Bygpris.dk

Gaffatape

Gorilla Gaffatape Hvid (27 m)
131 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape Sort (27 m) - Ekstra Bred
242 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape Silver (32 m)
140 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape (32 m)
140 kr.
Læs mere
Gorilla Gaffatape Black (48mm x 11 m)
75 kr.
Læs mere
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Grå
50 kr.
Læs mere
Millarco Gaffatape 50m x 50mm - Sort
50 kr.
Læs mere
Millarco Gaffatape 45 mm.x10 m. - 2-pak
35 kr.
Læs mere
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sølvgrå 50 M X 48 Mm
110 kr.
Læs mere
Tesa Gaffa/lærredstape Standard Sort 50 M X 48 Mm
110 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige gaffatape fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode priser, hvorimod øvrige giver service. Du må tænke på hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returret. Af den grund bør du undersøge firmaets betingelser.
Nogle byggecentre har et enormt produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover bare gaffatape.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du overveje at køre varerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ hos de gængse byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Af den grund kan du med fordel bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring gaffatape.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du overalt i landet, og som følge af det har kunderne adgang til at handle online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed hente varerne nu og her.
De store byggekæder køber produkter fra diverse specialbutikker, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af gaffatape online.
De store byggekæder er udbredte og anerkendte butikker, som bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem støtter du når du handler gaffatape online på deres hjemmeside.
Majoriteten af online nichebutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo vil du opleve super anvendelig assistance fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis gaffatape.
Majoriteten af online nichebutikker producerer selv produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
De 10 største byggemarkeder

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

gaffatape jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag mere end 500 ansatte i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gaffatape silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

gaffatape harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gaffatape bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Muligvis vil det vise sig aktuelt at du har de presserende byggematerialer til disposition forinden du går til værks med projektet. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig huskeliste som samler hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter gennemgå listen, så du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
2Forberedelse vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en strømlinet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
3Du bør nødig undvære arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fordelagtigt at have værktøjet klar idet du igangsætter byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her omkostninger i din økonomi.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den årsag bør du jævnligt kigge på vejrmeldingerne i perioden for byggeprojektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned nøjagtig som du er gået i gang med dit omfattende projekt.
5Du kan finde alverdens vejledninger og videoer på nettet som kan give dig inspiration. Især YouTube giver dig adgang til enormt meget konstruktiv viden, specielt hvis du kigger på engelsk.
6Du bør aldrig nogensinde glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er uundværligt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke får hjælp fra en professionel.
7Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så man har styr på udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at nedskrive hver enkelt omkostning, og så nedskrive beløbet for hver enkelt.
8I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det får man ifald byggeriet gør en forskel for miljøet. Støtten betinger at byggeprojektet har positiv indfyldelse på klimaet.
9Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige projekter. Krævende ting behøver flere end en enkelt person. Ydermere vil det blive bedre og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
10Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige vanskeligheder når det handler om omfattende opgaver, og altså vil det være betydningsfuldt at man har afsat god nok tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
11I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt kan det være ufatteligt afgørende at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
12Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i professionel assistance til noget af arbejdet. Såfremt du køber hjælp fra en fagperson er det normalt at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er yderst godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er yderst imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er ekstremt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er fantastisk imponerende. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

De fleste forhandlere på nettet giver heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmodeller til gaffatape. En der er meget almindelig er efterhånden pakkeshops, og så kan du blot hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig særligt bekvem, samt tit tilmed den mest prisbevidste leveringsversion.

Du bør alternativt planlægge at få produkterne sendt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsformen bliver ofte en kende mere bekostelig, men ligeledes yderst smertefri med gaffatape online. Den billigste form for fragt er utvivlsomt at hente ordren selv, hvilket forudsætter at du er nærved internet forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på gaffatape er virkelig central om man står og skal bruge produktet om et øjeblik, så med det formål er det naturligvis passende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid på gaffatape. En del webbutikker – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer online, men vær på vagt da det regnes ud fra at transaktionen realiseres forinden et bestemt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen distribueret før lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle netshops byder på levering uden omkostninger på gaffatape online, men undertiden kun såfremt der bestilles for en præcis sum. Derudover kan du gribe den mest billige metode til levering, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En lang række byggecentre frembyder afhentning hvor man køber billig gaffatape online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg og 10-4. Byggecentrene frembyder eksempelvis click-and-collect på gaffatape i disse byer:

Roskilde, Odense, Dragør, Hjørring, Brabrand, København, Stenløse, Hørsholm, Kalundborg, Viborg, Hillerød, Gentofte, Vanløse, Nærum, Allerød, Hedehusene, Middelfart, Sønderborg, Ishøj, Vordingborg, Aabenraa, Randers, Aalborg, Solrød Strand, Ballerup, Ringsted, Frederiksværk, Jyllinge, Nykøbing Falster, Haderslev, Esbjerg, Aarhus, Fredericia, Værløse, Albertslund, Rønne, Hedensted, Brønderslev, Gladsaxe, Nørresundby, Helsingør, Grenaa, Lyngby, Glostrup, Tårnby, Svendborg, Virum, Thisted, Taastrup, Vejle, Højbjerg, Søborg, Vallensbæk, Holbæk, Odder, Kolding, Lillerød, Farum, Ikast, Brønshøj, Silkeborg, Valby, Brøndby, Greve, Varde, Ølstykke, Køge, Næstved, Nakskov, Haslev, Rødovre, Nyborg, Kokkedal, Rudersdal, Frederiksberg, Åbyhøj, Lystrup, Holstebro, Struer, Horsens, Birkerød, Skanderborg, Risskov, Slagelse, Charlottenlund, Herlev, Skive, Korsør, Hobro, Tilst, Herning, Hvidovre, Frederikshavn, og Frederikssund, .

