Bygpris.dk

Gaspistol

TJEP GRF 34/105 GAS 2G sømpst., m/2 batt., lader og kuffert
7.681 kr.
Læs mere
TJEP Helårsgas 165mm Til Sømpistoler
129 kr.
Læs mere
TJEP HA-35 GAS 2G Haften pist., m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Læs mere
TJEP Gas 78mm, Gul ring
90 kr.
Læs mere
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Læs mere
TJEP Gas 165mm
98 kr.
Læs mere
TJEP FS-40 GAS 2G klammepist., m/2 batt., lader og kuffert
7.411 kr.
Læs mere
TJEP Gas 165mm, f/TJEP GRF 34/105 GAS
129 kr.
Læs mere
TJEP CP-40 GAS 2G sStålsømpi., m/2 batt., lader og kuffert
5.762 kr.
Læs mere
TJEP Klammepist PQZ-75 GAS 2G m/2 batt., lader og kuffert
6.736 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder sælger et bredt udvalg af varer, og andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal overveje om det er afgørende for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare gaspistol.
For en del er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra en webshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring gaspistol.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er først og fremmest et alternativ i de gængse byggekæder.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige gaspistol hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på gode priser, imens nogle tilbyder et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes overalt i landet, og dermed har de fleste tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at spare leveringsgebyret, samt endda hente produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og kendte forretninger, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggecentre forhandler produkter fra flere producenter, og pga. det kan du handle fra et bredt sortiment af gaspistol online.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er små virksomheder, som typisk drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Disse bidrager du til ved at købe gaspistol online på deres side.
En masse niche netbutikker er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du forvente at få en billig pris.
Mange nichebutikker på nettet har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund er det forventeligt at du får en høj grad af erfaren hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis gaspistol.
Danmarks største byggecentre

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

gaspistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag over 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 kollegaer i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 medarbejdere i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

gaspistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

gaspistol bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

gaspistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der findes stribevis af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube er anvendeligt med store mængder anvendelig viden, især forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
2Du bør overveje om det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Hvis du køber hjælp fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra flere selskaber.
3I mange tilfælde vil det være fundamentalt at lave et regnskab for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive rationelt at gennemgå hver enkelt udgift, og bagefter kortlægge ens købspris for dem en ad gangen.
4Glem ikke at du kan søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det ydes hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
5Forinden du påbegynder arbejdet må det være usandsynligt værdifuldt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype kan der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
6Der præsenterer sig altid pludselige problemer når det kommer til avancerede byggeprojekter, og på grund af det viser det sig meningsfuldt at man har afsat nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan være sikker på at have tid nok til det.
7Du må nødig fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at have værktøjet til disposition før du iværksætter arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
8Det bliver af stor betydning at have de relevante bygningsmaterialer parat på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du kan notere en enkel note hvor der bør fremgå det der skal bruges, og derefter gennemgå oversigten, så du føler dig overbevist om at du har styr på det.
9Det kan være en god idé at indhente hjælp til dele af projektet, navnlig i tilfælde af store byggeprojekter. Omfattende ombygninger kræver flere end en enkelt person. I øvrigt er det hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
10Godt forarbejde vil altid være kilden til et godt forløb med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en velovervejet tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilken dag, samt en dertilhørende rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din køreplan.
11For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en essentiel rolle. Derfor skal du tit holde øje med prognosen for vejret lige før starten på projektet, så du undgår at det uventet begynder at vælte ned absolut lige når du er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
12Du bør aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som fx arbejdshjelm som hjælper dig mod hændelige skader. Det er uundværligt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, navnlig hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ultra betryggende. Scoren er baseret på 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er kolossalt flot. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En masse e-forretninger tilbyder i vore dage flere billige leveringsmidler til gaspistol. En favorit iblandt mange er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente produkterne når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig yderst let, og tit tilmed den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kan alternativt udse dig at få varerne bragt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig tit en tak mere pebret, men ligeledes super enkel ved køb af gaspistol online. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du er lige ved internet firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på gaspistol kan være særligt relevant hvis du har behov for varen fluks, og derfor er det rigtig afgørende at vi studerer den anslåede leveringstid ved gaspistol. En række forretninger på nettet – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter online, men det beroer på at handlen gemmenføres inden et fast klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få ordren sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte firmaer på nettet lover fragt uden betaling på gaspistol online, men oftest kræves det at man indkøber for en bestemt pris. Alternativt skal du gribe den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop.

Store byggecentre yder click-and-collect hvor man bestiller billig gaspistol hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma og Stark. Byggemarkederne foreslår for eksempel click-and-collect på gaspistol i følgende områder:

Silkeborg, Vanløse, Aarhus, Ølstykke, Korsør, Haslev, Køge, Aalborg, Slagelse, Holstebro, Ballerup, Frederikshavn, Brønshøj, Kalundborg, Birkerød, Hillerød, Risskov, Svendborg, Herning, Hjørring, Åbyhøj, Hobro, Hvidovre, Holbæk, Lyngby, Vallensbæk, Højbjerg, Værløse, Randers, København, Esbjerg, Ringsted, Glostrup, Roskilde, Farum, Frederiksberg, Hedehusene, Ikast, Fredericia, Næstved, Nykøbing Falster, Tårnby, Valby, Rødovre, Lystrup, Herlev, Rudersdal, Nakskov, Albertslund, Kokkedal, Odense, Hørsholm, Dragør, Tilst, Solrød Strand, Grenaa, Hedensted, Varde, Aabenraa, Kolding, Nyborg, Struer, Thisted, Greve, Ishøj, Brøndby, Middelfart, Vejle, Skanderborg, Haderslev, Gladsaxe, Gentofte, Taastrup, Helsingør, Charlottenlund, Frederiksværk, Skive, Lillerød, Brabrand, Nærum, Stenløse, Horsens, Allerød, Odder, Rønne, Sønderborg, Søborg, Virum, Jyllinge, Brønderslev, Viborg, Nørresundby, Frederikssund, og Vordingborg, .

Afhentning for gaspistol er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn).

Når man ser på tallene er det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis gaspistol online og billig gaspistol. Vi ser desuden tit mennesker efterspørge eksempelvis gaspistol tilbud, køb gaspistol samt gaspistol priser, foruden de kendte byggemarkeder som Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode tilbud på gaspistol

Det er jo vældig enkelt for os alle at sammenligne tilbud på billige gaspistol online på forskellige forhandlere på nettet, og så har flertallet af webshops ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på gaspistol eftertrykkeligt, og ovenikøbet byde på gebyrfri levering.

Trods dette kan det imidlertid være rentabelt at granske forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud på gaspistol online før du handler, så du er garanteret at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Du skal bare ikke glemme, at ifald en internet virksomhed forhandler billige gaspistol online på tilbud til en tilbudspris som virker uendeligt god, kan det undertiden være et symbol på en bedragerisk online forretning. Bestillinger med betalingskort er dog indbefattet af et reglement, som beskytter kunden overfor uægte netshops.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at betale regningen på gaspistol over tid. Det fås typisk ved niche netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at internetbrugere mange gange søger bl.a. billig gaspistol og gaspistol tilbud. Vi ser derudover tit folk efterspørge fx gaspistol priser, køb gaspistol samt gaspistol online.

Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot fører til relativt fine genveje til at beskue mange forhenværende forbrugeres bedømmelser og derfor foreslåes det, at du sonderer online webshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige gaspistol online.

Facebook yder ligeledes i højeste grad sikre genveje til at få indtryk af online virksomhedens troværdighed. Herinde ser vi faktisk netbutikker som gør det muligt at give en omtale af købsoplevelsen, hvilket ydermere må anvendes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige gaspistol online på en internet shop kan de i virkeligheden gennemgå virksomhedens betingelser, men det er gerne ikke super interessant, især med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt e-handlen er støttet af e-mærket, siden det længe har været et fingerpeg om at e-forhandleren føjer dansk lovgivning, udover at e-butikken hyppigt revideres af fagfolk som har meget erfaring med de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig chance for en hjælpende hånd, for så vidt du bliver udsat for udfordringer som følge af dit køb af gaspistol. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er klar over de mest relevante vilkår i forbindelse med købet af gaspistol online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik online forretningen har.

I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadigvæk opbevarer sin kvittering, således man senere kan vidne om købet af gaspistol, uanset om man har købt fra Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Inge Hansen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Mads U gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Helle Sørensen gav 5 stjerner

Udmærket

Birthe H gav 4 stjerner

Det var helt ok.

9 tips til online shopping
1Før folk shopper billige gaspistol på en netbutik behøver man for at være sikker skimme netbutikkens vilkår, men det er oftest et tidskrævende projekt. Udover dette går vi ind for at kunden er omhyggelig omkring de primære forhold der har indvirkning på handlen med billige gaspistol online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet forretningen benytter.
2Generelt går vi ind for at kontrollere om e-firmaet er e-mærket medlem, da det længe har været en angivelse af at netshoppen forstår de danske love, samt at internet shoppen rutinemæssigt overvåges af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forinden nogen handler billige gaspistol i en netshop behøver man principielt løbe igennem dens handelsaftale.
3Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omfavnet af en vedtægt, som garanterer dig som køber overfor uoprigtige online selskaber. Alternativt burde du benytte en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at klare betalingen over et længere tidsrum.
4Leveringshastigheden er selvfølgelig usædvanlig essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne nu og her, og derfor er det selvsagt væsentligt at man checker det anslåede leveringstidspunkt ved gaspistol. En hel del internet forretninger annoncerer billig 1 dags levering på en række varer, hvilket dog står og falder med at bestillingen placeres forud for et fast klokkeslæt.
5Den billigste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men det afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens bopæl. Den leveringsmulighed er naturligvis særligt aktuel såfremt vi mangler gaspistol fluks. Alternativt så lover enkelte butikker på nettet portofri fragt, men ofte kræver det at man shopper for et konkret beløb.
6Adskillige butikker på nettet yder i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmetoder til gaspistol. En af de mest almindelige er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så afhenter du blot produkterne når det passer ind i din hverdag. Fragtløsningen er jo ret så let, og mange gange derudover den billigste metode til levering.
7Det er ekstremt smart for folk at finde de bedste tilbud online på billige gaspistol i blandt forskellige internet forretninger, og på grund af dette præsterer flertallet af internet handler i Danmark fri fragt. Til gengæld kan det imidlertid vise sig smart at kontrollere nogle få online webshops efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at opnå den bedste pris.
8Trustpilot leverer temmelig hæderlige chancer for at gennemstøve en stor portion nuværende kunders evalueringer og derfor slår vi et slag for, at du evaluerer internet virksomhedens omtaler før du shopper billige gaspistol online. Facebook tilbyder tillige evigt solide genveje til at få kendskab til internet forretningens kundefokus.
9Nogle internet firmaer præsterer fragt uden betaling på gaspistol, men ofte under forudsætning af at du bestiller for en bestemt pris. Alternativt må du tage den mindst kostelige mulighed for fragt, som oftest vil være at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig uheldigvis desuden super bekvem. Den mest letkøbte leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.