Bygpris.dk

Føringsskinne

Festool Føringsskinne FS 3000/2
2.420 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne GC 2000
2.140 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 2424/2-LR32
2.350 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 1080/2
665 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 1400/2
790 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne med huller FS 1400/ 2-LR 32
970 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 800/2
530 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 2700/2
2.250 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 5000/2
3.980 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 1900/2
1.350 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne FS 2400/2
1.935 kr.
Læs mere
Festool Føringsskinne GC 3000
2.965 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisniveauet på billige føringsskinne fra byggecenter til byggecenter. Nogle fokuserer på gode priser, hvorimod øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du må overveje hvad du helst vil have.
Det er absolut super relevant at se, om de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du skal overveje om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, foruden blot føringsskinne.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt hos de store byggekæder.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge webshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeri ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring føringsskinne.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, som medvirker til øget sikkerhed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og pga. det har du adgang til at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har du valget om at undgå leveringsomkostningen, samt endda have varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder udbyder varer fra talrige producenter, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af føringsskinne online.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er eksperter i deres varer, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor kan du modtage super konstruktiv service fra personale med ekspertviden i lige præcis føringsskinne.
En masse specialiserede netbutikker er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra disse nichewebshops online kan du få en billig pris.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, muligvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller føringsskinne online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
føringsskinne bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

føringsskinne jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

føringsskinne silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

føringsskinne harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det er muligt at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at renoveringen er miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
2Ved byggeprojekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Derfor kan du regelmæssigt tage notits af prognosen for vejret i de dage der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
3Der ligger en overflod af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube yder assistance med betydelige mængder anvendelig viden, særligt når man benytter engelske søgeord.
4Potentielt kan det blive væsentligt at have de relevante materialer parat i god tid før du går til værks med håndværket. Du kan udarbejde en simpel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og dernæst efterse materialerne, således at du bliver sikker på at du har det hele.
5Forud for at du iværksætter byggeriet kan det være ganske fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl kan der vise sig begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
6Du skal ikke på noget tidspunkt negligere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom arbejdssko som sikring med henblik på hændelige risici. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
7Du bør tænke over hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal have hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Når du anskaffer hjælp fra en fagperson er det lukrativt at tage imod prisoverslag fra flere håndværkere.
8Der kommer ofte uventede hovedpiner når det handler om omfangsrige byggeprojekter, og herved er det vigtigt at der afsættes passende tid i agendaen, således at man kan være overbevist om at man når det til siden.
9Planlægning vedbliver at være vejen til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en effektiv handlingsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp idet du sammensætter køreplanen.
10Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig hvis det er krævende arbejdsopgaver. Flere ombygninger bør udføres af mere end en person. Ydermere må det være bedre og mere socialt at lave arbejdet med andre.
11Man bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. Typisk vil det være fordelagtigt at have værktøjet klar til brug når du går løs med byggeprocessen. Det er derudover en fordel at medtage de her udgifter i dit budget.
12Typisk vil det vise sig fornuftigt at have en budgetoversigt for arbejdet, så man har styr på den økonomiske del. Det må være en god idé at dokumentere alle udgifter, og bagefter søge sig frem til prisen på dem én og én.
De bedst vurderede byggecentre
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er fantastisk betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

Adskillige firmaer på nettet foreslår til alt held alverdens billige løsninger til levering til føringsskinne. Den mest almindelige er for nærværende pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter når det passer dig. Leveringsformen er jo yderst let gængelig, samt ofte desuden den prisbilligste type af levering.

Du bør derudover påtænke at få ordren leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen er mange gange en sjat dyrere, men til gengæld yderst overkommelig ved køb af føringsskinne online. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed står og falder med at du befinder dig med kort afstand til online firmaets byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på føringsskinne kan være super central forudsat vi absolut skal bruge ordren fluks, så herved er det skam meningsfuldt at du gransker tidshorisonten for levering ved føringsskinne. En række internet handler – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 dags levering på de fleste af deres varenumre online, men vær på vagt da det påkræver at transaktionen realiseres inden et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen ekspederet før de logistikansatte har fri.

En række online varehuse lover gratis fragt på føringsskinne online, men tit kræves det at der bestilles for et bestemt beløb. Desuden burde du gribe den mest billige fragtmetode, der tit vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

De fleste byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor du køber billig føringsskinne online og selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bygma. Byggekæderne yder eksempelvis klik-og-hent på føringsskinne i disse områder:

Frederiksværk, Brabrand, Aabenraa, Albertslund, Birkerød, Søborg, Horsens, Brøndby, København, Viborg, Næstved, Silkeborg, Hedensted, Brønderslev, Stenløse, Holstebro, Kalundborg, Nærum, Nyborg, Rødovre, Nørresundby, Værløse, Virum, Struer, Ikast, Herlev, Varde, Odder, Hvidovre, Hobro, Hedehusene, Ringsted, Nykøbing Falster, Greve, Lystrup, Vordingborg, Haderslev, Holbæk, Vejle, Valby, Vanløse, Kokkedal, Rønne, Thisted, Vallensbæk, Ballerup, Haslev, Tilst, Gentofte, Fredericia, Herning, Rudersdal, Køge, Aarhus, Esbjerg, Taastrup, Risskov, Nakskov, Åbyhøj, Middelfart, Sønderborg, Gladsaxe, Frederikshavn, Frederiksberg, Svendborg, Hørsholm, Charlottenlund, Hjørring, Farum, Tårnby, Skanderborg, Jyllinge, Lyngby, Odense, Lillerød, Solrød Strand, Korsør, Ølstykke, Brønshøj, Skive, Ishøj, Kolding, Roskilde, Grenaa, Glostrup, Dragør, Helsingør, Frederikssund, Randers, Slagelse, Allerød, Aalborg, Hillerød, og Højbjerg, .

Afhentning for føringsskinne er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Lolland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tallene står det klart, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet køb føringsskinne og føringsskinne online. Vi ser desuden som regel online shoppere efterspørge eksempelvis føringsskinne tilbud, billig føringsskinne samt føringsskinne priser, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

Priser på føringsskinne

Det har vist sig at være yderst uproblematisk for internetbrugere at finde tilbud på billige føringsskinne online i blandt flere internet firmaer i Danmark, og ergo har mange shops på nettet ikke kunne lade være med at formindske priserne på føringsskinne betragteligt, og i øvrigt yde fragt uden beregning.

Det kan dog imidlertid blive fordelagtigt at sammenligne et par internet firmaer efter udsalg og tilbud på føringsskinne online forinden du gennemfører din handel, således at du er garanteret at få den billigste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Du skal blot ikke overse, at i tilfælde af at en webshop forhandler billige føringsskinne online på tilbud til en pris som er himmelråbende god, så er det mange gange være et karakteristika der viser en svindel netshop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af en regel, hvilket værner kunden overfor svindlende online forretninger.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage fordel af et tilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at klare omkostningerne til føringsskinne af flere omgange. Det fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på tallene er det markant, at internet shoppere som regel søger blandt andet føringsskinne priser og føringsskinne online. Foruden dette ser vi jævnligt folk søge for eksempel billig føringsskinne, køb føringsskinne og føringsskinne tilbud.

Analyser nuværende kunders betragtninger

Trustpilot yder stort set fornemme chancer for at granske adskillige eksisterende kunders omtaler og derved tilrådes det, at du eftergår internet selskabets omtaler forinden du køber billige føringsskinne online.

Facebook giver dig desuden ultra fine muligheder for at få en idé om e-firmaets popularitet. Tilmed ser vi nogle forretninger på nettet hvor du kan afgive en anmeldelse af deres køb, som på samme måde kan anvendes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen bestiller billige føringsskinne online på en webbutik behøver de i reglen have øje for netshoppens forretningsaftale, det er dog naturligvis ikke særlig spændende, i særdeleshed med de velkendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Alternativet kunne derfor være at undersøge hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en angivelse af at online butikken opretholder de officielle regler, udover at netbutikken regelmæssigt besigtiges af fagfolk der er meget fortrolige bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god lejlighed til at blive hjulpet, såfremt du forvoldes udfordringer i forbindelse med din bestilling af føringsskinne. Herudover kan det anbefales at køberen er klar over de elementære betingelser der er gældende for bestillingen af føringsskinne online, til eksempel den ombytningspolitik e-firmaet har.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadig gemmer sin faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne dokumentere sin bestilling af føringsskinne, uanset om man har bestilt hos XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan eller Davidsen.

Poul Jørgensen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Anna gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Niels gav 5 stjerner

Det var godt !

Erik Kristensen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er jo usædvanlig problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne priser online på billige føringsskinne i blandt flere online firmaer, og herved præsterer langt de fleste butikker på nettet portofri fragt. Det kan trods alt være nyttigt at inspicere en række online shops efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, så man er velinformeret til at modtage den billigste pris.
2Fragtperioden er naturligvis ultra udslagsgivende forudsat vi har behov for produktet om få sekunder, og med det formål er det skam vigtigt at du besigtiger leveringstiden på føringsskinne. En lang række internet forretninger stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række varenumre, men vær obs på at det er afhængig af at handlen laves inden et givent klokkeslæt.
3Forud for at folk bestiller billige føringsskinne i en e-shop kunne man altid studere e-shoppens regler, dog er det i mange tilfælde en omfattende opgave. Tillige anbefales det at køberen er klar over de grundlæggende regler der spiller ind i forbindelse med handlen med billige føringsskinne online, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-shoppen tilsikrer.
4Den mest prisbevidste leveringsmulighed er unægtelig at hente pakken selv, som dog forudsætter at du lever lige ved e-butikkens bopæl. Den løsning til levering er selvfølgelig super relevant ifald du har brug for føringsskinne om et øjeblik. Alternativt så frembyder en hel del internet selskaber fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde kræver det at du indkøber for en konkret sum.
5Trustpilot bringer dig absolut solide genveje til at kigge på en hel del eksisterende forbrugeres reflektioner og herved er det prisværdigt, at du eksaminerer webshoppens omtaler før du shopper billige føringsskinne online. Facebook tilbyder dig endvidere tilpas fortræffelige muligheder for at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
6Vi anbefaler at granske hvorvidt internet butikken er godkendt af e-mærket, da det bør være et sympol på at e-shoppen opererer i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning, tillige med at virksomheden af og til føres tilsyn med af jurister som kender til reglementet på området. Før nogen shopper billige føringsskinne hos en webshop kan de uden tvivl bese netbutikkens forretningsvilkår.
7Nogle enkelte e-handler i Danmark byder på billig levering på føringsskinne, men oftest afkræver det at der aftages for en bestemt pris. I øvrigt bør man gribe den billigste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til en pakkeshop. Fragtformen bliver gennemsnitligt endvidere vældig smart. Den mest betalelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
8De fleste firmaer på nettet foreslår på nuværende tidspunkt flere billige former for fragt til føringsskinne. Et hit er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente din bestilling præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo meget bekvem, og oftest endda den billigste leveringsform.
9Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under Indsigelsesordningen, hvilket passer på køber overfor snydagtige e-forretninger. Alternativt bør du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du har til hensigt at dække prisen over et længere tidsrum.