Bygpris.dk

Gevindskærer

Håndgevindskæremaskine Ridgid 690 I
15.430 kr.
Læs mere
Håndgevindskæremaskine Ridgid 600-I
10.413 kr.
Læs mere
Gevindskæremaskine 1224 - 26107
64.998 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt med 32 dele DIN 352
800 kr.
Læs mere
Gevindsæt tttd17
657 kr.
Læs mere
Gevindskærersæt 40 dele
198 kr.
Læs mere
Gevindskæremaskine Ridgid 300AAC
39.498 kr.
Læs mere
Gevindsæt 110 stk. metrisk
1.889 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt med tapper og bakker - 100 dele
1.710 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt Hero 30 dele
698 kr.
Læs mere
Gevindskæremaskine Ridgid 300Compact
34.994 kr.
Læs mere
Gevindskærersæt 20 dele
116 kr.
Læs mere
Gevindskæresæt metrisk 110 dele TIN-belagt Holzmann
2.874 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et stort vareudvalg, hvorimod nogle har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, udover bare gevindskærer.
Der kan være forskel på udsalgspriserne på billige gevindskærer fra webshop til webshop. En del har gode priser, imens øvrige har service. Du bør bestemme hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos en online byggeshop, hvor du kan få hjælp og vejledning omkring gevindskærer.
Det er helt klart utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at kigge hos de andre.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er specielt en mulighed i de store byggekæder.
Du skal kende de regler der gælder for dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Man bør derfor læse forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se som en fordel.
De kendte byggecentre udbyder varer fra alverdens nichebutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt sortiment af gevindskærer online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og pga. det har kunderne chancen for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Hermed kan du overveje at slippe for fragtgebyret, og samtidig have varerne lige nu.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online bør du få bedre priser.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, som tit har danske ejere, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe gevindskærer online på deres webshop.
Mange nicheforretninger på nettet har en enorm viden om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andet. Således kan du forvente mere erfaren vejledning fra folk som er eksperter i lige præcis gevindskærer.
De største byggemarkeder i Danmark

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gevindskærer silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

gevindskærer jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

gevindskærer bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af over 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gevindskærer harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Husk at du kan hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når byggeprojektet er klimavenligt. Det betinger at byggeprojektet forbedrer klimaet.
2Det er vigtigt at du har de presserende bygningsmaterialer handlet ind forinden du starter byggeprocessen. Du har fordel af at udarbejde en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres de materialer du har brug for, og efterfølgende eftergå oversigten, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
3For opgaver udenfor kan vejret få en afgørende rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrudsigten lige før byggeriets begyndelse, så du slipper for at det uventet starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
4Typisk vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for projektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være sundt at beskrive hver enkelt udgift, og dernæst tjekke billige priser på dem én og én.
5Du vil ikke mangle værktøj. Det kan vise sig at være vigtigt at have værktøjet parat forinden du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at tillægge udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
6Der kommer ofte uforudsigelige udfordringer i forbindelse med avancerede opgaver, og følgelig viser det sig værdifuldt at man afsætter rigeligt med tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
7Du finder en hel del vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er anvendeligt med enormt meget konstruktiv information, navnligt når man benytter engelske ord i din søgning.
8Du må ikke forsømme dit eget helbred, så husk beklædning som eksempelvis arbejdshjelm som beskytter dig overfor mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed når du ikke får hjælp fra en professionel.
9Det kan vise sig nyttigt at spørge om assistance til projektet, hovedsageligt hvis det er større byggeopgaver. Omfattende opgaver kræver flere folk. Derudover bliver det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Husk at vurdere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du bør hente hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Hvis du sikrer dig hjælp fra en fagperson er det en god idé at modtage prisoverslag fra flere virksomheder.
11Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal forfatte en velovervejet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, samt derudover en numerisk orden. Husk at være konkret idet du nedskriver køreplanen.
12I god tid inden at du iværksætter byggeprocessen kan det vise sig ekstremt fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig diverse love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De mest vellidte byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ret så imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % har givet bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra betryggende. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Masser af e-handler tildeler på nuværende tidspunkt alverdens billige former for levering til gevindskærer. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at afsende til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Leveringstypen er altså ret let, samt mange gange tilmed den billigste leveringsmanér.

Du kunne endvidere afveje for og imod at få varerne bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig en gang i mellem en anelse mere bekostelig, men til gengæld temmelig fleksibel for gevindskærer online. Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men dette er betinget af at du har bopæl tæt på online webshoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på gevindskærer er særligt væsentlig ifald man absolut skal bruge varen om et øjeblik, og i det øjemed er det altså meningsfuldt at man ser tidshorisonten for levering ved gevindskærer. Masser af forretninger på nettet – herunder Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på massevis af produkter online, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen anbringes før et angivent klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen afsted forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Flere online forretninger byder på levering uden beregning på gevindskærer online, men i mange tilfælde er det så præmissen at der handles for en bestemt pris. Ellers må man gribe den mest billige leveringsmodel, der i de fleste tilfælde er at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af kæder udlover klik-og-hent hvor man køber billig gevindskærer på nettet og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg. Byggemarkederne udlover blandt andet click-and-collect på gevindskærer i følgende byer:

Ringsted, Højbjerg, Brøndby, Brabrand, Vallensbæk, Nakskov, Hillerød, Roskilde, Herning, Taastrup, Dragør, Nyborg, Sønderborg, Gladsaxe, Hedehusene, Korsør, Rønne, Charlottenlund, Fredericia, Struer, Hedensted, Skanderborg, Odder, Vanløse, Skive, Hobro, Rudersdal, Lystrup, Grenaa, Brønshøj, Haderslev, Varde, Helsingør, København, Randers, Middelfart, Lillerød, Virum, Glostrup, Thisted, Lyngby, Horsens, Jyllinge, Brønderslev, Hjørring, Kalundborg, Åbyhøj, Vordingborg, Svendborg, Nørresundby, Frederikssund, Albertslund, Kokkedal, Holbæk, Esbjerg, Næstved, Frederikshavn, Allerød, Aarhus, Solrød Strand, Herlev, Stenløse, Køge, Aalborg, Kolding, Ølstykke, Tilst, Odense, Tårnby, Frederiksberg, Søborg, Risskov, Viborg, Farum, Hvidovre, Nærum, Værløse, Birkerød, Ikast, Valby, Hørsholm, Ballerup, Vejle, Gentofte, Ishøj, Holstebro, Haslev, Slagelse, Frederiksværk, Silkeborg, Rødovre, Nykøbing Falster, Aabenraa, og Greve, .

Afhentning ift. gevindskærer er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Amager), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter fx gevindskærer tilbud og gevindskærer priser. Vi ser desuden som regel folk søge efter eksempelvis gevindskærer online, køb gevindskærer og billig gevindskærer, plus de store byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

Spar penge på gevindskærer

Det er jo super ukompliceret for internetbrugere at prissammenligne på billige gevindskærer online hos forskellige webshops, og følgelig har massevis af online shops set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på gevindskærer voldsomt, og endda yde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig indbringende at sammenholde nogle få internet forretninger efter udsalg og tilbud på gevindskærer online inden du placerer ordren, så du er sikret at få fat i den bedste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan og Stark.

Man må imidlertid være så påvagt, at i tilfælde af at en online shop annoncerer billige gevindskærer online til salg for en pris der er utopisk billig, er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup shop. Køb med kort er dog omfavnet af en forordning, der passer på dig som køber overfor fup online virksomheder.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du benytte en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du har i sinde at finansiere betalingen af gevindskærer over et længere tidsrum. Dette fås typisk ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i tallene står det markant, at internetbrugere som regel leder efter fx billig gevindskærer og gevindskærer priser. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge efter fx gevindskærer tilbud, gevindskærer online og køb gevindskærer.

