Bygpris.dk

Garden Plænelufter

Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et bredt udvalg, imens andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare Garden plænelufter.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at fragte varerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de udbredte byggecentre.
Det er absolut meget afgørende at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med stribevis af spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring Garden plænelufter.
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor læse virksomhedens regler.
Der er variationer i prisniveauet på billige Garden plænelufter fra byggemarked til byggemarked. Nogle satser på lave priser, imens øvrige fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal beslutte hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder samler varer fra talrige producenter, og som følge af dette kan du købe fra et stort sortiment af Garden plænelufter online.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og som følge af det har man tilbuddet om at købe online og køre produkterne på egen hånd. Herigennem kan du vælge at spare fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du bestiller Garden plænelufter online på deres side.
Mange nichespecifikke webshops er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Således får du formentlig super indsigtsfuld assistance fra mennesker der er specialister i lige præcis Garden plænelufter.
Diverse specialiserede netshops står selv for produktion af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få bedre priser.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Garden plænelufter silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i de 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Garden plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Garden plænelufter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 personer i selskabets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Garden plænelufter jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af over 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det vil vise sig væsentligt at du har samtlige byggematerialer parat forud for at du indleder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig note hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og dernæst eftergå punkterne, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
2Ofte vil det være fornuftigt at udarbejde et udgiftsbudget for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være en fordel at nedfærdige samtlige poster, og efterfølgende nedfælde ens omkostning ved dem alle sammen.
3Du har mulighed for at indhente støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man når byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at byggeprojektet influerer positivt på miljøet.
4Der præsenterer sig uden tvivl overraskende problemstillinger når det gælder større byggeprojekter, og følgelig vil det være af stor betydning at man har afsat tilstrækkelig tid i planen, som gør at man er overbevist om at man når det til siden.
5Man må aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har det til disposition forinden du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at tage højde for disse omkostninger i din økonomi.
6Det bør overvejes at indhente hjælp til arbejdet, specielt ift. vigtige ombygninger. Flere projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Dertil bør det blive bedre og mere minderigt at være flere om det.
7Godt forarbejde viser sig som nøglen til at lykkes med projektet. Du er nødt til at udarbejde en klar tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din dagsorden.
8Du bør ikke forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. arbejdshjelm som sikrer dig imod hændelige skader. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
9Det kan vurderes om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt bør have hjælp fra en professionel til områder af byggeriet. Forudsat at du køber hjælp fra en fagmand kan det være en god idé at modtage tilbud fra flere virksomheder.
10For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen stor betydning. Af den grund skal du regelmæssigt se meldingerne om vejret i tiden op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du står midt i det omfattende byggeprojekt.
11Forud for at du iværksætter byggeriet er det ganske meningsfuldt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
12Du kan finde mange forskellige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. I særlig grad YouTube supporterer dig med en masse brugbar information, ikke mindst hvis du søger på engelsk.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er utrolig flot. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

En hel del byggecentre tilbyder til alt held diverse forskellige billige former for levering til Garden plænelufter. Den mest benyttede er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragttypen er altså yderst enkel, samt endda tilmed den mest prisbevidste fragtform.

Du burde ligeledes udse dig at vælge afsending til din adresse eller til adressen på dit arbejde. Leveringsformen er desværre et hak mere omkostningsfuld, men endda ultra overkommelig for Garden plænelufter online. Den mest prisbevidste mulighed for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det forudsætter at du lever lige ved e-forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på Garden plænelufter er jo ultra relevant når du absolut skal bruge ordren fluks, og herved er det skam passende at du efterser den anslåede leveringsdato på Garden plænelufter. En række netbutikker – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – lover billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet inden logistikmedarbejderne har fyraften.

En hel del internet forhandlere tilbyder portofri fragt på Garden plænelufter online, men ofte afkræver det at der aftages for et konkret beløb. Derudover burde du overveje den mest prisbevidste fragtform, der i mange tilfælde er at få bragt dine varer til en pakkeshop.

En del byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor du handler billig Garden plænelufter online men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Davidsen. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på Garden plænelufter i følgende områder:

Aabenraa, Glostrup, Vallensbæk, Albertslund, Køge, Farum, Brabrand, Fredericia, Nørresundby, Hedehusene, Frederiksberg, Herlev, Lystrup, Næstved, Aarhus, Frederikshavn, Kokkedal, Haslev, Greve, Roskilde, Thisted, Taastrup, Charlottenlund, Haderslev, Viborg, Valby, Solrød Strand, Virum, Ringsted, Vordingborg, Helsingør, Brøndby, Gladsaxe, Slagelse, Nykøbing Falster, København, Lyngby, Odense, Ishøj, Lillerød, Hobro, Frederikssund, Randers, Nyborg, Hillerød, Vejle, Birkerød, Tårnby, Frederiksværk, Holstebro, Odder, Svendborg, Hedensted, Kolding, Aalborg, Tilst, Risskov, Rønne, Struer, Hjørring, Esbjerg, Hvidovre, Korsør, Nakskov, Holbæk, Åbyhøj, Værløse, Varde, Ølstykke, Rødovre, Hørsholm, Brønderslev, Horsens, Herning, Dragør, Ikast, Højbjerg, Allerød, Silkeborg, Skive, Middelfart, Kalundborg, Skanderborg, Grenaa, Stenløse, Ballerup, Søborg, Jyllinge, Nærum, Vanløse, Brønshøj, Rudersdal, Sønderborg, og Gentofte, .

