Bygpris.dk

Fundablokke pristjek

I tabellen herunder har vi listet 9 webshops der sælger fundablokke, sammen med den pris de tager for 500 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 500 stk for 6.587 kr., som er hele 41 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til pool til kældervæg til fundament til støttemur til skur til trappe til sko til drivhus til mur

Størrelser: 19x20x50 23x20x50 33 cm 15x20x50 10 cm 39 cm 15 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring fundablokke.
Du skal kende de betingelser der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor læse butikkens regningslinjer.
Der er variationer i priserne på billige fundablokke alt efter hvor du handler online. En del har fokus på de bedste tilbud, og nogle har faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad du vurderer er vigtigst.
Det er helt klart super relevant at vide, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt må du finde et andet.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg af varer, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal tænke på om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare fundablokke.
Såfremt du vil have varerne nu og her eller bare vil undgå fragtgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Det er særligt en mulighed hos de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre har butikker nær dig, og takket være dette har mange tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har man valget om at spare leveringsomkostningen, og sågar hente produkterne med det samme.
De velkendte byggecentre sælger produkter fra alle mulige nicheshops, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af fundablokke online.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, som kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Mange nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en skarpere pris.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse varer. Således bør du få en høj grad af brugbar hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis fundablokke.
Forskellige nichebutikker på internettet er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille fundablokke online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

fundablokke jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 personer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

fundablokke silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af over 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

fundablokke bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du vil under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at du har det tilgængeligt forinden du iværksætter dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
2For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således skal du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det krævende projekt.
3Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel hjælp til noget af det. Når du anskaffer hjælp fra en professionel kan det være optimalt at hente forslag fra forskellige entreprenører.
4Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et udgiftsbudget for byggeriet, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive sundt at tage noter til hver enkelt udgift, og bagefter indsamle ens købspris for dem en ad gangen.
5Du skal ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ikke beklædning bl.a. hjelm og sko som skåner dig imod eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprojektet, i særdeleshed hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
6Man kan spørge om offentligt tilskud til ombygninger. Det gives i tilfælde hvor renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver altså at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
7Det er en god idé at indhente en hjælpende hånd til arbejdet, i særdeleshed såfremt det er store ombygninger. Større ting gør krav på flere personer. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
8Forinden du går i gang med byggeprojektet kan det være højst afgørende at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
9Godt forarbejde vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må forfatte en klar tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt derudover en nummerorden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af tidsplanen.
10Der viser sig som regel ubelejlige problematikker i tilfælde med omfangsrige opgaver, og på grund af det er det væsentligt at der er afsat nok tid i tidsplanen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
11Måske kan det blive meningsfuldt at have de presserende materialer klar i god tid før du indleder dit byggeprojekt. Du kan notere en punktforms indkøbsliste som indeholder alt som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at du har det hele.
12Du har adgang til alverdens hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube er anvendeligt med ekstremt meget brugbar viden, specielt såfremt du benytter den engelske version.
De mest populære byggeshops
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som altså er ekstremt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.

Normale spørgsmål vedr. fundablokke

 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

  En hel del e-handler yder på nuværende tidspunkt flere billige muligheder for levering til fundablokke. En der er meget almindelig er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte varer på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt ofte ydermere den billigste mulighed for levering.

  Du burde ydermere afveje for og imod at vælge levering til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragttypen viser sig godt nok en sjat mindre billig, men endvidere særdeles praktisk for fundablokke online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket afhænger af at du er i kort afstand af e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på fundablokke er meget afgørende forudsat vi mangler dine nye produkter inden for kort tid, og derfor er det særdeles på sin plads at du efterser den estimerede leveringsdato ved fundablokke. En lang række forretninger på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på adskillige produkter online, som alligevel antager at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne klargjort forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

  En række internet handler sikrer fragt uden beregning på fundablokke online, men undertiden er det betinget af at der bestilles for en konkret pris. Derudover burde du udse dig den billigste leveringsmetode, som gerne er at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

  Flere webshops tildeler klik-og-hent hvor du handler billig fundablokke online men afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. Byggemarkederne giver for eksempel afhentning af fundablokke i følgende områder:

  Grenaa, Højbjerg, Lystrup, Hvidovre, Vallensbæk, Thisted, Rønne, Varde, Valby, Hjørring, Lillerød, Ringsted, Holstebro, Ishøj, Nakskov, Næstved, Birkerød, Lyngby, Kokkedal, Åbyhøj, Struer, Korsør, Vejle, Frederikssund, Ølstykke, Søborg, Tårnby, Kolding, Skanderborg, Esbjerg, Gentofte, Horsens, Haderslev, Nærum, Nyborg, Greve, Glostrup, Jyllinge, Farum, Dragør, Hillerød, Holbæk, Ballerup, Aalborg, Herning, Herlev, Frederiksværk, Sønderborg, Stenløse, Charlottenlund, Odder, Brønshøj, Hedensted, Helsingør, København, Virum, Værløse, Gladsaxe, Haslev, Rødovre, Viborg, Nykøbing Falster, Hedehusene, Brøndby, Solrød Strand, Køge, Aarhus, Vordingborg, Hørsholm, Tilst, Odense, Rudersdal, Brønderslev, Middelfart, Albertslund, Ikast, Kalundborg, Slagelse, Frederiksberg, Nørresundby, Roskilde, Vanløse, Hobro, Frederikshavn, Randers, Svendborg, Silkeborg, Skive, Brabrand, Fredericia, Risskov, Taastrup, Allerød, og Aabenraa, .

  Klik-og-hent ift. fundablokke er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Amager).

  Ved indkig i tendenserne er det markant, at internetbrugere mange gange søger efter for eksempel billig fundablokke og fundablokke online. Derudover ser vi som regel netshoppere lede efter eksempelvis fundablokke priser, køb fundablokke samt fundablokke tilbud, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

  Spar penge på fundablokke

  Det er jo super nemt for købere at finde de bedste priser på billige fundablokke online i blandt diverse internet selskaber, og så har langt de fleste firmaer på nettet ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på fundablokke drastisk, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

  Dog kan det alligevel blive rentabelt at eftergå flere internet butikker efter tilbud og rabatter på fundablokke online forinden du færdiggør din shopping, så du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Se ikke kun hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark og 10-4.

  Man bør imidlertid være opmærksom på, at såfremt en webbutik afhænder billige fundablokke online til salg for en salgspris der anses for utrolig attraktiv, så kunne det ofte være et tegn på en svindel e-forhandler. Kortbetalinger er dog inkluderet i en anordning, som garanterer kunden overfor fup internet webshops.

  Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du agter at honorere pengene til fundablokke ude i fremtiden. Det tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Stark.

  Når der ses på statistikkerne står det markant, at internetbrugere tit søger for eksempel fundablokke online og køb fundablokke. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis fundablokke tilbud, fundablokke priser samt billig fundablokke.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sokkel til mur til fundament til støttemur til trappe til kældervæg til sko til skur til pool til drivhus

  Størrelser: 33 cm 15x20x50 39 cm 19x20x50 23x20x50 10 cm 15 cm

  Gennemsøg eksisterende kunders ratings

  Trustpilot indebærer egentlig gunstige muligheder for at eftersøge en række forhenværende brugeres vurderinger og på grund af dette er det fornuftigt, at du iagttager e-butikkens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige fundablokke online.

  Facebook genererer tillige tilpas hæderlige chancer for at få en idé om internet webshoppens pålidelighed. Desuden ses faktisk netshops som tilbyder kunderne at publicere en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde bør udnyttes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Inden folk shopper billige fundablokke online hos en internet webshop bør de uden tvivl løbe igennem shoppens handelsbetingelser, dog er det mange gange ikke særlig spændende, i særdeleshed med de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

  Et alternativt forslag kan derfor være at undersøge hvorvidt online firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket bør være en tilkendegivelse af at e-handlen lever op til de danske regler, foruden at internet forretningen tit evalueres af fagmænd som har megen viden om lovgivningen.

  Derudover giver det dig mulighed for assistance, ifald du skulle få vanskeligheder som følge af dit køb af fundablokke. Ligeså tilrådes det at kunden er påpasselig med de mest relevante vilkår i forbindelse med købet af fundablokke online, som fx den returrettighed netbutikken anvender.

  I den forbindelse er det samtidig essesentielt, at man altid bevarer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet kan vidne om bestillingen af fundablokke, uagtet om man handler hos XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller Silvan.

  Camilla L gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Anne Thomsen gav 4 stjerner

  Det var godt !

  Lone J gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Marianne A gav 4 stjerner

  Fremragende!

  9 gode råd til online indkøb
  1Trustpilot byder på tilpas gode løsninger til at evaluere mange andre kunders ratings og derved er det at foretrække, at du analyserer netshoppens vurderinger forinden du køber billige fundablokke online. Facebook giver dig ydermere regulære troværdige løsninger til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed.
  2Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er dækket ind under en anordning, som passer på køberen imod fup internet butikker. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at afdrage prisen over et længere tidsrum.
  3Antal dages levering kan være ekstremt væsentlig når du har behov for pakken om få sekunder, så derfor er det rigtig passende at du dobbelttjekker leveringstidspunktet på fundablokke. Adskillige firmaer på nettet udlover billig levering på næste hverdag på de fleste varenumre, men vær på vagt da det antager at ordren gennemføres forud for et givent tidspunkt.
  4Det er jo ualmindeligt ukompliceret for købere at søge sig frem til priser online på billige fundablokke fra forskellige forretninger på nettet, og derfor præsterer utallige internet butikker billig fragt. Det kan dog til hver en tid være nyttigt at se nærmere på indtil flere internet selskaber efter tilbud og rabat før du shopper, sådan at du er skudsikker på at indhente den billigste pris.
  5Flere e-handler i Danmark sikrer fragt uden omkostninger på fundablokke, men for det meste stiller det krav om at der indkøbes for en fastsat sum. Derudover kunne du udse dig den mest prisbevidste form for levering, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Metoden er gennemsnitligt også yderst nem. Den mindst kostelige metode til levering er dog at hente pakken selv.
  6Vi anbefaler generelt at finde ud af om e-shoppen er støttet af e-mærket, siden det kan være en tilkendegivelse af at internet shoppen efterkommer dansk lovgivning, og at online webshoppen jævnligt revurderes af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser. Inden folk køber billige fundablokke på en internet forhandler burde man utvivlsomt løbe igennem e-butikkens forretningsbetingelser.
  7Den prisbilligste metode til levering er uden tvivl selv at hente varerne, men det betinges af at du opholder dig nærved e-forretningens hjemsted. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være temmelig vital forudsat vi har brug for fundablokke inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle enkelte webbutikker fri fragt, men for det meste påkræves det at man bestiller for en konkret sum.
  8Adskillige forhandlere på nettet giver nu om dage mange forskellige billige leveringsmåder til fundablokke. Det mest populære er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor du selv kan afhente de købte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er altså i høj grad praktisk, samt mange gange endda den mest betalelige slags levering.
  9Før folk shopper billige fundablokke på en e-forretning bør de utvivlsomt sætte sig ind i netbutikkens forretningsvilkår, dog er det ofte ikke super spændende. For øvrigt rekommanderer vi at køber er vaks omkring de mest vitale bestemmelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige fundablokke online, f.eks. den returpolitik internet firmaet anvender.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk