Bygpris.dk

Girafsliber med lys

Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en webshop, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af girafsliber med lys.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige girafsliber med lys alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, hvorimod andre satser på faglig rådgivning. Du bør vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragten, så kan du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Det er helt klart meget vigtigt at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Derfor bør du kende byggemarkedets handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt vareudvalg, og øvrige fokuserer på en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot girafsliber med lys.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra diverse nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af girafsliber med lys online.
De udbredte byggemarkeder findes i de større byer, og på grund af det har kunderne mulighed for at bestille online og fragte varerne personligt. Dermed har du valget om at slippe for fragtgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som sælger få produkter har en dyb forståelse for det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andet. Af den grund bør du forvente mere gavnlig rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis girafsliber med lys.
Alverdens nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler girafsliber med lys online fra deres webshop.
Forskellige nichespecifikke netbutikker er producenter af varerne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

girafsliber med lys jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 kollegaer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

girafsliber med lys silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

girafsliber med lys harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

girafsliber med lys bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Af den grund må du hyppigt lægge mærke til prognosen for vejret i dagene op til dit byggeprojekt, så det ikke ud af det blå går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
2Der er alle mulige former for instruktioner og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube tilbyder dig utrolig meget brugbar viden, særligt når du benytter engelske ord i din søgning.
3Det kan blive afgørende at have samtlige bygningsmaterialer disponible inden du tager fat på byggeriet. Du kan med fordel sammensætte en hurtig oversigt som indeholder alt der bliver brug for, og så tjekke punkterne, med det formål at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
4Der kommer som regel overraskende udfordringer når det kommer til svære projekter, og på grund af det viser det sig betydningsfuldt at man har afsat nok tid i handlingsplanen, som gør at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
5Godt forarbejde viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør have en strømlinet strategi, som viser hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og derudover en numerisk orden. Forsøg at være skarp når du sammensætter tidsplanen.
6Du bør regne på om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde sikre dig eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Når du henter assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at indhente priser fra flere håndværkere.
7Forud for at du går i gang med byggeprojektet kan det blive vanvittigt essentielt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Nogle gange kan man indhente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget beroer altså på at ombygningen har en positiv effekt på planeten.
9Ofte vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for projektet, så man har styr på omkostningerne. Det er behjælpeligt at tage noter til alle poster, og så nedfælde udgiften ved dem hver især.
10Det anbefales at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. vigtige byggeprocesser. Omfangsrige projekter kræver mere end en person. Samtidig er det mere effektivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
11Du bør aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej påklædning bl.a. sikkerhedshjelm som sikring med henblik på hændelige ulykker. Det er essentielt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke har professionel hjælp.
12Du skal aldrig nogensinde fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være essentielt at have det klar forinden du iværksætter byggeprocessen. Desuden er det afgørende at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
Danskernes favorit byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er usædvanligt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er ultra imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal du vælge?

En lang række internet foretagender yder til alt held mange forskellige billige fragtmetoder til girafsliber med lys. En af dem der er mest populær er i vore dage pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente din ordre præcis når det passer dig. Metoden er nemlig i høj grad simpel, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige metode til levering.

Du bør lige så vel forsøge at få leveret til din bopæl eller til dit arbejde. Fragtløsningen bliver gerne en anelse mere pebret, men endda i høj grad simpel med girafsliber med lys online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du lever nær internet firmaets butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på girafsliber med lys kan være usædvanlig aktuel om man mangler din pakke om få sekunder, så af den grund er det sandelig essentielt at man finder leveringstidspunktet ved girafsliber med lys. Masser af netbutikker – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 dags levering på masser af varer online, som er afhængig af at ordren gennemføres inden et givent tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få produktet hen til fragtfirmaet før de pakkeansatte har fyraften.

Indtil flere online outlets lover levering uden omkostninger på girafsliber med lys online, men i reglen kun hvis man shopper for et bestemt beløb. Ellers skulle du overveje den mest billige leveringsversion, som tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

De største netbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig girafsliber med lys hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne udlover fx click-and-collect på girafsliber med lys i følgende byer:

Glostrup, Thisted, Tårnby, Hedehusene, Hobro, Valby, Rødovre, Frederikssund, Sønderborg, Lyngby, Lillerød, Nyborg, Aalborg, Grenaa, Birkerød, Roskilde, København, Nørresundby, Frederiksværk, Slagelse, Risskov, Vanløse, Haslev, Nykøbing Falster, Esbjerg, Silkeborg, Haderslev, Odense, Ballerup, Odder, Køge, Gentofte, Ringsted, Fredericia, Solrød Strand, Aabenraa, Hvidovre, Næstved, Svendborg, Kolding, Farum, Herlev, Helsingør, Frederiksberg, Greve, Søborg, Hørsholm, Taastrup, Vejle, Skanderborg, Middelfart, Jyllinge, Brøndby, Ishøj, Struer, Virum, Kalundborg, Viborg, Brønderslev, Vordingborg, Korsør, Hedensted, Ølstykke, Tilst, Allerød, Aarhus, Herning, Brabrand, Nærum, Værløse, Ikast, Hillerød, Charlottenlund, Kokkedal, Varde, Dragør, Albertslund, Randers, Lystrup, Nakskov, Åbyhøj, Vallensbæk, Gladsaxe, Skive, Højbjerg, Holbæk, Rønne, Brønshøj, Frederikshavn, Rudersdal, Horsens, Stenløse, Hjørring, og Holstebro, .

Afhentning for girafsliber med lys er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at mennesker som regel søger eksempelvis girafsliber med lys tilbud og billig girafsliber med lys. Foruden dette oplever vi typisk online shoppere søge efter for eksempel girafsliber med lys online, girafsliber med lys priser og køb girafsliber med lys, foruden de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan og Stark.

Spar penge på girafsliber med lys

Det har vist sig at være ret ukompliceret for folk at sammenholde priser på billige girafsliber med lys online hos diverse forhandlere på nettet, og til tak har en lang række online butikker været nødt til at reducere salgspriserne på girafsliber med lys betydeligt, og endda præstere fri fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid være fordelagtigt at efterprøve et par forskellige e-shops efter tilbud og rabatter på girafsliber med lys online før du køber, således at du er sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

Du må ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en webbutik frembyder billige girafsliber med lys online til en udsalgspris der kan virke grænseløst attraktiv, så burde det tit være en indikator for en uærlig butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, der beskytter os imod snydagtige internet webshops.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage fordel af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at honorere omkostningerne til girafsliber med lys senere. Det foreslåes typisk i online nichebutikker, men sjældent de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Når der ses på søgedata fremstår det klart, at online shoppere jævnligt søger efter blandt andet billig girafsliber med lys og girafsliber med lys online. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter blandt andet køb girafsliber med lys, girafsliber med lys tilbud samt girafsliber med lys priser.

Se nærmere på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot indebærer en del fantastiske genveje til at studere en lang række forhenværende konsumenters evalueringer og derved er det prisværdigt, at du tager et kig på e-forretningens omtaler før du shopper billige girafsliber med lys online.

Facebook forærer dig endvidere ret hensigtsmæssige muligheder for at få kendskab til webbutikkens popularitet. Desuden er der mange e-forhandlere hvor folk kan meddele en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket tillige kan tages i brug til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige girafsliber med lys online på en netshop burde man for at være på den sikre side få overblik over deres vilkår, det er dog oftest ikke særlig sjovt, specielt ved de velkendte byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark og 10-4.

Et andet alternativ kunne måske være at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket almindeligvis er en garanti for at internet forhandleren forsvarer den officielle danske lovgivning, tillige med at butikken nu og da revideres af specialister som behersker vedtægterne på området.

Det er en rigtig god mulighed for at få bistand, ifald du skulle få dilemmaer med din handel med girafsliber med lys. Desuden er det godt at du er omhyggelig omkring de mest centrale vedtægter der har indvirkning på købet af girafsliber med lys online, som for eksempel hvilken returpolitik webshoppen kører med.

Her er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid beholder sin kvittering på e-mail, så man i fremtiden vil kunne bekræfte sin bestilling af girafsliber med lys, uagtet om man køber fra Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, XL-Byg eller 10-4.

Morten V gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Michael Petersen gav 4 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Mads Mortensen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Per gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til når du køber online
1Før folk shopper billige girafsliber med lys på en butik på nettet behøver de i og for sig løbe igennem deres handelsbetingelser, men det er naturligvis en omfattende opgave. Herudover foreslåes det at køber er obs på de mest centrale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige girafsliber med lys online, til eksempel den ombytningsrettighed e-butikken har.
2En række e-firmaer byder på fragtfri levering på girafsliber med lys, men i de fleste tilfælde kun ifald der bestilles for et præcist beløb. Ellers burde man overveje den mest letkøbte løsning til levering, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop. Metoden viser sig oftest ydermere virkelig uproblematisk. Den mest betalelige fragttype vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
3Trustpilot byder på stort set pålidelige genveje til at dechifrere mange andre køberes domme og af den grund er det klogt, at du tjekker online virksomhedens kritik inden du køber billige girafsliber med lys online. Facebook fører til tillige stort set uafhængige løsninger til at få kendskab til internet webshoppens kundetilfredshed.
4Det er i dag særdeles fleksibelt for folk at finde de bedste priser online på billige girafsliber med lys i blandt forskellige online selskaber, og med det motiv præsterer utallige internet handler i Danmark gratis fragt. Det kan ikke desto mindre vise sig nyttigt at analysere flere online forhandlere efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris.
5En hel del e-forretninger frembyder i øjeblikket diverse billige muligheder for fragt til girafsliber med lys. En af dem der er mest populær er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså yderst let gængelig, samt endda tilmed den mindst kostelige leveringsform.
6Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig afgørende om vi har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så med det formål er det helt afgørende at man kigger nærmere på den forventede leveringstid på girafsliber med lys. En hel del forhandlere på nettet reklamerer med billig 1 hverdags levering på en hel del varenumre, men husk at det er afhængig af at ordren køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt.
7Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt online shoppen er e-mærket, fordi det længe har været et tegn på at e-forretningen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at internet virksomheden af og til efterses af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Forud for at nogen køber billige girafsliber med lys i en internet butik kunne man sådan set bese webshoppens regler.
8Den mest letkøbte løsning til levering vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette afhænger af at du er nærved internet virksomhedens arbejdslager. Den fragtform er vældig central forudsat man står og skal bruge girafsliber med lys nu og her. Alternativt så garanterer indtil flere internet varehuse fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det forudsat at der shoppes for et fastsat beløb.
9Vi anbefaler generelt kortkøb eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af en foranstaltning, hvilket beskytter folk overfor falske online forretninger. Som en anden løsning kan du benytte et tilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du vil klare beløbet over en periode.