Bygpris.dk

Gasbrænder til brændeovn

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super afgørende at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggecentre har et bredt udvalg, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt type af vare. Du kan tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i blandt, foruden blot gasbrænder til brændeovn.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige gasbrænder til brændeovn alt efter hvor du handler online. Nogle har de bedste tilbud, imens andre fokuserer på faglig sparring. Du må tænke igennem hvad du foretrækker.
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Man bør derfor læse forretningens regler.
Såfremt du skal bruge produkterne nu og her eller blot vil undvære fragten, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggekæder.
For nogle er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring gasbrænder til brændeovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder samler varer fra talrige nichebutikker, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af gasbrænder til brændeovn online.
De store byggecentre findes overalt i landet, og derigennem har du valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at spare fragten, og endda have produkterne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af varerne som byggekæderne sælger. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få lavere priser.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der typisk er danske, eventuelt endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at købe gasbrænder til brændeovn online fra deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netbutikker har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Ergo bør du modtage ekstra informativ assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis gasbrænder til brændeovn.
De største byggemarkeder i Danmark
gasbrænder til brændeovn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gasbrænder til brændeovn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

gasbrænder til brændeovn silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

gasbrænder til brændeovn bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 ansatte i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 personer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forud for at du indleder byggeriet kan det vise sig ret essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter din bopæl vil der vise sig forskellige regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være forstandigt at gennemgå alle udgiftsposter, og dernæst gennemgå billige priser på hver enkelt.
3Man skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Tit kan det vise sig klogt at have det til disposition før du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Du bør gennemtænke hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig professionel hjælp til opstarten af byggeriet. Såfremt du indhenter professionel hjælp vil det normalt anbefales at modtage forslag fra forskellige selskaber.
5Der kommer uden tvivl overraskende problematikker i tilfælde med omfangsrige byggeprojekter, og herved vil det være væsentligt at der er afsat passende plads i tidsplanen, så man er tryg ved at nå det til den planlagte tid.
6Det kan overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, navnlig ift. omfangsrige byggeprojekter. Omfattende projekter behøver mere end en person. Samtidig bør det blive hurtigere og sjovere at være flere om det.
7Du må nødig glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder sikkerhedshjelm som sikring med henblik på mulige ulykker. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, hovedsageligt når du ikke køber assistance fra en fagperson.
8Måske kan det blive vigtigt at have de relevante materialer til rådighed før du tager fat på håndværket. Du kunne udarbejde en overskuelig note hvor der bør fremgå alt du har brug for, og dernæst efterse listen, hvormed du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
9For opgaver udendørs har vind og vejr en fundamental rolle. Af den årsag må du tit tjekke vejrprognosen i dagene op til projektets start, så du slipper for at det uventet starter med at vælte ned i samme sekund som du er startet på det komplekse byggeprojekt.
10Planlægning vedbliver at være metoden til at lykkes med projektet. Du bør overveje at liste en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, samt derudover en nummerorden. Vær skarp når du laver din tidsplan.
11Der er mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig en masse almennyttig info, specielt hvis du bruger engelske søgeord.
12I visse tilfælde kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives såfremt byggeprojektet hjælper miljøet. At få tilskud beroer altså på at projektet har positiv indfyldelse på miljøet.
De bedst vurderede byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er absolut betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og blot 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er kolossalt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er hamrende godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

Temmelig mange online shops yder i dag diverse billige leveringsmodeller til gasbrænder til brændeovn. En favorit iblandt mange er p.t. at få leveret til et udleveringssted, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når du har tid. Fragtformen er jo særligt praktisk, og endda derudover den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne endvidere tænke over at vælge at få leveret til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig somme tider en tand mere pebret, men tillige ualmindeligt enkel ved køb af gasbrænder til brændeovn online. Den billigste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du bor i nærheden af online forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på gasbrænder til brændeovn er selvfølgelig rigtig vital når du behøver dine nye produkter inden for få dage, og i det øjemed er det rimelig vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet på gasbrænder til brændeovn. Masser af byggeforretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilsiger billig dag-til-dag levering på en lang række varenumre online, som dog regnes ud fra at bestillingen køres igennem forud for et fastslået tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klar forud for at personalet har fyraften.

