Bygpris.dk

Granitsten pristjek

I tabellen herunder har vi listet 15 webshops der sælger granitsten, sammen med den pris de tager for 1.000 kg inkl. levering.

Laveste pris lige nu er 1.000 kg for 1.044 kr., som er hele 35 % billigere end den højeste pris.

Laveste pris for 1.000 kg granitsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
1.044 kr.Køb
1.148 kr.Køb
1.378 kr.Køb
1.445 kr.Køb
1.995 kr.Køb
2.095 kr.Køb
3.195 kr.Køb
3.245 kr.Køb
3.557 kr.Køb
3.757 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.899 kr.Køb
3.999 kr.Køb
4.427 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til trappe til bålplads til gravsted til indkørsel til belægning til trædesten til haven til bede til væg

Varianter: runde sprængte sorte store små savede flade

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et stort produktudvalg, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot granitsten.
Såfremt du skal have produkterne nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i salgspriserne på billige granitsten fra webshop til webshop. Nogle fokuserer på gode priser, imens andre satser på kompetent sparring. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man undersøge butikkens regler.
Det er selvsagt super vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som tilbyder rådgivning og sparring omkring granitsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, som kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre findes i det meste af landet, og hermed har flertallet adgang til at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Dermed kan du overveje at undvære fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra mange nicheshops, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af granitsten online.

Nichewebshop

De fleste webshops i små nicher er mindre virksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du bestiller granitsten online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichespecifikke webshops er specialister i det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig kan du opleve ekstremt gavnlig vejledning fra folk med specialistviden i netop granitsten.
Størstedelen af nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få billigere priser.
De 10 største byggemarkeder
granitsten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

granitsten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag ca. 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

granitsten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

granitsten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du fremskaffer assistance fra en professionel vil det ofte være fornuftigt at få priser fra flere foretagender.
2Der kommer ofte overraskende vanskeligheder ved store byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig værdifuldt at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, således at man føler sig sikker på at man når det til siden.
3Du må unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beskyttelse herunder sko og hjelm der skåner dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er af stor betydning med fokus på dit eget ve og vel i byggeriet, specielt når du ikke har assistance fra en fagmand.
4Ved udendørs projekter kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uanmeldt starter med at piske ned når du netop vil i gang med dit komplekse projekt.
5Før du igangsætter arbejdet er det ganske meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
6I mange tilfælde vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for projektet, så du har en økonomisk ramme. Det kan blive en fordel at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne undersøge omkostningen ved dem alle sammen.
7Det kan være nyttigt at søge hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. væsentlige byggeprojekter. Enkelte byggerier gør krav på flere personer. Ydermere bør det være bedre og sjovere når man er flere om at bidrage.
8Godt forarbejde bliver kilden til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du må forfatte en gennemarbejdet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver der skal udføres hvornår, inklusiv en rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din strategi.
9Du bør ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Ofte kan det vise sig yderst relevant at du har værktøjet til disposition akkurat som du går løs med arbejdet. Det er derudover vigtigt at indregne disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
10Måske det viser sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til rådighed i god tid før du påbegynder arbejdet. Du kunne med fordel sammensætte en punktforms indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst tjekke oversigten, med det formål at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
11Du kan søge offentligt tilskud til renoveringer. Det bliver givet forudsat at renoveringen er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at ombygningen influerer positivt på klimaet.
12Du kan finde en hel del vejledninger og videoer via internettet hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig ekstremt meget konstruktiv information, specielt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
De mest folkekære byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er rigtig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Scoren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

De fleste internet virksomheder tilbyder heldigvis flere billige løsninger til levering til granitsten. En favorit iblandt mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken når der er tid til det. Metoden er nemlig særdeles praktisk, og tit tillige den billigste leveringsudgave.

Du kunne omvendt påtænke at få produkterne bragt hjem til dig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver som regel en kende dyrere, men tillige ret simpel ved køb af granitsten online. Den billigste form for fragt vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af internet virksomhedens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på granitsten er jo ekstremt væsentlig forudsat man står og skal bruge dine nye varer om et øjeblik, og med det formål er det komplet på sin plads at vi studerer tidshorisonten for levering ved granitsten. Flere butikker på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig levering på næstkommende hverdag på adskillige varer online, men som imidlertid stiller krav om at ordren gennemføres forud for et besluttet tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få ordren sendt afsted forud for at logistikpersonalet drager hjemad.

Flere e-shops i Danmark præsterer fragt uden gebyr på granitsten online, men undertiden er det under betingelse af at man køber for en bestemt pris. I øvrigt skulle du snuppe den billigste leveringsmodel, som gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En hel del kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig granitsten online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark og XL-Byg. Byggemarkederne frembyder fx click-and-collect på granitsten i følgende byer:

Åbyhøj, Aabenraa, Vordingborg, Frederiksværk, Charlottenlund, Vallensbæk, Frederikssund, Solrød Strand, Valby, Nørresundby, Nærum, Hvidovre, Frederikshavn, Struer, Ølstykke, Kolding, Lyngby, Ikast, Allerød, Skanderborg, Helsingør, Aarhus, Albertslund, Grenaa, København, Varde, Brønshøj, Nakskov, Greve, Hjørring, Nykøbing Falster, Odder, Vejle, Haderslev, Hedehusene, Aalborg, Tårnby, Højbjerg, Brønderslev, Risskov, Kalundborg, Gentofte, Glostrup, Silkeborg, Virum, Hillerød, Lillerød, Holbæk, Dragør, Holstebro, Birkerød, Middelfart, Lystrup, Thisted, Roskilde, Odense, Værløse, Ringsted, Gladsaxe, Vanløse, Horsens, Farum, Taastrup, Brabrand, Herning, Brøndby, Nyborg, Esbjerg, Jyllinge, Viborg, Svendborg, Rønne, Slagelse, Kokkedal, Ballerup, Haslev, Herlev, Hørsholm, Frederiksberg, Søborg, Korsør, Rudersdal, Køge, Skive, Hedensted, Næstved, Fredericia, Randers, Sønderborg, Hobro, Stenløse, Tilst, Ishøj, og Rødovre, .

Klik-og-hent ift. granitsten er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne er det markant, at online shoppere jævnligt søger bl.a. granitsten online og billig granitsten. Derudover ser vi mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis granitsten tilbud, granitsten priser og køb granitsten, foruden de kendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Den bedste pris på granitsten

Det er vældig bekvemt for købere at finde tilbud på billige granitsten online hos diverse internet firmaer i Danmark, og altså har de fleste forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedsætte prisen på granitsten helt i bund, og ovenikøbet frembyde gebyrfri levering.

Dog kan det til hver en tid vise sig lønnende at eftergå nogle enkelte internet webshops efter rabatter og tilbud på granitsten online før du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at indhente den mest betalelige pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

Man skal bare være obs på, at såfremt en online virksomhed afhænder billige granitsten online for en pris der kan virke utopisk gunstig, så kunne det tit være en indikation på en bedragerisk shop. Handler med kort er trods alt omfavnet af en ordning, hvilket forsvarer dig imod snydagtige internet foretagender.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at dække prisen på granitsten over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger for eksempel billig granitsten og granitsten online. Derudover oplever vi typisk online shoppere kigge efter bl.a. køb granitsten, granitsten tilbud og granitsten priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg kg granitsten er 1950 kr. Pristjekket er vurderet til 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 19 brugeranmeldelser.

God pris og extremt hurlig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til væg til bålplads til indkørsel til trædesten til haven til bede til belægning til gravsted til trappe

Varianter: sprængte runde sorte store små flade savede

Gennemsøg folks meninger

Trustpilot frembyder tilpas uafhængige chancer for at inspicere en række aktuelle forbrugeres domme og på grund af dette foreslåes det, at du gennemsøger e-firmaets ratings inden du shopper billige granitsten online.

Facebook forærer dig for øvrigt de facto gavnlige løsninger til at få indsigt i online shoppens troværdighed. I øvrigt møder vi nogle e-forretninger som giver folk mulighed for at formulere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket også burde tages i brug til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige granitsten online på en internet butik kunne de de facto overveje dens handelsaftale, men det er for det meste ikke videre interessant, i særdeleshed hos de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Et alternativ kunne derfor være at undersøge om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en indikator for at online forretningen efterfølger de danske regler, foruden at online virksomheden undertiden ses til af fagfolk der har nøje kendskab til reglementet på området.

Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, hvis du møder udfordringer som følge af din bestilling af granitsten. I øvrigt er det smart at man er påpasselig med de primære regler der har betydning for købet af granitsten online, som eksempelvis hvilken returrettighed butikken anvender.

I den forbindelse er det også vigtigt, at man når som helst bibeholder sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af granitsten, ligegyldig om man har handlet fra Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 eller Davidsen.

Jens A gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Christian Nielsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Jens gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Per gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 tips til køb på nettet
1Flere e-butikker yder nu om stunder en lang række forskellige billige fragtformer til granitsten. Den mest populære er lige nu at få leveret til et afhentningssted, så du selv kan hente dine nye varer når du har tid. Leveringsformen er nemlig virkelig praktisk, samt mange gange også den mest letkøbte fragttype.
2Enkelte netshops tilbyder levering uden gebyr på granitsten, men oftest afkræver det at du køber for et fastslået beløb. Derudover skulle man udse dig den mest prisbevidste metode til levering, hvilket typisk vil blive at få leveret din ordre til en pakkeshop. Denne er i regelen også ualmindeligt problemfri. Den prisbilligste leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv.
3Før nogen køber billige granitsten på en e-handler behøver de ideelt set gennemse netbutikkens handelsaftale, men det er oftest ikke videre spændende. I øvrigt er det klogt at kunden er hensynstagende til de grundlæggende bestemmelser der kan have betydning for handlen med billige granitsten online, for eksempel den bytteret online shoppen bruger.
4Fragttiden er temmelig essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge varerne med det samme, og herved er det faktisk fornuftigt at du kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt ved granitsten. En række netshops i Danmark frembyder billig dag-til-dag levering på deres primære varer, men som imidlertid forudsætter at bestillingen realiseres forud for et konkret klokkeslæt.
5Det er efterhånden rigtig praktisk for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige granitsten hos forskellige e-firmaer, og for det garanterer mange forhandlere på nettet fri fragt. Derfor kan det til hver en tid vise sig indbringende at tjekke nogle enkelte internet forretninger efter billige priser inden du shopper, så man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
6Vi tilråder generelt at kontrollere om online firmaet er verificeret af e-mærket, siden det bør være en tilkendegivelse af at internet webshoppen efterfølger den officielle danske lovgivning, og at butikken undertiden evalueres af fagfolk der mestrer retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige granitsten hos en butik på nettet kan man sådan set sætte sig ind i webshoppens forretningsaftale.
7Trustpilot leverer rigtig fordelagtige muligheder for at tolke en hel del øvrige kunders anmeldelser og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eftergår online butikkens kritik forinden du shopper billige granitsten online. Facebook fører til for øvrigt visse hensigtsmæssige metoder til at få indsigt i netbutikkens pålidelighed.
8Vi anbefaler køb med kort eller mobilbetaling. Handler med kort er dækket ind under en anordning, som assisterer dig imod falske internet foretagender. Som et alternativ burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere prisen over tid.
9Den mest letkøbte leveringsform er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed forudsætter at du befinder dig lige ved e-forretningens bopæl. Den leveringstype er selvfølgelig super betydningsfuld hvis du står og skal bruge granitsten omgående. Alternativt så sikrer en række internet forretninger fragt uden betaling, men for det meste afkræver det at man indkøber for en konkret sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk