Bygpris.dk

Flisesand pristjek

I tabellen herunder har vi listet 26 webshops der sælger flisesand, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 850 kr., som er hele 87 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
850 kr.Køb
895 kr.Køb
899 kr.Køb
950 kr.Køb
981 kr.Køb
995 kr.Køb
995 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.095 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.101 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.239 kr.Køb
1.249 kr.Køb
1.264 kr.Køb
1.285 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.810 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.213 kr.Køb
2.448 kr.Køb
2.600 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.330 kr.Køb
3.423 kr.Køb
3.849 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 500 liter 1 m3 800 kg 500 kg 1000 kg 25 kg 20 kg 15 kg 10 kg 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 25 kg

Levering: trailer løst leveret i bigbag i poser i løs vægt afhentning hent selv i sække vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor kende virksomhedens regningslinjer.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring flisesand.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg af varer, hvorimod andre har fokus på en specifik varetype. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge i blandt, udover bare flisesand.
Du vil finde ulighed i priserne på billige flisesand fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder lave priser, og andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut utrolig afgørende at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af flisesand online.
De store byggecentre finder du overalt i landet, og derfor har flertallet valget om at handle online og køre produkterne på egen hånd. I kraft af det kan du vælge at undgå fragtgebyret, samt tilmed hente varerne straks.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille flisesand online på deres hjemmeside.
Mange specialiserede webshops har et indgående kendskab til deres varer, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det forventes det at du får en høj grad af nyttig vejledning fra mennesker som er specialister i lige præcis flisesand.
Danmarks største byggemarkeder
flisesand bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 ansatte i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og lønner i dag over 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i deres 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør på ingen måde undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være essentielt at du har det parat akkurat som du indleder byggeprocessen. I øvrigt er det fordelagtigt at tillægge de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
2Glem ikke at du kan hente hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt projektet bidrager positivt til klimaet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen påvirker planeten.
3Du finder en verden af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube yder assistance med vældig meget brugbar information, særligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
4I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der vise sig mange regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Du må aldrig gå på kompromis med sikkerheden, så husk beskyttelse som fx hoved- og fodbeklædning der hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig professionel assistance.
6Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere bør have hjælp fra en ekspert til afslutningen af det. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson anbefales det at tage imod en pris fra diverse firmaer.
7Det kan vise sig at være fornuftigt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgift, hvorefter man bør nedfælde eventuelle tilbud på dem enkeltvis.
8Det bør overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, især når det er omfangsrige byggerier. Omfattende projekter gør krav på flere personer. Desuden bør det være bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
9Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du bør have en effektiv agenda, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du sammensætter strategien.
10Ved byggeprojekter udenfor har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du jævnligt se vejrudsigten i forbindelse med byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned absolut lige når du er godt i gang med det krævende byggeprojekt.
11Der kommer typisk overraskende problemstillinger i forbindelse med svære opgaver, og pga. dette kan det være afgørende at man afsætter passende tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
12Det viser sig væsentligt at du har de fornødne bygningsmaterialer handlet ind forinden du påbegynder dit arbejde. Du får god gavn af at notere en simpel note hvorpå der noteres det der bliver brug for, og bagefter gennemløbe punkterne, således at du er tryg ved at alt er klar.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som altså er ultra overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er enormt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er enormt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Almindelige spørgsmål til flisesand

 • Hvad er flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

  Mange shops på nettet udlover nu om stunder diverse billige fragtmuligheder til flisesand. Den mest anvendte er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din ordre når det passer dig. Løsningen er altså i høj grad bekvem, og endda også den billigste fragtmetode.

  Du bør tillige tænke over at bestille produkterne til levering hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Den viser sig af og til en smule mere bekostelig, men lige så vel ekstremt problemfri med flisesand online. Den prisbilligste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men det står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forhandlerens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på flisesand kan være ret essentiel hvis du har behov for produkterne lige om lidt, og derfor er det relativt passende at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for flisesand. Størstedelen af internet firmaer – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter online, som dog er afhængig af at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få varerne ekspederet før de lageransatte holder fyraften.

  Nogle e-firmaer yder fragt uden betaling på flisesand online, men oftest kun hvis du handler for en præcis sum. Alternativt kan du overveje den billigste metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

  Masser af kæder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig flisesand online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma og Silvan. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af flisesand i følgende byer:

  Tilst, Nørresundby, Rødovre, Hjørring, Skanderborg, Fredericia, Viborg, Solrød Strand, Hedensted, Jyllinge, Nykøbing Falster, Birkerød, Lystrup, Herlev, Vejle, Varde, Virum, Grenaa, Gentofte, Dragør, Aabenraa, Tårnby, Struer, Valby, Nakskov, Allerød, Herning, Middelfart, Rudersdal, Ishøj, Roskilde, Vanløse, Vallensbæk, Hvidovre, Esbjerg, Kalundborg, Hillerød, Gladsaxe, Frederiksværk, Aarhus, Haderslev, Brøndby, Søborg, Randers, Vordingborg, Haslev, Greve, Ballerup, Frederikssund, Nærum, Silkeborg, Charlottenlund, Ikast, Hedehusene, Svendborg, Holbæk, Hobro, Helsingør, Kokkedal, Kolding, Farum, Værløse, Korsør, København, Taastrup, Sønderborg, Stenløse, Odense, Holstebro, Frederiksberg, Lyngby, Slagelse, Køge, Brabrand, Hørsholm, Højbjerg, Brønshøj, Odder, Glostrup, Ringsted, Brønderslev, Skive, Frederikshavn, Nyborg, Horsens, Thisted, Aalborg, Rønne, Lillerød, Åbyhøj, Ølstykke, Risskov, Næstved, og Albertslund, .

  Click-and-collect for flisesand er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager).

  Ses der på søgedata fremstår det klart, at online shoppere mange gange søger blandt andet køb flisesand og flisesand online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge bl.a. flisesand priser, flisesand tilbud samt billig flisesand, plus de gængse byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Tilbud på flisesand

  Det har vist sig at være meget let gængeligt for købere at sammenligne priser på billige flisesand online i blandt forskellige forretninger på nettet, og for det har adskillige online virksomheder ikke kunne lade være med at presse priserne på flisesand markant, og endda tilbyde billig levering.

  Det kan dog til hver en tid være fordelagtigt at besigtige visse netbutikker efter rabatter og tilbud på flisesand online før du gennemfører din handel, så du ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

  Du skal ikke desto mindre være klar over, at hvis en e-butik udbyder billige flisesand online til salg for en pris der er uforståeligt favorabel, burde det mange gange være et symbol på en uærlig online forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en anordning, hvilket bistår en imod snydagtige firmaer på nettet.

  Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du udnytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at godtgøre beløbet til flisesand senere. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Ved indkig i statistikkerne er det markant, at mennesker typisk søger efter eksempelvis flisesand tilbud og køb flisesand. Foruden dette oplever man jævnligt online shoppere kigge efter bl.a. flisesand online, billig flisesand og flisesand priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Fremragende service.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 1 ton 500 liter 500 kg 20 kg 1 m3 800 kg 25 kg 1000 kg 10 kg

  Levering: løst leveret i bigbag vognlæs i poser trailer i løs vægt i sække afhentning hent selv

  Udforsk tidligere brugeres betragtninger

  Trustpilot resulterer i forholdsvis tiltalende genveje til at blive klogere på diverse andre kunders observationer og på grund af dette tilråder vi, at du gransker e-handlens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige flisesand online.

  Facebook tilbyder dig tillige de facto sikre muligheder for at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Tilmed ser vi nogle forhandlere på nettet hvor det er muligt at forfatte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Forud for at nogen shopper billige flisesand online på en webbutik behøver man sådan set få overblik over webshoppens betingelser, dog er det uden tvivl et omfattende arbejde, i særdeleshed på de store byggecentre som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Silvan.

  Et andet forslag kan være at tjekke hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, siden det kan være et signal om at internet webshoppen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at netbutikken jævnligt overvåges af eksperter som forstår de gældende love.

  Derudover tilbydes du chance for at få hjælp, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med din ordre på flisesand. Foruden dette er det at foretrække at man er sat ind i de mest vitale vilkår der kan have betydning for købet af flisesand online, som eksempelvis hvilken bytteret webbutikken garanterer.

  I den relation er det også afgørende, at man stadigvæk gemmer ens ordremail, så man fremadrettet kan bekræfte købet af flisesand, uanset om man handler ved Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix eller Silvan.

  Rasmus gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Anders Sørensen gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Hans gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Pia Sørensen gav 5 stjerner

  Helt i orden.

  Flisesand fra internet selskaber

  Trustpilot genererer regulære gavnlige chancer for at tyde en længere række andre konsumenters iagttagelser med køb af flisesand og derved går vi ind for, at du vurderer internet webshoppens anmeldelser forinden du bestiller flisesand på nettet.

  Facebook yder ydermere ganske strålende metoder til at få kendskab til webbutikkens kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle internet varehuse som tilbyder folk at meddele en evaluering af ordreforløbet, som desuden kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed ved køb af flisesand.

  Før du shopper flisesand på nettet

  Forinden nogen shopper flisesand hos en internet handler bør de ideelt set granske netshoppens handelsbetingelser, det er dog ofte ikke videre spændende.

  Et alternativ kunne måske være at kigge hvorvidt webshoppen er e-mærket, da det længe har været et fingerpeg om at online shoppen lever op til den officielle danske lovgivning, foruden at internet shoppen af og til revideres af jurister der har nøje kendskab til de gældende regulativer for salg af flisesand på nettet.

  Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, såfremt du møder dilemmaer i forbindelse med din ordre. Endvidere er det en hjælp at kunden er vidende om de mest aktuelle regler der indvirker på ordren.

  Fragt af flisesand

  En stor portion online shops yder i dag et hav af forskellige former for fragt. Den mest prisbevidste leveringsversion kan ikke benægtes at være selv at hente flisesandet, men det afhænger af at du lever nærved webbutikkens adresse.

  Leveringshastigheden er selvfølgelig temmelig bestemmende hvis man står og skal bruge flisesandet inden for få dage, og derfor er det nemlig vigtigt at vi gransker den forventede leveringsdato på flisesand – men som trods alt er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet distribueret forinden pakkepersonalet drager hjemad.

  Flere webshops sikrer portofri levering af flisesand, men oftest kun når man handler for en fastsat pris.

  Varerne du kan finde i den her oversigt er frembragt af hjemmesidens webshop-robot. Denne har hurtigt scannet mange hundredvis af varer for at finde de af de varer der bedst relaterer sig til flisesand, og som algoritmen derfor beregner matcher din søgning bedst.

  Foruden at inddrage søgefrasen du indtastede på Google har den desuden inddraget søgeforespørgsler, som den ser at andre sandsynligvis indtaster i sammenhæng med det, eksempelvis flisesand afhentning eller flisesand online foruden søgeudtryk som flisesand i grå eller flisesand hent selv.

  Den information kan algoritmen bruge som yderligere inspiration for at præsentere de bedste produkter. Det kan også ses at øvrige søgende søger efter eksempelvis flisesand hent selv, flisesand afhentning samt billig flisesand. Den her data har robot-søgeren også benyttet til, at finde vej igennem et utal af tilbud.

  Derudover kan det i data ses, at søgeordene flisesand i sække, flisesand købes og flisesand afhentning er ekstremt almindelige, og derfor er de også taget med af robot-søgeren ligesom søgningerne flisesand online, flisesand i grå og flisesand hent selv. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de fremviste tilbud, idet at ét eller flere af dem faldt i din smag.

  Flisesand købes fra folkekære byggecentre, f.eks. 10-4.dk, DavidsenShop.dk, Bygma.dk, JemogFix.dk, Stark.dk, Bauhaus.dk, XL-Byg.dk og Silvan.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles flisesand til…

  Sjælland: Korsør, Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Herfølge, Køge, Ringsted, Holbæk, Sorø, Greve, Fensmark, Solrød Strand, Vordingborg, Maribo, Haslev, Slagelse, Tune, Nakskov, Næstved, Skælskør, Jyllinge, Nykøbing Falster

  Hovedstaden: Nivå, Hvidovre, Måløv, Hellebæk, Vanløse, Gentofte, Herlev, Valby, Helsinge, Virum, Hillerød, Hedehusene, Birkerød, Slangerup, Brøndby, Tårnby, Glostrup, Stenløse, Rudersdal, Søborg, Smørumnedre, Humlebæk, Rødovre, København, Høje Taastrup, Gilleleje, Fredensborg, Vallensbæk, Lillerød, Ballerup, Roskilde, Lyngby, Espergærde, Ølstykke, Snekkersten, Kokkedal, Ishøj, Dragør, Rønne, Nærum, Hundested, Gladsaxe, Frederiksværk, Værløse, Dyssegård, Albertslund, Charlottenlund, Hørsholm, Taastrup, Frederiksberg, Helsingør, Farum, Hellerup, Allerød, Brønshøj, Frederikssund, Holte

  Nordjylland: Aabybro, Frederikshavn, Thisted, Nibe, Nykøbing Mors, Hirtshals, Nørresundby, Hobro, Støvring, Skagen, Hjørring, Hadsund, Sæby, Svenstrup, Brønderslev, Aars, Aalborg

  Syddanmark: Bramming, Middelfart, Aabenraa, Otterup, Ringe, Billund, Nyborg, Vojens, Fredericia, Tønder, Munkebo, Nordborg, Kolding, Vejen, Børkop, Ribe, Esbjerg, Varde, Sønderborg, Svendborg, Faaborg, Haderslev, Rødekro, Assens, Kerteminde, Grindsted, Odense

  Midtjylland: Mårslet, Brabrand, Struer, Malling, Brande, Viborg, Silkeborg, Skødstrup, Horsens, Lystrup, Skanderborg, Holstebro, Højbjerg, Galten, Hedensted, Egå, Herning, Grenaa, Kjellerup, Lemvig, Vejle, Hasselager, Bjerringbro, Løsning, Hornslet, Risskov, Hinnerup, Aarhus, Åbyhøj, Ringkøbing, Beder, Hammel, Ry, Løgten, Hørning, Hadsten, Ebeltoft, Odder, Tilst, Randers, Skive, Skjern, Ikast

  9 tips til når du køber online
  1Antal dages levering er selvfølgelig rigtig vital i tilfælde af at du mangler dine nye varer lige om lidt, så derfor er det ret essentielt at du checker den estimerede leveringsdato for flisesand. De fleste e-butikker i Danmark giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men som ikke desto mindre påkræver at ordren lægges inden et aftalt tidspunkt.
  2Det er i dag usædvanlig let gængeligt for købere at sammenligne priser online på billige flisesand på flere online forhandlere, og herved lover massevis af internet foretagender portofri levering. Dog kan det til hver en tid blive gavnligt at kigge forbi et par forskellige netshops efter rabat og tilbud inden du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
  3Generelt anbefaler vi at se nærmere på om e-shoppen er medlem af e-mærket, siden det typisk er en forsikring om at online forretningen følger den officielle danske lovgivning, foruden at e-firmaet regelmæssigt besøges af eksperter som forstår vilkårene. Før nogen køber billige flisesand hos en e-handler burde de principielt betragte butikkens forretningsvilkår.
  4Den billigste leveringsmanér vil til enhver tid være at hente ordren selv, men den løsning står og falder med at du har bopæl med kort afstand til e-forhandlerens bopæl. Den leveringsudgave er selvfølgelig meget aktuel forudsat du har brug for flisesand om få sekunder. Alternativt så yder nogle enkelte webshops gebyrfri levering, men for det meste stiller det krav om at du aftager for et præcist beløb.
  5En række online forretninger frembyder fragtfri levering på flisesand, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb. Ellers må du vælge den mest betalelige fragtløsning, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringstypen er godt nok endda ret bekvem. Den mest billige mulighed for fragt er uden tvivl at du selv henter produkterne.
  6Vi tilråder kortbestillinger eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger køberen overfor fup online webshops. Som et alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, såfremt du vil dække regningen over et længere tidsrum.
  7En lang række e-forhandlere foreslår efterhånden et bredt udvalg af billige leveringsformer til flisesand. Et hit er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig i høj grad praktisk, og i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste fragtmulighed.
  8Trustpilot resulterer i ultra anstændige chancer for at fortolke diverse nuværende forbrugeres iagttagelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du gransker online forretningens omtaler forud for at du køber billige flisesand online. Facebook leverer på samme måde i højeste grad fortræffelige løsninger til at få indtryk af online webshoppens popularitet.
  9Før folk køber billige flisesand i en webbutik behøver man uden tvivl bese e-butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke videre interessant. Tillige er det at foretrække at kunden er vaks omkring de mest vitale regler i forbindelse med bestillingen af billige flisesand online, fx hvilken returpolitik e-firmaet bruger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk