Bygpris.dk

Gradmåler

Gradmåler Diesella 80 x 120 mm med dobbel skala
181 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 120x150 mm aflæsing: 0,05°
576 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 300 x 500 mm med dobbel skala
625 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 150 x 200 mm med dobbel skala
261 kr.
Læs mere
Gradmåler 500 x 1000 mm m/dobbel skala
1.376 kr.
Læs mere
Gradmåler 400 x 800 mm m/dobbel skala
849 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 200 x 300 mm med dobbel skala
359 kr.
Læs mere
Gradmåler Diesella 120 x 150 mm med dobbel skala
218 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge virksomhedens betingelser.
For mange er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. På grund af det bør du købe fra en netbutik, hvor du får information omkring gradmåler.
Flere byggekæder har et enormt udvalg, og andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot gradmåler.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt muligt i de gængse byggekæder.
Der er forskel på priserne på billige gradmåler hos de forskellige online byggecentre. En del vil have gode tilbud, og nogle giver et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder findes i det meste af landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og hente varerne personligt. På grund af det har du chancen for at blive fri for fragten, og ovenikøbet få varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggekæder udbyder produkter fra talrige specialbutikker, og så kan du shoppe fra et stort udvalg af gradmåler online.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har en stor passion for de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Altså kan du forvente ekstra kompetent rådgivning fra folk med specialistviden i lige præcis gradmåler.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller gradmåler online på deres hjemmeside.
De største byggekæder i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af over 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gradmåler bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

gradmåler jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

gradmåler harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

gradmåler silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Før du indleder dit byggeprojekt er det ganske værdifuldt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, ikke mindst når der er tale om store byggeprojekter. Omfangsrige ting skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere må det være hurtigere og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
3Der kan findes en hel del instruktioner og videoer på internettet som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube yder assistance med temmelig meget gavnlig oplysning, navnligt ifald man kigger i hele verden.
4Du skal ikke glemme sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning herunder arbejdshjelm som hjælper dig overfor potentielle risici. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, hovedsageligt ifald du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
5Du kan overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Når du søger professionel hjælp kunne det være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det tilbydes forudsat at projektet er miljøvenligt. Det er altså afhængig af at projektet har positiv betydning for naturen.
7Der præsenterer sig altid pludselige vanskeligheder i forbindelse med svære projekter, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at man afsætter passende plads i køreplanen, således at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til succes med projektet. Du bør overveje at liste en gennemarbejdet plan, der beskriver hvilke opgaver der skal laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver din dagsorden.
9Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer parat på forhånd inden du tager fat på dit arbejde. Du har fordel af at forfatte en simpel huskeliste som samler de materialer du får brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
10Du skal nødig fattes grej. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have det til rådighed når du indleder byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at indkalkulere omkostningerne hertil i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
11Ved byggeprojekter udendørs har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag skal du ofte tjekke vejrprognosen når du nærmer dig byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke med et brag starter med at regne i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
12Det er essentielt at nedskrive et udgiftsbudget for ombygningen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være fornuftigt at beskrive hver enkelt udgift, og efterfølgende indsamle beløbet for dem en ad gangen.
Danskernes foretrukne byggeshops
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er ualmindeligt betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som naturligvis er virkelig betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er meget beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som selvsagt er fantastisk imponerende. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

En del butikker på nettet foreslår efterhånden et hav af forskellige billige leveringstyper til gradmåler. En yndling er nu om stunder at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtløsning.

Du burde på samme måde forsøge at få leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er somme tider en tand mindre billig, men omvendt yderst hensigtsmæssig ved køb af gradmåler online. Den mest betalelige leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du er med kort afstand til webshoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på gradmåler er selvfølgelig rigtig bestemmende i tilfælde af at vi har brug for din ordre lige om lidt, så af den grund er det naturligvis væsentligt at man studerer den estimerede leveringsdato på gradmåler. En masse e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men som trods alt påkræver at ordren køres igennem inden et fast tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få ordren ekspederet forud for at lagerpersonalet har fyraften.

En række butikker på nettet lover fragt uden betaling på gradmåler online, men undertiden kun når der bestilles for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du beslutte sig for den billigste leveringsmanér, hvilket ofte vil blive at få leveret varerne til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man køber billig gradmåler derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Stark. Byggekæderne giver bl.a. afhentning af gradmåler i disse områder:

Roskilde, Brøndby, København, Odense, Hedensted, Vordingborg, Værløse, Hørsholm, Glostrup, Aarhus, Grenaa, Haderslev, Brønderslev, Tårnby, Helsingør, Aalborg, Horsens, Rønne, Hvidovre, Skive, Søborg, Aabenraa, Haslev, Køge, Holbæk, Korsør, Hjørring, Højbjerg, Farum, Sønderborg, Nykøbing Falster, Thisted, Dragør, Varde, Frederiksberg, Frederikssund, Stenløse, Charlottenlund, Rudersdal, Middelfart, Holstebro, Allerød, Taastrup, Lyngby, Nærum, Risskov, Vanløse, Rødovre, Ishøj, Tilst, Hillerød, Jyllinge, Næstved, Nørresundby, Frederikshavn, Viborg, Skanderborg, Struer, Kalundborg, Hobro, Ølstykke, Vejle, Slagelse, Brabrand, Solrød Strand, Esbjerg, Brønshøj, Kokkedal, Fredericia, Frederiksværk, Hedehusene, Ballerup, Svendborg, Albertslund, Lillerød, Greve, Gladsaxe, Birkerød, Herning, Odder, Virum, Vallensbæk, Ringsted, Silkeborg, Randers, Åbyhøj, Herlev, Ikast, Nakskov, Gentofte, Lystrup, Nyborg, Valby, og Kolding, .

Click-and-collect for gradmåler er en mulighed i alle regioner af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Lolland, Amager), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland).

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere som regel efterspørger for eksempel gradmåler tilbud og gradmåler priser. Vi ser desuden mange gange mennesker kigge efter fx køb gradmåler, gradmåler online og billig gradmåler, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Silvan.

Priser på gradmåler

Det er jo ultra ukompliceret for alle at søge information om priser på billige gradmåler online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og ergo har en lang række e-butikker ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på gradmåler helt i bund, og ovenikøbet præstere fri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid blive indbringende at checke nogle forskellige e-shops efter rabatter og tilbud på gradmåler online før du bestiller, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Man må dog ikke overse, at i tilfælde af at en forretning på nettet forhandler billige gradmåler online til salg for en udsalgspris der virker urealistisk billig, kunne det undertiden være et faresignal om en bedragerisk e-shop. Køb med kort er heldigvis dækket ind under et lovbud, hvilket værner dig som køber overfor uærlige internet shops.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage fordel af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du agter at afdrage pengene til gradmåler over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at mennesker mange gange søger bl.a. billig gradmåler og gradmåler tilbud. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge efter blandt andet køb gradmåler, gradmåler online samt gradmåler priser.

Gennemsøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot fremskaffer adskillige ærlige genveje til at studere en stor gruppe eksisterende forbrugeres opfattelser og herved er det at foretrække, at du beser netshoppens kritik inden du bestiller billige gradmåler online.

Facebook resulterer i tilsvarende immervæk uafhængige genveje til at få en idé om internet butikkens troværdighed. Her ses faktisk e-forhandlere som tilbyder folk at forfatte en vurdering af købsoplevelsen, som ydermere burde anvendes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige gradmåler online på en internet butik behøver man altid tyde webshoppens betingelser, det er dog bare et omfattende arbejde, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Et andet forslag kan være at tjekke hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, siden det er en indikator for at internet forretningen adlyder de danske retningslinjer, og at online butikken ofte kontrolleres af fagfolk der behersker de gældende vilkår.

Desuden får du mulighed for en håndsrækning, hvis du får problemstillinger som følge af din bestilling af gradmåler. Yderligere tilråder vi at man er vaks omkring de elementære reglementer der har indflydelse på købet af gradmåler online, som fx hvilken ombytningsret e-forretningen har.

I den relation er det ligeledes afgørende, at man stadigvæk beholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne bevidne sin bestilling af gradmåler, ligegyldig om man handler fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma eller Harald Nyborg.

Helle gav 5 stjerner

Rigtig god service

Michael Christensen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Rasmus S gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Lars gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

9 tips til online indkøb
1Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige gradmåler fra flere online virksomheder, og til gengæld tilbyder massevis af internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel vise sig udbytterigt at sammenligne en række netshops efter rabat og tilbud inden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at få den skarpeste pris.
2Vi anbefaler kortkøb eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en anordning, der sikrer kunden imod svindlende internet handler. Alternativt bør du vælge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du higer efter at afbetale omkostningerne ude i fremtiden.
3Den billigste fragtmulighed vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning er betinget af at du bor med kort afstand til webbutikkens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld såfremt du skal bruge gradmåler straks. Alternativt så yder enkelte internet varehuse portofri fragt, men i reglen er det under betingelse af at du handler for et præcist beløb.
4Før nogen shopper billige gradmåler på en online webshop behøver man faktisk gennemgå webbutikkens handelsvilkår, det er dog naturligvis ikke videre interessant. Yderligere er det klogt at du er opmærksom på de mest basale reglementer der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige gradmåler online, eksempelvis den bytteret internet butikken har.
5Trustpilot byder på adskillige passende genveje til at granske forskellige forhenværende brugeres betragtninger og derved er det en hjælp, at du kigger nærmere på online butikkens bedømmelser forinden du køber billige gradmåler online. Facebook tilbyder dig tillige nogenlunde gode løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundefokus.
6Størstedelen af internet forretninger tilbyder i dag en række forskellige billige fragtmuligheder til gradmåler. En af de mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente din bestilling når du har tid. Den er altså virkelig overkommelig, og mange gange ydermere den prisbilligste form for fragt.
7Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være meget central forudsat du står og skal bruge varerne omgående, og i det øjemed er det rimelig relevant at man ser nærmere på den forventede leveringstid for gradmåler. Mange internet butikker garanterer billig 1 hverdags levering på en række varer, men det står og falder med at handlen gemmenføres tidligere end et konkret klokkeslæt.
8Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om online butikken er e-mærket medlem, eftersom det længe har været en angivelse af at online forhandleren retter sig efter gældende dansk lovgivning, udover at internet forretningen rutinemæssigt efterses af specialister som har indsigt i de gældende regulativer. Før folk shopper billige gradmåler på en internet virksomhed kan man de facto gennemløbe netbutikkens handelsaftale.
9Nogle få online forhandlere byder på fragtfri levering på gradmåler, men oftest er det så nødvendigt at der aftages for et bestemt beløb. Alternativt skal man snuppe den prisbilligste mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted. Løsningen bliver beklageligvis til gengæld ualmindeligt uproblematisk. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne.