Bygpris.dk

Fliserenser til indendørs

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Læs mere
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Læs mere
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Læs mere
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Læs mere
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare fliserenser til indendørs.
For mange er gør-det-selv projekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring fliserenser til indendørs.
Når du vil have varerne med det samme eller blot ønsker at undgå fragten, så kan du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de kendte byggemarkeder.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med fx returret. Man bør derfor læse butikkens handelsbetingelser.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige fliserenser til indendørs hos de forskellige online byggekæder. Nogle fokuserer på gode tilbud, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør vide hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvsagt meget relevant at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder tilbyder produkter fra talrige nicheshops, og hermed kan du købe fra et bredt udvalg af fliserenser til indendørs online.
De store byggecentre finder du nær dig, og takket være dette har man mulighed for at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Derved kan du slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, som kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette bør du modtage en høj grad af kyndig rådgivning fra personale som er specialister i netop fliserenser til indendørs.
Diverse nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som tit er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at bestille fliserenser til indendørs online fra deres webshop.
Flertallet af webshops som sælger få produkter står selv for produktion af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online er det muligt at få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark
fliserenser til indendørs bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for flere end 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

fliserenser til indendørs jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

fliserenser til indendørs silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

fliserenser til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 ansatte i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du kan indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få hvis ombygningen er CO2-besparende. Bidraget betinges altså af at projektet påvirker naturen.
2Det bliver meningsfuldt at have samtlige bygningsmaterialer tilgængelige før du begynder arbejdet. Du kunne notere en overskuelig liste med alle de ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå punkterne, således at du føler dig sikker på at du har det hele.
3Der præsenterer sig altid uventede udfordringer i forbindelse med omfangsrige projekter, og ergo er det betydningsfuldt at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Man må nødig mangle udstyr. Ofte kan det vise sig smart at du har det klar akkurat som du går løs med arbejdet. Det er derudover afgørende at indregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
5I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det blive ret meningsfuldt med et tilsagn om, at dit projekt er inden for lovens rammer. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Ofte vil det være afgørende at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det må være fordelagtigt at tage noter til hver enkelt udgift, og bagefter notere ens udgift ved dem slavisk.
7Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej beskyttelse som fx fod- og hovedbeklædning som beskytter dig med henblik på potentielle uheld. Det er fundamentalt at du husker dit velbefindende i arbejdet, hovedsageligt hvis du ikke køber assistance fra en professionel.
8Der er en hel række hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Især YouTube giver dig adgang til en masse anvendelig info, særligt såfremt man bruger den engelske version.
9Husk at tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere skal fremskaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Når du henter hjælp fra en ekspert er det fornuftigt at hente en pris fra forskellige virksomheder.
10Det kan være til god gavn at få en hjælpende hånd til projektet, især såfremt det er større projekter. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig bliver det bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
11Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du må liste en struktureret agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret når du udarbejder din strategi.
12For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. Derfor skal du løbende kigge på vejrvarslen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige vil i gang med det komplicerede projekt.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som altså er kolossalt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er yderst overlegent. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

En hel del netbutikker i Danmark udlover til alt held et stort udvalg af billige metoder til levering til fliserenser til indendørs. En sikker vinder er nu om dage afhentningssteder, som gør at du kan hente dine produkter den dag der passer dig. Fragtformen er nemlig vældig smertefri, og typisk ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du bør lige så vel beslutte dig for at få ordren leveret til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Denne viser sig oftest en lille smule mere bekostelig, men derudover rigtig hensigtsmæssig for fliserenser til indendørs online. Den billigste form for levering er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog afhænger af at du opholder dig lige ved e-shoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på fliserenser til indendørs kan i nogle tilfælde være særligt væsentlig forudsat vi absolut skal bruge produkterne straks, så derfor er det sandelig passende at vi gransker den estimerede leveringsdato på fliserenser til indendørs. Flere internet foretagender – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer online, hvilket dog afhænger af at bestillingen laves forud for et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren hen til fragtfirmaet før lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle enkelte internet virksomheder garanterer fragt uden omkostninger på fliserenser til indendørs online, men undertiden er det så nødvendigt at der købes for en fastsat sum. Som alternativ må du overveje den billigste leveringsmåde, som typisk er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

De store kæder tildeler click-and-collect hvor du handler billig fliserenser til indendørs hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Fx Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på fliserenser til indendørs i disse byer:

Virum, Taastrup, Stenløse, Glostrup, Sønderborg, Brønshøj, Skive, Rudersdal, Aalborg, Svendborg, Fredericia, Ikast, Hedehusene, Aabenraa, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Birkerød, Holstebro, Hobro, Frederikshavn, Varde, Brabrand, Haslev, Rønne, Allerød, Kolding, Nørresundby, Slagelse, Vanløse, Lillerød, Skanderborg, Ishøj, Vallensbæk, Odder, Korsør, Struer, Thisted, Hjørring, Kokkedal, Herning, Middelfart, Brønderslev, Gentofte, Roskilde, Solrød Strand, Holbæk, Værløse, Charlottenlund, Åbyhøj, Grenaa, Randers, Tårnby, Ringsted, København, Horsens, Odense, Næstved, Herlev, Frederikssund, Valby, Viborg, Vordingborg, Nærum, Farum, Nyborg, Kalundborg, Søborg, Lyngby, Tilst, Hørsholm, Esbjerg, Rødovre, Aarhus, Lystrup, Albertslund, Hedensted, Haderslev, Helsingør, Ølstykke, Højbjerg, Dragør, Hvidovre, Brøndby, Frederiksberg, Greve, Vejle, Silkeborg, Risskov, Køge, Nakskov, Ballerup, Jyllinge, og Hillerød, .

Afhentning for fliserenser til indendørs er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland), Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når vi ser på data er det tydeligt, at folk tit søger for eksempel køb fliserenser til indendørs og billig fliserenser til indendørs. Foruden dette ser vi jævnligt netshoppere søge efter eksempelvis fliserenser til indendørs online, fliserenser til indendørs priser og fliserenser til indendørs tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Tilbud på fliserenser til indendørs

Det er jo usædvanlig ligetil for købere at analysere tilbud på billige fliserenser til indendørs online på diverse internet forretninger, og så har flere forretninger på nettet ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på fliserenser til indendørs en hel del, og endda frembyde gratis levering.

Trods dette kan det alligevel blive gunstigt at inspicere diverse forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på fliserenser til indendørs online inden du køber, så du ikke er i tvivl om at få den bedste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4.

Man må lige meget hvad være årvågen med, at hvis en webshop forhandler billige fliserenser til indendørs online for en pris som virker uhørt billig, burde det i nogle tilfælde være en indikation på en falsk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, som begunstiger dig som køber overfor bedrageriske online outlets.

Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Som alternativ kan du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare omkostningerne til fliserenser til indendørs over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel hos specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark og Silvan.

Når vi kigger i tallene bliver det tydeligt, at folk typisk søger eksempelvis fliserenser til indendørs online og køb fliserenser til indendørs. Vi ser derudover som regel online shoppere efterspørge blandt andet billig fliserenser til indendørs, fliserenser til indendørs priser og fliserenser til indendørs tilbud.

Undersøg tidligere køberes synspunkter

Trustpilot præsterer faktisk tiltalende genveje til at kigge på diverse tidligere forbrugeres iagttagelser og på grund af dette er det godt, at du sonderer internet virksomhedens omtaler før du shopper billige fliserenser til indendørs online.

Facebook yder ydermere de facto belejlige muligheder for at få indtryk af webshoppens kundefokus. Herinde møder vi faktisk webbutikker hvor du kan publicere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tilmed kan benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forud for at folk handler billige fliserenser til indendørs online i en internet virksomhed kan de til hver en tid få overblik over dens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke videre interessant, især med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et alternativ kunne måske være at undersøge om netbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det burde være et bevis på at e-firmaet accepterer de opstillede regler, udover at internet selskabet en gang i mellem overvåges af fagmænd som mestrer de gældende love.

Desuden tilbydes du chance for at få assistance, hvis du får dilemmaer med din shopping med fliserenser til indendørs. Tilmed er det prisværdigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste betingelser der har indvirkning på bestillingen af fliserenser til indendørs online, som fx den ombytningspolitik internet forretningen anvender.

I den relation er det samtidig essesentielt, at man stadig bevarer ens ordrekvittering, så man i fremtiden kan påvise sit køb af fliserenser til indendørs, uafhængig af om man har købt fra Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus eller Davidsen.

Bente R gav 5 stjerner

Som altid

Birthe Møller gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Christian Poulsen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Ole S gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til køb på nettet
1Forud for at nogen handler billige fliserenser til indendørs i en online butik kan de sådan set have øje for shoppens forretningsvilkår, men det er oftest ikke super interessant. I øvrigt er det godt at kunden er på vagt for de mest relevante betingelser der er gældende for købet af billige fliserenser til indendørs online, eksempelvis den ombytningsret online forretningen har.
2Det er i dag ret så smertefrit for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige fliserenser til indendørs i blandt diverse butikker på nettet, og af den grund frembyder en hel del online forhandlere levering uden betaling. Derfor kan det til hver en tid være tiden værd at inspicere et par forskellige online shops efter tilbud og rabat før du shopper, så man er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.
3De fleste online selskaber tilbyder til alt held en række forskellige billige leveringsudgaver til fliserenser til indendørs. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtmetoden er altså vældig fleksibel, samt oftest tillige den mest prisbevidste leveringsløsning.
4Vi tilråder generelt at bemærke om online webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er et kendetegn for at e-shoppen anerkender de danske regler, foruden at internet butikken regelmæssigt evalueres af sagkyndige som forstår de gældende vilkår. Inden folk køber billige fliserenser til indendørs hos en e-shop burde man sådan set betragte butikkens forretningsaftale.
5Den billigste leveringsløsning vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket dog står og falder med at du har bopæl i nærheden af internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmanér kan vise sig at være usædvanlig afgørende ifald man står og skal bruge fliserenser til indendørs straks. Alternativt så sikrer nogle få internet varehuse gratis fragt, men oftest er det betinget af at du bestiller for en præcis sum.
6En række netbutikker præsterer fragtfri levering på fliserenser til indendørs, men oftest er det betinget af at du shopper for en fastsat sum. Ellers skulle man udse dig den prisbilligste leveringsmodel, der ofte vil blive at få bragt din ordre til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem på den anden side rigtig fleksibel. Den billigste type af levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne.
7Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en orden, der støtter dig som køber overfor fup online selskaber. Alternativt kan du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere betalingen over en periode.
8Trustpilot tilbyder dig ultra stabile chancer for at læse en hel del forhenværende køberes reflektioner og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer e-handlens omtaler forinden du køber billige fliserenser til indendørs online. Facebook leverer tillige faktisk udmærkede metoder til at få en idé om webshoppens kundefokus.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være usædvanlig vital forudsat du skal bruge ordren inden for få dage, og med det formål er det nemlig klogt at du ser nærmere på den estimerede leveringsdato for fliserenser til indendørs. Mange forhandlere på nettet garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, men vær påpasselig da det kræver at ordren lægges forinden et angivent klokkeslæt.