Bygpris.dk

Gasbrænder til kød

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne vælge en webshop, som tilbyder sparring omkring gasbrænder til kød.
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel hente varerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige gasbrænder til kød fra webshop til webshop. Enkelte vil have billige priser, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad der betyder mest for dig.
Flere byggecentre sælger et stort udvalg, og andre har fokus på en specifik varetype. Du kan reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot gasbrænder til kød.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du tjekke forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra alle mulige leverandører, og som følge af dette kan du vælge fra et bredt udvalg af gasbrænder til kød online.
De store byggecentre er udbredte og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se en fordel i.
De kendte byggecentre findes overalt i landet, og herigennem har flertallet chancen for at bestille online og transportere materialerne personligt. I kraft af det har du valget om at undgå fragtgebyret, samt endda få produkterne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Forskellige specialiserede webshops ved ekstremt meget om deres varer, da de udelukkende sælger disse produkter. Ergo får du formentlig ekstra nyttig hjælp fra mennesker som er specialister i netop gasbrænder til kød.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til ved at handle gasbrænder til kød online på deres side.
De 10 største byggemarkeder
gasbrænder til kød jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

gasbrænder til kød harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

gasbrænder til kød silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 personer i de 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

gasbrænder til kød bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det er muligt at søge offentlig støtte til byggerier. Det kan man få ifald byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få støtte kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på klimaet.
2Du kan finde endeløse guides og videoer online som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube er formidler af meget brugbar viden, i særlig grad når man bruger engelske søgeord.
3Man skal nødig gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være smart at du har værktøjet klar idet du tager fat på dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at medregne de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
4I god tid inden at du starter dit byggeprojekt kan det vise sig ultra essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
5Typisk vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive behjælpeligt at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke omkostningen ved hver enkelt.
6Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprocessen, ikke mindst ved omfattende byggeprojekter. Større ting stiller krav om flere folk. Ydermere vil det være bedre og sjovere at være flere om det.
7Godt forarbejde vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du skal sammensætte en velovervejet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret når du sammensætter din tidsplan.
8For byggeprojekter udenfor har vind og vejr stor betydning. Af den årsag kan du ofte tage et kig på vejrforudsigelserne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du slipper for at det ud af det blå begynder at piske ned i samme sekund som du er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
9Muligvis vil det vise sig essentielt at have de fornødne materialer disponible før du tager fat på arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en enkel huskeliste som samler de materialer der er nødvendige, og efterfølgende granske hvert enkelt punkt, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
10Der kommer typisk uforudsigelige vanskeligheder i tilfælde med større opgaver, og på grund af det vurderes det vigtigt at man afsætter rigeligt med tid i planen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
11Du kunne overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du bør få hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Når du fremskaffer hjælp fra en professionel vil det normalt anbefales at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
12Du bør unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke beklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig mod mulige ulykker. Det er fornuftigt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
De mest folkekære byggekæder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er meget betryggende. Karakteren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % giver maksimum point, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En del netshops frembyder nu til dags diverse forskellige billige metoder til levering til gasbrænder til kød. En af de mest benyttede er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret fremkommelig, og mange gange ligeledes den billigste fragtmetode.

Du burde endvidere påtænke at få det leveret til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden er almindeligvis en anelse mere pebret, men ydermere usædvanlig enkel med gasbrænder til kød online. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du bor i nærheden af online webshoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på gasbrænder til kød er selvfølgelig ultra udslagsgivende ifald vi har brug for varerne inden for få dage, så af den grund er det nemlig aktuelt at du undersøger den estimerede leveringsdato for gasbrænder til kød. En masse internet varehuse – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, men som ikke desto mindre antager at ordren lægges tidligere end et aftalt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen sendt afsted forud for at de lageransatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet varehuse byder på levering uden gebyr på gasbrænder til kød online, men i reglen kun såfremt du handler for en bestemt sum. Som alternativ skulle man udse dig den billigste leveringsudgave, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En masse byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man køber billig gasbrænder til kød hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. De giver for eksempel klik-og-hent på gasbrænder til kød i disse områder:

Allerød, Haslev, Gladsaxe, Charlottenlund, Aabenraa, Fredericia, Nærum, Lillerød, Tilst, Gentofte, Frederikshavn, Vordingborg, Nykøbing Falster, Kokkedal, Rudersdal, Hjørring, Brønshøj, Hobro, Vejle, Varde, Hørsholm, Søborg, Kalundborg, Aarhus, Lyngby, Greve, Hvidovre, Hillerød, Herlev, Vanløse, Ishøj, Vallensbæk, Randers, Svendborg, Frederiksberg, Slagelse, Værløse, Jyllinge, Rødovre, Brøndby, Birkerød, Brønderslev, Middelfart, Taastrup, Holbæk, Rønne, Nørresundby, Silkeborg, Odense, Åbyhøj, Frederikssund, Korsør, Ballerup, Odder, Herning, Frederiksværk, Esbjerg, Skive, Roskilde, Struer, Albertslund, Ikast, Virum, Stenløse, Valby, Helsingør, Solrød Strand, Grenaa, Viborg, Hedensted, Kolding, Aalborg, Nyborg, Lystrup, Tårnby, Hedehusene, Køge, København, Haderslev, Dragør, Skanderborg, Brabrand, Ringsted, Horsens, Thisted, Nakskov, Højbjerg, Næstved, Ølstykke, Glostrup, Farum, Holstebro, Risskov, og Sønderborg, .

Klik-og-hent ift. gasbrænder til kød er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Bornholm) og Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Ses der på søgedata står det tydeligt, at folk mange gange leder efter bl.a. gasbrænder til kød tilbud og køb gasbrænder til kød. Derudover oplever man ofte internet shoppere lede efter for eksempel billig gasbrænder til kød, gasbrænder til kød priser og gasbrænder til kød online, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Rabat på gasbrænder til kød

Det er i dag ekstremt problemfrit for alle at kigge efter tilbud på billige gasbrænder til kød online på flere webbutikker, og derved har de fleste internet forhandlere set sig tvunget til at reducere prisen på gasbrænder til kød markant, og ydermere love billig fragt.

Dog kan det trods alt være tiden værd at inspicere en række internet foretagender efter billige priser på gasbrænder til kød online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er tryg ved at antage den bedste pris. Se ikke kun på de store byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Man bør imidlertid være obs på, at hvis en internet handler afhænder billige gasbrænder til kød online til salg for en pris som kan ses som overordentlig billig, så er det mange gange være et faresignal om en bedragerisk e-shop. Bestillinger med kort er heldigvis omfavnet af Indsigelsesordningen, som dækker os imod svindlende forhandlere på nettet.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du vælge et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, forudsat du vil dække beløbet til gasbrænder til kød af flere omgange. Dette fås som regel i niche webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen og Stark.

Ses der på tendenserne er det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet billig gasbrænder til kød og køb gasbrænder til kød. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet gasbrænder til kød priser, gasbrænder til kød tilbud og gasbrænder til kød online.

Analyser tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot frembyder stort set hensigtsmæssige chancer for at gennemgå diverse tidligere kunders erfaringer og herved er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager internet forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige gasbrænder til kød online.

Facebook medfører endvidere egentlig fantastiske metoder til at få kendskab til internet webshoppens kundefokus. Her ses mange webshops hvor kunder kan notere en omtale af ordreforløbet, som desuden bør bruges til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen shopper billige gasbrænder til kød online på en internet forhandler behøver man for at være sikker tyde e-shoppens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig sjovt, specielt på de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

En nem løsning er at efterse hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, hvilket længe har været et billede på at e-forhandleren accepterer de officielle danske regler, samt at netshoppen regelmæssigt undersøges af sagkyndige som har indsigt i de gældende regler.

Derudover giver det dig mulighed for at få bistand, for så vidt du oplever udfordringer med dit indkøb af gasbrænder til kød. For øvrigt tilrådes det at du er påpasselig med de primære vilkår der influerer på købet af gasbrænder til kød online, som fx den byttepolitik forretningen benytter.

I den sammenhæng er det ligeledes essesentielt, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne eftervise bestillingen af gasbrænder til kød, hvad end man har bestilt fra Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark eller 10-4.

Anne Jørgensen gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Marianne gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Lene gav 5 stjerner

Helt i orden.

Camilla gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

9 tips til køb på nettet
1Den billigste leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv, men det er betinget af at du befinder dig tæt på e-handlens lager. Den leveringsmodel er naturligvis særligt essentiel i tilfælde af at du har behov for gasbrænder til kød øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder nogle online forhandlere fragtfri levering, men tit kun såfremt du indkøber for en konkret pris.
2De fleste firmaer på nettet foreslår i øjeblikket et hav af forskellige billige løsninger til levering til gasbrænder til kød. En yndling er nu om dage pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo særdeles gnidningsløs, og i mange tilfælde også den mindst kostelige fragtform.
3Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en lov, som støtter en overfor fup internet outlets. Alternativt kan du drage nytte af en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at klare regningen over et længere tidsrum.
4Vi tilråder at finde ud af hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, eftersom det generelt er et signal om at internet selskabet respekterer de danske retningslinjer, udover at forretningen jævnligt gennemses af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Før nogen shopper billige gasbrænder til kød på en online forretning bør de principielt gennemgå butikkens vilkår.
5Indtil flere internet varehuse præsterer levering uden gebyr på gasbrænder til kød, men tit er det så nødvendigt at man køber for et konkret beløb. I øvrigt skal du snuppe den mest letkøbte løsning til levering, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen er mange gange ligeledes meget fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne.
6Inden nogen handler billige gasbrænder til kød på en shop behøver de reelt tage stilling til virksomhedens forretningsvilkår, det er dog oftest ikke særlig interessant. Tillige er det smart at køber er omhyggelig omkring de elementære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige gasbrænder til kød online, f.eks. den ombytningsret internet butikken tilbyder.
7Trustpilot leverer super anstændige løsninger til at evaluere diverse øvrige konsumenters observationer og på grund af dette er det en hjælp, at du vurderer online webshoppens vurderinger inden du shopper billige gasbrænder til kød online. Facebook byder på endvidere uden sammenligning pæne metoder til at få et kig ind i internet webshoppens pålidelighed.
8Det er jo efterhånden vældig fremkommeligt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige gasbrænder til kød på diverse internet butikker i Danmark, og for det tilbyder flertallet af internet webshops levering uden omkostninger. Dog kan det immervæk vise sig gunstigt at analysere nogle enkelte netshops efter rabat og tilbud forud for at du køber, således at man er sikret at indhente den mest attraktive pris.
9Antal dages levering er temmelig vigtig forudsat du står og skal bruge produkterne straks, så derfor er det nemlig passende at du finder den anslåede leveringsdato for gasbrænder til kød. Størstedelen af online shops reklamerer med billig 1 dags fragt på en masse varenumre, men vær obs på at det kræver at transaktionen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.