Bygpris.dk

Fliserenser til mos

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Læs mere
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Læs mere
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Læs mere
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Læs mere
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du overveje at bestille ved en webshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af fliserenser til mos.
Det er selvsagt utrolig relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers må du finde et andet.
Du kan finde forskelle i prisen på billige fliserenser til mos alt efter hvor du handler online. Enkelte giver de bedste priser, hvorimod andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal bestemme hvad du vil prioritere.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du læse virksomhedens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder har et stort produktudvalg, og nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot fliserenser til mos.
Når du skal bruge produkterne nu og her eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne personligt. Dette er i høj grad muligt i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og herigennem har kunderne valget om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne nu og her.
De velkendte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af fliserenser til mos online.

Nichewebshop

Alverdens små butikker har et indgående kendskab til deres produkter, idet de udelukkende sælger disse varer. Altså vil du få endnu mere kompetent rådgivning fra folk med ekspertviden i netop fliserenser til mos.
Hovedparten af nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Mange nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at købe fliserenser til mos online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

fliserenser til mos jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

fliserenser til mos silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

fliserenser til mos harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fliserenser til mos bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 personer i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1For byggeprojekter udenfor kan vejret få en afgørende rolle. Af den årsag bør du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i den tid der er op til byggeprojektet, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
2Det kan være nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af krævende projekter. Store opgaver behøver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
3Du bør tage til overvejelse om projektet er et du kan klare selv, eller du med fordel kan anskaffe assistance fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Såfremt du indhenter eksperthjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld firmaer.
4Det viser sig fundamentalt at have alle bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du går til værks med projektet. Du bør udarbejde en overskuelig oversigt som samler det der er nødvendige, og så gennemløbe materialerne, så du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at have lavet et regnskab for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det er økonomisk at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og bagefter finde frem til mulige tilbud på dem alle sammen.
6Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det ydes forudsat at projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for planeten.
7Planlægning vil altid være nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en struktureret plan, der beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du udarbejder din agenda.
8Der ligger utrolig mange guides og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder almennyttig info, især når du benytter engelske søgeord.
9Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig højst centralt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være gældende retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra din sikkerhed, så husk påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod hændelige risici. Det er yderst relevant med fokus på sikkerheden i arbejdet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
11Man skal under ingen omstændigheder fattes grej. Typisk vil det være betydningsfuldt at du har udstyret disponibelt før du går løs med byggeprocessen. Husk også at inkludere disse udgiftsposter i dit budget.
12Der kommer typisk ubelejlige problemstillinger når det gælder større byggeprojekter, og altså vil det være værdifuldt at der er afsat rigeligt med tid i tidsplanen, med det formål at man er selvsikker på at man når det til siden.
De mest populære byggecentre
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En række online webshops frembyder i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til fliserenser til mos. Det mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså ualmindeligt let, og tit tillige den mest betalelige leveringstype.

Du kan endvidere beslutte dig for at få leveret hjem til hvor du bor eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig gennemsnitligt en anelse mere omkostningsfuld, men til gengæld særligt hensigtsmæssig ved køb af fliserenser til mos online. Den billigste fragtmetode vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette forudsætter at du lever lige ved internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på fliserenser til mos kan vise sig at være temmelig relevant såfremt du skal bruge varen straks, så af den grund er det uden tvivl relevant at vi ser nærmere på den estimerede leveringstid ved fliserenser til mos. Størstedelen af shops på nettet – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – yder billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter online, som dog påkræver at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt, således at de kan nå at få de nye varer fikset forinden logistikpersonalet har fyraften.

Visse outlets på nettet lover portofri levering på fliserenser til mos online, men typisk forudsætter det at der erhverves for en bestemt pris. Som alternativ bør du tage den billigste type af levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop.

Mange byggecentre yder afhentning hvor du handler billig fliserenser til mos hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne yder fx afhentning af fliserenser til mos i følgende områder:

Lystrup, Horsens, Greve, Rødovre, Frederiksberg, Søborg, Tårnby, Nykøbing Falster, Lyngby, Åbyhøj, Middelfart, Struer, Farum, Randers, Helsingør, Glostrup, Holstebro, Hillerød, Svendborg, Aabenraa, Rudersdal, Silkeborg, Lillerød, Haderslev, Solrød Strand, Viborg, Hobro, Højbjerg, Nørresundby, Hjørring, Ikast, Brønshøj, Gladsaxe, Tilst, Grenaa, Gentofte, Allerød, Skive, Odense, Vejle, Vallensbæk, Hedehusene, Thisted, Aarhus, Charlottenlund, Nyborg, Albertslund, Hørsholm, Roskilde, Aalborg, Ishøj, Valby, Nakskov, Brøndby, Esbjerg, Rønne, Holbæk, Frederikshavn, Ølstykke, Dragør, Frederiksværk, Sønderborg, Kalundborg, Vordingborg, Herning, Odder, Haslev, Birkerød, Risskov, Taastrup, Hvidovre, Herlev, Jyllinge, Stenløse, Frederikssund, Kokkedal, Nærum, Ringsted, Brønderslev, Kolding, Ballerup, Virum, Køge, Brabrand, Slagelse, Hedensted, Vanløse, Korsør, Skanderborg, Varde, Næstved, Fredericia, Værløse, og København, .

Klik-og-hent ift. fliserenser til mos er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Amager, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne fremstår det tydeligt, at folk ofte søger efter bl.a. fliserenser til mos priser og fliserenser til mos tilbud. Derudover ser vi ofte mennesker efterspørge fx billig fliserenser til mos, køb fliserenser til mos og fliserenser til mos online, foruden de store byggemarkeder som Stark, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Silvan.

Spar penge på fliserenser til mos

Det er i dag yderst fleksibelt for folk at kigge efter tilbud på billige fliserenser til mos online hos diverse e-shops, og derfor har massevis af internet outlets fundet det uundgåeligt at trykke udsalgspriserne på fliserenser til mos kolossalt, og ydermere sikre billig fragt.

Derfor kan det immervæk vise sig indbringende at udforske indtil flere netshops efter billige priser på fliserenser til mos online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at antage den mest billige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Du bør alligevel være så påvagt, at i tilfælde af at en internet webshop afhænder billige fliserenser til mos online for en udsalgspris som kan ses som helt fantastisk billig, så bør det ofte være en varsel om en fup internet handler. Køb med kort er heldigvis inkluderet i en anordning, hvilket støtter køber overfor fup internet handler.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du foretrækker at dække omkostningerne til fliserenser til mos over en længere periode. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at mennesker tit efterspørger bl.a. fliserenser til mos priser og fliserenser til mos tilbud. Derudover oplever vi ofte netshoppere efterspørge for eksempel køb fliserenser til mos, fliserenser til mos online samt billig fliserenser til mos.

Kig på andre menneskers meninger

Trustpilot frembyder ret så fine løsninger til at se nærmere på adskillige øvrige kunders meninger og derfor rekommanderer vi, at du eksaminerer internet butikkens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige fliserenser til mos online.

Facebook genererer tillige regulære gode metoder til at få indtryk af e-forretningens pålidelighed. Herinde møder vi mange forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at nedfælde en omtale af virksomhedens service, som desuden må udnyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før folk køber billige fliserenser til mos online på en netshop kunne de principielt gennemgå netshoppens betingelser, men det er uden tvivl ikke videre interessant, i særdeleshed med de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg og Silvan.

Et andet forslag er at kigge om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en erklæring om at internet forhandleren opretholder gældende dansk lovgivning, og at e-firmaet lejlighedsvis overværes af jurister som er indført i de gældende love.

Det giver dig anledning til en håndsrækning, når du skulle få vanskeligheder i processen med din handel med fliserenser til mos. Dertil er det klogt at du er klar over de vigtigste retningslinjer der kan influere på købet af fliserenser til mos online, til eksempel hvilken ombytningsret internet forretningen garanterer.

Her er det virkelig vigtigt, at man altid bibeholder sin ordrekvittering, så man senere kan bevise bestillingen af fliserenser til mos, uanset om man har bestilt fra Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, 10-4 eller Stark.

Birthe K gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Hans gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jan T gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Helle Møller gav 5 stjerner

Fremragende!

9 tips til når du køber online
1Adskillige e-handler foreslår efterhånden alverdens billige metoder til levering til fliserenser til mos. En der er meget almindelig er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter når der er mulighed for det. Muligheden er jo rigtig smart, samt mange gange derudover den prisbilligste fragtløsning.
2En række online shops garanterer billig fragt på fliserenser til mos, men undertiden påkræves det at du aftager for en fastsat pris. Som alternativ bør man tage den mest letkøbte leveringsmetode, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Den bliver typisk desuden særdeles overkommelig. Den mest betalelige form for levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.
3Generelt tilråder vi at granske om online forhandleren er e-mærket medlem, fordi det generelt er en tryghed om at online shoppen accepterer de opstillede regler, samt at butikken tit evalueres af sagkyndige som har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Forud for at nogen handler billige fliserenser til mos hos en internet butik bør man i princippet studere forhandlerens handelsaftale.
4Det er meget uproblematisk for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige fliserenser til mos på forskellige online forhandlere, og følgelig tilbyder langt de fleste forretninger på nettet gebyrfri levering. Det kan dog immervæk være indbringende at sammenligne flere online butikker efter billige priser før du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
5Den mest letkøbte fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som jo står og falder med at du opholder dig nærved webbutikkens arbejdslager. Den form for fragt er meget væsentlig forudsat vi står og skal bruge fliserenser til mos straks. Alternativt så garanterer en række online varehuse fragtfri levering, men undertiden under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt sum.
6Forinden folk bestiller billige fliserenser til mos i en webbutik behøver man principielt gennemgå e-shoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke super spændende. Ligeså er det fornuftigt at køber er omhyggelig omkring de fundamentale betingelser der kan influere på shopping af billige fliserenser til mos online, eksempelvis hvilken returpolitik webbutikken anvender.
7Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under en lovbestemmelse, der sikrer dig overfor fup butikker på nettet. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage beløbet senere.
8Trustpilot giver dig fuldt ud værdifulde muligheder for at efterse en stor portion nuværende konsumenters oplevelser og derfor er det godt, at du gennemsøger e-forretningens ratings forinden du handler billige fliserenser til mos online. Facebook bringer dig på samme måde regulære relevante chancer for at få kendskab til online butikkens kundefokus.
9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget udslagsgivende hvis du absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og med det formål er det ganske afgørende at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for fliserenser til mos. Temmelig mange butikker på nettet yder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, hvilket dog er betinget af at du bestiller inden et fast klokkeslæt.