Bygpris.dk

Gratfræser

Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D16/13,5/15°
360 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D20/17/15°
255 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm HW S8 D14,3/13,5/15°
350 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/13,5/15°
300 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HS, skaft 8 mm, HS S8 D14,3/13,5/15°
170 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D20/26/10°
365 kr.
Læs mere
Festool Grat-/sinkefræser HW, skaft 8 mm, HW S8 D14,3/16/10°
310 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse netbutikkens handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som tilbyder rådgivning og sparring omkring gratfræser.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, foruden bare gratfræser.
Når du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige gratfræser fra byggecenter til byggecenter. Enkelte har billige priser, imens øvrige har fokus på kompetent sparring. Du skal bestemme hvad du vurderer er vigtigst.
Det er absolut ekstremt afgørende at se, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og som følge af det har du chancen for at købe online og transportere materialerne på eget initiativ. Dermed har man valget om at slippe for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få produkterne lige nu.
De store byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et stort sortiment af gratfræser online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når du skal købe online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske endda lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille gratfræser online på deres side.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstremt meget forstand på deres produkter, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund får du formentlig ekstra kyndig vejledning fra personale som er specialister i netop gratfræser.
Størstedelen af nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online bør du få en billigere pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

gratfræser bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i de 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gratfræser jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

gratfræser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

gratfræser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af ca. 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig ofte pludselige bump på vejen i tilfælde med omfattende byggeprojekter, og derfor er det af stor betydning at der er afsat passende plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
2Du har adgang til mange artikler og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube er formidler af ret så meget anvendelig oplysning, særligt når man skriver søgeordene på engelsk.
3Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et budget for dit projekt, så man har kontrol over udgifterne. Det er en fordel at kortlægge samtlige omkostninger, og dernæst finde frem til beløbet for dem alle sammen.
4Måske du burde vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Når du indhenter professionel hjælp kan det være fornuftigt at indhente tilbud fra diverse leverandører.
5Muligvis vil det vise sig af stor betydning at du har alle byggematerialer handlet ind forud for at du går til værks med byggeprocessen. Du bør udfærdige en enkel indkøbsseddel indeholdende det du får brug for, og som det næste tjekke punkterne, med det formål at du er sikker på at du har styr på det.
6Glem ikke at du kan få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt byggeriet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte kræver med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på planeten.
7For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. På grund af dette bør du tit tage notits af vejrvarslen i perioden for projektets start, så det ikke pludselig går i gang med at stå ned i stænger når du lige står midt i dit avancerede projekt.
8Du må ikke forsømme dit eget helbred, så husk beskyttelse herunder hjelm og sko som sikring imod eventuelle risici. Det er afgørende at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke skaffer professionel hjælp.
9Forud for at du optager arbejdet er det ret afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
10Man må nødig mangle værktøj. Ofte kan det være erstatteligt at du har værktøjet til disposition akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
11Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ved omfangsrige ombygninger. Enkelte ting skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt vil det være bedre og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Forberedelse vedbliver at være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, med en dertilhørende prioriteringsliste. Husk at være skarp idet du nedskriver din køreplan.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er rigtig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er absolut flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Flere netbutikker i Danmark yder nu om dage en række forskellige billige løsninger til levering til gratfræser. En af de mest anvendte er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er nemlig super ukompliceret, samt endda også den prisbilligste leveringsmetode.

Du burde derudover vælge at bestille ordren til levering til din adresse eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig somme tider en sjat mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig ligetil for gratfræser online. Den prisbilligste løsning er uden tvivl selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af online virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på gratfræser er naturligvis meget essentiel hvis vi har behov for din pakke omgående, og herved er det forholdsvis afgørende at man gransker leveringstidspunktet for gratfræser. Temmelig mange webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på deres primære varer online, som alligevel stiller krav om at transaktionen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, så de kan nå at få bestillingen pakket forinden de pakkeansatte får fri.

Nogle få butikker på nettet garanterer portofri fragt på gratfræser online, men ofte påkræves det at der handles for et fastslået beløb. Derudover burde man vælge den mest prisbevidste mulighed for fragt, som typisk vil blive at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Flere kæder foreslår klik-og-hent hvor man køber billig gratfræser hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Davidsen. Byggecentrene giver fx klik-og-hent på gratfræser i disse byer:

Esbjerg, Virum, Roskilde, Haderslev, Kokkedal, Åbyhøj, Kalundborg, Glostrup, Horsens, Lyngby, Nærum, København, Skanderborg, Haslev, Randers, Solrød Strand, Hillerød, Greve, Struer, Fredericia, Hjørring, Korsør, Hedehusene, Ølstykke, Køge, Søborg, Silkeborg, Stenløse, Charlottenlund, Varde, Vordingborg, Ikast, Thisted, Kolding, Hedensted, Tårnby, Grenaa, Hørsholm, Rudersdal, Svendborg, Lillerød, Højbjerg, Brabrand, Jyllinge, Valby, Vallensbæk, Hvidovre, Hobro, Gentofte, Gladsaxe, Viborg, Nykøbing Falster, Slagelse, Helsingør, Aarhus, Vanløse, Herning, Risskov, Ballerup, Frederiksberg, Allerød, Middelfart, Nyborg, Brøndby, Rødovre, Rønne, Aalborg, Odense, Aabenraa, Odder, Sønderborg, Herlev, Nakskov, Næstved, Holbæk, Brønshøj, Tilst, Ishøj, Nørresundby, Vejle, Frederiksværk, Lystrup, Holstebro, Brønderslev, Frederikshavn, Dragør, Værløse, Ringsted, Birkerød, Albertslund, Skive, Taastrup, Farum, og Frederikssund, .

Click-and-collect af gratfræser er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager), Jylland (Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi ser på søgedata er det klart, at internet shoppere mange gange leder efter fx gratfræser tilbud og køb gratfræser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter fx gratfræser priser, billig gratfræser samt gratfræser online, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Rabat på gratfræser

Det er jo efterhånden ualmindeligt ligetil for internetbrugere at vurdere prisniveauet på billige gratfræser online i blandt diverse webshops, og på grund af dette har masser af webbutikker fundet det uundgåeligt at presse prisen på gratfræser kolossalt, og ovenikøbet byde på fragt uden gebyr.

Det kan dog immervæk blive tiden værd at analysere forskellige e-shops efter rabatter og tilbud på gratfræser online før du shopper, så man er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Du bør lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en forretning på nettet afsætter billige gratfræser online på tilbud til en pris der kan ses som umådelig billig, så er det for det meste være en indikator for en uægte online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog inkluderet i en ordning, som garanterer dig som køber imod uægte internet butikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du vælge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afbetale prisen på gratfræser senere. Det tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Ved indkig i data står det tydeligt, at online shoppere tit søger efter blandt andet køb gratfræser og gratfræser tilbud. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere lede efter for eksempel gratfræser online, gratfræser priser og billig gratfræser.

Analyser tidligere kunders evalueringer

Trustpilot giver dig regulære pæne muligheder for at fortolke forskellige eksisterende kunders vurderinger og herved er det godt, at du vurderer e-butikkens kritik forinden du placerer din ordre på billige gratfræser online.

Facebook frembringer ydermere nogle stabile genveje til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Her ser vi nogle internet outlets som tilbyder folk at forfatte en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel bør udnyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige gratfræser online hos en e-forretning bør de for at være på den sikre side gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsbetingelser, dog er det gerne ikke super interessant, især med de udbredte byggemarkeder som Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix.

Et alternativt forslag kan være at kontrollere hvorvidt internet webshoppen er godkendt af e-mærket, som skulle være en sikring om at internet webshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, udover at e-butikken en gang i mellem vurderes af eksperter der mestrer de gældende vilkår.

Desuden får du mulighed for at blive hjulpet, ifald du skulle få udfordringer som følge af din shopping med gratfræser. Dertil tilråder vi at kunden er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer gældende for købet af gratfræser online, som eksempelvis den byttepolitik online firmaet kører med.

Her er det tilmed afgørende, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, så man senere kan bevise købet af gratfræser, uagtet om man har bestilt ved Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus eller Davidsen.

Jørgen Hansen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Anna B gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

Jesper Johansen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Louise A gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 tips til online shopping
1Leveringsdygtigheden er virkelig betydningsfuld forudsat man står og skal bruge produkterne inden for få dage, og derfor er det uden tvivl afgørende at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for gratfræser. De fleste netshops i Danmark annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varer, men husk at det afhænger af at der bestilles forinden et konkret klokkeslæt.
2Før nogen bestiller billige gratfræser på en online webshop kan man ideelt set løbe igennem netbutikkens forretningsbetingelser, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Derudover er det anbefalelsesværdigt at køberen er obs på de mest centrale regler der indvirker på shopping af billige gratfræser online, som for eksempel den returneringsret online firmaet har.
3Generelt går vi ind for at finde ud af hvorvidt e-forretningen er støttet af e-mærket, da det skulle være et tegn på at internet firmaet efterkommer de gældende danske regler, og at online butikken tit kontrolleres af specialister som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige gratfræser i en online shop kan man i reglen løbe igennem webshoppens betingelser.
4Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omfattet af en ordning, som garanterer en imod fup forretninger på nettet. Som alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre omkostningerne i flere bidder.
5Den prisbilligste form for levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men den løsning afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af webbutikkens adresse. Den metode til levering er jo særdeles udslagsgivende forudsat du har brug for gratfræser med det samme. Alternativt så lover enkelte internet butikker fragt uden omkostninger, men ofte er det under betingelse af at du shopper for et fastslået beløb.
6Det er jo særligt praktisk for alle at finde de laveste priser online på billige gratfræser i blandt flere webbutikker, og til tak frembyder de fleste internet forhandlere gebyrfri levering. Det kan dog trods alt vise sig tiden værd at undersøge et par forskellige netbutikker efter billige priser før du handler, således at man er sikret at få fat i den mest betalelige pris.
7En del e-butikker foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringsløsninger til gratfræser. Den mest moderne er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter dine nye varer når der er tid til det. Fragttypen er nemlig ualmindeligt ukompliceret, og tit også den mindst kostelige løsning til levering.
8Trustpilot frembringer relativt strålende muligheder for at betragte flere forhenværende brugeres iagttagelser og herved stiller vi forslag om, at du besigtiger internet firmaets anmeldelser forinden du handler billige gratfræser online. Facebook tilbyder dig lige så vel en række pålidelige genveje til at få indblik i e-shoppens troværdighed.
9Flere internet shops frembyder billig levering på gratfræser, men i mange tilfælde kræves det at man bestiller for et fastslået beløb. Derudover kan man tage den mest billige type af levering, som ofte vil blive at få dem til at levere din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver til tider lige så vel særdeles overkommelig. Den prisbilligste løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne.