Bygpris.dk

Gardena Plænelufter

Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ må du tjekke de andre.
Ifald du skal have produkterne hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Det er især en mulighed i de velkendte byggecentre.
Flere byggemarkeder udbyder et enormt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, udover blot Gardena plænelufter.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige Gardena plænelufter fra byggecenter til byggecenter. En del har fokus på lave priser, og øvrige har en høj grad af service. Du må beslutte hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derved kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af Gardena plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede virksomheder, som kan give øget sikkerhed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og derfor har de fleste mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. I kraft af det har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne nu og her.
De udbredte byggekæder samler varer fra talrige nicheshops, og pga. det kan du købe fra et stort udvalg af Gardena plænelufter online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet er mindre virksomheder, der oftest er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler Gardena plænelufter online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nicheforhandlere er producenter af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online får du skarpere priser.
Alverdens nichebutikker på internettet er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det er det forventeligt at du får ekstremt kyndig service fra nogle med ekspertviden i lige præcis Gardena plænelufter.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af mere end 500 personer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Gardena plænelufter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gardena plænelufter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gardena plænelufter silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Gardena plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Inden du opstarter byggeriet kan det være usandsynligt vigtigt at man sikrer sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
2Du må aldrig nogensinde fattes grej. Tit kan det vise sig fordelagtigt at du har grejet klar akkurat som du iværksætter byggeriet. Det er desuden vigtigt at medregne disse omkostninger i økonomien.
3Du skal på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig mod potentielle ulykker. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
4Planlægning vil være nøglen til at lykkes med arbejdet. Du bør sammensætte en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der løses på hvilke dage, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du udarbejder agendaen.
5Det er muligt at få et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
6Der præsenterer sig utvivlsomt pludselige problemstillinger i tilfælde med svære opgaver, og pga. dette kan det være væsentligt at man afsætter passende tid i arbejdsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at nå det inden ens deadline.
7Det bliver aktuelt at have alle bygningsmaterialer handlet ind inden du begynder byggeriet. Du har god gavn af at sammensætte en simpel huskeliste som indeholder det du får brug for, og derefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at du har styr på det.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde en budgetoversigt for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det er behjælpeligt at notere hver enkelt omkostning, hvorefter man bør nedfælde ens omkostning ved dem slavisk.
9Det kan være nyttigt at få hjælp til dele af projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende byggeprojekter. Omfangsrige byggerier kræver flere mennesker. I øvrigt viser det sig mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Husk at kalkulere hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel hjælp til opstarten af byggeprocessen. Når du ønsker hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at notere en pris fra forskellige foretagender.
11Du finder ekstremt mange artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube giver enormt meget nyttig oplysning, ikke mindst hvis du leder på engelsk.
12Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således skal du regelmæssigt tjekke vejrudsigten i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke med et brag starter med at regne i samme sekund som du er i fuld gang med det vigtige byggeprojekt.
De bedst anmeldte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er temmelig flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er virkelig imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er meget godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode er smartest?

Mange e-shops udlover nu om stunder en række forskellige billige leveringsmetoder til Gardena plænelufter. Et hit er nu til dags afhentningssteder, hvor du selv afhenter de bestilte varer den dag der passer dig. Den er jo ekstremt enkel, samt oftest tilmed den billigste slags levering.

Du bør lige så vel afveje for og imod at få pakken bragt til din lejlighed eller til når du er på job. Fragttypen bliver godt nok en tand mere pebret, men til gengæld rigtig simpel for Gardena plænelufter online. Den billigste leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som jo afhænger af at du opholder dig lige ved netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Gardena plænelufter er naturligvis rigtig udslagsgivende ifald man behøver dine nye produkter fluks, og i det øjemed er det altså relevant at man undersøger den anslåede leveringstid for Gardena plænelufter. De fleste online virksomheder – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – præsterer billig levering på næste hverdag på adskillige varenumre online, men som imidlertid tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få varerne på posthuset forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Enkelte webshops frembyder fragt uden beregning på Gardena plænelufter online, men i mange tilfælde kun når man shopper for en præcis sum. Alternativt skulle du snuppe den mindst kostelige fragtmetode, der oftest er at få kørt din pakke til et udleveringssted.

Adskillige netbutikker foreslår klik-og-hent hvor du handler billig Gardena plænelufter online og afhenter i byggecenteret. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus. De tildeler fx click-and-collect på Gardena plænelufter i følgende byer:

Tilst, Thisted, Glostrup, Kolding, Haderslev, Risskov, Nørresundby, Ikast, Farum, Frederikssund, Korsør, Gentofte, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Højbjerg, Aalborg, Ishøj, Rønne, Odder, Kalundborg, Aabenraa, Greve, Holstebro, Kokkedal, Struer, Dragør, Silkeborg, Randers, Nakskov, Hillerød, Hedensted, Brønderslev, Charlottenlund, København, Lillerød, Odense, Ølstykke, Nyborg, Taastrup, Skanderborg, Ringsted, Brøndby, Horsens, Fredericia, Herning, Ballerup, Albertslund, Næstved, Åbyhøj, Jyllinge, Holbæk, Frederikshavn, Aarhus, Rødovre, Hvidovre, Varde, Svendborg, Søborg, Esbjerg, Hedehusene, Allerød, Helsingør, Valby, Vordingborg, Nærum, Gladsaxe, Værløse, Vallensbæk, Stenløse, Hørsholm, Lyngby, Grenaa, Skive, Lystrup, Slagelse, Hjørring, Tårnby, Viborg, Vejle, Haslev, Birkerød, Brabrand, Middelfart, Hobro, Frederiksberg, Brønshøj, Køge, Solrød Strand, Vanløse, Roskilde, Herlev, Sønderborg, Virum, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for Gardena plænelufter er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Falster) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger eksempelvis Gardena plænelufter priser og køb Gardena plænelufter. Vi ser desuden mange gange netshoppere kigge efter bl.a. billig Gardena plænelufter, Gardena plænelufter online samt Gardena plænelufter tilbud, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Tilbud på Gardena plænelufter

Det har vist sig at være ultra bekvemt for købere at finde information om priser på billige Gardena plænelufter online i blandt forskellige shops på nettet, og ergo har masser af forretninger på nettet været nødt til at presse salgspriserne på Gardena plænelufter en hel del, og endda tilbyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig fordelagtigt at undersøge indtil flere e-handler efter tilbud på Gardena plænelufter online før du bestiller, således at du er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Man må bare være omhyggelig med, at hvis en e-forretning afhænder billige Gardena plænelufter online på tilbud til en tilbudspris der virker mystisk overkommelig, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en fup internet butik. Bestillinger med betalingskort er imidlertid omfavnet af en forordning, der redder kunden imod uærlige butikker på nettet.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du gerne vil afbetale pengene til Gardena plænelufter over en periode. Det tilbydes typisk hos specialiserede netshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at folk ofte søger efter fx Gardena plænelufter tilbud og Gardena plænelufter priser. Vi ser desuden tit netshoppere søge fx billig Gardena plænelufter, Gardena plænelufter online samt køb Gardena plænelufter.

Læs eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot giver dig relativt habile chancer for at blive klogere på forskellige aktuelle brugeres erfaringer og herved kan det anbefales, at du eftersøger e-shoppens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige Gardena plænelufter online.

Facebook tilbyder tilsvarende ret tiltalende løsninger til at få kendskab til netshoppens pålidelighed. Derudover ser vi nogle online varehuse i Danmark hvor man kan tilkendegive en anmeldelse af virksomhedens service, som også må tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

Inden folk bestiller billige Gardena plænelufter online i en internet handler behøver de altid se på virksomhedens handelsvilkår, det er dog i reglen et tidskrævende arbejde, specielt med de store byggemarkeder som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Alternativet kan være at kontrollere hvorvidt netshoppen er e-mærket, da det typisk er et fingerpeg om at e-butikken lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at netshoppen tit besøges af jurister som er indført i reglerne.

Desuden får du lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes dilemmaer som følge af din shopping med Gardena plænelufter. Derudover støtter vi at man er påpasselig med de mest betydningsfulde reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af Gardena plænelufter online, som eksempelvis den returneringsret online butikken tilbyder.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, så man altid kan bevise sin bestilling af Gardena plænelufter, uafhængig af om man handler fra 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Charlotte V gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Anne Jensen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Helle R gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til når du køber online
1Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af et regelsæt, der begunstiger os imod uoprigtige online forhandlere. Alternativt kan du anvende en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at afbetale regningen over flere uger.
2Trustpilot forærer dig nogle solide muligheder for at analysere diverse forhenværende køberes anmeldelser og af den grund støtter vi, at du vurderer online webshoppens bedømmelser forinden du bestiller billige Gardena plænelufter online. Facebook giver dig på samme måde ret så udmærkede chancer for at få indsigt i internet forhandlerens pålidelighed.
3Den mindst kostelige leveringsmanér kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til online forhandlerens hjemsted. Den fragtform kan vise sig at være ualmindeligt vigtig om du absolut skal bruge Gardena plænelufter omgående. Alternativt så sikrer nogle internet virksomheder fragt uden betaling, men tit er det under forudsætning af at der købes for en bestemt sum.
4Det er jo efterhånden ret ukompliceret for folk at søge sig frem til priser online på billige Gardena plænelufter på forskellige online firmaer, og med det motiv frembyder en lang række online shops fri fragt. Det kan dog stadigvæk blive lønsomt at studere nogle e-forhandlere efter tilbud forinden du shopper, sådan at man er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
5Nogle få online butikker lover portofri fragt på Gardena plænelufter, men oftest er det under betingelse af at der shoppes for et bestemt beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste form for levering, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen er som regel endvidere ualmindeligt problemfri. Den mest betalelige form for levering vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
6En stor portion e-butikker giver heldigvis mange forskellige billige leveringsmidler til Gardena plænelufter. En favorit iblandt mange er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Denne er altså usædvanlig hensigtsmæssig, samt endda ligeledes den mest betalelige form for fragt.
7Vi tilråder generelt at finde ud af om internet forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det kan være en sikkerhed for at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, og at online virksomheden en gang i mellem tilses af sagkyndige der har indsigt i reglerne på området. Før folk handler billige Gardena plænelufter i en butik på nettet kan man altid tage stilling til webshoppens regler.
8Inden nogen shopper billige Gardena plænelufter på en online shop kunne man helt sikkert gennemlæse e-butikkens vilkår, det er dog bare ikke super interessant. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at køberen er omhyggelig omkring de fundamentale regler gældende for købet af billige Gardena plænelufter online, til eksempel hvilken returrettighed online shoppen benytter.
9Fragtperioden kan være rigtig relevant såfremt vi skal bruge din ordre inden for kort tid, så herved er det fuldkommen aktuelt at du besigtiger den estimerede leveringsdato ved Gardena plænelufter. Adskillige internet virksomheder præsterer billig dag-til-dag fragt på mange varer, hvilket dog er underforstået at orden realiseres før et fast klokkeslæt.