Bygpris.dk

Galvaniseret rionet pristjek

I tabellen herunder har vi listet 6 webshops der sælger galvaniseret rionet, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 2.821 kr., som er hele 63 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 galvaniseret rionet inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.821 kr.Køb
3.739 kr.Køb
4.154 kr.Køb
4.224 kr.Køb
5.509 kr.Køb
7.619 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre materialerne personligt. Dette er specielt muligt ved de velkendte byggekæder.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du vælge et andet.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige galvaniseret rionet fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder gode tilbud, imens øvrige har service. Du bør tænke på hvad der for dig betyder mest.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en online byggeshop, hvor du tilbydes rådgivning til valg af galvaniseret rionet.
Flere byggecentre præsterer et stort produktsortiment, imens nogle fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden blot galvaniseret rionet.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke netbutikkens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af galvaniseret rionet online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og hermed har mange valget om at handle online og fragte varerne på egen hånd. Takket være dette kan man spare leveringsomkostningen, og sågar have produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker har ekstra meget forstand på deres varer, idet de kun sælger disse produkter. Ergo bør du forvente super informativ assistance fra medarbejdere der er specialister i lige præcis galvaniseret rionet.
Flertallet af nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Alverdens specialiserede netshops er små virksomheder, som oftest drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber galvaniseret rionet online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

galvaniseret rionet silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 kollegaer i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

galvaniseret rionet jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

galvaniseret rionet harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

galvaniseret rionet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at sikre sig en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggerier. Flere opgaver gør krav på flere personer. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
2Muligvis vil det vise sig meningsgivende at have alle bygningsmaterialer tilgængelige forinden du igangsætter projektet. Du vil med fordel kunne sammensætte en enkel indkøbsliste med alle de ting der er nødvendige, og så granske hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
3Der kommer stort set altid uventede vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og som følge heraf er det af stor betydning at der afsættes en del plads i tidsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at have tid nok til det.
4Inden du indleder arbejdet er det yderst værdifuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være sundt at dokumentere samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør kortlægge ens omkostning ved dem en ad gangen.
6Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælp overfor mulige uheld. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt når du ikke har assistance fra en fagperson.
7Husk at kalkulere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal investere i professionel hjælp til noget af projektet. Forudsat at du skal have hjælp fra en ekspert anbefales det at hente tilbud fra flere entreprenører.
8For projekter udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt tage et kig på vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned netop som du er i fuld gang med det komplicerede projekt.
9Du kan søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få ifald projektet er klimavenligt. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på naturen.
10Man bør nødig fattes værktøj. Typisk vil det vise sig vigtigt at have det ved hånden før du indleder arbejdet. Det er desuden godt at påregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11Godt forarbejde vil være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at liste en struktureret tidsplan, der fortæller hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret idet du laver din strategi.
12Du kan finde et bredt udvalg af guides og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til store mængder gavnlig info, særligt ifald man bruger engelske søgeord.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er temmelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er absolut flot. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som altså er rigtig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Flere internet handler udlover nu til dags diverse billige leveringsmuligheder til galvaniseret rionet. En favorit iblandt mange er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er jo ualmindeligt ukompliceret, og ofte derudover den mindst kostelige metode til levering.

Du kan alternativt påtænke at få det leveret til din bopæl eller til når du er på job. Fragttypen viser sig uheldigvis en anelse mere bekostelig, men desuden særdeles ukompliceret ift. galvaniseret rionet online. Den mest billige løsning til levering er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed stiller krav om at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på galvaniseret rionet er super central forudsat du behøver dine nye varer lige om lidt, så med det formål er det fuldt ud fornuftigt at man checker leveringstidspunktet for galvaniseret rionet. Adskillige e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – lover billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens produkter online, men som trods alt er afhængig af at handlen gemmenføres forinden et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt betjent forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Enkelte online forhandlere frembyder levering uden betaling på galvaniseret rionet online, men ofte kun hvis der shoppes for et fastslået beløb. Desuden må man tage den mest betalelige leveringsmanér, som ofte vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted.

Flere webshops frembyder afhentning hvor man bestiller billig galvaniseret rionet derhjemme men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggecentrene foreslår bl.a. afhentning af galvaniseret rionet i disse byer:

Herlev, Aarhus, Roskilde, Slagelse, Nykøbing Falster, Silkeborg, Glostrup, Thisted, Hedensted, Herning, Frederiksværk, Vanløse, Rudersdal, Næstved, Rønne, Odder, Rødovre, Taastrup, Frederiksberg, Randers, København, Søborg, Værløse, Gentofte, Tårnby, Nørresundby, Valby, Gladsaxe, Kalundborg, Køge, Jyllinge, Højbjerg, Brønderslev, Hvidovre, Hillerød, Albertslund, Tilst, Brønshøj, Middelfart, Helsingør, Svendborg, Hedehusene, Holbæk, Sønderborg, Kokkedal, Esbjerg, Frederikssund, Risskov, Nærum, Ballerup, Dragør, Lyngby, Aalborg, Haslev, Skive, Hjørring, Brøndby, Odense, Brabrand, Aabenraa, Vordingborg, Haderslev, Virum, Varde, Struer, Skanderborg, Nakskov, Frederikshavn, Grenaa, Kolding, Vallensbæk, Solrød Strand, Vejle, Allerød, Horsens, Hørsholm, Fredericia, Lillerød, Ringsted, Hobro, Stenløse, Holstebro, Åbyhøj, Ishøj, Viborg, Charlottenlund, Farum, Birkerød, Nyborg, Lystrup, Ølstykke, Greve, Korsør, og Ikast, .

Click-and-collect ift. galvaniseret rionet er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel galvaniseret rionet tilbud og galvaniseret rionet priser. Foruden dette ser man som regel folk efterspørge for eksempel billig galvaniseret rionet, galvaniseret rionet online samt køb galvaniseret rionet, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på galvaniseret rionet

Det er virkelig smart for os alle at finde tilbud på billige galvaniseret rionet online hos diverse internet outlets, og med det motiv har flertallet af internet forhandlere været presset til at at sænke salgspriserne på galvaniseret rionet helt i bund, og derudover sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk blive lukrativt at checke visse e-butikker efter rabatter og tilbud på galvaniseret rionet online forud for at du køber, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris. Se ikke blot hos de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Man skal blot være så påvagt, at i tilfælde af at en internet butik annoncerer billige galvaniseret rionet online for en tilbudspris der virker grænseløst billig, er det mange gange være et faresignal om en uoprigtig e-butik. Kortbestillinger er dog inkluderet i et reglement, hvilket forsvarer en overfor falske internet forhandlere.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at finansiere beløbet til galvaniseret rionet senere. Det fås typisk ved niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som fx Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Når man ser på data er det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet galvaniseret rionet priser og galvaniseret rionet online. Vi ser derudover mange gange netshoppere kigge efter for eksempel køb galvaniseret rionet, galvaniseret rionet tilbud og billig galvaniseret rionet.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg galvaniseret rionet er 2821 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

Hurtig ekspedition” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.
Kig på tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fremskaffer de facto ønskværdige muligheder for at beskue en stor gruppe forhenværende forbrugeres betragtninger og derfor er det en hjælp, at du kigger nærmere på internet forretningens vurderinger før du bestiller billige galvaniseret rionet online.

Facebook medfører på samme måde adskillige relevante metoder til at få indtryk af e-shoppens kundetilfredshed. Foruden det ses en række internet outlets som tilbyder folk at ytre en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at folk shopper billige galvaniseret rionet online i en butik kunne man de facto granske e-butikkens vilkår, det er dog gerne ikke super interessant, især med de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nemmere løsning er at tjekke hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det ofte er en sikring om at online firmaet efterfølger de danske regler, og at internet butikken jævnligt efterses af specialister der har megen viden om de gældende love.

Dette er desuden din genvej til at få bistand, for så vidt du skulle få dilemmaer i processen med dit køb af galvaniseret rionet. Ligeså er det en hjælp at man er vidende om de fundamentale forhold der har betydning for bestillingen af galvaniseret rionet online, som eksempelvis den bytteret webbutikken kører med.

I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, så man altid vil kunne bevidne sin bestilling af galvaniseret rionet, uagtet om man har bestilt fra Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix eller Silvan.

Michael Thomsen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Helle T gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Søren Larsen gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Thomas F gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er indbefattet af Indsigelsesordningen, der begunstiger os overfor falske forhandlere på nettet. Som en alternativ mulighed burde du overveje et tilbud fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at dække betalingen over en periode.
2Fragttiden kan vise sig at være særligt vital forudsat man har behov for dine nye produkter inden for kort tid, så derfor er det rimelig centralt at du finder leveringstiden på galvaniseret rionet. En masse internet firmaer yder billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer, som alligevel antager at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt.
3Forud for at folk bestiller billige galvaniseret rionet hos en online webshop behøver man uden tvivl overveje webbutikkens handelsvilkår, dog er det oftest ikke særlig interessant. Yderligere er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste vilkår der har indflydelse på shopping af billige galvaniseret rionet online, for eksempel den byttepolitik internet forretningen har.
4Vi tilråder at efterse hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et signal om at online virksomheden efterlever de danske retningslinjer, foruden at netbutikken regelmæssigt ses til af sagkyndige der har meget erfaring med vedtægterne på området. Forinden nogen shopper billige galvaniseret rionet hos en butik på nettet kunne man på en vis måde læse shoppens handelsvilkår.
5Trustpilot forærer dig adskillige værdifulde genveje til at kigge nærmere på mange tidligere køberes betragtninger og på grund af dette foreslår vi, at du bliver klogere på netshoppens bedømmelser forud for at du handler billige galvaniseret rionet online. Facebook giver dig lige så vel aldeles fine løsninger til at få indsigt i e-forhandlerens pålidelighed.
6Flere internet butikker byder på gratis levering på galvaniseret rionet, men for det meste forudsætter det at du bestiller for en fastsat pris. I øvrigt bør man gribe den mest prisbevidste leveringsversion, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted. Metoden bliver som oftest ligeledes vældig nem. Den mest billige type af levering er utvivlsomt at hente ordren selv.
7Det er i høj grad let for os alle at finde de bedste tilbud online på billige galvaniseret rionet fra forskellige webshops, og derfor garanterer de fleste internet selskaber i Danmark portofri fragt. Det kan trods alt være smart at efterprøve flere internet forhandlere efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, så du er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.
8Masser af online outlets tildeler heldigvis et hav af forskellige billige muligheder for fragt til galvaniseret rionet. Den mest almindelige er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så selv henter varerne når du har lyst. Metoden er altså rigtig problemfri, og ofte endda den billigste leveringsudgave.
9Den billigste type af levering vil til enhver tid være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du bor nær online shoppens hjemsted. Den leveringsløsning er jo usædvanlig central i tilfælde af at du behøver galvaniseret rionet om kort tid. Alternativt så lover enkelte webbutikker levering uden beregning, men i reglen er det under forudsætning af at der handles for en fastsat sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk