Bygpris.dk

Formatrundsav

Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 6
58.995 kr.
Læs mere
Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 8
66.295 kr.
Læs mere
Scheppach IXES Formatrundsav FORSA 9
67.495 kr.
Læs mere
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-2600
39.249 kr.
Læs mere
Formatrundsav Holzmann FKS 315VFN-3200
46.799 kr.
Læs mere
TS315 F1500 Formatrundsav Holzmann
19.899 kr.
Læs mere
Formatrundsav Holzmann TS 315VF-2600
30.998 kr.
Læs mere
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-3200
41.248 kr.
Læs mere
Formatrundsav Holzmann FKS 305VF-1600
36.874 kr.
Læs mere
STS 1600 Eco Formatsav Bernardo
18.500 kr.
Læs mere
Formatrundsav TS250F-1600 w-alubord Holzmann
18.124 kr.
Læs mere
Formatrundsav Holzmann FKS 400VF-3200 XL
53.498 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover blot formatrundsav.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med massevis af spørgsmål. Hermed bør du bestille ved en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af formatrundsav.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du læse butikkens regningslinjer.
Når du skal have produkterne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne selv. Det er i høj grad muligt hos de store byggecentre.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige formatrundsav fra webshop til webshop. En del giver gode priser, imens nogle vil have et højt serviceniveau. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes overalt i landet, og pga. det har flertallet tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne selv. Derfor kan du overveje at blive fri for fragten, samt sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggemarkeder køber produkter fra alverdens nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et stort sortiment af formatrundsav online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse små butikker er små familiefirmaer, som typisk er danske, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller formatrundsav online fra deres webshop.
Hovedparten af niche webshops har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Herved kan du forvente ekstra anvendelig vejledning fra ansatte med specialistviden i netop formatrundsav.
Mange specialiserede webshops er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få billigere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

formatrundsav silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

formatrundsav jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

formatrundsav harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

formatrundsav bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således kan du løbende holde øje med vejrvarslen i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet begynder at vælte ned bedst som du er ved at færdiggøre det avancerede projekt.
2Typisk vil det være fundamentalt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive fordelagtigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør gennemgå mulige tilbud på hver eneste af dem.
3Det kan vise sig at være godt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er krævende byggeopgaver. Omfangsrige byggerier kræver flere end en enkelt person. Desuden er det mere effektivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
4Man bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det være fundamentalt at have grejet parat akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Husk også at påregne omkostningerne hertil i byggeriets budget.
5Før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig ubeskriveligt centralt at have styr på, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6Husk at du kan forsøge at få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det ydes i tilfælde hvor ombygningen er godt for miljøet. At få tilskud er altså afhængig af at ombygningen påvirker planeten.
7Det kan vise sig essentielt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsseddel indeholdende det der bliver brug for, og efterfølgende granske punkterne, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket det hele.
8Der findes utrolig mange instruktioner og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder gavnlig oplysning, i særlig grad når du søger på engelsk.
9Du bør ikke nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som skåner dig overfor eventuelle risici. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed når du ikke får assistance fra en fagperson.
10Måske det burdes overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal tilkøbe assistance fra en fagperson til noget af projektet. Såfremt du køber professionel assistance er det normalt at notere priser fra diverse foretagender.
11Der viser sig uden tvivl uforudsete vanskeligheder når det kommer til svære byggeprojekter, og pga. dette viser det sig vigtigt at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er sikker på at nå i mål til tiden.
12Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du er nødt til at lave en velovervejet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver tidsplanen.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket klart er fantastisk overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget betryggende. Scoren er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

Størstedelen af internet varehuse tildeler nu mange forskellige billige leveringsmuligheder til formatrundsav. En der er meget almindelig er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter dine varer når der er tid til det. Fragtmetoden er altså ultra nem, samt endda endvidere den mest billige leveringsudgave.

Du kunne på samme måde vælge at få produkterne leveret hjem til dig privat eller til hvor du arbejder. Fragttypen er ofte en tand mindre billig, men desuden temmelig simpel for formatrundsav online. Den prisbilligste metode til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved online webshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på formatrundsav er særdeles væsentlig såfremt vi mangler dine nye produkter fluks, og med det formål er det naturligvis essentielt at vi ser leveringstidspunktet ved formatrundsav. Temmelig mange byggeforretninger – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – reklamerer med billig levering på næste hverdag på en række af deres varenumre online, men husk at det er underforstået at transaktionen gennemføres inden et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer betjent inden de lageransatte holder fyraften.

Enkelte byggemarkeder sikrer fri fragt på formatrundsav online, men i reglen gælder det kun hvis man shopper for et fastsat beløb. Desuden kunne man udvælge den prisbilligste leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få leveret din ordre til et udleveringssted.

Adskillige webbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig formatrundsav online men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne foreslår bl.a. afhentning af formatrundsav i disse byer:

Farum, Skive, Aabenraa, Greve, Viborg, Sønderborg, Tårnby, Stenløse, Esbjerg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Middelfart, Tilst, Frederiksværk, Nakskov, Vejle, Allerød, Frederikshavn, Ishøj, Køge, Slagelse, Ikast, Birkerød, Hjørring, Solrød Strand, Brønshøj, Vallensbæk, Dragør, Frederikssund, Rødovre, Rønne, Herning, Ringsted, Hørsholm, Hobro, Fredericia, Rudersdal, Lillerød, Højbjerg, Thisted, Risskov, Struer, Aalborg, Nyborg, Glostrup, Kolding, Ballerup, Brøndby, Frederiksberg, Lystrup, Korsør, Taastrup, Odense, Brabrand, Kokkedal, Vordingborg, Jyllinge, Horsens, Virum, Odder, Randers, Helsingør, Gladsaxe, Ølstykke, Næstved, Svendborg, Skanderborg, Roskilde, Brønderslev, Søborg, Kalundborg, Lyngby, Nærum, Aarhus, Vanløse, Nørresundby, Åbyhøj, Valby, Albertslund, Haslev, Herlev, Hillerød, Haderslev, Holstebro, Værløse, Hedehusene, Hvidovre, Holbæk, Silkeborg, Varde, Grenaa, København, Gentofte, og Hedensted, .

Click-and-collect for formatrundsav er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland).

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere mange gange efterspørger fx formatrundsav priser og køb formatrundsav. Derudover oplever vi tit mennesker kigge efter fx formatrundsav online, formatrundsav tilbud samt billig formatrundsav, foruden de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix og Silvan.

Rabat på formatrundsav

Det er yderst smart for folk at søge information om priser på billige formatrundsav online hos diverse forhandlere på nettet, og til tak har langt de fleste online forhandlere været nødt til at sænke priserne på formatrundsav markant, og derudover byde på gebyrfri levering.

Det kan dog stadigvæk blive lukrativt at granske et par forskellige forhandlere på nettet efter tilbud på formatrundsav online inden du shopper, så man er garanteret at opnå den laveste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Man skal trods alt være omhyggelig med, at hvis en internet butik forhandler billige formatrundsav online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som helt ekstremt billig, kunne det tit være et kendetegn på en uoprigtig e-handler. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i en lov, hvilket værner køberen imod svindlende internet webshops.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afdrage pengene til formatrundsav over flere uger. Det fås typisk i specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Bygma.

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte søger blandt andet formatrundsav priser og billig formatrundsav. Derudover oplever man ofte mennesker lede efter blandt andet formatrundsav tilbud, køb formatrundsav og formatrundsav online.

Tjek tidligere kunders meninger

Trustpilot byder på aldeles strålende muligheder for at sondere mange nuværende kunders evalueringer og derved anbefales det, at du beser online shoppens vurderinger inden du bestiller billige formatrundsav online.

Facebook genererer endvidere temmelig belejlige muligheder for at få en idé om e-firmaets pålidelighed. Derudover møder vi en del online forhandlere som tilbyder folk at skrive en omtale af deres køb, hvilket også kan tages i brug til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før folk shopper billige formatrundsav online hos en netshop kan man faktisk gennemgå webbutikkens betingelser, det er dog bare ikke videre spændende, særligt hos de gængse byggecentre som Silvan, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Et andet alternativ kan være at tjekke hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er en erklæring om at online firmaet respekterer dansk lovgivning, udover at online butikken hyppigt vurderes af fagmænd der har indsigt i de gældende regler.

Det giver dig chance for støtte, hvis du skulle få problemstillinger som følge af din ordre på formatrundsav. Dertil er det fornuftigt at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante bestemmelser der indvirker på købet af formatrundsav online, f.eks. den returrettighed internet webshoppen lover.

I den relation er det i øvrigt vigtigt, at man stadig opbevarer ens e-mail kvittering, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af formatrundsav, uafhængig af om man shopper ved Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Jørgen gav 5 stjerner

Det virker bare.

Martin Rasmussen gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Erik M gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Morten gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til online shopping
1De fleste internet virksomheder udlover på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsløsninger til formatrundsav. Den mest anvendte er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente pakken når det passer dig bedst. Denne er altså virkelig fremkommelig, og mange gange ydermere den mest prisbevidste leveringsmanér.
2Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af Indsigelsesordningen, som hjælper os overfor uærlige internet butikker. Som alternativ kan du vælge et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at dække omkostningerne i flere bidder.
3En række online butikker byder på fragt uden betaling på formatrundsav, men undertiden er det kun gældende hvis man køber for et bestemt beløb. Desuden bør man udvælge den prisbilligste leveringstype, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til et udleveringssted. Fragtmetoden er undertiden ydermere rigtig bekvem. Den mest billige leveringstype er utvivlsomt at hente ordren selv.
4Den billigste fragtmetode er uden tvivl at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du er i kort afstand af e-forretningens hjemsted. Den leveringsversion kan være yderst essentiel i tilfælde af at vi behøver formatrundsav øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle shops på nettet levering uden betaling, men oftest er det påkrævet at du køber for et konkret beløb.
5Før nogen handler billige formatrundsav i en online shop bør de altid kigge på webshoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super interessant. Tillige foreslåes det at du er hensynstagende til de mest betydningsfulde bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige formatrundsav online, eksempelvis den byttepolitik netbutikken tilsikrer.
6Trustpilot præsterer i højeste grad hæderlige løsninger til at læse mange forhenværende brugeres kritik og derved slår vi et slag for, at du iagttager online forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige formatrundsav online. Facebook byder på derudover immervæk fortræffelige muligheder for at få et kig ind i internet shoppens kundefokus.
7Leveringstiden er jo ualmindeligt central ifald man skal bruge ordren lige om lidt, og med det formål er det fuldkommen på sin plads at man kontrollerer den estimerede leveringsdato for formatrundsav. En del firmaer på nettet stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter, som trods alt kræver at bestillingen køres igennem tidligere end et fast tidspunkt.
8Generelt tilråder vi at bemærke hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det længe har været en garanti for at e-handlen efterfølger de officielle danske regler, tillige med at shoppen af og til besigtiges af fagfolk som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Forud for at folk køber billige formatrundsav i en internet forhandler kan man sådan set gennemløbe netbutikkens forretningsvilkår.
9Det er i dag temmelig smertefrit for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige formatrundsav hos forskellige e-forretninger, og for det garanterer masser af webshops fragt uden gebyr. Det kan trods alt vise sig smart at checke nogle e-firmaer efter billige priser forud for at du placerer ordren, således at du er skudsikker på at få fat i den mest betalelige pris.