Bygpris.dk

Gasbrænder til jern

Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige gasbrænder til jern fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på de bedste priser, imens øvrige har et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du helst vil have.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke forretningens regler.
Nogle byggecentre sælger et stort sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover bare gasbrænder til jern.
Det er selvsagt ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt hos de udbredte byggemarkeder.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af gasbrænder til jern.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra talrige producenter, og pga. det kan du købe fra et bredt sortiment af gasbrænder til jern online.
De velkendte byggekæder har butikker overalt i landet, og herigennem har flertallet mulighed for at handle online og køre materialerne på egen hånd. Takket være dette kan man slippe for fragten, samt tilmed have varerne lige nu.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker har en stor passion for deres varer, da de ikke sælger andre produkter. Ergo kan du få mere gavnlig rådgivning fra mennesker som er eksperter i netop gasbrænder til jern.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familiefirmaer, som typisk er danske, muligvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller gasbrænder til jern online fra deres webshop.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Idet du køber direkte hos niche netbutikkerne online får du gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gasbrænder til jern jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

gasbrænder til jern harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gasbrænder til jern bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

gasbrænder til jern silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det viser sig vigtigt at du har alle byggematerialer klar på forhånd inden du kaster dig over projektet. Du får god gavn af at forfatte en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting som er nødvendige, og som det næste tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
2Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du bør have en klar arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være realistisk når du sammensætter din køreplan.
3Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være temmelig fundamentalt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde gældende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette må du regelmæssigt se vejrberetningerne i perioden for byggeriets start, så det ikke ud af det blå starter med at vælte ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre det store byggeprojekt.
5Du bør aldrig glemme dit velbefindende, så glem ej beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning der skåner dig overfor eventuelle ulykker. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
6Det kan overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du bør investere i professionel assistance til noget af byggeriet. Hvis du køber hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at indhente forslag fra flere firmaer.
7I mange tilfælde vil det være vigtigt at nedskrive et budget for optimeringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive en god idé at kortlægge samtlige udgifter, og så søge sig frem til omkostningen ved dem alle sammen.
8Der præsenterer sig stort set altid uforudsete bump på vejen når det gælder omfattende projekter, og herved vil det være værdifuldt at man har afsat god plads i planen, som gør at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
9Det kan være en god idé at spørge om assistance til byggeprojektet, især når det kommer til vigtige byggeprojekter. Flere ting bør udføres af mere end en person. Endvidere vil det være bedre og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
10Du skal nødig fattes værktøj. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet tilgængeligt idet du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det godt at medregne omkostningerne hertil i din økonomiske plan.
11I nogle tilfælde kan man spørge om offentligt tilskud til byggerier. Det gives forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter dermed at ombygningen har en positiv effekt på klimaet.
12Der er endeløse instruktioner og videoer online som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med overvældende meget almennyttig oplysning, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket altså er ekstremt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra flot. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 ratings, hvor hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Temmelig mange firmaer på nettet tilbyder i vore dage en række forskellige billige løsninger til levering til gasbrænder til jern. Den mest benyttede er nu om dage pakkeshops, og så kan du blot hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo særdeles hensigtsmæssig, og oftest endda den mest billige leveringsmetode.

Du bør lige så vel udse dig at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden er desværre en smule mere bekostelig, men lige så vel virkelig smart for gasbrænder til jern online. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv, som dog beroer på at du bor nærved internet shoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på gasbrænder til jern kan i nogle tilfælde være særdeles vital forudsat vi har brug for varen straks, så i det øjemed er det rigtig centralt at vi ser leveringstidspunktet for gasbrænder til jern. En masse netbutikker – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, der dog betinges af at bestillingen laves inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få de nye varer skippet afsted før personalet tager hjem.

Enkelte online forretninger præsterer fragt uden gebyr på gasbrænder til jern online, men typisk er det under betingelse af at du shopper for en fastsat sum. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste form for levering, som typisk vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor du bestiller billig gasbrænder til jern online og selv henter i butikken. Fx Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan. Byggemarkederne tilbyder blandt andet klik-og-hent på gasbrænder til jern i følgende byer:

Ringsted, Varde, Jyllinge, Kolding, Aabenraa, Vallensbæk, Hedensted, Nærum, Haslev, Middelfart, Lillerød, Nakskov, Vejle, Skive, Horsens, Ishøj, Esbjerg, Brabrand, Birkerød, Skanderborg, Ballerup, Lyngby, Viborg, Kalundborg, Nyborg, Virum, Nykøbing Falster, Åbyhøj, Aarhus, Rønne, København, Holstebro, Gladsaxe, Herlev, Aalborg, Grenaa, Højbjerg, Hedehusene, Hjørring, Rødovre, Køge, Hørsholm, Farum, Frederikssund, Frederikshavn, Dragør, Haderslev, Holbæk, Sønderborg, Næstved, Fredericia, Randers, Brønderslev, Herning, Greve, Brøndby, Søborg, Odense, Tårnby, Gentofte, Struer, Ikast, Brønshøj, Valby, Rudersdal, Lystrup, Taastrup, Korsør, Vanløse, Risskov, Tilst, Hvidovre, Kokkedal, Frederiksværk, Charlottenlund, Helsingør, Ølstykke, Svendborg, Hobro, Stenløse, Albertslund, Slagelse, Roskilde, Nørresundby, Silkeborg, Glostrup, Thisted, Vordingborg, Solrød Strand, Allerød, Frederiksberg, Hillerød, Værløse, og Odder, .

Click-and-collect for gasbrænder til jern er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Falster, Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger eksempelvis billig gasbrænder til jern og gasbrænder til jern tilbud. Derudover oplever man ofte internet shoppere efterspørge bl.a. køb gasbrænder til jern, gasbrænder til jern online samt gasbrænder til jern priser, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Tilbud på gasbrænder til jern

Det er jo usædvanlig bekvemt for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige gasbrænder til jern online på diverse internet webshops, og med det motiv har flertallet af forhandlere på nettet været tvunget til at sænke salgspriserne på gasbrænder til jern eftertrykkeligt, og derudover yde portofri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive nyttigt at efterprøve enkelte e-forhandlere efter tilbud på gasbrænder til jern online inden du gennemfører din handel, sådan at du er sikker på at få den skarpeste pris. Se ikke blot på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og 10-4.

Man skal bare være klar over, at ifald en online virksomhed annoncerer billige gasbrænder til jern online på tilbud til en tilbudspris som er utrolig favorabel, kunne det ofte være et signal om en uoprigtig internet shop. Bestillinger med kort er i hvert fald indbefattet af en retningslinje, hvilket assisterer en overfor svindlende e-forretninger.

Generelt foreslår vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har i sinde at betale prisen på gasbrænder til jern over en længere periode. Dette tilbydes normalt ved specialiserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus og 10-4.

Når man ser på søgedata er det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel køb gasbrænder til jern og gasbrænder til jern priser. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere søge fx billig gasbrænder til jern, gasbrænder til jern tilbud og gasbrænder til jern online.

Gennemsøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot præsterer forholdsvis fornemme chancer for at beskue ret mange aktuelle brugeres iagttagelser og derved er det en hjælp, at du sonderer e-shoppens kritik før du shopper billige gasbrænder til jern online.

Facebook resulterer i også ret stabile genveje til at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt møder vi faktisk online firmaer hvor det er muligt at registrere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før folk køber billige gasbrænder til jern online på en internet forhandler burde man for at være sikker betragte deres forretningsaftale, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Alternativet kan derfor være at kigge hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, fordi det burde være en sikring om at netshoppen følger dansk lovgivning, tillige med at e-butikken regelmæssigt monitoreres af eksperter som er meget bekendte med vedtægterne på området.

Desuden giver det dig chance for bistand, hvis du skulle få problemer i forbindelse med din ordre på gasbrænder til jern. Endvidere er det smart at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der kan influere på bestillingen af gasbrænder til jern online, som for eksempel hvilken ombytningspolitik forretningen har.

I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man stadigvæk sikrer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden kan bevidne sit køb af gasbrænder til jern, ligegyldig om man handler fra Silvan, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen eller Jem og Fix.

Jesper Sørensen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Louise gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Louise R gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Susanne gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er efterhånden ultra problemfrit for forbrugerne at sammenligne priser online på billige gasbrænder til jern fra forskellige internet handler, og så yder utallige online virksomheder levering uden gebyr. Til gengæld kan det imidlertid blive rentabelt at analysere indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.
2Nogle få online outlets sikrer fragt uden beregning på gasbrænder til jern, men tit stiller det krav om at man indkøber for et konkret beløb. Derudover burde du gribe den mest prisbevidste løsning til levering, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig oftest samtidig super simpel. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid være at hente pakken selv.
3Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er omsluttet af en foranstaltning, hvilket sikrer os overfor uærlige online webshops. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at klare regningen over en periode.
4Trustpilot frembyder nogle tiltalende løsninger til at granske forskellige andre brugeres reflektioner og herved er det godt, at du vurderer webbutikkens ratings før du bestiller billige gasbrænder til jern online. Facebook frembringer tilsvarende flere gavnlige chancer for at få indtryk af netshoppens kundefokus.
5Generelt anbefaler vi at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, som kan være et kendetegn for at online firmaet lever op til de opstillede regler, udover at online firmaet af og til besøges af fagfolk som er inde i vedtægterne på området. Før nogen køber billige gasbrænder til jern på en online webshop kan man sådan set granske butikkens forretningsbetingelser.
6Leveringstiden kan være vældig afgørende forudsat man mangler dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det ret så klogt at du tjekker tidshorisonten for levering på gasbrænder til jern. En del e-butikker i Danmark reklamerer med billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, men vær på vagt da det kræver at transaktionen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
7En række online forhandlere tilbyder nu til dags en række forskellige billige løsninger til levering til gasbrænder til jern. En af de mest anvendte er nu til dags udleveringssteder, som gør at du kan hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo særligt hensigtsmæssig, og ofte endvidere den mest letkøbte form for fragt.
8Den prisbilligste leveringsløsning vil utvivlsomt være at du selv henter ordren, men det betinges af at du lever nærved online forretningens hjemsted. Den løsning kan vise sig at være særdeles bestemmende ifald man behøver gasbrænder til jern inden for kort tid. Alternativt så tilbyder enkelte forretninger på nettet levering uden gebyr, men ofte er det så præmissen at man køber for et fastsat beløb.
9Forud for at folk shopper billige gasbrænder til jern hos en internet webshop kunne man ideelt set kigge på dens handelsbetingelser, dog er det naturligvis et omfattende arbejde. Endvidere er det anbefalelsesværdigt at man er hensynstagende til de mest centrale vedtægter der kan have indflydelse på handlen med billige gasbrænder til jern online, til eksempel hvilken byttepolitik online firmaet garanterer.