Bygpris.dk

Føringsleje

Festool Føringsleje D28-15,88 (2x)
400 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D12,7x4,97x4,76 (2x) 491383
115 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D16 (2x)
190 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D9,5/12,7/16/19/22
440 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D19
185 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D23,1/30° (2x)
290 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D16
185 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D 9,53 (2x)
195 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D28
240 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D22/11°
210 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D18,5/15°
205 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D17,5/15° (2x)
280 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D21-15,88 (2x)
380 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D19 (2x)
165 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D28 (2x)
205 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D18-12,7 (2x)
400 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D22-15,88 (2x)
400 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D19 (2x)
155 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje KLS-D 15,8-OFK
155 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D18 (2x)
250 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje KLS-D22-OFK
170 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D12,7
145 kr.
Læs mere
Festool Føringsleje D31,4/45° (2x)
310 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af føringsleje.
Flere byggekæder har et enormt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, udover bare føringsleje.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er særligt et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Det er helt klart utrolig afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du lede andre steder.
Der er variationer i prisen på billige føringsleje fra webshop til webshop. En del fokuserer på gode tilbud, imens nogle har kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan give ubekymrethed til dig som køber online. Dette kan du se som positivt.
De kendte byggekæder har butikker nær dig, og på grund af det har mange mulighed for at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derfor har man mulighed for at slippe for fragtomkostningen, samt endda have produkterne straks.
De gængse byggecentre udbyder varer fra forskellige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af føringsleje online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få lavere priser.
Majoriteten af specialiserede webshops har meget ekspertise i deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse produkter. Af den grund bør du forvente super kyndig sparring fra medarbejdere med specialistviden i netop føringsleje.
Flertallet af små butikker er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem bidrager du til idet du køber føringsleje online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder
føringsleje harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

føringsleje bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

føringsleje silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 personer i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

føringsleje jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør på ingen måde undvære værktøj. Ofte vil det vise sig en fordel at have det klar til brug før du igangsætter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at medregne disse udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
2Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere din sikkerhed, så husk beskyttelse som eksempelvis sikkerhedssko som beskytter dig med henblik på hændelige ulykker. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have et udgiftsbudget for byggeriet, så du giver sig selv et overblik. Det må være fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne tjekke ens købspris for dem hver især.
4Man kan spørge om offentligt tilskud til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeriet er godt for miljøet. Tilskudet betinger at byggeriet influerer positivt på planeten.
5Husk at tage til overvejelse om du bør stå med det hele selv, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en fagmand til områder af det. Hvis du indhenter assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
6Der kommer næsten altid utidige udfordringer i tilfælde med omfattende projekter, og ergo vil det vise sig af stor betydning at der afsættes god plads i agendaen, som gør at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
7Potentielt kan det vise sig væsentligt at have de påkrævede bygningsmaterialer parat forinden du indleder eksekveringen. Du har god gavn af at udfærdige en punktforms note hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og så eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
8Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag bør du hyppigt lægge mærke til vejrforudsigelserne i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
9Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube er kilde til betydelige mængder nyttig information, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
10Planlægning vil altid være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en velovervejet strategi, der fortæller hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du udarbejder din agenda.
11Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det blive højst meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
12Det anbefales at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det er større byggerier. Enkelte projekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være bedre og mere socialt når der er flere der bidrager.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er hamrende flot. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En lang række online outlets udlover nu om dage diverse billige leveringsløsninger til føringsleje. En af de mest populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Metoden er jo særdeles let gængelig, og ofte desuden den billigste leveringsmetode.

Du kunne tillige foretrække at bestille levering til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver gerne en sjat mere bekostelig, men på den anden side særligt simpel for føringsleje online. Den mest billige form for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du er med kort afstand til internet shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på føringsleje er naturligvis særligt betydningsfuld om vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, så derfor er det selvsagt meningsfuldt at man gransker det forventede leveringstidspunkt for føringsleje. En lang række online outlets – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på næste hverdag på en hel del produkter online, men som trods alt er forudsat at bestillingen placeres tidligere end et fastslået tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få ordren ordnet forud for at de lageransatte har fri.

Visse e-forhandlere byder på gratis fragt på føringsleje online, men ofte er det betinget af at der aftages for en bestemt sum. I øvrigt kunne man overveje den prisbilligste mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få kørt produkterne til et afhentningssted.

Flere kæder tilbyder klik-og-hent hvor man handler billig føringsleje på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på føringsleje i disse områder:

Haslev, Varde, Taastrup, Farum, Frederiksværk, Frederikssund, Lystrup, Hobro, Odense, Rødovre, Skive, Silkeborg, Søborg, Skanderborg, Risskov, Kokkedal, Nakskov, Birkerød, Fredericia, Ringsted, Holbæk, Esbjerg, Nyborg, Kolding, Tilst, Hedensted, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Thisted, Herlev, Horsens, Hvidovre, Aalborg, Vejle, Brøndby, Virum, Nærum, Brønderslev, Jyllinge, Lyngby, Randers, Ikast, Vordingborg, Aabenraa, Struer, Vanløse, Slagelse, Viborg, Sønderborg, Køge, Ølstykke, Rudersdal, Albertslund, Værløse, Herning, Tårnby, Odder, Kalundborg, Åbyhøj, Greve, Gentofte, Næstved, Aarhus, Vallensbæk, Korsør, Helsingør, Gladsaxe, Hjørring, Allerød, Nørresundby, København, Rønne, Hillerød, Ishøj, Stenløse, Ballerup, Frederikshavn, Hørsholm, Grenaa, Dragør, Middelfart, Solrød Strand, Brabrand, Haderslev, Valby, Glostrup, Holstebro, Højbjerg, Hedehusene, Roskilde, Lillerød, Svendborg, Brønshøj, og Charlottenlund, .

Click-and-collect ift. føringsleje er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når man ser på tallene står det klart, at mennesker tit kigger efter bl.a. billig føringsleje og føringsleje priser. Foruden dette ser vi ofte folk søge efter bl.a. føringsleje tilbud, køb føringsleje samt føringsleje online, foruden de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Gode tilbud på føringsleje

Det har vist sig at være super smart for alle og enhver at søge information om priser på billige føringsleje online fra diverse e-butikker, og ergo har de fleste internet selskaber i Danmark været presset til at at reducere prisen på føringsleje drastisk, og endda love fragt uden betaling.

Trods dette kan det ikke desto mindre blive indbringende at undersøge et par internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på føringsleje online før du gennemfører din bestilling, så du er på den sikre side med at opnå den billigste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Du skal bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en e-butik forhandler billige føringsleje online for en tilbudspris der er helt fantastisk fremragende, så kunne det tit være et kendetegn på en bedragerisk online butik. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under en bestemmelse, hvilket beskytter køber overfor fup internet varehuse.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at afdrage beløbet til føringsleje senere. Dette foreslåes som regel hos online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Ses der på tallene bliver det klart, at netshoppere som regel leder efter fx køb føringsleje og føringsleje priser. Man ser desuden som regel internet shoppere lede efter bl.a. føringsleje online, billig føringsleje og føringsleje tilbud.

Undersøg andre menneskers oplevelser

Trustpilot giver dig helt gode muligheder for at gennemsøge ganske mange eksisterende kunders omtaler og på grund af dette går vi ind for, at du betragter internet forretningens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige føringsleje online.

Facebook leverer derudover visse nyttige løsninger til at få indtryk af online forhandlerens troværdighed. Herinde ses faktisk webshops som gør det muligt at afgive en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden kan bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at folk bestiller billige føringsleje online på en internet webshop kan man på en vis måde bese forhandlerens vilkår, det er dog i reglen ikke videre interessant, specielt med de velkendte byggecentre som Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Bygma.

En anden mulighed kunne være at bemærke om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket ofte er en sikkerhed for at online shoppen retter sig efter de danske love, og at e-shoppen hyppigt gennemses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglementet på området.

Derudover giver det dig anledning til at blive hjulpet, for så vidt du oplever dilemmaer med din bestilling af føringsleje. Foruden dette foreslåes det at køber er obs på de fundamentale regler der kan influere på bestillingen af føringsleje online, for eksempel den bytteret internet shoppen anvender.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man stadig gemmer sin kvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere bestillingen af føringsleje, hvad end man shopper ved Stark, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen eller Bygma.

Anna Jensen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Martin Olsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Martin gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Maria P gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til køb på nettet
1Det er særdeles overkommeligt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige føringsleje på forskellige e-forretninger, og så frembyder en lang række netshops levering uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at se nærmere på nogle få online selskaber efter tilbud og rabat forinden du bestiller, således at du er garanteret at indhente den laveste pris.
2Den billigste form for levering er dog selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du lever nærved e-butikkens arbejdslager. Den løsning til levering kan være ret så afgørende når man står og skal bruge føringsleje om et øjeblik. Alternativt så lover visse online firmaer levering uden beregning, men i reglen gælder det kun hvis der bestilles for en bestemt sum.
3Adskillige internet webshops yder i dag diverse billige leveringsmåder til føringsleje. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo særligt smart, samt oftest desuden den prisbilligste leveringsmanér.
4Trustpilot frembringer aldeles pålidelige muligheder for at fortolke adskillige forhenværende konsumenters reflektioner og herved stiller vi forslag om, at du kigger på online shoppens kritik før du shopper billige føringsleje online. Facebook leverer for øvrigt faktisk pæne chancer for at få et kig ind i online webshoppens popularitet.
5Vi foreslår generelt at granske hvorvidt internet shoppen er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være en forsikring om at online virksomheden efterlever de danske love, og at online firmaet hyppigt besøges af sagkyndige som er indført i reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige føringsleje på en internet virksomhed bør de helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af deres vilkår.
6Antal dages levering er naturligvis temmelig essentiel i tilfælde af at vi skal bruge produkterne lige om lidt, så i det øjemed er det aldeles klogt at vi studerer den forventede leveringsdato på føringsleje. En hel del butikker på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varer, som alligevel står og falder med at bestillingen anbringes forud for et fastslået klokkeslæt.
7Indtil flere shops på nettet garanterer gebyrfri levering på føringsleje, men undertiden kræves det at man aftager for et fastslået beløb. Ellers burde man tage den mest billige fragttype, der mange gange vil være at få fragtmanden til at levere pakken til en pakkeshop. Løsningen viser sig undertiden endda i høj grad praktisk. Den mindst kostelige type af levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
8Inden folk handler billige føringsleje på en online forretning kan de uden tvivl gennemlæse e-butikkens regler, det er dog ofte ikke specielt ophidsende. Desuden er det klogt at køber er klar over de mest relevante forhold der indvirker på handlen med billige føringsleje online, f.eks. den bytteret netshoppen benytter.
9Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en regel, som garanterer os imod svindlende online forhandlere. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afdrage beløbet ude i fremtiden.