Bygpris.dk

Ginge Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt sortiment af produkter, og nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varer at vælge fra, udover bare Ginge plænelufter.
For en del er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af Ginge plænelufter.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Det er naturligvis meget afgørende at se, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot ønsker at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt hos de udbredte byggemarkeder.
Der er forskel på prisniveauet på billige Ginge plænelufter fra webshop til webshop. Nogle tilbyder gode priser, og andre har fokus på service. Du må overveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og hermed har du chancen for at bestille online og hente produkterne personligt. Herigennem har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne nu og her.
De kendte byggekæder samler varer fra alverdens specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af Ginge plænelufter online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du handler Ginge plænelufter online på deres webshop.
Størsteparten af nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte hos niche netbutikkerne online bør du få en lavere pris.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage endnu mere kyndig service fra personale der er specialister i netop Ginge plænelufter.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Ginge plænelufter silvan

Silvan begyndte i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Ginge plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Ginge plænelufter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Ginge plænelufter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for over 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Planlægning vil altid være metoden til at komme i mål med byggeprocessen. Du må udarbejde en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din strategi.
2Du bør ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning der hjælper dig mod potentielle uheld. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i arbejdet, specielt når du ikke har professionel assistance.
3Nogle gange kan man indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man når byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at renoveringen har positiv indfyldelse på planeten.
4Du bør aldrig stå uden det nødvendige grej. Typisk kan det vise sig smart at du har grejet tilgængeligt før du begynder på byggeriet. Derudover er det vigtigt at indregne disse udgifter i dit økonomiske overblik.
5Før du påbegynder byggeriet kan det vise sig ufatteligt afgørende at sikre sig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Husk at kalkulere hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at investere i assistance fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Såfremt du tager imod professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente forslag fra diverse håndværkere.
7I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det må være forstandigt at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan finde frem til beløbet for dem en ad gangen.
8For opgaver udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag skal du ofte tjekke vejrmeldingerne i forbindelse med starten på projektet, så det ikke uanmeldt begynder at piske ned absolut lige når du arbejder hårdt på dit svære projekt.
9Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til dele af projektet, navnlig hvis det er væsentlige byggerier. Store ting skal gerne udføres af flere personer. Ydermere er det bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Du har adgang til mange instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube tilbyder ret så meget gavnlig information, i særlig grad ifald man skriver søgeordene på engelsk.
11Muligvis vil det vise sig af stor betydning at have de presserende byggematerialer handlet ind forud for at du går i krig med eksekveringen. Du får god gavn af at sammenfatte en punktforms liste hvoraf der fremgår det der skal bruges, og som det næste granske hvert eneste punkt, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
12Der kommer typisk uforudsigelige problemstillinger når det gælder avancerede projekter, og ergo vil det være afgørende at man afsætter god nok tid i handlingsplanen, som gør at man er selvsikker på at nå i mål.
De højest bedømte byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som naturligvis er temmelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

En masse forretninger på nettet frembyder i vore dage mange forskellige billige løsninger til levering til Ginge plænelufter. Det mest populære er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de bestilte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er jo temmelig gnidningsløs, samt tit ligeledes den billigste leveringsmanér.

Du kunne tillige påtænke at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig mange gange en tand mere bekostelig, men ydermere ret ligetil for Ginge plænelufter online. Den mest letkøbte fragtmetode er dog selv at hente ordren, hvilket kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af online virksomhedens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Ginge plænelufter er usædvanlig relevant forudsat du behøver dine nye varer om kort tid, så af den grund er det ganske på sin plads at vi gransker den estimerede leveringstid ved Ginge plænelufter. En hel del internet forretninger – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på en række af deres varer online, som trods alt betinges af at ordren gennemføres inden et fastsat klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen pakket forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

En hel del e-handler i Danmark frembyder levering uden gebyr på Ginge plænelufter online, men for det meste er det under forudsætning af at du køber for en præcis sum. Desuden bør du vælge den mindst kostelige fragtmulighed, som mange gange vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De fleste netbutikker udlover click-and-collect hvor man handler billig Ginge plænelufter online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen. De yder eksempelvis afhentning af Ginge plænelufter i følgende områder:

Nyborg, Hedensted, Stenløse, Haslev, Rudersdal, Aalborg, Albertslund, Sønderborg, Thisted, Svendborg, Fredericia, Birkerød, Odder, Lystrup, Struer, Holstebro, Hjørring, Helsingør, Brabrand, Køge, Vallensbæk, Gladsaxe, Åbyhøj, Højbjerg, Aarhus, Aabenraa, Viborg, Roskilde, Herlev, Tilst, Taastrup, Rønne, Randers, Middelfart, Jyllinge, Korsør, Brøndby, Hillerød, Frederikshavn, Ikast, Vejle, Tårnby, Rødovre, Skive, Frederiksberg, Haderslev, Farum, Slagelse, Gentofte, Virum, Silkeborg, Ringsted, Allerød, Lillerød, Horsens, Kokkedal, Søborg, Greve, Solrød Strand, Herning, Frederikssund, Vanløse, Holbæk, Ballerup, Grenaa, Ishøj, Nakskov, Hvidovre, Nærum, Risskov, Varde, Skanderborg, Lyngby, Hørsholm, Valby, Charlottenlund, Værløse, Dragør, Ølstykke, København, Frederiksværk, Næstved, Hobro, Hedehusene, Kalundborg, Vordingborg, Brønderslev, Glostrup, Brønshøj, Nørresundby, Kolding, Odense, Esbjerg, og Nykøbing Falster, .

Klik-og-hent for Ginge plænelufter er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel billig Ginge plænelufter og Ginge plænelufter tilbud. Foruden dette ser vi typisk folk søge fx Ginge plænelufter online, køb Ginge plænelufter samt Ginge plænelufter priser, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Stark.

Få den bedste pris på Ginge plænelufter

Det har vist sig at være ret så ukompliceret for folk at sammenholde priser på billige Ginge plænelufter online fra flere internet forretninger, og ergo har de fleste internet forretninger i Danmark ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på Ginge plænelufter markant, og ydermere sikre fragt uden gebyr.

Det kan trods alt blive lønnende at tjekke enkelte internet handler efter tilbud på Ginge plænelufter online inden du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de gængse byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

Du skal lige meget hvad være årvågen med, at når en e-handler udlover billige Ginge plænelufter online på tilbud til en pris der anses for uhørt letkøbt, så bør det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig netshop. Handler med kort er imidlertid omsluttet af Indsigelsesordningen, som beskytter dig som køber overfor fup online selskaber.

Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du vælge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du efterspørger at betale regningen på Ginge plænelufter i flere bidder. Det foreslåes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Når man ser på søgedata bliver det klart, at internet shoppere typisk søger efter for eksempel billig Ginge plænelufter og Ginge plænelufter priser. Man ser derudover typisk folk efterspørge bl.a. Ginge plænelufter online, Ginge plænelufter tilbud samt køb Ginge plænelufter.

Kig på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot leverer en lang række udmærkede chancer for at kontrollere forskellige andre køberes domme og derfor rekommanderer vi, at du gransker internet forhandlerens vurderinger forinden du bestiller billige Ginge plænelufter online.

Facebook yder ydermere visse solide metoder til at få indsigt i e-butikkens troværdighed. Derudover er der nogle forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere burde benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk køber billige Ginge plænelufter online i en e-shop behøver de faktisk løbe igennem netshoppens forretningsvilkår, men det er naturligvis ikke videre spændende, specielt ved de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark og Bygma.

En anden mulighed kan derfor være at tjekke om e-handlen er medlem af e-mærket, eftersom det ofte er et bevis på at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de danske love, og at butikken rutinemæssigt efterses af fagfolk der har meget erfaring med vilkårene.

Dette er en god anledning til assistance, ifald du udsættes for vanskeligheder med dit køb af Ginge plænelufter. Foruden dette kan det være til hjælp at kunden er sat ind i de grundlæggende retningslinjer der gælder for bestillingen af Ginge plænelufter online, som eksempelvis den returpolitik online butikken lover.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man altid gemmer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevise sin bestilling af Ginge plænelufter, ligegyldig om man bestiller fra Bygma, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Bente Knudsen gav 5 stjerner

SUPER

Erik gav 4 stjerner

Fremragende!

Kim Madsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Louise Mortensen gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til indkøb via nettet
1En hel del online forretninger tilbyder nu om stunder alverdens billige muligheder for fragt til Ginge plænelufter. En af de mest anvendte er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter bestillingen når du har lyst. Fragttypen er altså ekstremt problemfri, samt mange gange tillige den billigste mulighed for levering.
2Antal dages levering er jo ultra relevant såfremt du absolut skal bruge varerne inden for få dage, så i det øjemed er det naturligvis aktuelt at man ser den anslåede leveringstid ved Ginge plænelufter. En lang række internet webshops stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren indsendes forinden et givent klokkeslæt.
3Det er efterhånden ret fremkommeligt for os alle at vurdere tilbud online på billige Ginge plænelufter hos forskellige online webshops, og på grund af dette tilbyder langt de fleste outlets på nettet gratis levering. Til gengæld kan det stadigvæk blive lønsomt at tjekke nogle enkelte e-butikker efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at antage den laveste pris.
4Forud for at nogen bestiller billige Ginge plænelufter i en online shop bør de sådan set betragte butikkens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke videre spændende. Yderligere foreslår vi at køber er påpasselig med de mest basale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige Ginge plænelufter online, som eksempelvis den returneringsret hjemmesiden tilbyder.
5Den mest prisbevidste leveringsversion vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som desværre betinges af at du opholder dig lige ved internet webshoppens lager. Den form for levering er selvfølgelig ultra udslagsgivende hvis man står og skal bruge Ginge plænelufter med det samme. Alternativt så yder en række online forhandlere fragt uden gebyr, men for det meste stiller det krav om at du shopper for en bestemt pris.
6Nogle online forhandlere tilbyder fragt uden beregning på Ginge plænelufter, men oftest kræver det at der bestilles for en konkret pris. Desuden kan du foretrække den mest prisbevidste mulighed for levering, hvilket typisk er at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop. Metoden viser sig oftest ligeledes ekstremt fremkommelig. Den billigste form for fragt er dog selv at hente produkterne.
7Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en orden, der skærmer os imod bedrageriske internet virksomheder. Som en anden løsning burde du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har i sinde at klare betalingen over et længere tidsrum.
8Trustpilot præsterer nogle fordelagtige genveje til at gøre dig bekendt med en lang række eksisterende kunders kritik og derfor foreslår vi, at du undersøger internet shoppens bedømmelser før du shopper billige Ginge plænelufter online. Facebook fører til lignende temmelig relevante chancer for at få indsigt i online butikkens popularitet.
9Vi foreslår generelt at undersøge om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en garanti for at internet forhandleren efterfølger gældende dansk lovgivning, udover at netshoppen løbende vurderes af jurister der forstår bestemmelserne på området. Inden nogen køber billige Ginge plænelufter hos en netshop behøver man i princippet kigge på e-butikkens handelsaftale.