Bygpris.dk

Geringsbåndsav

Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 300 GD-V PRO
38.157 kr.
Læs mere
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav DGS 460 H
85.969 kr.
Læs mere
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MSB 440 DGH
161.232 kr.
Læs mere
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DG-VR PRO
51.450 kr.
Læs mere
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 530 DGA-V
76.407 kr.
Læs mere
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 300 DG PRO
34.622 kr.
Læs mere
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 315 DG-VR Pro
43.229 kr.
Læs mere
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS GD 280
27.254 kr.
Læs mere
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 280 GD-V
31.182 kr.
Læs mere
Bernardo Dobbelt geringsbåndsav MBS 350 VAG
161.607 kr.
Læs mere
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DGA
62.925 kr.
Læs mere
Bernardo Halvautomatisk dobbelt geringsbåndsav MBS 350 DGA-V
64.650 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor undersøge virksomhedens regningslinjer.
Flere byggecentre præsterer et enormt sortiment, imens andre har fokus på en specifik type af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er essentielt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, udover blot geringsbåndsav.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at se, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du lede andre steder.
Du vil finde variationer i priserne på billige geringsbåndsav fra byggekæde til byggekæde. En del har gode tilbud, og øvrige giver faglig sparring. Du må gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Dette er først og fremmest et alternativ hos de kendte byggekæder.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved kan det overvejes at shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring geringsbåndsav.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et stort udvalg af geringsbåndsav online.
De udbredte byggecentre finder du nær dig, og dermed har mange valget om at købe online og hente byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det er det muligt at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, som kan give en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der sælges fra større webshops. Når du køber direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få en skarpere pris.
Hovedparten af niche netbutikker er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem understøtter du når du køber geringsbåndsav online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Herved formår de at yde mere konstruktiv vejledning fra personale som er specialister i lige præcis geringsbåndsav.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 mennesker i kædens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

geringsbåndsav jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

geringsbåndsav silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

geringsbåndsav harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

geringsbåndsav bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det være af stor betydning at nedskrive et budget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive en god idé at dokumentere samtlige omkostninger, og bagefter nedfælde beløbet for hver enkelt.
2Der viser sig uden tvivl pludselige bump på vejen når det gælder avancerede byggeprojekter, og derfor vil det vise sig betydningsfuldt at der afsættes nok tid i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
3Man bør aldrig mangle arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig vigtigt at have grejet tilgængeligt forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at medregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
4I god tid inden at du optager dit byggeprojekt er det aldeles betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
5Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj inklusiv fod- og hovedbeklædning som skåner dig mod eventuelle skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, navnlig når du ikke har assistance fra en fagmand.
6Potentielt kan det blive meningsgivende at du har alle byggematerialer parat på forhånd inden du påbegynder eksekveringen. Du kan med fordel nedskrive en punktforms oversigt hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og dernæst gennemløbe listen, således at du er tryg ved at du har styr på det.
7Det anbefales at søge assistance til byggearbejdet, navnlig når det er vigtige byggeopgaver. Omfattende opgaver stiller krav om flere personer. Desuden må det være hurtigere og mere interessant at lave arbejdet med andre.
8Godt forarbejde er nøglen til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må have en klar tidsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du nedskriver agendaen.
9Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives ifald ombygningen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeriet influerer positivt på miljøet.
10Du kunne overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du må fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Forudsat at du anskaffer professionel assistance er det fornuftigt at notere priser fra diverse selskaber.
11Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube giver store mængder almennyttig oplysning, i særlig grad forudsat at man kigger på engelsk.
12Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således kan du regelmæssigt tage et kig på vejrudsigten i den tid der er op til projektets start, så det ikke uventet starter med at regne når du lige er godt i gang med det komplicerede projekt.
De mest vellidte byggecentre
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget flot. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er temmelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor hele 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Temmelig mange online forretninger yder nu flere billige leveringsmodeller til geringsbåndsav. Et hit er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter ordren præcis når det passer dig. Fragtmetoden er jo særdeles bekvem, samt i mange tilfælde endvidere den billigste leveringsudgave.

Du bør tillige udse dig at bestille varerne til levering hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Denne bliver desværre en tand mere bekostelig, men omvendt rigtig simpel for geringsbåndsav online. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog står og falder med at du befinder dig i nærheden af internet webshoppens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Antal dages levering på geringsbåndsav kan være særdeles vigtig når du har brug for ordren om et øjeblik, så derfor er det skam på sin plads at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt på geringsbåndsav. Masser af internet forretninger – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på adskillige varer online, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen køres igennem forinden et fastslået klokkeslæt, så at de kan nå at få ordren på posthuset inden logistikpersonalet holder fyraften.

Visse internet selskaber lover fragt uden beregning på geringsbåndsav online, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at der bestilles for en præcis sum. Ellers burde man udse dig den prisbilligste fragtform, hvilket i mange tilfælde vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Størstedelen af webbutikker frembyder klik-og-hent hvor du køber billig geringsbåndsav hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix. De foreslår eksempelvis click-and-collect på geringsbåndsav i disse områder:

Stenløse, Lillerød, Albertslund, Silkeborg, Roskilde, Valby, Struer, Birkerød, Viborg, Brøndby, Esbjerg, Rødovre, Søborg, Glostrup, Middelfart, Hobro, Vanløse, Hørsholm, Kokkedal, Slagelse, Nørresundby, København, Charlottenlund, Varde, Helsingør, Taastrup, Ballerup, Herning, Allerød, Gentofte, Odense, Lystrup, Thisted, Kolding, Frederiksberg, Skanderborg, Ringsted, Sønderborg, Farum, Ishøj, Hedehusene, Gladsaxe, Rønne, Jyllinge, Korsør, Hedensted, Næstved, Brabrand, Brønshøj, Holstebro, Greve, Aalborg, Virum, Fredericia, Hjørring, Grenaa, Solrød Strand, Frederikshavn, Lyngby, Vejle, Horsens, Rudersdal, Værløse, Ikast, Risskov, Vordingborg, Køge, Odder, Åbyhøj, Skive, Nakskov, Haslev, Herlev, Svendborg, Frederikssund, Kalundborg, Randers, Aabenraa, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Tilst, Haderslev, Nyborg, Brønderslev, Hillerød, Hvidovre, Aarhus, Tårnby, Ølstykke, Holbæk, Dragør, Højbjerg, Vallensbæk, og Nærum, .

Click-and-collect af geringsbåndsav er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at mennesker tit kigger efter bl.a. billig geringsbåndsav og køb geringsbåndsav. Man ser desuden mange gange online shoppere efterspørge fx geringsbåndsav online, geringsbåndsav tilbud samt geringsbåndsav priser, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Davidsen.

Få rabat på geringsbåndsav

Det er i dag temmelig fremkommeligt for alle og enhver at finde de laveste priser på billige geringsbåndsav online i blandt forskellige internet shops, og til gengæld har de fleste e-firmaer været presset til at at sænke prisniveauet på geringsbåndsav markant, og ydermere sikre levering uden beregning.

Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at studere nogle forskellige webbutikker efter tilbud og udsalg på geringsbåndsav online forinden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den mest billige pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix.

Du må imidlertid være opmærksom på, at ifald en online butik udbyder billige geringsbåndsav online til salg for en pris der er ekstraordinært fremragende, så bør det for det meste være et signal om en snydagtig online webshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af et reglement, der skærmer kunden imod svindlende forretninger på nettet.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere omkostningerne til geringsbåndsav over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte hos niche webshops, i modsætning til de gængse byggekæder som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Ved kig i data står det klart, at online shoppere som regel søger fx geringsbåndsav tilbud og billig geringsbåndsav. Foruden dette ser man mange gange netshoppere søge efter for eksempel geringsbåndsav priser, køb geringsbåndsav og geringsbåndsav online.

Se nærmere på andre menneskers betragtninger

Trustpilot forærer dig adskillige udmærkede muligheder for at gennemrode en hel del tidligere køberes erfaringer og derfor går vi ind for, at du studerer internet firmaets bedømmelser før du køber billige geringsbåndsav online.

Facebook byder på ligeledes flere strålende løsninger til at få en idé om online firmaets popularitet. Herinde ses mange internet shops hvor folk kan offentliggøre en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige kan drages fordel af til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk handler billige geringsbåndsav online på en e-shop kunne de egentlig skimme netshoppens handelsbetingelser, det er dog gerne et omfattende arbejde, især ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

Alternativet kan derfor være at tjekke hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, grundet at det burde være et fingerpeg om at online shoppen respekterer gældende dansk lovgivning, udover at e-forhandleren undertiden efterses af fagmænd som er meget fortrolige reglerne.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, når du forvoldes besvær med din handel med geringsbåndsav. I øvrigt er det prisværdigt at køber er obs på de mest aktuelle betingelser der kan have indvirkning på købet af geringsbåndsav online, fx den returret internet shoppen anvender.

Her er det samtidig afgørende, at man til enhver tid gemmer sin kvittering på e-mail, således man til enhver tid vil kunne bevidne bestillingen af geringsbåndsav, hvad end man har handlet fra Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

Helle O gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

Pia Olsen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Lone I gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Camilla gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til online shopping
1En del netshops giver til alt held et stort udvalg af billige fragtmetoder til geringsbåndsav. En af dem der er mest populær er lige nu at få leveret til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså meget let gængelig, samt oftest også den billigste slags levering.
2Vi tilråder generelt at kigge om online virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det er et signal om at internet selskabet retter sig efter de officielle danske regler, samt at e-firmaet løbende kigges til af sagkyndige der behersker de gældende regler. Før folk shopper billige geringsbåndsav på en forretning på nettet kunne de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens regler.
3Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er indbefattet af en bestemmelse, som begunstiger dig overfor fup webbutikker. Som en anden løsning kunne du drage nytte af et tilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at afbetale omkostningerne over tid.
4Nogle enkelte internet foretagender tilbyder levering uden gebyr på geringsbåndsav, men for det meste kun hvis man bestiller for et præcist beløb. Alternativt kan man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmetode, der gerne vil blive at få dem til at køre produkterne til en pakkeshop. Leveringstypen er mange gange ligeledes særdeles hensigtsmæssig. Den mest betalelige type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne.
5Det er i dag ekstremt fleksibelt for folk at sammenligne priser online på billige geringsbåndsav fra forskellige webbutikker, og altså garanterer langt de fleste internet shops fragt uden beregning. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig lønnende at sammenholde nogle enkelte online forretninger efter tilbud og udsalg inden du færdiggør din shopping, således at du er på den sikre side med at antage den mest attraktive pris.
6Antal dages levering kan vise sig at være rigtig essentiel i tilfælde af at man behøver din pakke lige om lidt, og i det øjemed er det skam på sin plads at vi besigtiger den estimerede leveringstid på geringsbåndsav. En masse internet selskaber lover billig 1 dags levering på utallige varer, men som imidlertid er regnet ud fra at transaktionen gennemføres før et aftalt klokkeslæt.
7Før folk handler billige geringsbåndsav i en e-butik burde de i reglen læse webbutikkens betingelser, det er dog tit et omfattende projekt. Derudover er det fornuftigt at du er klar over de mest aktuelle forhold der indvirker på købet af billige geringsbåndsav online, fx hvilken returret online virksomheden garanterer.
8Trustpilot fører til temmelig fornemme genveje til at tyde forskellige aktuelle brugeres observationer og derved er det fornuftigt, at du tjekker internet virksomhedens anmeldelser før du handler billige geringsbåndsav online. Facebook fører til lige så vel uden sammenligning nyttige løsninger til at få indtryk af internet firmaets popularitet.
9Den billigste fragtform er uden tvivl selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du lever i kort afstand af internet virksomhedens lager. Den fragtform kan i nogle tilfælde være rigtig relevant om man behøver geringsbåndsav fluks. Alternativt så garanterer visse shops på nettet gebyrfri levering, men i reglen er det forudsat at man aftager for en konkret pris.