Udforsk tidligere kunders meninger

Trustpilot genererer visse relevante løsninger til at verificere forskellige eksisterende konsumenters domme og derfor er det prisværdigt, at du eftergår internet forhandlerens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige gevindskærer online.

Facebook indebærer lige så vel uden sammenligning stabile genveje til at få indblik i internet selskabets pålidelighed. Tilmed møder vi endda internet webshops hvor du kan udfærdige en kritik af virksomhedens service, hvilket også må bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Forinden nogen bestiller billige gevindskærer online i en webshop kunne man de facto læse e-shoppens regler, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Silvan.

Et alternativ kan derfor være at se om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en tryghed om at e-forretningen lever op til de opstillede regler, tillige med at e-firmaet jævnligt vurderes af fagfolk der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Dette er en god chance for at få hjælp, hvis du oplever vanskeligheder med din bestilling af gevindskærer. Foruden dette slår vi et slag for at køberen er påpasselig med de mest vitale bestemmelser gældende for købet af gevindskærer online, til eksempel den returneringsret forretningen bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man stadig beholder sin faktura e-mail, således man når som helst vil kunne bevise bestillingen af gevindskærer, hvad end man køber hos Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark eller Jem og Fix.

Tina gav 5 stjerner

Rigtig god service

Inge gav 4 stjerner

Virkelig god service

Maria T gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Bente E gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

9 gode råd til internetshopping
1Antal dages levering er jo yderst udslagsgivende når vi mangler din ordre lige om lidt, og med det formål er det aldeles essentielt at man efterser den estimerede leveringstid på gevindskærer. Flere online webshops tilbyder billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer, hvilket dog forudsætter at bestillingen fuldbyrdes før et angivent klokkeslæt.
2Det er jo efterhånden i høj grad problemfrit for købere at undersøge tilbud online på billige gevindskærer hos diverse e-shops, og med det motiv frembyder adskillige online virksomheder fri fragt. Dog kan det alligevel være udbytterigt at undersøge et par internet foretagender efter rabat og tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er skudsikker på at få den mest attraktive pris.
3Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er omsluttet af et lovbud, hvilket bistår dig overfor uoprigtige e-handler. Som en anden løsning kan du vælge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at betale pengene over flere uger.
4Vi foreslår generelt at efterse om online butikken er e-mærke godkendt, siden det længe har været en tryghed om at internet firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, udover at butikken hyppigt kontrolleres af fagmænd der har indsigt i reglementet på området. Før folk shopper billige gevindskærer hos en e-butik burde de til hver en tid tage stilling til butikkens vilkår.
5Trustpilot forærer dig adskillige habile løsninger til at undersøge mange forhenværende køberes bedømmelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du verificerer online virksomhedens anmeldelser forud for at du handler billige gevindskærer online. Facebook fører til for øvrigt stort set nyttige muligheder for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed.
6En lang række internet forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmetoder til gevindskærer. Det mest almindelige er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når du har lyst. Fragtmetoden er jo vældig let, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringstype.
7Enkelte e-forretninger i Danmark sikrer levering uden gebyr på gevindskærer, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der købes for en konkret sum. Som alternativ skulle man snuppe den mest letkøbte form for fragt, som tit vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted. Fragtmuligheden er af og til derudover ret så nem. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
8Forinden folk bestiller billige gevindskærer på en forhandler på nettet bør de når alt kommer til alt granske webshoppens forretningsaftale, men det er for det meste ikke særlig morsomt. Udover dette stiller vi forslag om at køberen er på vagt for de væsentligste vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige gevindskærer online, fx hvilken bytteret online forhandleren lover.
9Den billigste form for levering vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men det er betinget af at du bor lige ved online shoppens bopæl. Den metode til levering er ret så betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge gevindskærer lige om lidt. Alternativt så yder en hel del internet selskaber levering uden gebyr, men oftest er det forudsat at du indkøber for et bestemt beløb.