det blive bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
12Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så glem ej påklædning som fod- og hovedbeklædning som skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i arbejdet, navnlig såfremt du ikke skaffer eksperthjælp.
De bedst vurderede byggeshops
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En række shops på nettet udlover nu om dage flere billige fragtmetoder til fliserenser med spids. En favorit er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt ligetil, samt endda endda den billigste leveringsform.

Du burde derudover påtænke at få produkterne bragt til din bolig eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig af og til et hak dyrere, men desuden vældig problemfri med fliserenser med spids online. Den mest billige fragtform er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog betinges af at du opholder dig tæt på online forretningens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på fliserenser med spids er selvfølgelig rigtig aktuel hvis man skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og af den grund er det nemlig passende at vi ser nærmere på leveringstiden ved fliserenser med spids. De fleste internet handler – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – yder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, men som trods alt stiller krav om at bestillingen anbringes tidligere end et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden logistikmedarbejderne har fri.

Visse e-forretninger i Danmark sikrer levering uden betaling på fliserenser med spids online, men ofte kræves det at man handler for et fastslået beløb. Som alternativ skal man udse dig den billigste leveringsform, der i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

En lang række byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor du bestiller billig fliserenser med spids online og afhenter i butikken. For eksempel Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder bl.a. klik-og-hent på fliserenser med spids i følgende byer:

Virum, Vejle, Søborg, Silkeborg, Gentofte, Højbjerg, Rudersdal, Brønshøj, Vordingborg, Nykøbing Falster, Skive, Svendborg, Sønderborg, Ringsted, Hillerød, Roskilde, Kokkedal, Charlottenlund, Farum, Nakskov, Kolding, Valby, Risskov, Ikast, Herlev, Vanløse, Odder, Frederikssund, Frederiksberg, Jyllinge, Ballerup, Vallensbæk, Lystrup, Hørsholm, Næstved, Greve, Struer, Aabenraa, Rønne, Odense, Gladsaxe, Solrød Strand, Birkerød, Nørresundby, Rødovre, Varde, Hjørring, Horsens, Herning, Ishøj, Værløse, Brøndby, Nyborg, Korsør, Allerød, Haslev, Nærum, Taastrup, Viborg, Grenaa, Middelfart, Fredericia, Tårnby, Randers, Thisted, Tilst, Frederikshavn, Dragør, Brabrand, Stenløse, Glostrup, Albertslund, Skanderborg, Hedensted, Frederiksværk, Lillerød, Helsingør, Lyngby, Esbjerg, Køge, Hobro, Haderslev, Aarhus, Hvidovre, København, Aalborg, Kalundborg, Ølstykke, Hedehusene, Åbyhøj, Brønderslev, Holbæk, Holstebro, og Slagelse, .

Afhentning af fliserenser med spids er muligt i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Bornholm, Amager, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger for eksempel fliserenser med spids tilbud og billig fliserenser med spids. Derudover oplever vi mange gange folk lede efter for eksempel fliserenser med spids online, fliserenser med spids priser og køb fliserenser med spids, plus de gængse byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Få den bedste pris på fliserenser med spids

Det er efterhånden i høj grad smart for internetbrugere at analysere priser på billige fliserenser med spids online på flere webbutikker, og til gengæld har de fleste internet shops ikke kunne slippe for at trykke salgspriserne på fliserenser med spids voldsomt, og i øvrigt garantere levering uden betaling.

Det kan dog alligevel vise sig rentabelt at kontrollere en række internet butikker efter tilbud og udsalg på fliserenser med spids online inden du færdiggør din shopping, så man ikke er i tvivl om at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Du skal trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en netshop tilbyder billige fliserenser med spids online til en pris der virker enormt billig, så bør det tit være et fingerpeg om en fup e-shop. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af et regelsæt, der sikrer kunden imod fup forhandlere på nettet.

Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du benytte en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at dække betalingen af fliserenser med spids senere. Det foreslåes som regel ved specialiserede netshops, men ikke de store byggemarkeder som fx Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel fliserenser med spids priser og billig fliserenser med spids. Foruden dette ser vi jævnligt folk lede efter eksempelvis fliserenser med spids online, fliserenser med spids tilbud og køb fliserenser med spids.

Læs andre menneskers meninger

Trustpilot genererer altid fornemme løsninger til at inspicere adskillige aktuelle konsumenters iagttagelser og derved anbefaler vi, at du tager et kig på internet selskabets bedømmelser inden du bestiller billige fliserenser med spids online.

Facebook tilbyder dig tillige flere ærlige muligheder for at få indtryk af online forhandlerens pålidelighed. Her er der en række online butikker som giver kunderne mulighed for at udforme en omtale af virksomhedens service, hvilket ydermere bør anvendes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige fliserenser med spids online hos en butik kunne de de facto granske webbutikkens betingelser, det er dog undertiden ikke super interessant, særligt hos de store byggekæder som Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg.

Et andet forslag er at finde ud af om webbutikken er e-mærket, hvilket almindeligvis er en forsikring om at internet virksomheden opretholder de gældende danske regler, tillige med at e-forhandleren undertiden evalueres af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du oplever problemer ved din ordre på fliserenser med spids. Tillige anbefaler vi at man er vaks omkring de mest relevante vedtægter der influerer på købet af fliserenser med spids online, som fx den ombytningsret hjemmesiden benytter.

I relation til det er det ydermere essesentielt, at man når som helst bevarer ens kvittering, så man fremadrettet kan påvise bestillingen af fliserenser med spids, uagtet om man shopper hos Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Anders Rasmussen gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Ole C gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Kim Madsen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest betalelige form for fragt er dog selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du befinder dig med kort afstand til e-firmaets adresse. Den mulighed for levering er jo temmelig betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge fliserenser med spids nu og her. Alternativt så garanterer flere firmaer på nettet fragt uden betaling, men typisk kun når du aftager for en fastsat pris.
2Vi anbefaler generelt at undersøge om internet shoppen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er et signal om at online shoppen opretholder de danske regler, samt at internet firmaet af og til vurderes af fagfolk der er meget fortrolige de gældende love. Forinden nogen shopper billige fliserenser med spids på en netbutik kan man i princippet gennemgå dens forretningsaftale.
3Forinden nogen handler billige fliserenser med spids i en e-shop burde de helt sikkert gennemløbe dens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke særlig interessant. Dertil stiller vi forslag om at du er sat ind i de mest relevante regler der har indvirkning på shopping af billige fliserenser med spids online, for eksempel den returneringsret e-handlen bruger.
4Adskillige internet forhandlere tilbyder i øjeblikket alverdens billige leveringstyper til fliserenser med spids. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente ordren når du har tid. Denne er nemlig vældig ligetil, og typisk ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.
5Det er jo efterhånden meget smart for almindelige dødelige at finde de laveste priser online på billige fliserenser med spids fra flere e-handler, og af den grund lover flere internet virksomheder levering uden betaling. Derfor kan det ikke desto mindre være lønnende at granske enkelte webbutikker efter rabat og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er skudsikker på at modtage den mest attraktive pris.
6Leveringstiden kan være rigtig afgørende ifald man behøver varen inden for kort tid, så af den grund er det sandelig klogt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på fliserenser med spids. En masse online outlets giver billig levering på næstkommende hverdag på flere varenumre, men som imidlertid kræver at der bestilles tidligere end et fastslået klokkeslæt.
7Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et reglement, hvilket assisterer os imod uærlige internet butikker. Alternativt bør du vælge en billig afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at afbetale prisen over et længere tidsrum.
8Trustpilot bringer dig immervæk ønskværdige muligheder for at finde ud af ret mange forhenværende forbrugeres synspunkter og derved tilråder vi, at du vurderer internet forretningens kritik inden du køber billige fliserenser med spids online. Facebook tilbyder derudover fuldt ud fortræffelige løsninger til at få en idé om e-firmaets popularitet.
9Nogle internet webshops præsterer portofri fragt på fliserenser med spids, men oftest kræves det at man køber for en fastsat pris. Som alternativ kunne du foretrække den mest letkøbte leveringsløsning, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragttypen er oftest endvidere temmelig overkommelig. Den mest billige leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.