Bygpris.dk

Gasbrænder til udendørs

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Læs mere
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Læs mere
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Læs mere
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Læs mere
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Læs mere
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare ønsker at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man kende forretningens regler.
For en del er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det være en god idé at handle hos en online byggeshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af gasbrænder til udendørs.
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør tænke på om det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare gasbrænder til udendørs.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige gasbrænder til udendørs hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste tilbud, imens andre har fokus på kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder finder du i nærheden af dig selv, og som følge af det har du adgang til at bestille online og fragte varerne personligt. På grund af det har du valget om at spare fragtomkostningen, samt tilmed hente produkterne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det vil nogle se fordele i.
De store byggecentre forhandler varer fra talrige nichebutikker, og derigennem kan du handle fra et stort udvalg af gasbrænder til udendørs online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse varer. Ergo vil du opleve ekstremt kompetent service fra personale som er eksperter i netop gasbrænder til udendørs.
Hovedparten af niche netbutikker producerer selv de varer som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en bedre pris.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, der oftest er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse støtter du idet du køber gasbrænder til udendørs online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder
gasbrænder til udendørs bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.300 personer i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

gasbrænder til udendørs jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

gasbrænder til udendørs harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

gasbrænder til udendørs silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det bør overvejes at spørge om hjælp til ens byggeprojekt, specielt i tilfælde af omfattende ombygninger. Flere byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Dertil viser det sig mere produktivt og sjovere når der er flere der bidrager.
2Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på den økonomiske del. Det er behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og så søge sig frem til billige priser på dem alle sammen.
3Du kan finde utrolig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan inspirere dig. Især YouTube giver vældig meget brugbar viden, særligt ifald du benytter engelske søgeord.
4Det vil vise sig meningsfuldt at du har samtlige materialer klar før du går i krig med håndværket. Du kunne sammenfatte en overskuelig liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og derefter gennemgå punkterne, således at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
5Ved projekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den grund må du jævnligt tage et kig på prognosen for vejret lige før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
6Man må under ingen omstændigheder undvære udstyr. Typisk kan det vise sig uundværligt at du har grejet parat før du indleder dit byggeprojekt. Du bør huske at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
7Der kommer utvivlsomt overraskende problemer når det kommer til store byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes passende plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
8Det er muligt at få økonomisk støtte til renoveringer. Det bliver givet når renoveringen gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
9Du må nødig forsømme sikkerheden, så husk arbejdstøj såsom hoved- og fodbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er essentielt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke har professionel hjælp.
10I god tid inden at du indleder arbejdet må det være ubeskriveligt afgørende at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor kan der være forskellige retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Det kan give mening at tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du hellere skal tilkøbe professionel hjælp til noget af arbejdet. Hvis du søger hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at søge tilbud fra diverse leverandører.
12Planlægning vil altid være vejen til et godt forløb med dit arbejde. Du bør overveje at lave en velovervejet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, inklusiv en rækkefølge. Forsøg at være skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
De højest ratede byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som tydeligvis er hamrende overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er hamrende beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning er smartest?

En lang række firmaer på nettet yder nu om dage en lang række forskellige billige fragtmetoder til gasbrænder til udendørs. En af de mest populære er nu til dags levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når der er tid til det. Metoden er nemlig virkelig ukompliceret, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du kunne også udse dig at få ordren bragt hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver i regelen lidt mere omkostningsfuld, men på den anden side særdeles nem med gasbrænder til udendørs online. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men den løsning er betinget af at du har bopæl lige ved online shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på gasbrænder til udendørs kan være virkelig essentiel forudsat vi står og skal bruge varerne nu og her, og herved er det fuldkommen passende at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato på gasbrænder til udendørs. Adskillige online shops – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig dag-til-dag levering på deres favorit varer online, men vær påpasselig da det påkræver at bestillingen realiseres inden et givent tidspunkt, med det formål at de garanteret kan nå at få bestillingen ordnet forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Indtil flere internet webshops garanterer portofri levering på gasbrænder til udendørs online, men for det meste er det kun gældende hvis der erhverves for en fastsat sum. Som alternativ skal du udse dig den mest billige leveringsform, hvilket tit vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted.

De største byggecentre tildeler afhentning hvor man køber billig gasbrænder til udendørs på nettet og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggekæderne tilbyder fx click-and-collect på gasbrænder til udendørs i disse byer:

Hvidovre, Jyllinge, Stenløse, Odder, Herlev, Nyborg, Lyngby, Charlottenlund, Hedensted, Haderslev, Brøndby, Birkerød, Kalundborg, Farum, Ikast, Frederiksværk, Slagelse, Brabrand, Struer, Viborg, Værløse, Haslev, Vanløse, Esbjerg, Solrød Strand, Køge, Frederiksberg, Frederikshavn, Skanderborg, Roskilde, Åbyhøj, Næstved, Holstebro, Silkeborg, Risskov, Nakskov, Frederikssund, Fredericia, Brønderslev, Gladsaxe, Brønshøj, Nørresundby, Taastrup, Dragør, Søborg, Svendborg, Ishøj, Horsens, Allerød, Randers, Hillerød, Thisted, Helsingør, Herning, Aarhus, Lystrup, Ballerup, Ringsted, Valby, Hobro, Hedehusene, Hjørring, Virum, Gentofte, Odense, Aabenraa, Korsør, Tilst, Grenaa, Middelfart, Rødovre, Lillerød, Kokkedal, Rudersdal, Nærum, Holbæk, Vejle, Ølstykke, Greve, Højbjerg, Skive, Albertslund, Glostrup, Hørsholm, København, Rønne, Tårnby, Nykøbing Falster, Sønderborg, Kolding, Varde, Vallensbæk, Aalborg, og Vordingborg, .

Afhentning af gasbrænder til udendørs er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland), Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger blandt andet køb gasbrænder til udendørs og billig gasbrænder til udendørs. Foruden dette ser man typisk online shoppere lede efter bl.a. gasbrænder til udendørs priser, gasbrænder til udendørs online og gasbrænder til udendørs tilbud, plus de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Gode tilbud på gasbrænder til udendørs

Det er i dag rigtig uproblematisk for købere at lave prissammenligning på billige gasbrænder til udendørs online i blandt flere e-forhandlere, og af den grund har adskillige online firmaer været tvunget til at nedsætte prisen på gasbrænder til udendørs drastisk, og derudover tilbyde portofri levering.

Det kan dog immervæk blive lønnende at sammenligne nogle netshops efter tilbud på gasbrænder til udendørs online forinden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de udbredte byggekæder som Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Du bør imidlertid være opmærksom på, at i tilfælde af at en internet virksomhed forhandler billige gasbrænder til udendørs online til salg for en tilbudspris der virker helt fantastisk billig, så er det undertiden være en indikator for en svindel shop. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af et regelsæt, som sikrer dig imod falske internet selskaber.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du bruge en afdragsordning som fx ViaBill, når du efterspørger at honorere regningen på gasbrænder til udendørs ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk i specialiserede netshops, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når man ser på søgedata står det klart, at netshoppere jævnligt søger bl.a. gasbrænder til udendørs priser og gasbrænder til udendørs tilbud. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere søge bl.a. gasbrænder til udendørs online, køb gasbrænder til udendørs og billig gasbrænder til udendørs.

Analyser nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer de facto gunstige muligheder for at besigtige mange øvrige brugeres opfattelser og herved kan det være til hjælp, at du eksaminerer netbutikkens anmeldelser inden du handler billige gasbrænder til udendørs online.

Facebook resulterer i for øvrigt fuldt ud strålende løsninger til at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Tilmed møder vi nogle e-butikker som tilbyder kunderne at afgive en omtale af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige gasbrænder til udendørs online på en internet shop kan man sådan set gennemløbe webbutikkens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke videre interessant, i særdeleshed ved de store byggecentre som Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Alternativet kan være at tjekke hvorvidt e-butikken er verificeret af e-mærket, da det generelt er en indikation om at e-forhandleren lever op til gældende dansk lovgivning, tillige med at netshoppen en gang i mellem overvåges af sagkyndige der forstår retningslinjerne.

Desuden tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, ifald du oplever udfordringer ved din shopping med gasbrænder til udendørs. Ligeledes slår vi et slag for at kunden er klar over de primære betingelser der influerer på bestillingen af gasbrænder til udendørs online, til eksempel den returneringsret internet forhandleren tilsikrer.

På grund af dette er det samtidig vigtigt, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, således man når som helst kan vidne om sit køb af gasbrænder til udendørs, hvad end man handler ved Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg eller Stark.

Lene gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Rasmus gav 4 stjerner

Hurtig

Bente D gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lars Larsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Før nogen køber billige gasbrænder til udendørs hos en online virksomhed behøver de reelt gennemgå netshoppens betingelser, det er dog almindeligvis ikke super spændende. For øvrigt går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de mest essentielle vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige gasbrænder til udendørs online, eksempelvis hvilken ombytningsret online butikken benytter.
2Flere e-shops i Danmark byder på levering uden gebyr på gasbrænder til udendørs, men i de fleste tilfælde forudsætter det at man aftager for en præcis sum. Desuden kan du udvælge den prisbilligste leveringstype, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen er typisk endvidere rigtig smertefri. Den mest billige leveringsløsning vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
3Leveringsdygtigheden er selvfølgelig virkelig essentiel i tilfælde af at du står og skal bruge varerne om et øjeblik, og derfor er det særdeles på sin plads at du dobbelttjekker leveringstiden for gasbrænder til udendørs. De fleste online forhandlere præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter, men som trods alt regnes ud fra at bestillingen køres igennem forinden et bestemt klokkeslæt.
4Det er jo efterhånden ret nemt for folk at søge information om priser online på billige gasbrænder til udendørs fra forskellige internet foretagender, og følgelig garanterer masser af internet foretagender fragt uden gebyr. Men det kan ikke desto mindre vise sig smart at sammenholde indtil flere e-butikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.
5Vi tilråder generelt at tjekke om webbutikken er godkendt af e-mærket, siden det bør være en angivelse af at online firmaet retter sig efter de opstillede regler, udover at internet webshoppen tit kigges til af eksperter der mestrer vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige gasbrænder til udendørs i en internet shop kan de uden tvivl bese forhandlerens handelsaftale.
6Vi tilråder køb med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i en bestemmelse, hvilket støtter en imod falske forretninger på nettet. Som et alternativ kan du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du hellere vil klare regningen i flere bidder.
7Trustpilot forærer dig i højeste grad udmærkede chancer for at studere ret mange andre forbrugeres reflektioner og derfor rekommanderer vi, at du evaluerer internet forhandlerens vurderinger forud for at du handler billige gasbrænder til udendørs online. Facebook medfører endvidere fuldstændig relevante genveje til at få et kig ind i internet webshoppens kundetilfredshed.
8Den billigste løsning til levering vil til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket betinges af at du lever lige ved webbutikkens bopæl. Den fragtmetode er naturligvis temmelig bestemmende når du mangler gasbrænder til udendørs med det samme. Alternativt så tilbyder visse butikker på nettet billig fragt, men i mange tilfælde kun ifald du handler for en fastsat pris.
9Masser af e-firmaer foreslår nu om stunder alverdens billige fragtmuligheder til gasbrænder til udendørs. En af de mest moderne er efterhånden pakkeshoppen, og så henter du bare dine produkter når det passer ind i din hverdag. Fragttypen er jo usædvanlig ligetil, samt typisk ydermere den mest prisbevidste leveringstype.