Bygpris.dk

Gasbeton pristjek

I tabellen herunder har vi listet 5 webshops der sælger gasbeton, sammen med den pris de tager for 100 stk inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 stk for 3.389 kr., som er hele 27 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 stk gasbeton inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
3.389 kr.Køb
4.269 kr.Køb
4.495 kr.Køb
4.794 kr.Køb
5.401 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et stort udvalg af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik varetype. Du bør gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare gasbeton.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du købe fra en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring gasbeton.
Det er selvsagt meget relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke butikkens regningslinjer.
Du vil finde ulighed i prisen på billige gasbeton fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på billige priser, imens andre vil have en høj grad af service. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at spare leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt muligt hos de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige specialbutikker, og dermed kan du bestille fra et stort sortiment af gasbeton online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det vil nogle se positivt på.
De udbredte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og hermed har flertallet mulighed for at handle online og hente produkterne selv. I kraft af det har man valget om at undvære fragten, og ovenikøbet hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online vil du få ekstra gode tilbud.
Alverdens nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, som tit er danske, muligvis tilmed lokalt i dit område. Disse bidrager du til når du bestiller gasbeton online på deres side.
Alverdens nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund forventes det at du får ekstra gavnlig hjælp fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gasbeton.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gasbeton silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu over 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gasbeton bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i forretningens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

gasbeton jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det bør overvejes hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Ifald du søger hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at hente tilbud fra diverse leverandører.
2Der viser sig stort set altid ubelejlige udfordringer ved større byggeprojekter, og ergo kan det vise sig meningsfuldt at man har afsat en god portion tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
3Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med din byggeproces. Du må forfatte en strømlinet tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil udføre hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Vær skarp når du laver strategien.
4Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for projektet, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være behjælpeligt at kortlægge samtlige udgifter, og så gennemgå mulige tilbud på dem én og én.
5Ved byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få stor betydning. På grund af dette kan du ofte kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil påbegynde det komplicerede byggeprojekt.
6I god tid inden at du går i gang med byggeprojektet kan det være ganske vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Du må aldrig stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det være en fordel at du har værktøjet klar inden du starter arbejdet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere disse udgifter i økonomien.
8Du kan finde ekstremt mange instruktioner og videoer på nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube tilbyder dig ekstremt meget nyttig viden, især ifald man benytter engelske søgeord.
9Du må nødig undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er afgørende med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, specielt ifald du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
10Det kan vise sig nødvendigt at indhente en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når der er tale om væsentlige ombygninger. Omfattende opgaver gør krav på mere end en person. Desuden viser det sig mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Potentielt kan det vise sig meningsgivende at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed forud for at du påbegynder dit byggeprojekt. Du kunne udarbejde en punktforms oversigt som indeholder alt hvad du skal bruge, og som det næste gennemgå punkterne, så du føler dig sikker på at du har det hele.
12Husk at du kan søge tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det fås når renoveringen gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeriet forbedrer miljøet.
De højest bedømte byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er yderst betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.

Sædvanlige spørgsmål inden for gasbeton

 • Hvad koster gasbeton?
 • Hvor meget isolerer gasbeton?
 • Hvor meget vejer gasbeton?
 • Hvad vejer en gasbeton blok?
 • Hvorfor bygge i gasbeton?
 • Hvor mange gasbeton pr m2?
 • Hvordan sætter man gasbeton op?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En række online outlets giver til alt held et stort udvalg af billige leveringsmetoder til gasbeton. En der er meget anvendt er efterhånden udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter dine nye produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er altså særligt fleksibel, og oftest desuden den mest betalelige fragtform.

  Du burde endvidere beslutte dig for at vælge udbringning til din adresse eller til dit arbejde. Denne er desværre en kende mere omkostningsfuld, men desuden temmelig bekvem ift. gasbeton online. Den mest prisbevidste form for levering er unægtelig selv at hente ordren, men den løsning forudsætter at du bor i kort afstand af internet virksomhedens butikker, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragttiden på gasbeton er selvfølgelig rigtig bestemmende når vi står og skal bruge varerne lige om lidt, og i det øjemed er det jo væsentligt at du dobbelttjekker den anslåede leveringstid ved gasbeton. En række e-handler – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter online, men vær påpasselig da det er underforstået at ordren lægges inden et besluttet klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produktet ekspederet forud for at lagermedarbejderne får fri.

  Nogle e-forhandlere tilbyder fragt uden omkostninger på gasbeton online, men for det meste er det forudsat at du shopper for et fastslået beløb. I øvrigt burde du gribe den billigste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

  De fleste netshops tildeler klik-og-hent hvor du køber billig gasbeton derhjemme og selv henter i byggecenteret. For eksempel 10-4, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg. Byggecentrene foreslår blandt andet afhentning af gasbeton i følgende byer:

  Højbjerg, Horsens, Slagelse, Grenaa, Jyllinge, Vordingborg, Rudersdal, Nærum, Værløse, København, Hjørring, Varde, Silkeborg, Brøndby, Køge, Hobro, Brønderslev, Valby, Svendborg, Næstved, Brønshøj, Frederikshavn, Roskilde, Vanløse, Allerød, Hedehusene, Struer, Kokkedal, Frederiksværk, Hillerød, Dragør, Lillerød, Skive, Taastrup, Middelfart, Odder, Esbjerg, Risskov, Helsingør, Frederikssund, Åbyhøj, Nakskov, Vejle, Virum, Kolding, Viborg, Hørsholm, Søborg, Herning, Rødovre, Tårnby, Aabenraa, Odense, Thisted, Vallensbæk, Gentofte, Lystrup, Herlev, Fredericia, Frederiksberg, Ballerup, Greve, Stenløse, Glostrup, Holstebro, Ikast, Kalundborg, Korsør, Charlottenlund, Hvidovre, Hedensted, Albertslund, Haslev, Lyngby, Aalborg, Ølstykke, Skanderborg, Randers, Farum, Rønne, Solrød Strand, Nyborg, Nørresundby, Brabrand, Sønderborg, Haderslev, Birkerød, Aarhus, Ishøj, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Holbæk, Tilst, og Ringsted, .

  Klik-og-hent af gasbeton er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Amager, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn) og Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland).

  Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at internet shoppere som regel søger eksempelvis billig gasbeton og køb gasbeton. Foruden dette oplever man som regel netshoppere søge efter blandt andet gasbeton priser, gasbeton online og gasbeton tilbud, plus de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Gode tilbud på gasbeton

  Det har vist sig at være meget ukompliceret for os alle at finde de laveste priser på billige gasbeton online hos forskellige firmaer på nettet, og med det motiv har en hel del e-forretninger ikke kunne lade være med at tvinge prisniveauet på gasbeton betydeligt, og ydermere love portofri fragt.

  Det kan dog stadigvæk vise sig lønsomt at besigtige visse outlets på nettet efter udsalg og tilbud på gasbeton online inden du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Du skal bare huske på, at såfremt en forretning på nettet afhænder billige gasbeton online på tilbud til en salgspris som er utrolig lav, kan det i nogle tilfælde være et faresignal om en falsk butik. Kortbestillinger er på den anden side indbefattet af en retningslinje, hvilket redder dig som kunde imod uoprigtige internet foretagender.

  Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil godtgøre prisen på gasbeton over tid. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Når man ser på data fremstår det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter fx gasbeton priser og gasbeton tilbud. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge efter blandt andet billig gasbeton, køb gasbeton samt gasbeton online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 stk kg gasbeton er 3277 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Meget nemt at bestille og hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
  Undersøg andre menneskers oplevelser

  Trustpilot yder nogenlunde værdifulde muligheder for at fortolke forskellige aktuelle forbrugeres betragtninger og derfor er det at foretrække, at du tjekker e-forretningens anmeldelser forinden du shopper billige gasbeton online.

  Facebook indebærer på samme måde immervæk ønskværdige metoder til at få indsigt i internet firmaets kundefokus. Derudover møder vi nogle online selskaber i Danmark hvor det er muligt at registrere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen køber billige gasbeton online i en netbutik behøver de altid gennemse virksomhedens regler, det er dog gerne ikke særlig interessant, især hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

  En nem løsning er at finde ud af om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en angivelse af at internet forhandleren føjer den officielle danske lovgivning, foruden at online virksomheden regelmæssigt tilses af specialister der er meget fortrolige reglerne på området.

  Dette er desuden din anledning til support, såfremt du møder problemer med dit indkøb af gasbeton. Tilsvarende er det fornuftigt at kunden er obs på de vigtigste bestemmelser der har indvirkning på købet af gasbeton online, som fx hvilken byttepolitik internet forretningen benytter.

  Her er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne bevidne bestillingen af gasbeton, uagtet om man handler hos Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller XL-Byg.

  Mette O gav 5 stjerner

  SUPER

  Louise A gav 4 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Niels Petersen gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Maria F gav 4 stjerner

  God webshop

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, hvilket skulle være et signal om at internet webshoppen efterkommer de gældende danske regler, samt at internet firmaet undertiden efterses af specialister der har ekspertise inden for lovgivningen. Forinden folk køber billige gasbeton i en online webshop burde man ideelt set bese e-butikkens forretningsvilkår.
  2En lang række online forretninger tilbyder nu alverdens billige leveringstyper til gasbeton. En af favoritterne er i øjeblikket afhentningssteder, som gør at du kan hente produkterne når du har tid. Fragtmetoden er nemlig rigtig enkel, samt ofte tillige den mindst kostelige mulighed for fragt.
  3Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af en bestemmelse, som redder en imod fup netbutikker. Alternativt kunne du anvende en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, når du ønsker at klare prisen over en periode.
  4Før folk handler billige gasbeton hos en forretning på nettet kan man på en vis måde studere virksomhedens handelsaftale, det er dog mange gange ikke super spændende. Ligeledes stiller vi forslag om at du er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige gasbeton online, som eksempelvis hvilken returpolitik e-forretningen garanterer.
  5Den billigste metode til levering vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du befinder dig nær e-shoppens adresse. Den metode til levering er meget essentiel hvis man står og skal bruge gasbeton om et øjeblik. Alternativt så præsterer indtil flere internet firmaer fragt uden beregning, men typisk påkræves det at man bestiller for en konkret pris.
  6Det er jo efterhånden særdeles simpelt for enhver at vurdere tilbud online på billige gasbeton hos diverse forhandlere på nettet, og til tak yder massevis af online virksomheder billig fragt. Trods dette kan det immervæk blive lønnende at granske nogle internet forretninger efter billige priser før du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den skarpeste pris.
  7Trustpilot fører til ganske gode genveje til at undersøge en længere række nuværende brugeres synspunkter og af den grund er det prisværdigt, at du gennemgår online butikkens bedømmelser før du køber billige gasbeton online. Facebook genererer endvidere nogenlunde troværdige metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed.
  8Visse shops på nettet garanterer fragt uden gebyr på gasbeton, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du aftager for et fastsat beløb. Alternativt kunne du vælge den mest letkøbte fragtmetode, som typisk vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Metoden viser sig mange gange endda usædvanlig fleksibel. Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt at hente ordren selv.
  9Leveringstiden kan være ekstremt udslagsgivende i tilfælde af at vi behøver ordren lige om lidt, og med det formål er det rigtig fornuftigt at man besigtiger den anslåede leveringstid på gasbeton. Mange online butikker tilbyder billig 1 dags levering på en hel del varer, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen indsendes forinden et besluttet klokkeslæt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk