Bygpris.dk

Græssaks

Græssaks 180 grader
80 kr.
Læs mere
Græssaks 350 mm - Ergo 360 gr. håndtag
74 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Langskaftet Græssaks - 12100-20
356 kr.
Læs mere
Gardena Classic Græssaks - 08731-30
135 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Langskaftet Græssaks Sæt - 12100-30
356 kr.
Læs mere
Fiskars Servo Græssaks
318 kr.
Læs mere
Græssaks med 3 positioner GROUW
99 kr.
Læs mere
Fiskars Servo Græssaks 360º
200 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at køre varerne selv. Det er navnligt muligt ved de gængse byggecentre.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at bestille ved en webshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af græssaks.
Flere byggecentre sælger et stort produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden bare græssaks.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens regningslinjer.
Det er helt klart ekstremt relevant at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt må du finde et andet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige græssaks hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på billige priser, og andre fokuserer på faglig sparring. Du bør overveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra flere specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et bredt sortiment af græssaks online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De udbredte byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og derigennem har man valget om at handle online og køre varerne på egen hånd. Takket være dette har du mulighed for at spare fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, som tit er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille græssaks online hos dem.
Alverdens nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor bør du modtage ekstra brugbar service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis græssaks.
Danmarks største byggecentre

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

græssaks silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

græssaks harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

græssaks bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

græssaks jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er sundt at nedfærdige samtlige omkostninger, og bagefter gennemgå mulige tilbud på dem hver især.
2Inden du starter byggeprocessen kan det vise sig meget værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være mange love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Du skal ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ikke beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som skåner dig mod mulige skader. Det er klogt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
4Måske du burde vurdere om du selv kan lave helt projektet, eller du skal investere i assistance fra en fagperson til delelementer af arbejdet. Ifald du vil benytte hjælp fra en ekspert anbefales det at notere priser fra diverse entreprenører.
5Man må for alt i verden ikke fattes værktøj. Ofte vil det vise sig strategisk at du har det disponibelt inden du begynder på arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de medfølgende udgifter i dit budget.
6Det er væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer parat inden du iværksætter byggeprocessen. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel liste hvor der bør fremgå alt hvad der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe punkterne, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
7Der viser sig uden tvivl uforudsete udfordringer når det handler om avancerede projekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der afsættes en del tid i planen, således at man er tryg ved at nå i mål.
8Planlægning er kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at udarbejde en velovervejet køreplan, som beskriver hvilke opgaver der laves på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din køreplan.
9Der kan findes alle mulige former for instruktioner og videoer på internettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube tilbyder betydelige mængder almennyttig oplysning, især ifald du kigger i hele verden.
10Det kan være en god idé at sikre sig assistance til byggeprocessen, hovedsageligt når der er tale om omfangsrige byggeprojekter. Større byggeprojekter skal gerne udføres af mere end en person. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
11I nogle tilfælde kan man hente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås hvis renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
12Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således må du jævnligt tage et kig på femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets start, så det ikke uanmeldt starter med at regne netop som du er ved at færdiggøre dit vigtige byggeprojekt.
De bedst vurderede byggeshops
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er yderst overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er absolut betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Adskillige internet varehuse yder heldigvis et hav af forskellige billige leveringstyper til græssaks. En favorit er i øjeblikket levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo ret fleksibel, og i mange tilfælde desuden den mest prisbevidste form for levering.

Du kunne ydermere overveje at få produkterne leveret til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Metoden er oftest en tand mere pebret, men samtidig virkelig enkel ved køb af græssaks online. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du er lige ved e-handlens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på græssaks er selvfølgelig ret så betydningsfuld forudsat du mangler produkterne om få sekunder, og af den grund er det helt meningsfuldt at du efterser leveringstiden for græssaks. Adskillige online outlets – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på mange af shoppens varer online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen laves forinden et givent tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få pakken sendt afsted inden personalet har fyraften.

Visse e-butikker byder på levering uden beregning på græssaks online, men i mange tilfælde kun ifald du shopper for en bestemt pris. I øvrigt må man vælge den billigste leveringstype, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

En række webshops yder afhentning hvor man bestiller billig græssaks online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen. De giver for eksempel afhentning af græssaks i disse byer:

Greve, Ringsted, Hillerød, Varde, Virum, Ikast, Rudersdal, Svendborg, Brønshøj, Odder, Kalundborg, Dragør, Næstved, Viborg, Lystrup, Vanløse, Ishøj, Grenaa, Randers, Herlev, Jyllinge, Roskilde, Charlottenlund, Birkerød, Gladsaxe, Frederikssund, Brøndby, Allerød, Taastrup, Albertslund, Haslev, Hørsholm, Højbjerg, Nykøbing Falster, Tårnby, Aabenraa, Rønne, Farum, Solrød Strand, Hjørring, Frederiksværk, Stenløse, Brabrand, Vallensbæk, Middelfart, København, Brønderslev, Risskov, Horsens, Værløse, Lillerød, Åbyhøj, Slagelse, Ballerup, Frederiksberg, Hobro, Nyborg, Helsingør, Vordingborg, Esbjerg, Korsør, Thisted, Skanderborg, Odense, Glostrup, Frederikshavn, Silkeborg, Vejle, Skive, Søborg, Hvidovre, Hedensted, Hedehusene, Holbæk, Rødovre, Holstebro, Fredericia, Haderslev, Ølstykke, Gentofte, Lyngby, Herning, Kolding, Valby, Nakskov, Nærum, Køge, Tilst, Nørresundby, Aarhus, Kokkedal, Aalborg, Struer, og Sønderborg, .

