Bygpris.dk

Ford Elhøvl

Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere
AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige Ford elhøvl hos de forskellige online byggecentre. En del har billige priser, og nogle satser på et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gælder ved dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor læse firmaets regler.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Flere byggekæder har et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot Ford elhøvl.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For en del er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne handle hos et online byggemarked, som tilbyder sparring og vejledning omkring Ford elhøvl.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derigennem har mange tilbuddet om at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Derigennem har man valget om at undvære fragtomkostningen, og tilmed hente produkterne straks.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra alle mulige leverandører, så du kan vælge fra et bredt sortiment af Ford elhøvl online.

Nichewebshop

De fleste nicheforhandlere har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem kan du opleve ekstra erfaren service fra personale der er specialister i netop Ford elhøvl.
Mange nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, som typisk har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at købe Ford elhøvl online på deres webshop.
De fleste nichebutikker på internettet er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
Danmarks største byggecentre

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Ford elhøvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag ca. 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Ford elhøvl silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Ford elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Ford elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer altid uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til større projekter, og altså viser det sig vigtigt at der er afsat passende plads i køreplanen, således at man kan føle sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
2Du finder ekstremt mange guides og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube faciliterer betydelige mængder nyttig viden, specielt ifald man benytter den engelske version.
3Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der sikrer dig mod eventuelle ulykker. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke har assistance fra en fagmand.
4Potentielt kan det vise sig fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer til rådighed før du begynder byggeprocessen. Du bør notere en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og så efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du er tryg ved at alt er som det skal være.
5Du må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig erstatteligt at du har udstyret klar akkurat som du igangsætter arbejdet. Du må heller ikke glemme at påregne omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
6Forinden du starter dit byggeprojekt kan det være yderst essentielt at være sikker på, at byggeriet overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor kan der være begrænsende love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det beroer altså på at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
8Ofte vil det vise sig afgørende at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kan kortlægge eventuelle tilbud på dem én efter én.
9Det er en god idé at spørge om assistance til dele af projektet, specielt hvis det er krævende arbejdsopgaver. Større opgaver gør krav på flere end en enkelt person. Desuden bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Det kan give mening at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Hvis du søger hjælp fra en ekspert vil det ofte være fordelagtigt at få forslag fra diverse foretagender.
11Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør have en struktureret arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt derudover en prioriteringsliste. Husk at være skarp når du laver din handlingsplan.
12For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund må du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i tiden op til projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at piske ned bedst som du er ved at færdiggøre det vigtige byggeprojekt.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er ret så overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype er smartest?

En masse netbutikker i Danmark giver i vore dage flere billige leveringsmidler til Ford elhøvl. En der er meget populær er nu til dags pakkeshops, og så afhenter du blot din pakke når det passer ind i din hverdag. Løsningen er jo i høj grad overkommelig, samt tit tilmed den billigste form for fragt.

Du kan ligeledes overveje at bestille varerne til levering hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er uheldigvis en smule mindre billig, men på den anden side ualmindeligt smart ift. Ford elhøvl online. Den mindst kostelige mulighed for fragt vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du har bopæl tæt på online firmaets byggecenter, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Ford elhøvl kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig forudsat man skal bruge din pakke om kort tid, og herved er det fuldt ud på sin plads at vi gransker den forventede leveringsdato på Ford elhøvl. En stor portion online shops – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer online, men det nødvendiggør at ordren placeres før et givent tidspunkt, så at de kan nå at få ordren ud af døren inden lagerpersonalet har fyraften.

Enkelte e-firmaer lover fragt uden betaling på Ford elhøvl online, men typisk er det forbeholdt når der shoppes for en præcis sum. Som alternativ må man beslutte sig for den billigste leveringsløsning, der i mange tilfælde vil være at få bragt produkterne til et udleveringssted.

Flere byggecentre yder afhentning hvor du handler billig Ford elhøvl på nettet og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af Ford elhøvl i disse byer:

Hedensted, Lyngby, Gentofte, Rudersdal, Haslev, Varde, Odder, Valby, Virum, Aabenraa, Odense, Vordingborg, Skanderborg, Greve, Brønderslev, Hørsholm, Rødovre, Kalundborg, Helsingør, Brøndby, Tilst, Sønderborg, Charlottenlund, Vallensbæk, Holstebro, Brabrand, Lillerød, Silkeborg, Solrød Strand, Slagelse, Brønshøj, Middelfart, Herlev, Dragør, Holbæk, Allerød, Frederiksværk, Horsens, Gladsaxe, København, Næstved, Haderslev, Ballerup, Ishøj, Stenløse, Herning, Glostrup, Albertslund, Taastrup, Nyborg, Hillerød, Nykøbing Falster, Hvidovre, Åbyhøj, Svendborg, Struer, Randers, Nakskov, Hedehusene, Skive, Frederiksberg, Ikast, Jyllinge, Hjørring, Korsør, Viborg, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Køge, Roskilde, Birkerød, Værløse, Ringsted, Lystrup, Kolding, Søborg, Risskov, Farum, Rønne, Tårnby, Ølstykke, Hobro, Nørresundby, Kokkedal, Frederikssund, Frederikshavn, Vejle, Vanløse, Thisted, Grenaa, Nærum, Højbjerg, og Fredericia, .

Click-and-collect af Ford elhøvl er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager, Østsjælland, Bornholm, Lolland).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at internet shoppere ofte søger blandt andet køb Ford elhøvl og Ford elhøvl tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge bl.a. Ford elhøvl online, billig Ford elhøvl og Ford elhøvl priser, plus de kendte byggecentre som Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Få den bedste pris på Ford elhøvl

Det er jo super smertefrit for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige Ford elhøvl online på forskellige forhandlere på nettet, og til gengæld har flertallet af internet virksomheder fundet det uundgåeligt at sænke priserne på Ford elhøvl markant, og ydermere garantere fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre være gavnligt at sammenholde nogle enkelte e-butikker efter tilbud på Ford elhøvl online før du bestiller, således at du er tryg ved at indhente den billigste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forretning på nettet afsætter billige Ford elhøvl online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som uhørt favorabel, er det ofte være en indikation på en uægte online forretning. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af en vedtægt, der bistår en imod snydagtige butikker på nettet.

Vi går generelt ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at betale betalingen af Ford elhøvl over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Ses der på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere tit efterspørger eksempelvis Ford elhøvl tilbud og Ford elhøvl online. Foruden dette ser vi tit mennesker efterspørge bl.a. billig Ford elhøvl, køb Ford elhøvl samt Ford elhøvl priser.

Læs tidligere køberes vurderinger

Trustpilot medfører adskillige fremragende muligheder for at bese en længere række eksisterende forbrugeres evalueringer og derved stiller vi forslag om, at du tolker online webshoppens anmeldelser før du bestiller billige Ford elhøvl online.

Facebook bringer dig tillige de facto habile chancer for at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Desuden er der en række e-forhandlere som giver kunderne mulighed for at give en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed må bruges til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige Ford elhøvl online i en e-shop behøver man helt sikkert granske netbutikkens betingelser, det er dog oftest et tidskrævende arbejde, især med de gængse byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark.

En anden mulighed kunne være at granske om online webshoppen er støttet af e-mærket, som kan være en påvisning af at e-forretningen overholder de gældende danske regler, og at online virksomheden af og til vurderes af fagmænd der kender lovgivningen.

Det giver dig genvej til support, hvis du får problemstillinger i processen med din ordre på Ford elhøvl. Foruden dette kan det være til hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest vitale forhold der kan influere på købet af Ford elhøvl online, f.eks. den returret online webshoppen tilbyder.

I relation til det er det tilmed essesentielt, at man permanent sikrer ens faktura, så man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af Ford elhøvl, uanset om man har handlet hos Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus eller Bygma.

Pia Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anders N gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Inge Olsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Lars H gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til online shopping
1Det er jo virkelig fremkommeligt for enhver at finde information om priser online på billige Ford elhøvl hos diverse e-forretninger, og herved lover de fleste internet varehuse fragt uden omkostninger. Dog kan det imidlertid vise sig indbringende at undersøge en række shops på nettet efter rabat og tilbud inden du køber, så du er sikker på at skaffe sig den laveste pris.
2Enkelte shops på nettet byder på levering uden betaling på Ford elhøvl, men i de fleste tilfælde kun hvis der bestilles for en fastsat pris. Desuden burde du vælge den mest letkøbte fragtløsning, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden viser sig som regel på den anden side yderst fremkommelig. Den prisbilligste fragtløsning kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
3Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er dækket ind under en foranstaltning, der begunstiger os overfor uærlige online butikker. Alternativt kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du foretrækker at betale prisen i flere bidder.
4Vi går generelt ind for at tjekke hvorvidt internet forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det typisk er en sikring om at online butikken efterlever gældende dansk lovgivning, tillige med at netshoppen regelmæssigt kontrolleres af jurister der har ekspertise inden for reglementet på området. Forinden folk bestiller billige Ford elhøvl på en internet butik kunne man altid gennemgå virksomhedens vilkår.
5Temmelig mange internet handler giver nu til dags et stort udvalg af billige leveringsformer til Ford elhøvl. Den mest populære er for nærværende udleveringssteder, og så kan du blot hente ordren når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ret ligetil, og ofte tilmed den mest betalelige leveringsmanér.
6Den billigste slags levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du er i nærheden af internet forretningens adresse. Den leveringsudgave kan være meget central såfremt du absolut skal bruge Ford elhøvl fluks. Alternativt så lover visse internet varehuse levering uden betaling, men undertiden gælder det kun hvis man køber for et præcist beløb.
7Trustpilot bringer dig de facto tiltalende løsninger til at eksaminere en lang række forhenværende forbrugeres ratings og derved kan det anbefales, at du eksaminerer e-firmaets anmeldelser inden du handler billige Ford elhøvl online. Facebook tilbyder på samme måde absolut udmærkede muligheder for at få indblik i internet forhandlerens troværdighed.
8Leveringstiden er naturligvis rigtig udslagsgivende når vi behøver varerne om kort tid, så i det øjemed er det selvsagt klogt at du finder leveringstiden ved Ford elhøvl. Mange forretninger på nettet byder på billig 1 dags levering på en masse varenumre, som dog er påkrævet at bestillingen indsendes inden et aftalt klokkeslæt.
9Inden nogen bestiller billige Ford elhøvl hos en forretning på nettet kan man for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af butikkens regler, det er dog bare et tidskrævende projekt. I øvrigt støtter vi at køberen er på vagt for de mest centrale vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige Ford elhøvl online, som for eksempel den returrettighed online firmaet tilsikrer.