Bygpris.dk

Glasfibermålebånd

Glasfiberbåndmål 30m 034297
259 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-50m c
990 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-30m c
731 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-30m a
658 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål 20m 034296
137 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål pc-50m a
879 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål 10m 034295
104 kr.
Læs mere
Glasfiberbåndmål 30m 234792
258 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed hos de store byggemarkeder.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot glasfibermålebånd.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge andetsteds.
For mange er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage rådgivning til valg af glasfibermålebånd.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige glasfibermålebånd fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have gode tilbud, imens andre vil have en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du undersøge webshoppens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og bekendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man stopper online. Dette kan du se fordele i.
De kendte byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og herigennem har folk chancen for at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Takket være dette har du chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed skaffe produkterne nu og her.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra alverdens leverandører, og så kan du shoppe fra et stort sortiment af glasfibermålebånd online.

Nichewebshop

Størsteparten af niche webshops er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du idet du bestiller glasfibermålebånd online fra deres webshop.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres varer, da de kun sælger disse varer. Herved kan du opleve ekstra begavet assistance fra folk der er specialister i netop glasfibermålebånd.
Mange nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte på nichebutikkerne online vil du få en billigere pris.
De største byggekæder i Danmark

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 ansatte i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

glasfibermålebånd bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

glasfibermålebånd harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i de 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af flere end 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

glasfibermålebånd silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan overvejes om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt bør skaffe professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer professionel hjælp kunne det være en god idé at hente tilbud fra flere virksomheder.
2Du bør nødig mangle værktøj. Ofte vil det være yderst relevant at have grejet disponibelt før du påbegynder byggeprojektet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet.
3Længe før du opstarter arbejdet er det ubeskriveligt centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Der præsenterer sig typisk uforudsigelige bump på vejen i tilfælde med store byggeprojekter, og pga. dette vil det være afgørende at man har afsat en god portion tid i køreplanen, således at man kan føle sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
5For byggeprojekter udenfor kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Derfor kan du hyppigt se udsigten ift. vejret lige før starten på projektet, så det ikke uanmeldt begynder at regne absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende projekt.
6Glem ikke at du kan få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det kan man få når renoveringen gør en forskel for klimaet. Bidraget forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
7Du kan finde rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube tilbyder dig rigelig konstruktiv oplysning, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
8Du bør aldrig gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. sikkerhedssko som beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke køber hjælp fra en fagperson.
9Forberedelse bliver metoden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet køreplan, som dikterer hvilke gøremål der laves hvornår, og derudover en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
10Det kan overvejes at spørge om assistance til byggeprocessen, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige byggeprocesser. Større opgaver bør udføres af flere mennesker. Dertil vil det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
11Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det er fornuftigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og herefter indsamle den billigste pris på dem hver især.
12Det vil vise sig meningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer disponible forinden du iværksætter eksekveringen. Du har god gavn af at sammenfatte en overskuelig indkøbsliste indeholdende de materialer du får brug for, og dernæst efterse hvert enkelt punkt, med øje for at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
Danskernes foretrukne byggekæder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er absolut betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er rigtig godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % giver 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er temmelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Flere e-forretninger udlover efterhånden mange forskellige billige muligheder for levering til glasfibermålebånd. En af dem der er mest populær er for nærværende afhentningssteder, og så afhenter du blot din pakke når du har mulighed for det. Denne er altså ret så ukompliceret, samt tit tilmed den mest letkøbte leveringsversion.

Du bør ligeledes planlægge at få produkterne bragt hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Metoden bliver typisk en smule mere pebret, men omvendt super smertefri ved køb af glasfibermålebånd online. Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du er lige ved internet shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på glasfibermålebånd er selvfølgelig ultra essentiel i tilfælde af at du skal bruge varen om kort tid, og med det formål er det særdeles på sin plads at man efterser leveringstidspunktet på glasfibermålebånd. Mange e-butikker i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig dag-til-dag levering på utallige varer online, der dog er forudsat at ordren aflægges forinden et angivent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få varerne på posthuset før lagermedarbejderne holder fyraften.

Enkelte internet foretagender sikrer fragt uden beregning på glasfibermålebånd online, men ofte gælder det kun hvis du køber for en konkret pris. Ellers skulle man tage den prisbilligste fragtløsning, som gerne vil være at få dem til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Størstedelen af netbutikker yder klik-og-hent hvor man køber billig glasfibermålebånd online men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne tildeler bl.a. klik-og-hent på glasfibermålebånd i disse områder:

Struer, Åbyhøj, Højbjerg, Slagelse, Solrød Strand, Varde, Gladsaxe, Helsingør, Vejle, Aabenraa, Dragør, Grenaa, Farum, Hedehusene, Næstved, Odder, Holbæk, Risskov, Glostrup, København, Birkerød, Vallensbæk, Taastrup, Skive, Hobro, Frederikssund, Rudersdal, Nørresundby, Ishøj, Vordingborg, Valby, Roskilde, Lyngby, Aarhus, Hørsholm, Søborg, Odense, Brønderslev, Brønshøj, Virum, Greve, Gentofte, Værløse, Vanløse, Nærum, Lillerød, Ringsted, Frederikshavn, Middelfart, Tilst, Frederiksværk, Thisted, Stenløse, Randers, Hillerød, Holstebro, Albertslund, Sønderborg, Hvidovre, Nyborg, Køge, Nakskov, Skanderborg, Ikast, Kokkedal, Hedensted, Brabrand, Fredericia, Haderslev, Nykøbing Falster, Rønne, Horsens, Kolding, Rødovre, Haslev, Frederiksberg, Herning, Viborg, Hjørring, Korsør, Svendborg, Aalborg, Kalundborg, Silkeborg, Esbjerg, Brøndby, Tårnby, Charlottenlund, Jyllinge, Ølstykke, Ballerup, Herlev, Allerød, og Lystrup, .

Klik-og-hent for glasfibermålebånd er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte leder efter blandt andet glasfibermålebånd online og glasfibermålebånd tilbud. Man ser derudover typisk folk søge efter eksempelvis køb glasfibermålebånd, glasfibermålebånd priser samt billig glasfibermålebånd, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Priser på glasfibermålebånd

Det er jo temmelig fleksibelt for internetbrugere at sammenholde priser på billige glasfibermålebånd online på diverse internet outlets, og derved har de fleste butikker på nettet været presset til at at tvinge priserne på glasfibermålebånd drastisk, og endda sikre levering uden gebyr.

Det kan dog trods alt vise sig gunstigt at inspicere nogle forskellige forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på glasfibermålebånd online forinden du shopper, så man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Du skal bare huske på, at såfremt en online webshop forhandler billige glasfibermålebånd online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som ekstraordinært lav, er det undertiden være en varsel om en uærlig internet virksomhed. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af et lovbud, der redder en imod uærlige internet handler.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du gerne vil afdrage pengene til glasfibermålebånd ude i fremtiden. Det foreslåes som regel ved nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Ses der på tendenserne står det markant, at folk jævnligt søger blandt andet glasfibermålebånd online og glasfibermålebånd priser. Foruden dette ser man typisk mennesker lede efter bl.a. glasfibermålebånd tilbud, billig glasfibermålebånd samt køb glasfibermålebånd.

Gennemsøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot præsterer en del hensigtsmæssige muligheder for at eksaminere flere nuværende køberes observationer og derfor foreslåes det, at du gennemsøger internet firmaets bedømmelser inden du placerer din ordre på billige glasfibermålebånd online.

Facebook leverer desuden sådan set ønskværdige løsninger til at få et kig ind i online butikkens troværdighed. Herinde er der en del outlets på nettet hvor du kan publicere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket også kan anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at folk shopper billige glasfibermålebånd online hos en webbutik bør man utvivlsomt sætte sig ind i webbutikkens betingelser, men det er i reglen ikke videre interessant, specielt med de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark.

Et alternativt forslag kunne være at kontrollere om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være en sikkerhed for at netshoppen understøtter de danske regler, samt at online forretningen lejlighedsvis føres tilsyn med af sagkyndige der forstår de gældende regulativer.

Dette er desuden en god chance for støtte, såfremt du får udfordringer i processen med dit køb af glasfibermålebånd. Herudover foreslår vi at køber er vaks omkring de primære regler der har indflydelse på bestillingen af glasfibermålebånd online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed hjemmesiden benytter.

I den sammenhæng er det tillige essesentielt, at man altid sikrer ens ordrekvittering, således man fremadrettet kan bekræfte sin bestilling af glasfibermålebånd, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen eller 10-4.

Erik gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Søren H gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Michael Kristensen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Henrik gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til internetshopping
1En række online varehuse foreslår på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmetoder til glasfibermålebånd. En der er meget populær er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig meget let, og tit også den mest prisbevidste leveringsmåde.
2Nogle e-butikker lover fragt uden omkostninger på glasfibermålebånd, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der købes for et bestemt beløb. I øvrigt burde man gribe den mest betalelige form for levering, hvilket gerne er at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Løsningen er til tider til gengæld ekstremt ukompliceret. Den prisbilligste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
3Den billigste fragtmulighed vil til enhver tid være selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du lever lige ved online butikkens arbejdslager. Den fragtmulighed kan vise sig at være ret så betydningsfuld om vi skal bruge glasfibermålebånd straks. Alternativt så frembyder enkelte internet shops levering uden omkostninger, men undertiden kræver det at du bestiller for en konkret pris.
4Forud for at nogen køber billige glasfibermålebånd hos en e-handler kunne de i reglen tage stilling til butikkens betingelser, men det er i reglen ikke særlig sjovt. Desuden tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende betingelser der har indflydelse på handlen med billige glasfibermålebånd online, for eksempel den returrettighed e-handlen tilsikrer.
5Antal dages levering kan vise sig at være temmelig aktuel såfremt man behøver produktet fluks, og af den grund er det rigtig centralt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering for glasfibermålebånd. Størstedelen af internet shops stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres inden et fastsat klokkeslæt.
6Vi anbefaler at kontrollere hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, som er et sympol på at e-forhandleren anerkender den officielle danske lovgivning, samt at den undertiden evalueres af fagfolk der er meget bekendte med vedtægterne på området. Før folk køber billige glasfibermålebånd i en netshop kunne de til hver en tid gennemløbe virksomhedens handelsaftale.
7Trustpilot resulterer i faktisk strålende muligheder for at finde ud af en stor portion andre forbrugeres observationer og af den grund slår vi et slag for, at du tolker online webshoppens bedømmelser forud for at du handler billige glasfibermålebånd online. Facebook leverer derudover tilpas sikre løsninger til at få en idé om e-forretningens kundefokus.
8Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Kortkøb er inkluderet i en regel, hvilket hjælper en imod svindlende internet handler. Som en anden løsning bør du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale omkostningerne i flere bidder.
9Det er efterhånden ret så praktisk for alle og enhver at sammenligne priser online på billige glasfibermålebånd hos diverse shops på nettet, og derved garanterer utallige webbutikker levering uden betaling. Til gengæld kan det stadigvæk blive nyttigt at sammenholde forskellige forhandlere på nettet efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at antage den billigste pris.