Bygpris.dk

Gipsplader pristjek

I tabellen herunder har vi listet 10 webshops der sælger gipsplader, sammen med den pris de tager for 100 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 100 m2 for 1.864 kr., som er hele 73 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 100 m2 gipsplader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.864 kr.Køb
2.067 kr.Køb
2.480 kr.Køb
2.612 kr.Køb
2.702 kr.Køb
3.146 kr.Køb
3.264 kr.Køb
3.505 kr.Køb
4.156 kr.Køb
5.633 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til gulv til lydisolering til garage til vådrum til køkken til væg til badeværelse til gulvvarme til indendørs til brandsikring til loft til udendørs til fyrrum

Varianter: med isolering akustik med huller lydisolerende lyddæmpende med flamingo

Størrelser: 6 mm 9 mm 90×240 cm 120×240 cm 10 mm 40×60 cm

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige gipsplader fra netbutik til netbutik. Nogle vil have billige priser, hvorimod andre har et højt serviceniveau. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Derfor skal man tjekke netbutikkens regler.
For mange er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra et online byggecenter, som kan give information omkring gipsplader.
Flere byggecentre præsterer et stort sortiment af varer, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du skal afveje om det er essentielt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare gipsplader.
Hvis du vil have dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne selv. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har kunderne adgang til at bestille online og køre produkterne selv. I kraft af det har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne med det samme.
De store byggekæder køber varer fra en lang række forskellige nichebutikker, så du kan vælge fra et stort sortiment af gipsplader online.
De store byggekæder er populære og kendte butikker, hvilket medvirker til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde er danske, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at bestille gipsplader online fra deres webshop.
Mange specialiserede webshops er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig kan du forvente en høj grad af kompetent rådgivning fra personale som er eksperter i netop gipsplader.
Mange nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte hos de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
gipsplader silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 medarbejdere i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gipsplader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

gipsplader jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

gipsplader harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt når det kommer til krævende ombygninger. Omfattende byggeprojekter behøver mere end en person. Samtidig vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
2Typisk vil det være essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for optimeringen, så du har styr på udgifterne. Det vil være behjælpeligt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man kunne søge sig frem til den billigste pris på dem enkeltvis.
3Man kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det fås forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. At få tilskud kræver dermed at projektet påvirker miljøet.
4Ved projekter udendørs har vind og vejr en stor rolle. Således skal du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i dagene før byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre det svære projekt.
5Planlægning vedbliver at være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du anbefales at forfatte en klar tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, og en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver agendaen.
6Forinden du opstarter dit byggeprojekt kan det være meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
7Du skal ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Typisk kan det vise sig fundamentalt at have grejet disponibelt før du indleder byggeprojektet. Det er desuden godt at medtage disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
8Der kommer ofte pludselige udfordringer i forbindelse med store projekter, og herved vurderes det vigtigt at man afsætter rimelig tid i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
9Du må nødig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning der sikrer dig med henblik på potentielle risici. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, især når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
10Muligvis kan det blive meningsfuldt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt forud for at du går i krig med eksekveringen. Du kan nedskrive en simpel note indeholdende de materialer du skal bruge, og efterfølgende eftergå punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
11Du bør tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere bør skaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af arbejdet. Såfremt du tager imod hjælp fra en ekspert kan det være fornuftigt at lede efter priser fra diverse virksomheder.
12Du har adgang til et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube tilbyder temmelig meget almennyttig oplysning, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ultra godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er rigtig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål om gipsplader

 • Hvad vejer gipsplader?
 • Hvordan sætter man gipsplader op?
 • Hvordan spartler jeg gipsplader?
 • Hvad består gipsplader af?
 • Hvilken vej skal gipsplader vende?
 • Hvordan skærer man gipsplader?
 • Hvad koster gipsplader?
 • Hvilke gipsplader?
 • Hvordan monteres gipsplader?
 • Hvor mange gipsplader skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  En lang række internet shops tildeler på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmuligheder til gipsplader. Den mest anvendte er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Løsningen er altså yderst praktisk, og tit ydermere den mest billige mulighed for fragt.

  Du burde på samme måde vælge at få produkterne sendt til din lejlighed eller til dit arbejde. Leveringsformen viser sig undertiden en anelse mere pebret, men til gengæld yderst let gængelig ift. gipsplader online. Den mest letkøbte løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, som jo kræver at du er nær internet firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på gipsplader er selvfølgelig ultra essentiel når du mangler dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det ret så klogt at man dobbelttjekker den forventede leveringstid på gipsplader. Adskillige netshops i Danmark – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – præsterer billig dag-til-dag fragt på masser af varer online, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få de nye varer distribueret forinden lagermedarbejderne har fri.

  Indtil flere byggeforretninger tilbyder levering uden betaling på gipsplader online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der erhverves for en bestemt sum. Alternativt skal man snuppe den mindst kostelige fragtmulighed, der oftest vil være at få dem til at køre dine produkter til et udleveringssted.

  En masse byggemarkedskæder foreslår klik-og-hent hvor man handler billig gipsplader online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark og 10-4. De tildeler eksempelvis afhentning af gipsplader i disse områder:

  Frederiksværk, Hørsholm, Nærum, Aarhus, Aabenraa, Sønderborg, Brabrand, Brønshøj, Frederiksberg, Værløse, Åbyhøj, Køge, Hedensted, Farum, Randers, Esbjerg, Korsør, Horsens, Ikast, Næstved, Højbjerg, Holbæk, Nykøbing Falster, Ringsted, Dragør, Vanløse, Lyngby, Allerød, Roskilde, Taastrup, Kalundborg, Jyllinge, Helsingør, Viborg, Nakskov, Frederikssund, Greve, Svendborg, Brønderslev, Nørresundby, Haderslev, Nyborg, Ølstykke, Tilst, Hedehusene, Hjørring, Ishøj, Odense, Rønne, Varde, Søborg, Birkerød, Ballerup, Haslev, Solrød Strand, Gladsaxe, Hvidovre, Lillerød, Vallensbæk, Kokkedal, Frederikshavn, Charlottenlund, Rudersdal, Kolding, Albertslund, Grenaa, Rødovre, Virum, Slagelse, Glostrup, Aalborg, Odder, Stenløse, Fredericia, Middelfart, Holstebro, Hillerød, Herning, Tårnby, Herlev, Struer, Vejle, Silkeborg, Skive, Brøndby, Hobro, Skanderborg, Lystrup, Thisted, København, Valby, Risskov, Vordingborg, og Gentofte, .

  Click-and-collect for gipsplader er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Bornholm).

  Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at netshoppere tit kigger efter fx gipsplader online og gipsplader priser. Foruden dette oplever vi ofte mennesker lede efter eksempelvis billig gipsplader, køb gipsplader og gipsplader tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Gode priser på gipsplader

  Det har vist sig at være virkelig praktisk for os alle at sammenligne tilbud på billige gipsplader online hos forskellige internet virksomheder, og derfor har massevis af online varehuse set sig tvunget til at presse udsalgspriserne på gipsplader kolossalt, og derudover garantere fragt uden gebyr.

  Det kan imidlertid vise sig lønnende at kontrollere nogle få netbutikker efter tilbud og rabatter på gipsplader online før du færdiggør din shopping, så man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

  Man skal trods alt ikke glemme, at hvis en internet forhandler sælger billige gipsplader online til en pris der anses for mystisk overkommelig, burde det mange gange være et symbol på en uægte internet webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af et regelsæt, som redder dig imod uægte internet forhandlere.

  Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du agter at afdrage pengene til gipsplader ude i fremtiden. Det foreslåes ofte ved specialiserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som fx Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

  Ved indkig i søgedata bliver det klart, at internetbrugere tit søger efter for eksempel gipsplader online og billig gipsplader. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere søge blandt andet gipsplader priser, gipsplader tilbud samt køb gipsplader.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg gipsplader er 1864 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Rigtig hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til vådrum til indendørs til væg til loft til garage til badeværelse til gulv til køkken til udendørs til fyrrum til brandsikring til gulvvarme til lydisolering

  Varianter: med flamingo med huller lyddæmpende akustik lydisolerende med isolering

  Størrelser: 120×240 cm 40×60 cm 6 mm 90×240 cm 10 mm 9 mm

  Tjek tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot giver dig tilpas tiltalende muligheder for at gennemrode en hel del eksisterende køberes anmeldelser og herved er det klogt, at du gennemgår e-butikkens anmeldelser forinden du shopper billige gipsplader online.

  Facebook præsterer derudover absolut belejlige muligheder for at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed. I øvrigt ser vi en række outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at skrive en kritik af ordreforløbet, som ligeledes burde anvendes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Forinden nogen køber billige gipsplader online på en internet shop behøver de for at være på den sikre side kigge på shoppens regler, det er dog almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma og Davidsen.

  Et andet alternativ kan derfor være at granske hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at webbutikken følger dansk lovgivning, og at online forhandleren tit revideres af sagkyndige der er inde i de gældende love.

  Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, når du oplever besvær ved dit køb af gipsplader. Ligeledes tilråder vi at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste bestemmelser der har indflydelse på købet af gipsplader online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.

  I den sammenhæng er det tillige afgørende, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, så man i fremtiden kan eftervise sit køb af gipsplader, ligegyldig om man har handlet hos Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma eller XL-Byg.

  Lene gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Peter O gav 4 stjerner

  SUPER

  Helle Thomsen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Morten Poulsen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  9 tips til når du køber online
  1Vi anbefaler generelt at bemærke hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det skulle være en antydning af at webshoppen imødekommer de danske regler, og at online virksomheden regelmæssigt gennemses af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Inden nogen handler billige gipsplader på en online butik kan de i princippet studere e-butikkens regler.
  2Det har vist sig at være særligt uproblematisk for forbrugerne at vurdere prisniveauet online på billige gipsplader fra flere webbutikker, og til gengæld tilbyder flertallet af online varehuse portofri levering. Det kan dog alligevel vise sig indbringende at efterprøve nogle få e-forretninger efter rabat og tilbud inden du køber, således at man er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
  3Leveringsdygtigheden er meget afgørende ifald du behøver din pakke nu og her, så derfor er det ret passende at du gransker den estimerede leveringstid på gipsplader. Temmelig mange e-handler stiller garanti om billig levering på næste hverdag på masser af varenumre, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren aflægges tidligere end et fastslået tidspunkt.
  4Forinden folk bestiller billige gipsplader på en netshop bør man uden tvivl sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et tidskrævende arbejde. Foruden dette stiller vi forslag om at du er klar over de mest aktuelle forhold der kan have indflydelse på bestillingen af billige gipsplader online, fx den ombytningspolitik webbutikken garanterer.
  5Den mest prisbevidste fragtform er utvivlsomt selv at hente ordren, hvilket dog nødvendiggør at du er nærved internet virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmodel er selvfølgelig ret aktuel forudsat vi har behov for gipsplader nu og her. Alternativt så garanterer nogle webshops fragt uden beregning, men i mange tilfælde påkræves det at der bestilles for en bestemt pris.
  6Enkelte online outlets garanterer gratis fragt på gipsplader, men i reglen forudsætter det at du køber for et konkret beløb. Derudover burde du udse dig den mindst kostelige løsning til levering, hvilket ofte er at få fragtmanden til at levere dine varer til et afhentningssted. Metoden viser sig mange gange endvidere særdeles hensigtsmæssig. Den mindst kostelige form for levering er uden tvivl selv at hente varerne.
  7Trustpilot yder fuldkommen nyttige chancer for at beskue ganske mange forhenværende brugeres anmeldelser og af den grund stiller vi forslag om, at du betragter e-shoppens anmeldelser forud for at du bestiller billige gipsplader online. Facebook fører til tillige forholdsvis habile chancer for at få indtryk af e-forretningens pålidelighed.
  8En lang række netbutikker i Danmark udlover nu et hav af forskellige billige leveringstyper til gipsplader. En af de mest moderne er i dag at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Denne er altså særdeles overkommelig, og endda ydermere den mest letkøbte leveringsmetode.
  9Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Køb med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, som dækker kunden imod fup internet selskaber. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil betale betalingen over tid.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk