Bygpris.dk

Gasbrænder til haven

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Derfor bør du overveje at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring gasbrænder til haven.
Nogle byggekæder har et bredt produktudvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan tænke igennem hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare gasbrænder til haven.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige gasbrænder til haven fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har billige priser, imens andre giver en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og i kraft af det har du mulighed for at bestille online og transportere varerne selv. I kraft af det kan du vælge at undvære fragten, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det kan du se fordele ved.
De kendte byggecentre sælger varer fra flere specialbutikker, og derigennem kan du shoppe fra et bredt sortiment af gasbrænder til haven online.

Nichewebshop

Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Derigennem kan du forvente super nyttig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i netop gasbrænder til haven.
Hovedparten af nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, gerne endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til når du køber gasbrænder til haven online på deres hjemmeside.
Diverse nicheforretninger på nettet producerer selv varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen kom frem i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

gasbrænder til haven silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

gasbrænder til haven bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af cirka 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

gasbrænder til haven harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gasbrænder til haven jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for projektet, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være fornuftigt at beskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne gennemgå eventuelle tilbud på hver enkelt.
2Man kan hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet såfremt renoveringen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver med andre ord at projektet forbedrer klimaet.
3Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt i tilfælde af store projekter. Omfangsrige projekter kræver flere end en enkelt person. Ydermere bør det blive bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
4Man skal aldrig nogensinde fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har det tilgængeligt idet du indleder byggeriet. Glem ikke at medregne de her omkostninger i budgettet.
5Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en essentiel rolle. Således bør du hyppigt tjekke vejrudsigten når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden varsel begynder at piske ned i samme sekund som du arbejder hårdt på dit avancerede projekt.
6Forinden du går i gang med arbejdet er det ufatteligt værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
7Du bør aldrig nogensinde negligere dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke får professionel hjælp.
8Du finder endeløse guides og videoer via nettet som kan vejlede dig. Specielt YouTube kan hjælpe med utrolig meget udbytterig oplysning, særligt forudsat at man kigger i hele verden.
9Godt forarbejde vil være nøglen til et godt forløb med projektet. Du bør overveje at udarbejde en velovervejet strategi, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du nedskriver din handlingsplan.
10Husk at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du må sikre dig professionel assistance til områder af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en fagperson kan det godt betale sig at hente tilbud fra diverse selskaber.
11Muligvis vil det vise sig essentielt at du har samtlige byggematerialer handlet ind på forhånd inden du begynder arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en punktforms note hvorpå der noteres de materialer som er nødvendige, og bagefter granske oversigten, så du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
12Der kommer altid overraskende problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og ergo vurderes det afgørende at der er afsat rimelig plads i kalenderen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er virkelig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er yderst godt arbejde. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er kolossalt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

De fleste internet forretninger tildeler nu et stort udvalg af billige løsninger til levering til gasbrænder til haven. Det mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, og så henter du bare de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er altså ret ligetil, samt oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsmåde.

Du kan ligeledes beslutte dig for at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig somme tider en lille smule mere pebret, men ligeledes yderst problemfri med gasbrænder til haven online. Den mest billige leveringsform kan ikke benægtes at være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du befinder dig tæt på e-forhandlerens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragttiden på gasbrænder til haven er jo ultra vital hvis vi absolut skal bruge din ordre om kort tid, og med det formål er det komplet afgørende at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for gasbrænder til haven. En del butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, men husk at det beroer på at handlen laves forud for et konkret klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produktet ordnet før pakkepersonalet holder fyraften.

Indtil flere outlets på nettet lover portofri levering på gasbrænder til haven online, men oftest kun såfremt der bestilles for et fastslået beløb. Desuden må man beslutte sig for den mest billige fragtform, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

En række byggemarkedskæder udlover afhentning hvor man bestiller billig gasbrænder til haven online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen. De frembyder eksempelvis klik-og-hent på gasbrænder til haven i disse områder:

Charlottenlund, Korsør, Odder, Brabrand, København, Aalborg, Frederikshavn, Grenaa, Haderslev, Nærum, Nørresundby, Struer, Åbyhøj, Hobro, Ølstykke, Frederiksberg, Lillerød, Rødovre, Aarhus, Fredericia, Nakskov, Ishøj, Nyborg, Virum, Kolding, Middelfart, Ringsted, Sønderborg, Holbæk, Søborg, Kalundborg, Viborg, Glostrup, Roskilde, Hedehusene, Valby, Randers, Rudersdal, Ballerup, Gladsaxe, Svendborg, Brønshøj, Tårnby, Herning, Ikast, Frederiksværk, Varde, Hjørring, Brønderslev, Skive, Horsens, Værløse, Esbjerg, Helsingør, Dragør, Kokkedal, Odense, Køge, Vejle, Solrød Strand, Stenløse, Taastrup, Risskov, Holstebro, Farum, Thisted, Albertslund, Haslev, Greve, Jyllinge, Frederikssund, Brøndby, Højbjerg, Næstved, Tilst, Skanderborg, Slagelse, Allerød, Nykøbing Falster, Hillerød, Hedensted, Silkeborg, Gentofte, Rønne, Hørsholm, Aabenraa, Vallensbæk, Vordingborg, Lystrup, Birkerød, Herlev, Hvidovre, Vanløse, og Lyngby, .

