Bygpris.dk

Gasbrænder til sølv

Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på salgspriserne på billige gasbrænder til sølv hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på lave priser, og nogle vil have kompetent sparring. Du bør gennemtænke hvad du helst vil have.
Hvis du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor skal man undersøge firmaets regler.
Nogle byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare gasbrænder til sølv.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. Derved er det en fordel at shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af gasbrænder til sølv.
Det er selvsagt ekstremt relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes mange steder i landet, og i kraft af det har kunderne chancen for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. På grund af det har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, samt endda få produkterne lige nu.
De store byggekæder forhandler produkter fra mange nichebutikker, hvorfor du så kan vælge fra et bredt sortiment af gasbrænder til sølv online.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netshops står selv for produktion af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online bør du få billigere priser.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem bidrager du til idet du køber gasbrænder til sølv online på deres side.
Diverse niche webshops ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse varer. Ergo er det forventeligt at du får en høj grad af god hjælp fra ansatte der er eksperter i netop gasbrænder til sølv.
Danmarks største byggemarkeder
gasbrænder til sølv jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

gasbrænder til sølv silvan

Silvan åbnede i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i firmaets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

gasbrænder til sølv bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

gasbrænder til sølv harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der findes en hel del vejledninger og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar information, især ifald man kigger på engelsk.
2Længe før du optager byggeriet er det usandsynligt essentielt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Du kan søge økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det ydes hvis ombygningen er energi- og miljøvenligt. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen forbedrer klimaet.
4Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du regelmæssigt tage notits af vejrmeldingerne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det mod forventning starter med at vælte ned netop som du er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
5Typisk vil det være fornuftigt at have et budget for ombygningen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være en god idé at dokumentere alle omkostninger, hvorefter man bør gennemgå udgiften ved dem alle sammen.
6Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, især når det er vigtige byggeprocesser. Enkelte ting behøver flere end en enkelt person. Endvidere må det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
7Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse såsom arbejdssko som hjælper dig imod hændelige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
8Du skal aldrig undvære værktøj. I mange tilfælde vil det være fordelagtigt at du har grejet klar til brug når du starter byggeriet. Derudover er det vigtigt at indkalkulere de her omkostninger i byggeriets budget.
9Husk at tage til overvejelse om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en professionel til noget af projektet. Hvis du får hjælp fra en professionel vil det ofte være fordelagtigt at lede efter tilbud fra en håndfuld entreprenører.
10Planlægning viser sig som nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du er nødt til at liste en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær konkret i sammensætningen af din agenda.
11Potentielt kan det vise sig aktuelt at have alle bygningsmaterialer tilgængelige på forhånd inden du begynder dit byggeprojekt. Du kan nedskrive en punktforms oversigt hvoraf der fremgår alt hvad der skal bruges, og derefter granske hvert eneste punkt, hvormed du bliver sikker på at alt er klar.
12Der kommer som regel pludselige udfordringer i forbindelse med omfattende projekter, og på grund af det er det af stor betydning at der afsættes passende plads i kalenderen, så man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
De mest vellidte byggeshops
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst godt arbejde. Karakteren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er usædvanligt flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

En masse internet handler udlover heldigvis diverse billige leveringsløsninger til gasbrænder til sølv. En af dem der er mest populær er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså ret ukompliceret, og i mange tilfælde ligeledes den prisbilligste fragtmulighed.

Du burde lige så vel beslutte dig for at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er som regel en kende mere bekostelig, men desuden ret så let for gasbrænder til sølv online. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som desværre afhænger af at du er med kort afstand til netshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på gasbrænder til sølv kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant hvis du har brug for ordren om et øjeblik, så herved er det temmelig centralt at man kigger nærmere på den forventede leveringsdato på gasbrænder til sølv. Flere internet varehuse – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre online, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen indsendes forud for et konkret klokkeslæt, så at de kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Visse internet forretninger byder på levering uden beregning på gasbrænder til sølv online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du bestiller for en præcis sum. Derudover kunne man udse dig den billigste fragtmetode, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til et udleveringssted.

En del netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig gasbrænder til sølv hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne yder for eksempel click-and-collect på gasbrænder til sølv i følgende byer:

Stenløse, Nyborg, Ølstykke, Charlottenlund, Birkerød, Rønne, Odder, Slagelse, Farum, Åbyhøj, Hobro, Vejle, Køge, Sønderborg, Kolding, Frederiksberg, Odense, Hjørring, Horsens, Kokkedal, Nykøbing Falster, Kalundborg, Svendborg, Hedensted, Vordingborg, Fredericia, Thisted, Aarhus, Vanløse, Frederikshavn, Solrød Strand, Korsør, Herlev, Rudersdal, Nakskov, Allerød, Hørsholm, Roskilde, Frederiksværk, Brøndby, Vallensbæk, Risskov, Nærum, Næstved, Ikast, Gladsaxe, Tårnby, Ringsted, Struer, Randers, Esbjerg, Albertslund, Varde, Lystrup, Glostrup, Dragør, Brønshøj, Ballerup, Hvidovre, Grenaa, Valby, Virum, Jyllinge, Taastrup, Brabrand, Greve, Værløse, Holstebro, Haderslev, Frederikssund, Lillerød, Aalborg, Viborg, Brønderslev, Rødovre, Skanderborg, Gentofte, Middelfart, Tilst, Herning, Hedehusene, Haslev, Søborg, Silkeborg, Helsingør, Aabenraa, København, Skive, Højbjerg, Nørresundby, Holbæk, Ishøj, Lyngby, og Hillerød, .

Klik-og-hent for gasbrænder til sølv er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når vi ser på statistikkerne er det markant, at online shoppere mange gange søger blandt andet billig gasbrænder til sølv og gasbrænder til sølv priser. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter eksempelvis køb gasbrænder til sølv, gasbrænder til sølv tilbud samt gasbrænder til sølv online, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen.

Bedste tilbud på gasbrænder til sølv

Det har vist sig at være ualmindeligt problemfrit for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige gasbrænder til sølv online på forskellige internet shops, og så har flertallet af internet webshops været nødt til at nedsætte prisen på gasbrænder til sølv helt i bund, og endda frembyde fragt uden betaling.

Men det kan alligevel blive lønsomt at studere forskellige internet webshops efter tilbud og udsalg på gasbrænder til sølv online inden du bestiller, således at man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør trods alt ikke undervurdere, at ifald en online webshop frembyder billige gasbrænder til sølv online for en pris der er usædvanlig fordelagtig, burde det mange gange være en indikation på en falsk e-handler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en retningslinje, hvilket hjælper en imod fup online shops.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil honorere beløbet til gasbrænder til sølv over en længere periode. Det foreslåes ofte hos nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter blandt andet køb gasbrænder til sølv og gasbrænder til sølv tilbud. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter blandt andet billig gasbrænder til sølv, gasbrænder til sølv online samt gasbrænder til sølv priser.

Analyser tidligere køberes synspunkter

Trustpilot bringer dig forholdsvis gode muligheder for at evaluere diverse nuværende køberes vurderinger og herved foreslåes det, at du tager et kig på online firmaets bedømmelser før du lægger din bestilling på billige gasbrænder til sølv online.

Facebook resulterer i ligeledes ultra fortræffelige genveje til at få indsigt i netbutikkens troværdighed. Foruden det ser vi mange internet handler hvor du kan aflevere en evaluering af ordreforløbet, som også må anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Før nogen shopper billige gasbrænder til sølv online på en e-forretning burde de de facto løbe igennem e-shoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke videre spændende, i særdeleshed ved de gængse byggecentre som Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af om e-forretningen er godkendt af e-mærket, hvilket skulle være en påvisning af at e-handlen efterlever den officielle danske lovgivning, udover at internet virksomheden lejlighedsvis monitoreres af sagkyndige som behersker de gældende bestemmelser.

Desuden tilbydes du anledning til støtte, for så vidt du udsættes for vanskeligheder ved din bestilling af gasbrænder til sølv. Yderligere rekommanderer vi at køberen er hensynstagende til de vigtigste reglementer der kan have indflydelse på bestillingen af gasbrænder til sølv online, som fx hvilken ombytningsrettighed webshoppen kører med.

I den relation er det virkelig afgørende, at man altid opbevarer ens ordremail, således man altid vil kunne eftervise købet af gasbrænder til sølv, ligegyldig om man har købt hos XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark eller 10-4.

Poul gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Bente gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Karen K gav 5 stjerner

Det var helt ok.

Lone Hansen gav 5 stjerner

I gør det super godt

9 tips til når du køber online
1Forud for at folk køber billige gasbrænder til sølv på en e-handler bør man i princippet kigge på webbutikkens handelsaftale, men det er oftest et omfattende projekt. Derudover foreslåes det at man er hensynstagende til de mest aktuelle retningslinjer der har betydning for bestillingen af billige gasbrænder til sølv online, f.eks. den byttepolitik internet webshoppen tilsikrer.
2En lang række online forretninger udlover i dag et bredt udvalg af billige muligheder for levering til gasbrænder til sølv. En der er meget almindelig er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Den er jo ualmindeligt simpel, og mange gange også den mest letkøbte leveringsløsning.
3Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du lever nær online virksomhedens arbejdslager. Den metode til levering er selvfølgelig ualmindeligt vigtig om du skal bruge gasbrænder til sølv om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle webbutikker levering uden beregning, men undertiden er det forudsat at der erhverves for en fastsat sum.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en vedtægt, der garanterer dig som kunde overfor snydagtige outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kan du bruge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du vil finansiere betalingen over tid.
5Det er jo efterhånden ultra problemfrit for almindelige mennesker at tjekke tilbud online på billige gasbrænder til sølv hos diverse e-butikker, og af den grund tilbyder langt de fleste internet foretagender fragt uden omkostninger. Derfor kan det trods alt være nyttigt at undersøge diverse firmaer på nettet efter tilbud før du handler, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.
6Antal dages levering kan være usædvanlig væsentlig forudsat du har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, og herved er det rimelig passende at du studerer den forventede leveringstid for gasbrænder til sølv. En hel del internet butikker stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på en række af deres varenumre, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen anbringes før et fastslået tidspunkt.
7Trustpilot genererer fuldkommen passende løsninger til at fortolke mange aktuelle køberes kritik og herved rekommanderer vi, at du betragter internet forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige gasbrænder til sølv online. Facebook frembringer for øvrigt forholdsvis solide chancer for at få indsigt i online shoppens kundefokus.
8Indtil flere internet butikker frembyder portofri fragt på gasbrænder til sølv, men undertiden er det så præmissen at man aftager for en fastsat sum. Derudover kan man udse dig den billigste leveringsmodel, hvilket tit vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig som oftest lige så vel yderst let gængelig. Den mest billige fragtmetode vil dog altid være selv at hente ordren.
9Vi foreslår generelt at undersøge om online virksomheden er støttet af e-mærket, grundet at det længe har været en tryghed om at internet selskabet opretholder den officielle danske lovgivning, udover at shoppen undertiden overvåges af specialister som har meget erfaring med de gældende regulativer. Forinden folk køber billige gasbrænder til sølv på en e-shop burde de i reglen gennemse butikkens handelsaftale.