Bygpris.dk

Grensaks

Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
218 kr.
Læs mere
Grensaks PLUS-600
499 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft
169 kr.
Læs mere
Grensaks professional aluminium Grunda
535 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
218 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5
281 kr.
Læs mere
Grensaks Profossionel 2 Grunda
299 kr.
Læs mere
Grensav med teleskop
349 kr.
Læs mere
Grensav foldbar
60 kr.
Læs mere
Grensaks Profossionel 4 Grunda
299 kr.
Læs mere
Grensaks PLUS-800
599 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær
281 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Grensaks 500BL - 08770-20
290 kr.
Læs mere
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1002104
329 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft m/armbolt, SK5 Kreator KRTGR4024
288 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4023
288 kr.
Læs mere
Felco 220 - Grensaks 80 cm
1.299 kr.
Læs mere
Ørnenæb med teleskop og modskær GROUW 97522
249 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft - SK5 skær Kreator KRTGR4013
223 kr.
Læs mere
Grensaks med telekopskaft med armbolt, SK5 Kreator KRTGR4014
223 kr.
Læs mere
Ørnenæb med gear og sideskær GROUW 97521
176 kr.
Læs mere
Ørnenæb med teleskop og sideskær GROUW 97523
299 kr.
Læs mere
Felco 200A-60 - Grensaks
799 kr.
Læs mere
Grensav til teleskop håndtag GROUW 97733
179 kr.
Læs mere
Fiskars Stor Grensaks 70cm
430 kr.
Læs mere
Fiskars Lille Grensaks 40 Cm
200 kr.
Læs mere
Fiskars Lille Hobby Grensaks - 1001556
299 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Græssaks - 08734-30
169 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Græssaks - 08735-30
242 kr.
Læs mere
Gardena Comfort Græssaks - 08733-20
143 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er et byggeprojekt forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning til valg af grensaks.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre produkterne på egen hånd. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Det er selvsagt super relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du finde et andet.
Du vil finde forskelle i priserne på billige grensaks hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver de bedste priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg af produkter, og andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover bare grensaks.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, som kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og hermed har flertallet mulighed for at bestille online og fragte varerne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at blive fri for leveringsomkostningen, og endda få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder samler varer fra mange leverandører, og så kan du bestille fra et stort sortiment af grensaks online.

Nichewebshop

Hovedparten af specialiserede webshops har en dybdegående viden om deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse varer. Ergo bør du modtage super konstruktiv vejledning fra folk som er eksperter i netop grensaks.
Størstedelen af niche netbutikker er mindre virksomheder, som typisk er danske, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller grensaks online på deres hjemmeside.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter står selv for produktion af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online får du en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

grensaks jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 personer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

grensaks silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

grensaks harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

grensaks bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Længe før du iværksætter byggeprocessen kan det blive ekstremt betydningsfuldt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du bør aldrig nogensinde gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdshjelm som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er af stor betydning med fokus på din sikkerhed i arbejdet, især når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
3Man skal aldrig undvære udstyr. Tit kan det være smart at have værktøjet klar til brug før du iværksætter arbejdet. Desuden er det afgørende at medtage de tilhørende udgifter i det økonomiske overblik.
4Forberedelse vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du anbefales at liste en strømlinet strategi, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke dage, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk når du laver din strategi.
5Du finder et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube giver overvældende meget udbytterig info, ikke mindst forudsat at man kigger i hele verden.
6Det kan være til god gavn at få assistance til arbejdet, ikke mindst ift. store byggeopgaver. Enkelte byggeprojekter stiller krav om flere folk. Samtidig vil det blive mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
7Det bliver af stor betydning at du har de nødvendige byggematerialer handlet ind før du iværksætter dit arbejde. Du vil med fordel kunne lave en simpel oversigt hvoraf der fremgår det som er nødvendige, og bagefter gennemløbe materialerne, med det formål at du føler dig sikker på at alt er som det skal være.
8For opgaver udendørs har vejrsituationen en stor rolle. Således kan du ofte undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med det omfattende byggeprojekt.
9Det er essentielt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være økonomisk at beskrive hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge ens omkostning ved dem én efter én.
10Du burde måske tænke over om du selv vil klare hele projektet, eller du burde sikre dig hjælp fra en fagmand til delelementer af det. Forudsat at du skal have professionel assistance vil det normalt anbefales at lede efter tilbud fra forskellige entreprenører.
11Der kommer typisk uventede problematikker i forbindelse med omfangsrige opgaver, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at have tid nok til det.
12Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Af få støtte kræver med andre ord at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og kun 2 % har givet bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.

akku, batteridrevet, elektrisk, hånd, kraftig, lang, lille, professionel, stor, teleskop, trykluft, Bahco, Black & Decker, Bosch, Fiskars, Garden, Gardena, Grouw, Makita, Milwaukee, Ryobi, Stihl, Wolf Garten, 40 cm, 70 cm, forlænger, teleskop, teleskopskaft, udveksling, stang

Hvilken fragtmetode er smartest?

En del online butikker foreslår i vore dage et hav af forskellige billige fragtmuligheder til grensaks. En yndling er for øjeblikket afhentningssteder, så du selv kan hente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Løsningen er nemlig ret så simpel, samt typisk ydermere den mindst kostelige leveringstype.

Du kan omvendt tænke over at få pakken sendt hjem til dig eller ud til dit arbejdes adresse. Denne bliver mange gange et hak mere pebret, men ydermere temmelig smart ved køb af grensaks online. Den billigste løsning er uden tvivl selv at hente pakken, men den løsning afhænger af at du bor nær netshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på grensaks kan være rigtig relevant i tilfælde af at vi har brug for produktet om kort tid, og derfor er det helt aktuelt at man kontrollerer den forventede leveringsdato ved grensaks. De fleste internet firmaer – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – frembyder billig dag-til-dag fragt på flere varenumre online, men glem ikke at det er afhængig af at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt tidspunkt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få varen ud af døren inden de pakkeansatte holder fyraften.

Nogle enkelte internet forhandlere sikrer fragt uden beregning på grensaks online, men i reglen kræver det at der indkøbes for en fastsat sum. I øvrigt kunne du gribe den mest betalelige leveringsform, der typisk vil være at få bragt ordren til en pakkeshop.

En stor portion netshops frembyder click-and-collect hvor man handler billig grensaks online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4. Byggecentrene yder blandt andet click-and-collect på grensaks i følgende områder:

Jyllinge, Frederikshavn, Tårnby, Glostrup, Herning, Hedehusene, Hillerød, Grenaa, Lyngby, Valby, Frederiksværk, Ringsted, Ishøj, Nærum, Varde, Hedensted, Greve, Ballerup, Kolding, Thisted, Taastrup, Hvidovre, Holbæk, Brønderslev, Struer, Aalborg, Virum, Albertslund, Nørresundby, Hjørring, Sønderborg, Solrød Strand, Kalundborg, Nyborg, Haderslev, Randers, Frederiksberg, Roskilde, Allerød, København, Helsingør, Esbjerg, Ølstykke, Slagelse, Herlev, Charlottenlund, Skanderborg, Holstebro, Brabrand, Næstved, Hobro, Aabenraa, Rudersdal, Svendborg, Højbjerg, Fredericia, Gentofte, Frederikssund, Åbyhøj, Risskov, Vanløse, Dragør, Farum, Vordingborg, Tilst, Viborg, Gladsaxe, Rønne, Birkerød, Vallensbæk, Vejle, Værløse, Kokkedal, Rødovre, Odder, Middelfart, Horsens, Lillerød, Aarhus, Stenløse, Haslev, Nykøbing Falster, Søborg, Ikast, Silkeborg, Hørsholm, Køge, Brønshøj, Skive, Odense, Nakskov, Korsør, Brøndby, og Lystrup, .

Klik-og-hent af grensaks er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm).

Når man kigger i søgedata er det markant, at internetbrugere ofte søger eksempelvis køb grensaks og grensaks online. Derudover oplever vi typisk folk søge blandt andet billig grensaks, grensaks priser samt grensaks tilbud, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Davidsen.

Rabat på grensaks

Det er meget fleksibelt for alle og enhver at vurdere tilbud på billige grensaks online hos flere butikker på nettet, og af den grund har mange e-firmaer været presset til at at nedbringe priserne på grensaks drastisk, og derudover sikre levering uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre vise sig smart at prøve visse forretninger på nettet efter udsalg og tilbud på grensaks online forud for at du køber, sådan at du er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris. Se ikke kun hos de kendte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Du må bare være opmærksom på, at i tilfælde af at en shop på nettet sælger billige grensaks online til salg for en tilbudspris som kan virke helt fantastisk god, bør det ofte være et faresignal om en falsk shop. Kortkøb er på den anden side omfavnet af en lovbestemmelse, der assisterer en overfor uærlige e-forretninger.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du udnytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du agter at finansiere regningen på grensaks over en periode. Dette fås som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggecentre som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Ses der på data bliver det tydeligt, at mennesker typisk leder efter blandt andet køb grensaks og grensaks tilbud. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere kigge efter fx billig grensaks, grensaks online og grensaks priser.

Læs andre menneskers bedømmelser

Trustpilot medfører fuldstændig tiltalende løsninger til at granske flere øvrige konsumenters kritik og på grund af dette er det en hjælp, at du udforsker internet selskabets ratings før du færdiggør din shopping med billige grensaks online.

Facebook indebærer derudover immervæk passende chancer for at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Tilmed ses faktisk internet varehuse hvor folk kan levere en omtale af deres købsoplevelse, som lige så vel burde anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige grensaks online hos en webshop bør man til hver en tid betragte deres handelsvilkår, det er dog mange gange ikke super interessant, specielt ved de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg og Stark.

Et andet alternativ kunne derfor være at granske hvorvidt e-butikken er støttet af e-mærket, grundet at det generelt er en sikkerhed for at internet virksomheden understøtter de gældende danske regler, og at netshoppen ofte efterses af specialister der behersker retningslinjerne.

Desuden tilbydes du anledning til at blive assisteret, ifald du møder problemer med din handel med grensaks. Ligeledes kan det være til hjælp at du er på vagt for de mest basale vilkår der gælder for købet af grensaks online, fx hvilken ombytningspolitik webbutikken anvender.

Her er det tilmed vigtigt, at man når som helst bibeholder sin e-mail kvittering, således man altid vil kunne bevidne sit køb af grensaks, uagtet om man har købt ved Silvan, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Stark.

Jens Madsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anders gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Jesper gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Maria Kristensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 gode råd til når du køber online
1Det er særdeles fremkommeligt for os alle at kigge efter tilbud online på billige grensaks i blandt diverse e-forhandlere, og herved yder mange online shops gratis levering. Derfor kan det alligevel blive rentabelt at granske et par internet outlets efter rabat og tilbud inden du bestiller, så man er sikret at få den laveste pris.
2Nogle enkelte e-forretninger i Danmark præsterer billig levering på grensaks, men oftest er det betinget af at der handles for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man foretrække den billigste mulighed for fragt, hvilket mange gange vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Løsningen bliver beklageligvis ligeledes usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
3Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af et regelsæt, hvilket passer på dig overfor uægte online webshops. Som alternativ kunne du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere prisen over flere uger.
4Fragtperioden er ret vigtig hvis man absolut skal bruge varerne om kort tid, så af den grund er det skam meningsfuldt at du gransker den forventede leveringstid på grensaks. Mange internet forretninger giver billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, men vær vagtsom da det antager at ordren lægges før et bestemt klokkeslæt.
5Vi anbefaler at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det kan være en indikation om at online forretningen efterkommer de gældende danske regler, og at shoppen løbende kontrolleres af fagfolk der kender de gældende regler. Før folk køber billige grensaks på en e-butik behøver man i og for sig gennemløbe webbutikkens forretningsbetingelser.
6Forud for at nogen køber billige grensaks hos en webshop behøver de helt sikkert studere webbutikkens regler, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. Derudover er det at foretrække at kunden er obs på de elementære vedtægter der har betydning for handlen med billige grensaks online, som fx den returrettighed internet firmaet tilsikrer.
7Trustpilot fører til fuldkommen stabile chancer for at kontrollere flere øvrige konsumenters anmeldelser og derfor er det fornuftigt, at du betragter internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige grensaks online. Facebook frembringer tilsvarende nogle solide metoder til at få indtryk af netbutikkens kundefokus.
8Den mest betalelige leveringsmulighed er dog at hente produkterne selv, hvilket nødvendiggør at du er i nærheden af online shoppens adresse. Den mulighed for levering er jo ekstremt betydningsfuld om man skal bruge grensaks øjeblikkeligt. Alternativt så yder indtil flere webbutikker billig levering, men tit er det så nødvendigt at der erhverves for en bestemt pris.
9En række forretninger på nettet foreslår nu om stunder diverse forskellige billige fragtformer til grensaks. Et hit er p.t. at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente din pakke når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ualmindeligt overkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmanér.