Bygpris.dk

Fliserenser til udendørs

Battery Power batteri 18V 2,5Ah Kärcher
649 kr.
Læs mere
Nylonbørster til ukrudtsfjerner WRE 4 Kärcher
99 kr.
Læs mere
Green-It Fliserenser 8\'
35 kr.
Læs mere
Hurtiglader 18 Volt Kärcher BATTERY POWER 16
399 kr.
Læs mere
Battery Power batteri 18V 5,0Ah Kärcher
1.049 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed ved de store byggekæder.
Det er absolut super vigtigt at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Nogle byggekæder udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør overveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge fra, udover blot fliserenser til udendørs.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at shoppe hos en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af fliserenser til udendørs.
Der er ikke lighed i prisen på billige fliserenser til udendørs hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod nogle har fokus på faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der for dig betyder mest.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man læse byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler produkter fra flere nichebutikker, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af fliserenser til udendørs online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan medvirke til ubekymrethed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derfor har kunderne chancen for at købe online og transportere byggematerialerne personligt. Derfor kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, og sågar skaffe varerne lige nu.

Nichewebshop

Hovedparten af niche netbutikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber fliserenser til udendørs online hos dem.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker er ekstremt passionerede omkring deres varer, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette kan du forvente en høj grad af informativ sparring fra personale som er eksperter i netop fliserenser til udendørs.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af cirka 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

fliserenser til udendørs jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

fliserenser til udendørs bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

fliserenser til udendørs silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i de 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

fliserenser til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. På grund af dette bør du tit tage notits af vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at regne bedst som du vil i gang med dit svære byggeprojekt.
2Planlægning vil altid være nøglen til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at lave en strømlinet dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, inklusiv en nummerorden. Forsøg at være skarp når du nedskriver køreplanen.
3Det kan blive betydningsfuldt at have de presserende bygningsmaterialer disponible inden du går i gang med byggeprocessen. Du kunne udarbejde en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste granske listen, med det formål at du bliver sikker på at du har det hele.
4Før du går i gang med dit byggeprojekt kan det være ekstremt betydningsfuldt at være sikker på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Nogle gange kan man indhente tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det gives hvis projektet hjælper miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at projektet gør en positiv forskel for planeten.
6Du må på ingen måde se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på hændelige uheld. Det er essentielt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke fremskaffer professionel assistance.
7Det er anbefalelsesværdigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig når der er tale om vigtige byggeprojekter. Store ting behøver mere end en person. I øvrigt vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Man skal ikke på noget tidspunkt fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har værktøjet klar akkurat som du påbegynder byggeriet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
9Der viser sig som regel pludselige hovedpiner i tilfælde med svære byggeprojekter, og på grund af det er det af stor betydning at man har afsat rigeligt med plads i køreplanen, med formålet om at man er sikker på at have tid nok til det.
10Du bør tage til overvejelse om det er muligt at klare det hele selv, eller du alternativt bør få assistance fra en fagperson til dele af byggeriet. Ifald du køber eksperthjælp er det fordelagtigt at notere uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
11I mange tilfælde vil det være essentielt at lave en budgetoversigt for projektet, så du giver sig selv et overblik. Det vil være forstandigt at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem alle sammen.
12Der ligger en verden af instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube kan hjælpe med rigelig gavnlig information, ikke mindst hvis man benytter engelske søgeord.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er kolossalt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt flot. Ratingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra overlegent. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken form for levering er bedst?

En række internet outlets frembyder i dag alverdens billige fragtmuligheder til fliserenser til udendørs. En favorit iblandt mange er i vore dage at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo vældig hensigtsmæssig, samt oftest endda den mest prisbevidste mulighed for levering.

Du bør også tænke over at bestille ordren til levering til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Metoden er i regelen et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel super let gængelig med fliserenser til udendørs online. Den mest letkøbte slags levering er dog selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du er i nærheden af e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på fliserenser til udendørs kan i nogle tilfælde være rigtig vigtig ifald man har brug for din pakke med det samme, så af den grund er det fuldkommen vigtigt at vi besigtiger leveringstiden for fliserenser til udendørs. Temmelig mange byggecentre – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – lover billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, men husk at det nødvendiggør at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varerne pakket forinden de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte internet virksomheder byder på fragt uden gebyr på fliserenser til udendørs online, men i de fleste tilfælde kun ifald du køber for et konkret beløb. Desuden skulle man vælge den billigste leveringsudgave, som ofte er at få bragt dine varer til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig fliserenser til udendørs online men afhenter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark og XL-Byg. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af fliserenser til udendørs i følgende områder:

Næstved, Dragør, Odder, Gentofte, Vanløse, Middelfart, Nørresundby, Frederiksberg, Valby, Struer, Fredericia, Varde, Frederikssund, Viborg, Søborg, Haslev, Stenløse, Frederikshavn, Brønderslev, Køge, Skanderborg, Værløse, Kokkedal, Farum, Tårnby, Grenaa, Taastrup, Ølstykke, Højbjerg, Holstebro, Nykøbing Falster, Svendborg, Greve, Brøndby, Brabrand, Holbæk, Charlottenlund, Lystrup, Solrød Strand, Nærum, Herning, Kalundborg, Gladsaxe, Risskov, Frederiksværk, Thisted, Haderslev, Albertslund, Ikast, Birkerød, Helsingør, Jyllinge, Åbyhøj, Herlev, Hjørring, Nakskov, Aarhus, Hvidovre, Rønne, Horsens, Ishøj, Esbjerg, Tilst, Hørsholm, Aalborg, Virum, Odense, Randers, Hedensted, Sønderborg, Aabenraa, København, Vallensbæk, Slagelse, Roskilde, Korsør, Hillerød, Glostrup, Silkeborg, Ballerup, Skive, Hedehusene, Brønshøj, Lyngby, Allerød, Hobro, Vordingborg, Vejle, Kolding, Ringsted, Nyborg, Rødovre, Rudersdal, og Lillerød, .

Klik-og-hent ift. fliserenser til udendørs er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at netshoppere tit søger efter blandt andet billig fliserenser til udendørs og fliserenser til udendørs tilbud. Derudover oplever man jævnligt folk kigge efter fx fliserenser til udendørs online, køb fliserenser til udendørs samt fliserenser til udendørs priser, foruden de kendte byggecentre som Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Få rabat på fliserenser til udendørs

Det er i dag særligt ukompliceret for alle og enhver at vurdere prisniveauet på billige fliserenser til udendørs online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og til tak har flere e-butikker set sig tvunget til at tvinge udsalgspriserne på fliserenser til udendørs enormt, og ydermere yde gebyrfri levering.

Til gengæld kan det immervæk være indbringende at se nærmere på nogle enkelte e-forretninger efter tilbud på fliserenser til udendørs online inden du handler, sådan at man er velinformeret til at opnå den bedste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma og Jem og Fix.

Du skal alligevel være så påpasselig, at såfremt en e-forretning udlover billige fliserenser til udendørs online på tilbud til en pris der kan virke overordentlig fordelagtig, kan det undertiden være et tegn på en falsk e-handler. Shopping med kort er imidlertid omfavnet af et regelsæt, hvilket skærmer kunden imod uoprigtige netbutikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du benytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at klare pengene til fliserenser til udendørs ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel hos online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4.

Når der ses på tendenserne er det markant, at mennesker jævnligt søger efter blandt andet billig fliserenser til udendørs og fliserenser til udendørs tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere søge efter blandt andet fliserenser til udendørs online, fliserenser til udendørs priser samt køb fliserenser til udendørs.

Tjek tidligere køberes vurderinger

Trustpilot frembringer ultra udmærkede genveje til at inspicere flere forhenværende forbrugeres synspunkter og derfor tilråder vi, at du udforsker webbutikkens ratings inden du bestiller billige fliserenser til udendørs online.

Facebook giver dig også fuldt ud fremragende løsninger til at få indsigt i online butikkens kundefokus. Herinde ses faktisk online outlets som tilbyder folk at notere en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også burde anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen bestiller billige fliserenser til udendørs online på en internet butik behøver de i princippet overveje netbutikkens forretningsvilkår, det er dog bare ikke videre spændende, i særdeleshed med de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

Et nemt alternativ kan derfor være at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det er en sikkerhed for at internet webshoppen føjer de opstillede regler, foruden at e-forretningen undertiden undersøges af fagfolk som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du mulighed for hjælpende service, ifald du skulle få udfordringer i processen med din shopping med fliserenser til udendørs. Endvidere tilråder vi at du er vaks omkring de mest basale retningslinjer der har betydning for bestillingen af fliserenser til udendørs online, f.eks. den byttepolitik internet firmaet kører med.

På grund af dette er det ydermere vigtigt, at man permanent bibeholder ens faktura e-mail, således man senere vil kunne eftervise bestillingen af fliserenser til udendørs, uanset om man har købt hos Bygma, Stark, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Harald Nyborg.

Anders gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Lars Andersen gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Susanne gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Lene R gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringstiden er selvfølgelig særligt vigtig hvis du har brug for produktet om få sekunder, og herved er det jo meningsfuldt at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato for fliserenser til udendørs. En stor portion webshops byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange produkter, men vær opmærksom på at det er underforstået at ordren laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
2En række online selskaber tildeler i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtløsninger til fliserenser til udendørs. Et hit er efterhånden afhentningssteder, og så kan du blot hente varerne når det passer dig bedst. Løsningen er altså ret så uproblematisk, samt typisk tilmed den mest letkøbte slags levering.
3Trustpilot tilbyder dig evigt pålidelige genveje til at undersøge ganske mange aktuelle køberes erfaringer og derfor tilråder vi, at du analyserer internet shoppens bedømmelser forinden du shopper billige fliserenser til udendørs online. Facebook præsterer endvidere i højeste grad passelige chancer for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed.
4Den mest letkøbte leveringsløsning vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog kræver at du bor tæt på internet forretningens adresse. Den leveringsudgave er jo super central når du absolut skal bruge fliserenser til udendørs om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere webshops fragtfri levering, men for det meste er det påkrævet at du handler for et præcist beløb.
5Det er meget ligetil for almindelige mennesker at finde information om priser online på billige fliserenser til udendørs på diverse internet butikker i Danmark, og til tak lover flertallet af online selskaber gebyrfri levering. Dog kan det ikke desto mindre være rentabelt at eftergå et par forskellige internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, således at man er sikker på at antage den skarpeste pris.
6Forud for at folk køber billige fliserenser til udendørs hos en netshop burde de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af deres handelsaftale, dog er det tit en omfattende opgave. Desuden er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle retningslinjer der indvirker på købet af billige fliserenser til udendørs online, som eksempelvis den ombytningsret internet forhandleren lover.
7Enkelte online outlets byder på billig fragt på fliserenser til udendørs, men tit er det betinget af at du køber for en konkret pris. Derudover må man udvælge den mest betalelige mulighed for levering, som typisk vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted. Fragtformen er undertiden lige så vel ekstremt fleksibel. Den mest betalelige løsning vil dog altid være selv at hente pakken.
8Vi går generelt ind for at tjekke om internet webshoppen er e-mærket, fordi det bør være et billede på at e-handlen adlyder gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet lejlighedsvis overvåges af jurister der har indsigt i de gældende love. Før nogen shopper billige fliserenser til udendørs på en e-forretning bør de de facto gennemse e-shoppens handelsbetingelser.
9Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er en del af en anordning, som støtter køberen overfor uægte internet varehuse. Som et alternativ kan du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil dække prisen over en længere periode.