Bygpris.dk

Gasbrænder med vogn

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige gasbrænder med vogn alt efter hvor du handler online. Enkelte satser på gode tilbud, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Ifald du skal bruge produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente byggematerialerne selv. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggekæder.
Det er naturligvis meget relevant at vide, om det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggecentre har et stort vareudvalg, og andre specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot gasbrænder med vogn.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring omkring gasbrænder med vogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed når du shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggekæder sælger produkter fra mange forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et bredt sortiment af gasbrænder med vogn online.
De gængse byggekæder finder du i de større byer, og herigennem har de fleste adgang til at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Som følge af det kan du vælge at spare fragtgebyret, og ovenikøbet have produkterne straks.

Nichewebshop

Forskellige nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du køber gasbrænder med vogn online på deres webshop.
Mange specialiserede webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således kan du opleve ekstra kyndig rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis gasbrænder med vogn.
Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
De største byggecentre i Danmark
gasbrænder med vogn harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af mere end 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gasbrænder med vogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gasbrænder med vogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

gasbrænder med vogn jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske det viser sig betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige før du går i gang med håndværket. Du vil med fordel kunne nedskrive en hurtig indkøbsliste som samler hver eneste ting du får brug for, og som det næste gennemløbe oversigten, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket alt.
2Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube tilbyder ekstremt meget konstruktiv viden, specielt såfremt man kigger på engelsk.
3Husk at regne på hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du i stedet for bør købe hjælp fra en fagperson til noget af projektet. Ifald du får eksperthjælp er det fordelagtigt at lede efter prisoverslag fra forskellige leverandører.
4Der præsenterer sig jævnligt utidige bump på vejen i tilfælde med omfangsrige opgaver, og som følge heraf viser det sig af stor betydning at man afsætter tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, således at man er ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
5For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den årsag skal du hyppigt tage notits af udsigten ift. vejret i dagene op til byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at regne nøjagtig som du er i fuld gang med dit svære byggeprojekt.
6Du må for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Ofte kan det være yderst relevant at du har det klar før du igangsætter byggeprocessen. I øvrigt er det afgørende at tillægge de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
7Inden du går i gang med byggeprojektet er det usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Det kan være nyttigt at indhente assistance til dele af projektet, ikke mindst ved væsentlige arbejdsopgaver. Flere byggerier stiller krav om flere personer. Endvidere vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
9Husk at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives hvis byggeriet er positivt for miljøet. Tilskudet betinges altså af at ombygningen påvirker klimaet.
10Forberedelse vil være kilden til at komme i mål med byggeriet. Du skal sammensætte en velovervejet strategi, der fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Vær skarp når du nedskriver handlingsplanen.
11Ofte vil det være af stor betydning at udfærdige et regnskab for byggeprojektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det vil blive rationelt at nedfærdige samtlige omkostninger, og bagefter kortlægge ens omkostning ved dem en ad gangen.
12Du skal ikke på noget tidspunkt forsømme sikkerheden, så husk arbejdstøj som fx sikkerhedshjelm der skåner dig mod hændelige risici. Det er klogt at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som klart er ultra betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ret så imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er hamrende betryggende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal jeg vælge?

En hel del internet forhandlere yder nu om stunder flere billige former for levering til gasbrænder med vogn. Den mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Metoden er nemlig ekstremt gnidningsløs, samt typisk derudover den mindst kostelige leveringsmåde.

Du burde på samme måde afveje for og imod at få ordren sendt hjem til dig privat eller ud på dit arbejde. Denne viser sig godt nok en tand dyrere, men lige så vel vældig fremkommelig med gasbrænder med vogn online. Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på gasbrænder med vogn kan vise sig at være rigtig central hvis du har behov for produkterne inden for få dage, så i det øjemed er det aldeles aktuelt at du gransker den anslåede leveringstid ved gasbrænder med vogn. En række byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig 1 dags levering på en række varenumre online, som dog betinges af at bestillingen realiseres forud for et bestemt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt klargjort inden de logistikansatte får fri.

Enkelte e-forhandlere præsterer fragt uden beregning på gasbrænder med vogn online, men typisk påkræves det at du køber for et fastsat beløb. Alternativt skal du beslutte sig for den billigste mulighed for levering, der oftest vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre giver afhentning hvor man handler billig gasbrænder med vogn online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark. Byggekæderne tilbyder for eksempel click-and-collect på gasbrænder med vogn i disse byer:

Vejle, Ikast, Nærum, Greve, Helsingør, Åbyhøj, Korsør, Dragør, Farum, Silkeborg, Hedensted, Frederiksværk, Frederikshavn, Slagelse, Nykøbing Falster, Rønne, Hobro, Ringsted, Hørsholm, Albertslund, Allerød, Risskov, Aalborg, Charlottenlund, Horsens, Glostrup, Frederikssund, Søborg, Nakskov, Kolding, Grenaa, Tilst, Frederiksberg, Herlev, Kokkedal, Vallensbæk, Nørresundby, Rudersdal, Jyllinge, Lyngby, Gentofte, Taastrup, Sønderborg, Ishøj, Odense, Brønderslev, Brønshøj, Vordingborg, Herning, Solrød Strand, Ballerup, Køge, Struer, Aarhus, Vanløse, Svendborg, Haderslev, Holbæk, Lystrup, Virum, Kalundborg, Tårnby, Varde, Skive, Næstved, Hedehusene, Roskilde, Hvidovre, Nyborg, Fredericia, Esbjerg, Gladsaxe, Randers, Hillerød, Middelfart, Holstebro, København, Skanderborg, Thisted, Rødovre, Brøndby, Stenløse, Viborg, Haslev, Brabrand, Valby, Værløse, Aabenraa, Odder, Hjørring, Ølstykke, Højbjerg, Birkerød, og Lillerød, .

Afhentning ift. gasbrænder med vogn er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Falster, Lolland, Bornholm).

Når vi ser på tallene står det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter for eksempel gasbrænder med vogn priser og gasbrænder med vogn tilbud. Man ser derudover som regel folk søge efter for eksempel gasbrænder med vogn online, køb gasbrænder med vogn og billig gasbrænder med vogn, foruden de udbredte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Bygma.

Gode tilbud på gasbrænder med vogn

Det har vist sig at være særdeles hensigtsmæssigt for enhver at søge information om priser på billige gasbrænder med vogn online hos forskellige e-butikker, og så har masser af shops på nettet set sig tvunget til at mindske priserne på gasbrænder med vogn eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde portofri levering.

Dog kan det imidlertid være indbringende at tjekke enkelte e-handler efter tilbud på gasbrænder med vogn online før du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre huske på, at hvis en online butik afsætter billige gasbrænder med vogn online for en tilbudspris der anses for ekstraordinært god, så burde det i nogle tilfælde være et tegn på en uoprigtig internet webshop. Kortbetalinger er trods alt omsluttet af en retningslinje, som skærmer køberen imod snydagtige forhandlere på nettet.

Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du agter at afdrage prisen på gasbrænder med vogn ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk hos nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne er det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis billig gasbrænder med vogn og gasbrænder med vogn online. Vi ser derudover som regel internet shoppere søge eksempelvis gasbrænder med vogn priser, gasbrænder med vogn tilbud samt køb gasbrænder med vogn.

Læs nuværende kunders meninger

Trustpilot medfører altid pæne genveje til at kigge nærmere på ret mange tidligere konsumenters vurderinger og herved rekommanderer vi, at du iagttager online webshoppens anmeldelser før du køber billige gasbrænder med vogn online.

Facebook fremskaffer derudover absolut fine løsninger til at få et kig ind i e-forretningens troværdighed. Foruden det er der faktisk internet selskaber hvor kunder kan afgive en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde kan udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige gasbrænder med vogn online hos en butik bør man reelt få overblik over e-butikkens handelsaftale, men det er i reglen ikke særlig sjovt, særligt hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

En anden mulighed kan være at finde ud af hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er en indikation om at webshoppen understøtter de gældende danske regler, foruden at e-forhandleren tit ses til af eksperter som har megen viden om reglerne.

Derudover tilbydes du mulighed for hjælpende service, for så vidt du forvoldes problemer i forbindelse med din ordre på gasbrænder med vogn. Ligeledes foreslåes det at man er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter gældende for købet af gasbrænder med vogn online, eksempelvis hvilken byttepolitik online firmaet anvender.

I den sammenhæng er det desuden relevant, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af gasbrænder med vogn, hvad end man bestiller ved Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller 10-4.

Anne Knudsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Pia Christensen gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Anders Mortensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Tina O gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

9 gode råd til internetshopping
1Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret relevant forudsat man absolut skal bruge varen lige om lidt, så i det øjemed er det selvsagt centralt at du kontrollerer leveringstiden for gasbrænder med vogn. Flere internet virksomheder tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter, som alligevel kræver at transaktionen gennemføres forinden et bestemt klokkeslæt.
2Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er indbefattet af en foranstaltning, som sikrer køber overfor uoprigtige online virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at dække beløbet senere.
3En række online forretninger tilbyder i dag diverse billige leveringsudgaver til gasbrænder med vogn. Den mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er jo meget simpel, samt oftest endda den mest letkøbte mulighed for levering.
4Flere online firmaer frembyder portofri levering på gasbrænder med vogn, men i mange tilfælde kun såfremt der shoppes for et præcist beløb. Ellers skal man foretrække den mindst kostelige leveringstype, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Løsningen er oftest samtidig ret enkel. Den mest prisbevidste fragttype er unægtelig at du selv henter pakken.
5Det er jo efterhånden meget ukompliceret for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige gasbrænder med vogn på tværs af internet firmaer i Danmark, og altså frembyder flertallet af forretninger på nettet levering uden gebyr. Dog kan det trods alt vise sig lukrativt at efterprøve en række online selskaber efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, så du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
6Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den løsning beroer på at du opholder dig nærved e-handlens adresse. Den mulighed for fragt kan vise sig at være ultra bestemmende ifald vi absolut skal bruge gasbrænder med vogn om få sekunder. Alternativt så præsterer enkelte e-shops i Danmark gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der handles for en bestemt pris.
7Trustpilot forærer dig en række habile chancer for at besigtige en lang række aktuelle forbrugeres reflektioner og af den grund er det fornuftigt, at du tolker online forretningens vurderinger forud for at du bestiller billige gasbrænder med vogn online. Facebook byder på lige så vel en del fornemme muligheder for at få et kig ind i e-shoppens kundetilfredshed.
8Vi slår generelt et slag for at undersøge om online shoppen er medlem af e-mærket, da det længe har været et kendetegn for at e-forhandleren understøtter de danske love, samt at virksomheden løbende besigtiges af sagkyndige som er inde i retningslinjerne. Inden nogen handler billige gasbrænder med vogn i en online webshop kunne de i princippet gennemlæse shoppens forretningsbetingelser.
9Inden nogen handler billige gasbrænder med vogn hos en shop på nettet kunne man principielt læse e-shoppens handelsvilkår, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant. Herudover stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de væsentligste vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige gasbrænder med vogn online, til eksempel den byttepolitik e-shoppen anvender.