Bygpris.dk

Girafsliber til gasbeton

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, og nogle fokuserer på en specifik type af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden bare girafsliber til gasbeton.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Man bør derfor tjekke virksomhedens betingelser.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige girafsliber til gasbeton fra byggemarked til byggemarked. Enkelte vil have billige priser, og andre har et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Hvis du vil have produkterne nu og her eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at køre produkterne personligt. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Derfor bør du overveje at bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få gode råd til valg af girafsliber til gasbeton.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra talrige producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af girafsliber til gasbeton online.
De udbredte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og pga. det har folk valget om at bestille online og køre materialerne personligt. Derved har man mulighed for at undgå leveringsgebyret, og sågar få produkterne med det samme.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv varerne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Forskellige nichebutikker på nettet er små firmaer, som typisk er danske, givetvis tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du bestiller girafsliber til gasbeton online på deres hjemmeside.
Forskellige webshops i små nicher har ekstra meget forstand på det produktsortiment de har online, da de fokuserer specifikt på disse varer. Ergo kan du opleve en høj grad af konstruktiv sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis girafsliber til gasbeton.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

girafsliber til gasbeton jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

girafsliber til gasbeton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

girafsliber til gasbeton silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 personer i de 41 byggecentre. Silvan har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

girafsliber til gasbeton harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag i nærheden af 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv plan, der fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilken dag, og derudover en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
2For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en betydningsfuld rolle. Således bør du tit tjekke femdøgnsprognosen lige før arbejdets start, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er gået i gang med dit store projekt.
3Man kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor renoveringen er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud er altså afhængig af at renoveringen påvirker miljøet.
4Husk at vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du hellere burde få professionel hjælp til færdiggørelsen af projektet. Hvis du søger professionel hjælp vil det typisk være en god idé at lede efter tilbud fra diverse firmaer.
5Du kan finde en hel del artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig vældig meget almennyttig viden, især når man bruger engelske søgeord.
6Inden du opstarter dit byggeprojekt må det være usandsynligt værdifuldt at være sikker på, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig en række retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Du bør aldrig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som skåner dig med henblik på hændelige ulykker. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed hvis du ikke har assistance fra en professionel.
8Du må under ingen omstændigheder fattes udstyr. Typisk vil det vise sig essentielt at have udstyret parat når du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det godt at påregne de tilhørende omkostninger i din økonomi.
9Det er oplagt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst når det er vigtige ombygninger. Krævende byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
10Det vil vise sig essentielt at have de relevante bygningsmaterialer tilgængelige forinden du tager fat på byggeriet. Du har fordel af at notere en overskuelig indkøbsliste indeholdende alle de ting der bliver brug for, og efterfølgende efterse punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har husket det hele.
11I mange tilfælde vil det være vigtigt at have et udgiftsbudget for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fornuftigt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør finde frem til billige priser på dem én efter én.
12Der præsenterer sig altid overraskende problematikker i tilfælde med krævende projekter, og af den grund viser det sig af stor betydning at man afsætter en del tid i handlingsplanen, så man er tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
De højest bedømte byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er rigtig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

Flere internet webshops foreslår i dag diverse forskellige billige former for fragt til girafsliber til gasbeton. En af de populære er for øjeblikket afhentningssteder, hvor du selv henter varerne lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo virkelig gnidningsløs, samt endda derudover den prisbilligste fragtmulighed.

Du bør også foretrække at få ordren leveret til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Denne viser sig i regelen lidt mere pebret, men ydermere super fremkommelig med girafsliber til gasbeton online. Den mest betalelige fragtform vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, som dog er betinget af at du har bopæl nærved online webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på girafsliber til gasbeton er ret væsentlig hvis man mangler produkterne straks, og af den grund er det ganske fornuftigt at vi undersøger leveringstiden ved girafsliber til gasbeton. En del online outlets – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilsiger billig 1 dags levering på utallige varenumre online, hvilket dog kræver at du når at bestille tidligere end et fast klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få produkterne klargjort forinden de lageransatte får fri.

Nogle enkelte internet foretagender garanterer gratis levering på girafsliber til gasbeton online, men undertiden kun såfremt du køber for en bestemt sum. I øvrigt skulle du foretrække den mest betalelige fragtløsning, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Store webshops frembyder click-and-collect hvor du køber billig girafsliber til gasbeton online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg. De giver eksempelvis click-and-collect på girafsliber til gasbeton i disse byer:

Svendborg, Skive, Birkerød, Hørsholm, Slagelse, Solrød Strand, Greve, Odense, Nørresundby, Ikast, Næstved, Brønshøj, Gladsaxe, Frederikssund, Fredericia, Rønne, Thisted, Nyborg, Søborg, Ringsted, Brønderslev, Hvidovre, Brøndby, Hillerød, Dragør, Ballerup, Åbyhøj, Hjørring, Nakskov, Allerød, Horsens, Højbjerg, Kolding, Hedensted, Tårnby, Køge, Struer, Grenaa, Middelfart, Varde, Korsør, Ølstykke, Kokkedal, Helsingør, Haslev, Gentofte, Sønderborg, Virum, Valby, Viborg, Aalborg, Brabrand, Rødovre, Esbjerg, Vanløse, Jyllinge, Ishøj, Randers, Aabenraa, Værløse, Taastrup, Stenløse, Hobro, Kalundborg, Herning, Rudersdal, Nykøbing Falster, Nærum, Hedehusene, Holstebro, Lyngby, Risskov, Frederiksværk, Skanderborg, Aarhus, Vallensbæk, Tilst, Haderslev, Lystrup, København, Vejle, Glostrup, Odder, Farum, Roskilde, Albertslund, Lillerød, Frederiksberg, Herlev, Holbæk, Frederikshavn, Vordingborg, Charlottenlund, og Silkeborg, .

Afhentning for girafsliber til gasbeton er en mulighed i de fleste regioner af landet: Sjælland (Bornholm, Falster, Vestsjælland, Amager, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland).

Ved kig i tallene fremstår det klart, at internetbrugere som regel kigger efter fx køb girafsliber til gasbeton og girafsliber til gasbeton tilbud. Foruden dette oplever man tit netshoppere søge efter for eksempel girafsliber til gasbeton priser, girafsliber til gasbeton online og billig girafsliber til gasbeton, plus de velkendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Den bedste pris på girafsliber til gasbeton

Det er efterhånden ekstremt enkelt for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige girafsliber til gasbeton online hos flere online outlets, og derfor har flertallet af webbutikker fundet det uundgåeligt at nedsætte prisen på girafsliber til gasbeton markant, og derudover love fragt uden betaling.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig nyttigt at checke indtil flere e-forretninger efter billige priser på girafsliber til gasbeton online forinden du færdiggør din shopping, så man er garanteret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bauhaus.

Man skal bare være klar over, at ifald en online forretning annoncerer billige girafsliber til gasbeton online til en udsalgspris der er urealistisk fremragende, så kunne det for det meste være en varsel om en uærlig e-handler. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under en forordning, der dækker køber overfor bedrageriske e-forretninger.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at godtgøre regningen på girafsliber til gasbeton af flere omgange. Det fås ofte i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger blandt andet girafsliber til gasbeton online og girafsliber til gasbeton tilbud. Foruden dette ser man typisk netshoppere lede efter for eksempel girafsliber til gasbeton priser, køb girafsliber til gasbeton og billig girafsliber til gasbeton.

Gennemsøg nuværende kunders ratings

Trustpilot tilbyder ret så nyttige muligheder for at iagttage en længere række tidligere forbrugeres evalueringer og derfor tilrådes det, at du vurderer online shoppens anmeldelser forinden du bestiller billige girafsliber til gasbeton online.

