Bygpris.dk

Fugespartel

ESSVE fugespartel i silicone - Lille
42 kr.
Læs mere
ESSVE fugespartel i silicone - Lille
42 kr.
Læs mere
ESSVE fugespartel i silicone - Stor
99 kr.
Læs mere
ESSVE fugespartel i silicone - Stor
125 kr.
Læs mere
FUGENBOY Fugespartel M/LIGE PROFIL
119 kr.
Læs mere
FUGENBOY Fugespartel M/RUND PROFIL
119 kr.
Læs mere
SILIFIX Fugespartel til glitning af fuge
39 kr.
Læs mere
FENSTERFIX Fugespartel til glitning af vinduesfuge
39 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du lede andre steder.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot fugespartel.
Når du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på egen hånd. Det er særligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Der vil være forskel på priserne på billige fugespartel hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste tilbud, hvorimod øvrige fokuserer på faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du kende butikkens betingelser.
For de fleste er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at handle hos en webshop, som giver sparring omkring fugespartel.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og pga. det har du adgang til at handle online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem har du valget om at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet hente varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når man handler online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggekæder køber produkter fra flere nicheshops, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af fugespartel online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda lokalt fra dit område. Dem støtter du når du bestiller fugespartel online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem forventes det at du får en høj grad af kompetent sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis fugespartel.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

fugespartel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 mennesker i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

fugespartel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

fugespartel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 kollegaer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

fugespartel silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet er miljøvenligt. Af få støtte betinges altså af at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
2Der kan findes vældig mange instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver rigelig konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
3Der viser sig næsten altid uforudsigelige hovedpiner ved avancerede byggeprojekter, og herved viser det sig vigtigt at man har afsat en god portion tid i agendaen, som gør at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
4Måske kan det blive meningsfuldt at du har de nødvendige materialer indkøbt på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du har fordel af at sammensætte en punktforms huskeliste hvorpå der noteres alle de ting der er nødvendige, og bagefter tjekke punkterne, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Husk at vurdere om projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt bør tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Når du indhenter professionel assistance kan det godt betale sig at tage imod priser fra forskellige firmaer.
6Det kan vise sig at være godt at få assistance til byggearbejdet, navnlig ift. væsentlige byggeprocesser. Krævende projekter kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
7Du bør nødig fattes værktøj. Det er en fordel at du har udstyret parat idet du indleder byggeprocessen. Derudover er det godt at tillægge de her omkostninger i økonomien.
8I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ufatteligt betydningsfuldt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du bør unden ingen omstændigheder negligere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der sikrer dig med henblik på mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke har professionel assistance.
10For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor bør du regelmæssigt holde øje med udsigten ift. vejret i dagene op til arbejdets start, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger netop som du er ved at færdiggøre det vigtige projekt.
11Planlægning vil være kilden til succes med projektet. Du bør nedskrive en struktureret arbejdsplan, som viser hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, og derudover en numerisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
12Det kan vise sig at være vigtigt at udarbejde et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive forstandigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man kan tjekke ens omkostning ved dem enkeltvis.
Danskernes favorit byggekæder
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvoraf intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En masse outlets på nettet giver heldigvis alverdens billige metoder til levering til fugespartel. En sikker vinder er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter dine nye varer når du har lyst. Fragtmetoden er jo ret så uproblematisk, samt desuden ligeledes den mest billige leveringsmanér.

Du kunne på samme måde forsøge at få pakken bragt til din bopæl eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig oftest lidt mere pebret, men omvendt vældig fleksibel ift. fugespartel online. Den billigste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men det stiller krav om at du opholder dig nærved e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på fugespartel er temmelig vital om man skal bruge produkterne inden for få dage, og derfor er det i sandhed på sin plads at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt for fugespartel. Mange online forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, hvilket dog står og falder med at ordren placeres tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer afsted forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle få shops på nettet sikrer fragtfri levering på fugespartel online, men ofte afkræver det at du handler for en bestemt pris. Alternativt skulle du foretrække den mest prisbevidste form for fragt, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor du køber billig fugespartel på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan og Stark. Byggecentrene frembyder blandt andet klik-og-hent på fugespartel i disse byer:

Skive, Holbæk, Dragør, Slagelse, Ringsted, Roskilde, Frederikssund, Odder, Rudersdal, Birkerød, Lillerød, Viborg, Vallensbæk, Holstebro, Gentofte, Frederiksberg, Herlev, Korsør, Højbjerg, Vanløse, Brabrand, Tårnby, Kolding, Ikast, Grenaa, Charlottenlund, Albertslund, Ølstykke, Hillerød, Gladsaxe, Brønshøj, Horsens, Fredericia, Hedensted, Nørresundby, Silkeborg, Tilst, Aarhus, Ballerup, Jyllinge, København, Aalborg, Hørsholm, Solrød Strand, Greve, Frederikshavn, Struer, Kokkedal, Næstved, Taastrup, Helsingør, Nyborg, Haderslev, Rødovre, Haslev, Rønne, Ishøj, Hobro, Virum, Lystrup, Søborg, Odense, Farum, Skanderborg, Hvidovre, Brøndby, Nakskov, Svendborg, Værløse, Glostrup, Middelfart, Nærum, Frederiksværk, Køge, Risskov, Hedehusene, Vordingborg, Hjørring, Thisted, Åbyhøj, Valby, Kalundborg, Esbjerg, Randers, Lyngby, Vejle, Sønderborg, Herning, Allerød, Brønderslev, Aabenraa, Nykøbing Falster, Varde, og Stenløse, .

Click-and-collect for fugespartel er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden, Lolland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det klart, at folk typisk kigger efter blandt andet fugespartel online og fugespartel tilbud. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere kigge efter for eksempel køb fugespartel, billig fugespartel samt fugespartel priser, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Stark.

Gode priser på fugespartel

Det er jo ret så gnidningsløst for os alle at sammenligne priser på billige fugespartel online hos flere internet foretagender, og derved har utallige internet foretagender ikke kunne slippe for at sænke udsalgspriserne på fugespartel kolossalt, og endda sikre levering uden gebyr.

Trods dette kan det alligevel blive smart at granske en række internet webshops efter tilbud på fugespartel online før du køber, således at man er garanteret at få den laveste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Man må trods alt være så påpasselig, at hvis en online virksomhed annoncerer billige fugespartel online til salg for en tilbudspris som er hamrende lav, så burde det undertiden være et karakteristika der viser en fup online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omsluttet af en retningslinje, hvilket værner en overfor svindlende internet forretninger.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du agter at betale prisen på fugespartel over tid. Dette tilbydes normalt hos nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

Ved kig i data er det markant, at folk ofte efterspørger eksempelvis billig fugespartel og fugespartel tilbud. Vi ser desuden ofte folk kigge efter bl.a. fugespartel online, fugespartel priser og køb fugespartel.

Tjek tidligere køberes oplevelser

Trustpilot leverer nogenlunde fornemme løsninger til at inspicere mange andre forbrugeres erfaringer og derfor tilråder vi, at du tager et kig på online virksomhedens ratings forud for at du placerer din ordre på billige fugespartel online.

Facebook resulterer i ydermere nogenlunde gunstige genveje til at få indblik i online firmaets troværdighed. I øvrigt ses nogle webbutikker som gør det muligt at ytre en omtale af ordreforløbet, som desuden burde udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk bestiller billige fugespartel online i en e-forretning burde man ideelt set gennemgå webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Stark.

Et andet forslag kan være at kigge om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en indikator for at internet selskabet retter sig efter dansk lovgivning, tillige med at e-butikken nu og da besigtiges af specialister som er inde i reglerne.

Dette er en god lejlighed til at blive assisteret, hvis du skulle få dilemmaer med dit indkøb af fugespartel. Foruden dette støtter vi at man er påpasselig med de vigtigste vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af fugespartel online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen har.

I den sammenhæng er det ydermere afgørende, at man stadig bevarer sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne påvise sin bestilling af fugespartel, uagtet om man har bestilt ved XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen eller Silvan.

Helle C gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Jens G gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Lene Sørensen gav 5 stjerner

Det var godt !

Ole Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig og effektiv

9 gode råd til køb på nettet
1Enkelte online varehuse garanterer levering uden gebyr på fugespartel, men i mange tilfælde kræver det at du handler for en fastsat pris. I øvrigt bør du foretrække den billigste leveringsversion, der oftest er at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted. Muligheden viser sig i regelen ligeledes i høj grad overkommelig. Den prisbilligste metode til levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
2Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt internet forhandleren er e-mærke godkendt, da det generelt er et sympol på at internet forretningen forsvarer den officielle danske lovgivning, foruden at internet selskabet regelmæssigt undersøges af jurister der forstår reglerne på området. Før folk handler billige fugespartel hos en e-handler kunne man utvivlsomt se på virksomhedens vilkår.
3Den mest betalelige fragtløsning vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men det forudsætter at du bor nær internet firmaets bopæl. Den leveringsmetode er selvfølgelig særligt udslagsgivende ifald man mangler fugespartel omgående. Alternativt så frembyder nogle få webshops gebyrfri levering, men undertiden kun når man indkøber for en konkret sum.
4Forud for at folk bestiller billige fugespartel i en internet shop bør de i reglen få overblik over e-shoppens regler, dog er det for det meste ikke super spændende. Ligeledes foreslåes det at du er obs på de fundamentale forhold der kan influere på handlen med billige fugespartel online, som eksempelvis hvilken byttepolitik online shoppen garanterer.
5Det er jo super ukompliceret for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige fugespartel på diverse internet butikker i Danmark, og så yder en lang række e-handler fragt uden beregning. Dog kan det stadigvæk være lukrativt at undersøge nogle online varehuse efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er tryg ved at modtage den billigste pris.
6Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regelsæt, som sikrer dig som kunde imod svindlende internet foretagender. Som alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at afbetale omkostningerne over tid.
7Fragtperioden er jo temmelig central når du mangler din pakke nu og her, og derfor er det rigtig passende at man checker det estimerede leveringstidspunkt på fugespartel. En hel del netshops i Danmark lover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre, som alligevel står og falder med at handlen gemmenføres før et fastsat klokkeslæt.
8Flere online virksomheder giver nu om stunder flere billige leveringsmetoder til fugespartel. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente pakken når der er tid til det. Fragttypen er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt ofte desuden den prisbilligste fragtmetode.
9Trustpilot medfører stort set fornemme løsninger til at bese flere nuværende køberes synspunkter og derved foreslåes det, at du besigtiger online forretningens ratings forinden du handler billige fugespartel online. Facebook fører til tilsvarende super gode genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens popularitet.