Click-and-collect ift. gaffatape er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Bornholm, Østsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på søgedata er det markant, at mennesker tit kigger efter bl.a. billig gaffatape og køb gaffatape. Derudover ser vi tit online shoppere lede efter fx gaffatape tilbud, gaffatape online og gaffatape priser, foruden de store byggekæder som Silvan, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Spar penge på gaffatape

Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for købere at lave prissammenligning på billige gaffatape online på forskellige webbutikker, og herved har massevis af outlets på nettet ikke kunne slippe for at nedbringe prisen på gaffatape enormt, og endda præstere levering uden betaling.

Det kan dog trods alt vise sig profitabelt at se nærmere på en række internet foretagender efter tilbud og udsalg på gaffatape online forud for at du placerer ordren, så man er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma og 10-4.

Man bør imidlertid ikke overse, at hvis en shop markedsfører billige gaffatape online for en pris der anses for ubegribelig overkommelig, så er det ofte være et fingerpeg om en falsk internet webshop. Køb med gængse betalingskort er dog en del af Indsigelsesordningen, der værner en imod snydagtige firmaer på nettet.

Vi tilråder handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du overveje et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at godtgøre betalingen af gaffatape i flere bidder. Dette foreslåes normalt i nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis billig gaffatape og køb gaffatape. Man ser derudover ofte folk efterspørge bl.a. gaffatape priser, gaffatape tilbud og gaffatape online.

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot bringer dig tilpas passende genveje til at kigge nærmere på adskillige eksisterende brugeres omtaler og af den grund kan det være til hjælp, at du gennemsøger internet firmaets anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping med billige gaffatape online.

Facebook tilbyder dig ydermere en lang række fremragende genveje til at få indtryk af netshoppens kundefokus. Her ser vi en række internet outlets som tilbyder folk at publicere en kritik af købsoplevelsen, som tilmed burde udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige gaffatape online i en netshop burde de reelt gennemgå virksomhedens handelsvilkår, dog er det gerne ikke videre spændende, særligt med de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

En nem løsning kunne måske være at tjekke om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det kan være en indikator for at e-butikken overholder dansk lovgivning, tillige med at webshoppen jævnligt kontrolleres af jurister som har meget erfaring med vilkårene på området.

Desuden giver det dig genvej til at få bistand, ifald du møder vanskeligheder i forbindelse med dit køb af gaffatape. Tilmed kan det anbefales at køber er sat ind i de mest vedkommende bestemmelser gældende for bestillingen af gaffatape online, fx hvilken returneringsret internet firmaet garanterer.

Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin ordrekvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte sin bestilling af gaffatape, uanset om man handler fra Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

Michael K gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Henrik Petersen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Rasmus Andersen gav 5 stjerner

god service

Mads I gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 tips til online shopping
1Trustpilot genererer nogle passelige løsninger til at efterse en længere række nuværende brugeres tanker og herved kan det anbefales, at du undersøger e-shoppens anmeldelser forinden du handler billige gaffatape online. Facebook præsterer ydermere en del troværdige metoder til at få kendskab til online virksomhedens kundefokus.
2Størstedelen af netshops frembyder nu alverdens billige leveringsløsninger til gaffatape. En favorit iblandt mange er i vore dage pakkeshops, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter når du har lyst. Denne er altså rigtig praktisk, samt mange gange endvidere den billigste type af levering.
3Det er i dag rigtig smart for forbrugerne at finde frem til de bedste priser online på billige gaffatape på forskellige internet shops, og på grund af dette garanterer utallige internet foretagender levering uden betaling. Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at prøve visse online shops efter tilbud og rabat forinden du køber, sådan at du er garanteret at modtage den skarpeste pris.
4Visse online selskaber garanterer gratis fragt på gaffatape, men for det meste stiller det krav om at man indkøber for et fastslået beløb. Ellers skulle man foretrække den mest letkøbte leveringsudgave, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere din bestilling til et afhentningssted. Leveringsformen bliver somme tider lige så vel i høj grad simpel. Den mindst kostelige form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken.
5Forud for at nogen bestiller billige gaffatape i en e-shop behøver man de facto læse e-shoppens forretningsaftale, men det er typisk et omfattende arbejde. Herudover er det godt at man er obs på de mest aktuelle regler der spiller ind i forbindelse med handlen med billige gaffatape online, som for eksempel den byttepolitik butikken anvender.
6Fragtperioden er naturligvis ret så væsentlig forudsat vi behøver varerne om kort tid, så i det øjemed er det ret fornuftigt at du undersøger tidshorisonten for levering for gaffatape. En lang række webbutikker giver billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter, men husk at det er betinget af at bestillingen realiseres forinden et fast klokkeslæt.
7Vi anbefaler at tjekke hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det bør være en antydning af at internet shoppen efterfølger de officielle regler, samt at internet selskabet en gang i mellem monitoreres af sagkyndige der har indsigt i retningslinjerne. Før nogen handler billige gaffatape i en internet webshop kan man principielt bese butikkens handelsbetingelser.
8Den billigste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente produkterne, som dog kræver at du har bopæl i nærheden af online butikkens bopæl. Den slags levering er naturligvis temmelig bestemmende såfremt du behøver gaffatape lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet outlets fragt uden gebyr, men undertiden er det betinget af at der erhverves for en bestemt pris.
9Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en anordning, hvilket beskytter folk overfor fup internet firmaer. Alternativt burde du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere betalingen over tid.