Afhentning for græssaks er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter bl.a. billig græssaks og græssaks tilbud. Foruden dette oplever vi ofte folk søge efter for eksempel køb græssaks, græssaks priser og græssaks online, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Tilbud på græssaks

Det er i dag super let for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige græssaks online fra diverse internet forhandlere i Danmark, og til gengæld har masser af internet virksomheder fundet det uundgåeligt at nedbringe salgspriserne på græssaks eftertrykkeligt, og ovenikøbet tilbyde portofri fragt.

Men det kan til hver en tid blive fordelagtigt at studere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på græssaks online forud for at du gennemfører din bestilling, så man er sikker på at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Stark, Davidsen og Silvan.

Man skal dog være årvågen med, at såfremt en e-shop udbyder billige græssaks online på tilbud til en pris der er usædvanlig lav, kan det tit være et bevis på en uærlig shop. Køb med kort er i hvert fald indbefattet af Indsigelsesordningen, der passer på køberen imod uoprigtige online butikker.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du ønsker at finansiere regningen på græssaks over tid. Det foreslåes normalt ved niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Når man ser på søgedata fremstår det markant, at internet shoppere ofte efterspørger blandt andet køb græssaks og græssaks tilbud. Derudover ser vi ofte folk lede efter fx græssaks online, billig græssaks og græssaks priser.

Læs andre menneskers anbefalinger

Trustpilot giver dig faktisk sikre genveje til at bese adskillige eksisterende brugeres erfaringer og på grund af dette er det klogt, at du gransker e-forhandlerens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige græssaks online.

Facebook resulterer i ligeledes faktisk pæne chancer for at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Derudover møder vi faktisk internet forretninger som giver folk mulighed for at frembringe en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde bør benyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige græssaks online i en shop bør man sådan set gennemløbe virksomhedens handelsvilkår, dog er det ofte ikke super interessant, særligt på de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan og Bauhaus.

Alternativet kunne måske være at finde ud af om online forhandleren er e-mærket, da det længe har været en tryghed om at internet firmaet lever op til de danske love, tillige med at internet forretningen ofte efterses af fagfolk som har meget erfaring med vedtægterne på området.

Dette er en god mulighed for en hjælpende hånd, hvis du får problemstillinger ved din handel med græssaks. Tilsvarende foreslåes det at man er vaks omkring de fundamentale reglementer der gælder for købet af græssaks online, som fx den ombytningsret internet firmaet kører med.

Derfor er det desuden afgørende, at man stadig sikrer ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne dokumentere købet af græssaks, uafhængig af om man har købt ved Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg eller Stark.

Morten Andersen gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Helle Christensen gav 4 stjerner

Hurtig levering

Jette Mortensen gav 5 stjerner

Som altid

Jesper gav 5 stjerner

Alt var i orden

9 gode råd til din online shopping
1Den billigste slags levering vil altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men den løsning stiller krav om at du fysisk befinder dig tæt på e-firmaets arbejdslager. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være særdeles aktuel hvis vi absolut skal bruge græssaks øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer indtil flere webbutikker fragt uden gebyr, men i mange tilfælde kræver det at man handler for et fastsat beløb.
2En hel del internet virksomheder tilbyder fragtfri levering på græssaks, men tit afkræver det at du indkøber for en fastsat pris. I øvrigt kan man udse dig den mest prisbevidste leveringsmulighed, der tit er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Fragttypen bliver sædvanligvis ligeledes meget fleksibel. Den billigste slags levering vil dog altid være selv at hente produkterne.
3Leveringshastigheden kan vise sig at være yderst bestemmende forudsat du behøver dine nye varer nu og her, og i det øjemed er det forholdsvis klogt at du undersøger den forventede leveringstid på græssaks. Masser af online forretninger garanterer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, der dog er forudsat at bestillingen laves forud for et besluttet tidspunkt.
4En række webshops i Danmark tilbyder til alt held en lang række forskellige billige metoder til levering til græssaks. Førstevalget hos mange er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ekstremt fremkommelig, samt ofte tillige den mest letkøbte leveringsmåde.
5Generelt går vi ind for at se om online butikken er godkendt af e-mærket, siden det længe har været en antydning af at netshoppen følger de opstillede regler, udover at online webshoppen jævnligt revideres af jurister som kender til reglerne på området. Forinden nogen køber billige græssaks på en online shop behøver man når alt kommer til alt gennemløbe deres vilkår.
6Forud for at folk bestiller billige græssaks i en online shop kunne man i reglen overveje netshoppens handelsbetingelser, dog er det i reglen en tidskrævende opgave. Tilsvarende anbefales det at kunden er på vagt for de mest vedkommende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige græssaks online, eksempelvis den returpolitik e-butikken lover.
7Trustpilot bringer dig sådan set hensigtsmæssige chancer for at se nøjere på ret mange eksisterende køberes tanker og derved stiller vi forslag om, at du eksaminerer netbutikkens omtaler før du handler billige græssaks online. Facebook yder også flere hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i e-butikkens troværdighed.
8Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en regel, hvilket passer på folk imod uægte netshops. Som en anden løsning kunne du benytte en billig afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at afdrage prisen ude i fremtiden.
9Det er efterhånden vældig simpelt for alle at søge sig frem til priser online på billige græssaks fra diverse forhandlere på nettet, og følgelig præsterer massevis af e-handler levering uden beregning. Det kan alligevel blive udbytterigt at granske nogle forskellige webshops efter tilbud forud for at du handler, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.