Klik-og-hent ift. Garden plænelufter er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Ses der på tallene fremstår det markant, at online shoppere tit kigger efter eksempelvis Garden plænelufter online og billig Garden plænelufter. Man ser derudover mange gange internet shoppere lede efter bl.a. Garden plænelufter priser, køb Garden plænelufter og Garden plænelufter tilbud, plus de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen og Stark.

Den bedste pris på Garden plænelufter

Det er i dag meget let gængeligt for købere at søge sig frem til tilbud på billige Garden plænelufter online hos flere e-firmaer, og derfor har massevis af butikker på nettet været presset til at at trykke salgspriserne på Garden plænelufter drastisk, og derudover byde på fri fragt.

Det kan til hver en tid blive lønsomt at checke et par forretninger på nettet efter tilbud på Garden plænelufter online før du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at opnå den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg.

Du bør blot være omhyggelig med, at såfremt en internet webshop afsætter billige Garden plænelufter online for en pris som virker umådelig gunstig, burde det undertiden være et kendetegn på en uærlig netbutik. Shopping med kort er dog indbefattet af en orden, der begunstiger os overfor falske firmaer på nettet.

Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du vælge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at afdrage omkostningerne til Garden plænelufter i flere bidder. Det tilbydes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på søgedata er det markant, at internetbrugere jævnligt søger efter bl.a. Garden plænelufter online og køb Garden plænelufter. Foruden dette oplever man typisk netshoppere søge blandt andet Garden plænelufter priser, Garden plænelufter tilbud og billig Garden plænelufter.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot frembringer ultra nyttige muligheder for at eftersøge forskellige nuværende konsumenters tanker og derved er det anbefalelsesværdigt, at du bliver klogere på internet forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige Garden plænelufter online.

Facebook fremskaffer på samme måde immervæk relevante muligheder for at få indsigt i e-handlens pålidelighed. Tilmed ses faktisk internet shops hvor kunder kan forfatte en bedømmelse af deres køb, som tillige burde drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige Garden plænelufter online i en e-shop behøver de i og for sig bese e-shoppens vilkår, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde, specielt ved de kendte byggecentre som Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Et alternativ kunne måske være at kigge om e-forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en erklæring om at internet webshoppen overholder de officielle regler, samt at shoppen rutinemæssigt overvåges af fagmænd der er meget fortrolige retningslinjerne.

Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, for så vidt du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din shopping med Garden plænelufter. Desuden går vi ind for at man er opmærksom på de væsentligste betingelser der er gældende for købet af Garden plænelufter online, som fx hvilken ombytningspolitik webshoppen har.

Derfor er det virkelig relevant, at man permanent beholder sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevise sin bestilling af Garden plænelufter, hvad end man shopper hos Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma eller XL-Byg.

Per Madsen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Birthe Mortensen gav 4 stjerner

Hurtig

Martin Johansen gav 5 stjerner

God webshop

Tina B gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til online shopping
1Inden nogen køber billige Garden plænelufter i en online shop behøver de til hver en tid sætte sig ind i virksomhedens betingelser, det er dog gerne en omfattende opgave. Udover dette er det klogt at køber er på vagt for de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige Garden plænelufter online, f.eks. den ombytningsret e-butikken har.
2Generelt anbefaler vi at tjekke hvorvidt internet selskabet er tilsluttet e-mærket, da det er et kendetegn for at webshoppen opretholder dansk lovgivning, foruden at internet virksomheden fra tid til anden tilses af fagfolk der er inde i de gældende regulativer. Inden folk shopper billige Garden plænelufter i en e-shop kunne de uden tvivl overveje e-butikkens handelsvilkår.
3Vi anbefaler generelt køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af et regelsæt, hvilket værner kunden imod uoprigtige e-butikker. Alternativt kunne du benytte en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at honorere regningen over et længere tidsrum.
4Mange netshops tildeler heldigvis en hel del forskellige billige leveringsudgaver til Garden plænelufter. En favorit iblandt mange er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså super smart, og endda ligeledes den billigste leveringsløsning.
5Den mindst kostelige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter produkterne, men den løsning afhænger af at du befinder dig nærved netshoppens tilholdssted. Den leveringsform kan være temmelig bestemmende om vi behøver Garden plænelufter om kort tid. Alternativt så garanterer nogle internet webshops fragt uden gebyr, men typisk er det betinget af at man aftager for et præcist beløb.
6Fragttiden kan være ualmindeligt relevant om man står og skal bruge dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det rimelig centralt at vi studerer leveringstiden på Garden plænelufter. Masser af outlets på nettet yder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varer, som dog kræver at handlen laves før et nøjagtigt tidspunkt.
7Det er efterhånden ret overkommeligt for almindelige dødelige at undersøge tilbud online på billige Garden plænelufter i blandt forskellige internet virksomheder, og derfor garanterer en hel del internet foretagender fragt uden gebyr. Til gengæld kan det immervæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle forskellige online butikker efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.
8Indtil flere butikker på nettet garanterer gratis fragt på Garden plænelufter, men oftest er det så præmissen at der indkøbes for en bestemt sum. Ellers kan du udse dig den prisbilligste slags levering, hvilket oftest vil blive at få dem til at bringe produkterne til et udleveringssted. Løsningen viser sig ofte endvidere ret så smertefri. Den mest letkøbte leveringsmulighed er utvivlsomt at hente ordren selv.
9Trustpilot indebærer en del pålidelige muligheder for at eksaminere en række øvrige konsumenters betragtninger og på grund af dette er det en hjælp, at du verificerer e-forretningens ratings før du køber billige Garden plænelufter online. Facebook forærer dig lignende nogle fine chancer for at få kendskab til e-shoppens kundefokus.