Klik-og-hent af gasbrænder til haven er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb gasbrænder til haven og gasbrænder til haven priser. Man ser derudover ofte internet shoppere søge efter eksempelvis gasbrænder til haven online, gasbrænder til haven tilbud samt billig gasbrænder til haven, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark og Bauhaus.

Priser på gasbrænder til haven

Det er jo vældig ligetil for købere at finde de laveste priser på billige gasbrænder til haven online fra forskellige internet forretninger, og derved har utallige netbutikker været nødt til at tvinge salgspriserne på gasbrænder til haven markant, og ydermere love fri fragt.

Dog kan det stadigvæk vise sig lønnende at tjekke nogle få webbutikker efter billige priser på gasbrænder til haven online inden du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at indhente den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

Man må dog være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet handler udbyder billige gasbrænder til haven online for en tilbudspris der anses for hamrende gunstig, så burde det undertiden være et symbol på en falsk e-shop. Kortbestillinger er imidlertid omsluttet af en lov, der beskytter køber overfor uærlige webshops.

Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende et tilbud fra fx ViaBill, hvis du har i sinde at betale pengene til gasbrænder til haven ude i fremtiden. Dette tilbydes som regel i specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Når man ser på søgedata bliver det markant, at internetbrugere ofte kigger efter bl.a. køb gasbrænder til haven og billig gasbrænder til haven. Man ser derudover mange gange internet shoppere efterspørge blandt andet gasbrænder til haven tilbud, gasbrænder til haven online og gasbrænder til haven priser.

Tjek folks synspunkter

Trustpilot resulterer i forholdsvis hæderlige chancer for at betragte ganske mange aktuelle brugeres oplevelser og derfor kan det anbefales, at du beser online shoppens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige gasbrænder til haven online.

Facebook byder på også uden sammenligning hæderlige genveje til at få indtryk af online firmaets pålidelighed. Desuden møder vi faktisk webbutikker som gør det muligt at notere en anmeldelse af deres køb, som ydermere må bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige gasbrænder til haven online i en butik bør de til hver en tid læse shoppens handelsvilkår, men det er i reglen en omfattende opgave, særligt på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativt forslag kan være at bemærke om e-butikken er e-mærke tilsluttet, som ofte er et kendetegn for at online forretningen efterlever de gældende danske regler, tillige med at online forhandleren en gang i mellem revideres af jurister som har megen viden om de gældende regler.

Desuden får du lejlighed til at få assistance, ifald du udsættes for problemer som følge af dit indkøb af gasbrænder til haven. I øvrigt er det godt at du er omhyggelig omkring de primære regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af gasbrænder til haven online, f.eks. hvilken ombytningsret netbutikken anvender.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man altid sikrer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan påvise købet af gasbrænder til haven, hvad end man bestiller hos XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Morten gav 5 stjerner

Bestilte online

Anders Møller gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Per V gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Tina gav 5 stjerner

Det var helt ok.

9 tips til din online shopping
1Det er jo efterhånden ekstremt let for alle og enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige gasbrænder til haven i blandt diverse firmaer på nettet, og herved præsterer flertallet af online virksomheder portofri levering. Men det kan stadigvæk blive gunstigt at granske flere internet forretninger efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
2Den mindst kostelige leveringsmulighed vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog kræver at du bor i kort afstand af e-firmaets lager. Den løsning kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende forudsat du absolut skal bruge gasbrænder til haven med det samme. Alternativt så yder nogle få e-shops i Danmark billig levering, men oftest er det påkrævet at du bestiller for en fastsat pris.
3Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig afgørende forudsat vi absolut skal bruge varen nu og her, så derfor er det virkelig vigtigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved gasbrænder til haven. Flere internet firmaer annoncerer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen laves før et angivent klokkeslæt.
4Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, der støtter køberen imod uærlige online butikker. Som en anden løsning burde du anvende et tilbud fra fx ViaBill, hvis du agter at afdrage beløbet over flere uger.
5Forinden nogen shopper billige gasbrænder til haven på en forhandler på nettet bør de når alt kommer til alt se på shoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke specielt ophidsende. Tillige går vi ind for at køberen er obs på de mest relevante vedtægter der kan have indflydelse på shopping af billige gasbrænder til haven online, til eksempel den returpolitik online forretningen har.
6Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en forsikring om at internet firmaet følger de danske regler, og at internet butikken tit monitoreres af eksperter der er indført i vilkårene. Forinden folk shopper billige gasbrænder til haven på en netshop kan man i princippet studere butikkens handelsaftale.
7Størstedelen af online outlets tilbyder heldigvis diverse billige leveringsmåder til gasbrænder til haven. En favorit er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Leveringsformen er jo yderst ligetil, og oftest endvidere den mest betalelige leveringstype.
8Trustpilot tilbyder dig ret så fortræffelige muligheder for at finde ud af ret mange aktuelle forbrugeres anmeldelser og derved kan det anbefales, at du vurderer e-firmaets anmeldelser inden du køber billige gasbrænder til haven online. Facebook byder på derudover ultra tiltalende løsninger til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed.
9Flere online forretninger garanterer gratis fragt på gasbrænder til haven, men for det meste er det så nødvendigt at man aftager for et konkret beløb. Desuden kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringstype, der mange gange er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig for det meste derudover ualmindeligt let gængelig. Den prisbilligste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.