Facebook frembringer ydermere visse passende muligheder for at få indsigt i internet selskabets troværdighed. Herinde ser vi faktisk online webshops som giver folk mulighed for at forfatte en kritik af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige girafsliber til gasbeton online på en internet butik kunne de i reglen kigge på virksomhedens regler, det er dog uden tvivl ikke særlig interessant, især med de udbredte byggekæder som Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

En nem løsning er at granske hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det kan være et kendetegn for at internet firmaet efterfølger de danske love, foruden at online forhandleren nu og da ses til af sagkyndige der behersker bestemmelserne på området.

Dette er desuden din lejlighed til at få assistance, for så vidt du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din ordre på girafsliber til gasbeton. Tilmed kan det anbefales at køberen er opmærksom på de mest betydningsfulde betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af girafsliber til gasbeton online, til eksempel hvilken ombytningsrettighed online butikken garanterer.

I relation til det er det ydermere afgørende, at man når som helst beholder ens ordrekvittering, således man når som helst kan vidne om sit køb af girafsliber til gasbeton, uagtet om man køber hos Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Per gav 5 stjerner

Quick expedit

Michael gav 4 stjerner

I gør det super godt

Lone E gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jens Thomsen gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til online shopping
1Antal dages levering kan være meget væsentlig ifald man mangler produkterne om få sekunder, og med det formål er det naturligvis vigtigt at man gransker den anslåede leveringstid ved girafsliber til gasbeton. Masser af forhandlere på nettet tilsiger billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre, der dog står og falder med at bestillingen laves inden et givent klokkeslæt.
2En række firmaer på nettet tildeler til alt held en lang række forskellige billige fragtmetoder til girafsliber til gasbeton. En favorit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så kan du blot hente din ordre når der er tid til det. Muligheden er nemlig usædvanlig ukompliceret, samt ofte tilmed den mest betalelige type af levering.
3Det har vist sig at være meget bekvemt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige girafsliber til gasbeton fra diverse internet varehuse, og til gengæld yder adskillige online virksomheder gratis levering. Til gengæld kan det til hver en tid være indbringende at efterse nogle få internet firmaer efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at opnå den laveste pris.
4En række internet selskaber sikrer levering uden omkostninger på girafsliber til gasbeton, men tit kun såfremt man aftager for et fastsat beløb. Desuden bør du foretrække den mest betalelige type af levering, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få leveret dine varer til en pakkeshop. Fragtmetoden bliver jævnligt lige så vel ualmindeligt smart. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog at hente pakken selv.
5Trustpilot indebærer evigt udmærkede muligheder for at fortolke flere eksisterende forbrugeres iagttagelser og derfor er det en hjælp, at du kigger nærmere på online firmaets ratings forinden du handler billige girafsliber til gasbeton online. Facebook præsterer ligeledes tilpas gunstige genveje til at få indsigt i online virksomhedens kundefokus.
6Forud for at nogen shopper billige girafsliber til gasbeton hos en internet handler kunne man principielt læse webshoppens forretningsaftale, dog er det i reglen en tidskrævende opgave. Dertil slår vi et slag for at køber er på vagt for de mest essentielle vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen med billige girafsliber til gasbeton online, eksempelvis den ombytningsret virksomheden kører med.
7Den mest letkøbte løsning kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men den løsning forudsætter at du er med kort afstand til e-forretningens tilholdssted. Den fragttype er ualmindeligt vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge girafsliber til gasbeton straks. Alternativt så lover en række e-firmaer levering uden betaling, men undertiden er det påkrævet at der indkøbes for et præcist beløb.
8Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, siden det generelt er en garanti for at webbutikken retter sig efter de danske retningslinjer, og at online virksomheden fra tid til anden ses til af fagmænd som har megen viden om lovgivningen. Forinden folk bestiller billige girafsliber til gasbeton på en e-forhandler kunne de for at være på den sikre side tyde webbutikkens handelsvilkår.
9Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er dækket ind under en foranstaltning, som dækker dig som køber imod snydagtige e-handler. Som en anden løsning bør du bruge en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at klare beløbet af flere omgange.