Flere e-forhandlere garanterer fragt uden gebyr på gasbrænder til brændeovn online, men ofte kræves det at du bestiller for en bestemt pris. Som alternativ kan du overveje den mest letkøbte leveringstype, der tit vil være at få kørt din pakke til et afhentningssted.

De største netshops yder klik-og-hent hvor man køber billig gasbrænder til brændeovn hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne giver eksempelvis klik-og-hent på gasbrænder til brændeovn i disse områder:

Ballerup, Ikast, Glostrup, Greve, Nærum, Holstebro, Taastrup, Risskov, Roskilde, Køge, Aalborg, Hedensted, Skive, Vordingborg, Kolding, Åbyhøj, Hvidovre, Kokkedal, Odense, Stenløse, Vallensbæk, Valby, Rødovre, Brønderslev, Korsør, Charlottenlund, Kalundborg, Jyllinge, Lystrup, Rudersdal, Odder, Holbæk, Gladsaxe, Skanderborg, Horsens, Haslev, Frederiksberg, Vejle, Farum, Haderslev, Svendborg, Randers, Højbjerg, Nyborg, Herlev, Vanløse, Gentofte, Slagelse, Esbjerg, Lyngby, Hobro, Hørsholm, Aarhus, Søborg, Allerød, Brønshøj, Hedehusene, Solrød Strand, Ringsted, Herning, Næstved, Rønne, Varde, Brøndby, Nykøbing Falster, Viborg, Middelfart, Tilst, Aabenraa, Struer, Lillerød, Hillerød, Værløse, Ølstykke, Thisted, Nakskov, Hjørring, Nørresundby, Ishøj, Birkerød, Grenaa, København, Frederikssund, Sønderborg, Virum, Albertslund, Helsingør, Frederikshavn, Silkeborg, Tårnby, Fredericia, Frederiksværk, Brabrand, og Dragør, .

Klik-og-hent for gasbrænder til brændeovn er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Hovedstaden) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i søgedata bliver det klart, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis gasbrænder til brændeovn tilbud og køb gasbrænder til brændeovn. Foruden dette oplever man typisk internet shoppere søge efter for eksempel gasbrænder til brændeovn priser, gasbrænder til brændeovn online samt billig gasbrænder til brændeovn, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på gasbrænder til brændeovn

Det er i dag virkelig smertefrit for os alle at finde information om priser på billige gasbrænder til brændeovn online på tværs af internet varehuse, og så har en lang række internet virksomheder set sig nødsaget til at tvinge prisen på gasbrænder til brændeovn betragteligt, og i øvrigt frembyde gebyrfri levering.

Det kan dog immervæk være nyttigt at besigtige flere internet selskaber efter tilbud og rabatter på gasbrænder til brændeovn online forinden du handler, sådan at du er sikret at få fat i den billigste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

Man må blot ikke undervurdere, at såfremt en online virksomhed annoncerer billige gasbrænder til brændeovn online på tilbud til en udsalgspris som anses for helt fantastisk tiltalende, bør det undertiden være et bevis på en svindel internet handler. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger os imod uægte internet varehuse.

Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil honorere betalingen af gasbrænder til brændeovn senere. Det fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter fx billig gasbrænder til brændeovn og gasbrænder til brændeovn online. Vi ser derudover jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. gasbrænder til brændeovn priser, køb gasbrænder til brændeovn og gasbrænder til brændeovn tilbud.

Se nærmere på tidligere køberes erfaringer

Trustpilot tilbyder dig relativt værdifulde chancer for at se nøjere på en lang række forhenværende køberes omtaler og på grund af dette foreslåes det, at du besigtiger internet selskabets bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige gasbrænder til brændeovn online.

Facebook indebærer for øvrigt fuldt ud fine genveje til at få indsigt i internet shoppens popularitet. Derudover ser vi en del forretninger på nettet som tilbyder folk at udfærdige en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør benyttes til at bedømme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen køber billige gasbrænder til brændeovn online på en e-shop burde de i og for sig få overblik over webbutikkens betingelser, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde, særligt på de udbredte byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Alternativet kan være at bemærke om e-butikken er tilsluttet e-mærket, grundet at det er en forsikring om at internet butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, samt at online shoppen af og til besigtiges af eksperter der har meget erfaring med reglerne på området.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, såfremt du oplever udfordringer i processen med din shopping med gasbrænder til brændeovn. I øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køber er sat ind i de vigtigste betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af gasbrænder til brændeovn online, f.eks. den ombytningsrettighed online webshoppen lover.

På grund af dette er det også afgørende, at man stadigvæk bibeholder sin kvitteringsmail, så man når som helst kan eftervise sin bestilling af gasbrænder til brændeovn, uagtet om man har handlet ved 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark eller Bauhaus.

Jens Madsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Susanne gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Martin gav 5 stjerner

God til prisen

Morten P gav 4 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

9 tips til når du køber online
1Trustpilot indebærer i højeste grad anstændige muligheder for at gennemrode en stor gruppe nuværende kunders evalueringer og af den grund foreslåes det, at du iagttager internet virksomhedens ratings inden du handler billige gasbrænder til brændeovn online. Facebook genererer endvidere absolut fine chancer for at få indsigt i e-firmaets troværdighed.
2Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en lovbestemmelse, der skærmer os imod fup webshops. Som alternativ burde du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre omkostningerne senere.
3Den mindst kostelige leveringsmetode er uden tvivl selv at hente ordren, som jo nødvendiggør at du har bopæl i nærheden af internet forretningens bopæl. Den type af levering kan være yderst betydningsfuld når man absolut skal bruge gasbrænder til brændeovn nu og her. Alternativt så tilbyder visse internet foretagender portofri fragt, men for det meste stiller det krav om at man køber for et fastsat beløb.
4En del netshops giver i dag diverse billige leveringsudgaver til gasbrænder til brændeovn. Et hit er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente din bestilling når du har tid. Leveringsformen er altså ultra ligetil, samt tit endda den mindst kostelige fragtløsning.
5En række e-firmaer frembyder gebyrfri levering på gasbrænder til brændeovn, men oftest er det under betingelse af at du køber for en præcis sum. Alternativt bør man udvælge den mest betalelige leveringsversion, som oftest er at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver typisk tillige meget enkel. Den mest betalelige leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
6Generelt slår vi et slag for at kigge om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en garanti for at e-firmaet respekterer de opstillede regler, udover at online virksomheden en gang i mellem besigtiges af fagmænd der behersker vilkårene. Forinden nogen køber billige gasbrænder til brændeovn i en e-shop burde man i virkeligheden tyde shoppens handelsaftale.
7Før folk handler billige gasbrænder til brændeovn i en butik bør man når alt kommer til alt tyde webbutikkens forretningsaftale, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. I øvrigt er det klogt at køberen er obs på de mest betydningsfulde reglementer der kan have betydning for handlen med billige gasbrænder til brændeovn online, fx den ombytningsret e-forretningen har.
8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særdeles betydningsfuld om vi absolut skal bruge produktet straks, så derfor er det relativt centralt at du besigtiger den forventede leveringstid på gasbrænder til brændeovn. En del online varehuse udlover billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række varer, hvilket dog er afhængig af at ordren laves forinden et givent klokkeslæt.
9Det har vist sig at være særligt bekvemt for købere at finde information om priser online på billige gasbrænder til brændeovn i blandt diverse online varehuse, og til gengæld frembyder flertallet af online firmaer fragtfri levering. Til gengæld kan det imidlertid være udbytterigt at eftergå nogle få e-handler efter udsalg og tilbud før du handler, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris.