Bygpris.dk

Græsarmeringssten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 7 webshops der sælger græsarmeringssten, sammen med den pris de tager for 50 m2 inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 50 m2 for 6.840 kr., som er hele 56 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 50 m2 græsarmeringssten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.840 kr.Køb
10.896 kr.Køb
10.950 kr.Køb
11.163 kr.Køb
11.794 kr.Køb
13.117 kr.Køb
15.510 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 50 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggecentre fremviser et stort varesortiment, og nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot græsarmeringssten.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man kende forretningens regler.
Der er forskel på prisniveauet på billige græsarmeringssten alt efter hvor du handler online. Enkelte har fokus på lave priser, imens andre vil have et højt serviceniveau. Du må gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af græsarmeringssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder køber varer fra talrige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af græsarmeringssten online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte forretninger, som kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De kendte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og pga. det har kunderne adgang til at handle online og hente materialerne personligt. Af den grund kan du slippe for fragten, samt endda få produkterne lige nu.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Størstedelen af niche netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du opleve ekstremt gavnlig assistance fra folk der er specialister i netop græsarmeringssten.
Størstedelen af små butikker er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber græsarmeringssten online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Bygma blev grundlagt i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

græsarmeringssten silvan

Silvan begyndte i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

græsarmeringssten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

græsarmeringssten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

græsarmeringssten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Forud for at du går i gang med byggeprojektet er det højst centralt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være vigtigt at have det klar når du går løs med byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere disse udgiftsposter i dit budget.
3Husk at du kan hente økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde af at ombygningen er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har betydning for planeten.
4Typisk vil det vise sig afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så man har styr på udgifterne. Det kan være rationelt at dokumentere hver enkelt omkostning, og herefter dokumentere beløbet for dem enkeltvis.
5Du bør ikke forsømme dit velbefindende, så husk arbejdstøj herunder arbejdssko der sikrer dig imod potentielle risici. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke har professionel assistance.
6Forberedelse viser sig som vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal liste en gennemarbejdet plan, som viser hvilke opgaver du vil løse hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
7Der findes alle mulige former for hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver vældig meget gavnlig information, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
8Ved opgaver udenfor har vejrsituationen meget at sige. Af den årsag kan du tit holde øje med udsigten ift. vejret i tiden op til byggeprojektet, så du undgår at det pludselig begynder at regne nøjagtig som du står midt i dit vigtige projekt.
9Det kan være en god idé at søge hjælp til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Omfangsrige opgaver stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det være mere effektivt og sjovere når man ikke er ene om det.
10Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du må investere i hjælp fra en fagperson til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du anskaffer assistance fra en fagmand kan det godt betale sig at lede efter prisoverslag fra diverse virksomheder.
11Der præsenterer sig uden tvivl pludselige problematikker når det kommer til svære projekter, og altså vurderes det essentielt at der afsættes tilstrækkelig tid i handlingsplanen, så man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
12Det er at have noget at sige at du har de påkrævede materialer parat forud for at du indleder dit arbejde. Du kan sammenfatte en enkel indkøbsseddel indeholdende det der bliver brug for, og som det næste gennemgå listen, med øje for at du er tryg ved at du har styr på det.
Danskernes favorit byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er rigtig overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvor hele 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er yderst flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmetode skal jeg vælge?

En masse outlets på nettet udlover heldigvis en lang række forskellige billige metoder til levering til græsarmeringssten. Det mest populære er p.t. at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente pakken når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså ualmindeligt overkommelig, samt desuden ydermere den prisbilligste form for fragt.

Du kunne ydermere afveje for og imod at få ordren bragt til din bolig eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver almindeligvis en tand mere bekostelig, men lige så vel virkelig fleksibel ift. græsarmeringssten online. Den mest betalelige leveringsmulighed er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på græsarmeringssten er selvfølgelig vældig essentiel om du behøver dine nye varer inden for få dage, så med det formål er det helt aktuelt at vi ser den anslåede leveringsdato på græsarmeringssten. Temmelig mange online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en række varer online, som trods alt står og falder med at transaktionen gennemføres før et konkret tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt ordnet inden logistikpersonalet tager hjem.

Nogle enkelte online outlets frembyder gratis levering på græsarmeringssten online, men i mange tilfælde kun hvis du bestiller for en præcis sum. I øvrigt må du beslutte sig for den billigste fragtform, der tit vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Flere byggecentre foreslår klik-og-hent hvor man køber billig græsarmeringssten derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Stark. De giver fx click-and-collect på græsarmeringssten i følgende byer:

Kokkedal, Middelfart, Nørresundby, Nærum, Varde, Køge, Kolding, Nyborg, Højbjerg, Skive, Fredericia, København, Holbæk, Vejle, Esbjerg, Næstved, Ringsted, Struer, Charlottenlund, Værløse, Frederiksberg, Stenløse, Odense, Virum, Søborg, Aalborg, Taastrup, Haderslev, Gladsaxe, Allerød, Nakskov, Hillerød, Brønderslev, Brabrand, Albertslund, Greve, Slagelse, Lillerød, Åbyhøj, Tårnby, Jyllinge, Roskilde, Herlev, Horsens, Vanløse, Hobro, Brønshøj, Farum, Tilst, Ishøj, Hvidovre, Rønne, Aabenraa, Lystrup, Kalundborg, Risskov, Viborg, Randers, Hedensted, Valby, Ikast, Frederikshavn, Holstebro, Helsingør, Frederikssund, Silkeborg, Lyngby, Rudersdal, Gentofte, Odder, Hedehusene, Hørsholm, Ballerup, Rødovre, Thisted, Frederiksværk, Grenaa, Glostrup, Sønderborg, Dragør, Korsør, Vordingborg, Skanderborg, Aarhus, Birkerød, Ølstykke, Svendborg, Brøndby, Herning, Hjørring, Haslev, Vallensbæk, Nykøbing Falster, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for græsarmeringssten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm).

Når vi ser på tallene fremstår det klart, at online shoppere som regel efterspørger eksempelvis græsarmeringssten online og billig græsarmeringssten. Vi ser derudover tit online shoppere søge efter fx græsarmeringssten priser, græsarmeringssten tilbud og køb græsarmeringssten, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Gode tilbud på græsarmeringssten

Det er i dag ret så enkelt for enhver at vurdere tilbud på billige græsarmeringssten online fra flere e-forretninger, og følgelig har massevis af webbutikker set sig nødsaget til at tvinge salgspriserne på græsarmeringssten drastisk, og ydermere byde på fri fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre være smart at eftergå nogle forskellige netshops efter tilbud og rabatter på græsarmeringssten online forud for at du færdiggør din shopping, således at man er garanteret at skaffe sig den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Man skal ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en internet handler udlover billige græsarmeringssten online på tilbud til en pris der er kolossalt fordelagtig, så kan det undertiden være et fingerpeg om en uoprigtig online webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre en del af en anordning, hvilket garanterer dig som køber overfor svindlende internet handler.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at betale pengene til græsarmeringssten over en periode. Dette fås som regel hos niche webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. græsarmeringssten priser og græsarmeringssten online. Man ser desuden typisk internet shoppere søge efter blandt andet billig græsarmeringssten, græsarmeringssten tilbud og køb græsarmeringssten.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 50 m2 kg græsarmeringssten er 6840 kr. Pristjekket er vurderet til 4.4 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Hurtig” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Tjek eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot genererer sådan set nyttige muligheder for at se nøjere på mange øvrige forbrugeres observationer og på grund af dette tilrådes det, at du tolker online virksomhedens vurderinger forinden du lægger din bestilling på billige græsarmeringssten online.

Facebook frembyder på samme måde fuldkommen fornemme metoder til at få indsigt i netshoppens pålidelighed. Herinde ses en del online forretninger hvor du kan tilkendegive en kritik af ordreforløbet, hvilket ydermere burde udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen bestiller billige græsarmeringssten online i en netshop kunne de altid have øje for webbutikkens handelsvilkår, det er dog undertiden et omfattende projekt, særligt ved de kendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark og Davidsen.

Alternativet kan være at granske hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det er en sikring om at e-handlen forsvarer gældende dansk lovgivning, tillige med at shoppen rutinemæssigt kigges til af jurister som har indsigt i vilkårene på området.

Desuden får du mulighed for støtte, for så vidt du får vanskeligheder i forbindelse med dit køb af græsarmeringssten. Ydermere er det smart at køber er vidende om de vigtigste betingelser der kan have betydning for købet af græsarmeringssten online, for eksempel hvilken ombytningspolitik online butikken tilsikrer.

I relation til det er det ydermere vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af græsarmeringssten, uafhængig af om man køber ved 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan eller Jem og Fix.

Mette Christensen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Charlotte Poulsen gav 4 stjerner

Helt i orden.

Louise Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Pia Christiansen gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 gode råd til indkøb via nettet
1Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en bestemmelse, der skærmer køberen imod svindlende online varehuse. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere pengene i flere bidder.
2Det er efterhånden temmelig fleksibelt for enhver at sammenligne priser online på billige græsarmeringssten på tværs af internet forretninger, og med det motiv lover mange netbutikker fragt uden beregning. Det kan dog immervæk vise sig smart at efterse nogle få internet shops i Danmark efter tilbud før du færdiggør din shopping, så du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.
3Inden folk handler billige græsarmeringssten i en internet butik kan de de facto betragte webshoppens forretningsbetingelser, det er dog gerne et omfattende projekt. Desuden er det smart at køber er klar over de primære vilkår der gælder for købet af billige græsarmeringssten online, som eksempelvis den returrettighed webshoppen lover.
4Trustpilot bringer dig fuldt ud relevante løsninger til at kigge på adskillige eksisterende brugeres betragtninger og på grund af dette går vi ind for, at du sonderer e-handlens ratings inden du køber billige græsarmeringssten online. Facebook leverer ligeledes i højeste grad gavnlige metoder til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.
5De fleste internet outlets yder nu til dags flere billige fragtformer til græsarmeringssten. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig super overkommelig, samt oftest tillige den mest betalelige leveringsmåde.
6Vi anbefaler generelt at finde ud af om e-handlen er e-mærke tilsluttet, eftersom det er en indikator for at e-butikken opretholder de officielle regler, samt at e-shoppen ofte kigges til af sagkyndige der mestrer de gældende love. Forinden nogen køber billige græsarmeringssten på en online forretning bør de i reglen kigge på butikkens betingelser.
7Den billigste løsning vil altid vise sig at være at hente pakken selv, som jo afhænger af at du bor nær internet webshoppens lager. Den leveringstype er jo super central i tilfælde af at vi skal bruge græsarmeringssten lige om lidt. Alternativt så yder nogle enkelte internet handler fragt uden omkostninger, men oftest er det under forudsætning af at der erhverves for en fastsat pris.
8Indtil flere webbutikker sikrer gratis fragt på græsarmeringssten, men typisk er det forudsat at man bestiller for en bestemt sum. Som alternativ kunne man udvælge den mest letkøbte slags levering, der gerne er at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Metoden er somme tider samtidig ualmindeligt let gængelig. Den mest letkøbte form for fragt vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv.
9Fragtperioden er jo ret så bestemmende ifald man skal bruge pakken om kort tid, og i det øjemed er det rimelig meningsfuldt at du tjekker den anslåede leveringsdato for græsarmeringssten. En masse internet outlets stiller garanti om billig 1 hverdags levering på en lang række af deres produkter, men vær påpasselig da det beroer på at bestillingen indsendes inden et nøjagtigt tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk