Bygpris.dk

Grøn Multimeter

Multimeter multimeter 117
3.535 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 115
2.593 kr.
Læs mere
Multimeter Fluke 110 serie - model 113
1.313 kr.
Læs mere
Multimeter 289
8.044 kr.
Læs mere
Multimeter 287
8.735 kr.
Læs mere
Multimeter 233
3.871 kr.
Læs mere
Multimeter limit 500
724 kr.
Læs mere
Multimeter 289/fvf kit
8.703 kr.
Læs mere
Multimeter 175 digital
3.305 kr.
Læs mere
Multimeter Kyoritsu 2012R
2.220 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 116
2.817 kr.
Læs mere
Multimeter 177 digital
3.715 kr.
Læs mere
Multimeter 83v Fluke
11.890 kr.
Læs mere
Multimeter 179 digital
4.746 kr.
Læs mere
Multimeter Limit 210
186 kr.
Læs mere
Multimeter multimeter 114
2.360 kr.
Læs mere
Limit 400 Multimeter
421 kr.
Læs mere
Multimeter limit 610
978 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot grøn multimeter.
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man kende webshoppens regler.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige grøn multimeter fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder billige priser, hvorimod andre vil have faglig rådgivning. Du skal vurdere hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du kan modtage gode råd til valg af grøn multimeter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder samler produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af grøn multimeter online.
De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og derigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og køre materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man undgå fragtgebyret, og samtidig hente varerne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som oftest er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du handler grøn multimeter online hos dem.
Mange nicheforhandlere er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en lavere pris.
Alverdens små butikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, da de ikke sælger andet. Altså er det forventeligt at du får super anvendelig service fra folk med specialistviden i netop grøn multimeter.
De 10 største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

grøn multimeter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

grøn multimeter silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

grøn multimeter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i firmaets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

grøn multimeter bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes en hel række guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube tilbyder betydelige mængder konstruktiv oplysning, især hvis du bruger engelske søgeord.
2Muligvis kan det blive værdifuldt at du har de nødvendige materialer til rådighed inden du begynder projektet. Du har god gavn af at sammensætte en punktforms oversigt hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og efterfølgende granske oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
3Du bør aldrig nogensinde mangle værktøj. Ofte vil det være strategisk at du har udstyret klar til brug inden du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de tilhørende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Måske du burde regne på om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde sikre dig assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Når du køber hjælp fra en fagmand kan det være fornuftigt at tage imod tilbud fra diverse håndværkere.
5Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive behjælpeligt at gennemgå samtlige udgifter, hvorefter man kan nedskrive billige priser på dem én efter én.
6Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemer ved omfangsrige byggeprojekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, med formålet om at man er sikker på at man får det færdiggjort.
7Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med arbejdet. Du må lave en klar handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du sammensætter køreplanen.
8For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få stor betydning. På grund af dette bør du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen i tiden op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne netop som du står midt i det svære projekt.
9Det er en god idé at indhente hjælp til byggeprocessen, specielt når det kommer til væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter skal gerne udføres af flere personer. Endvidere må det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
10Du bør aldrig negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning der beskytter dig mod mulige ulykker. Det er klogt med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
11Du kan søge økonomisk støtte til ombygninger. Det kan man få hvis ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
12I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt kan det blive ganske betydningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde begrænsende love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så flot. Scoren er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ualmindeligt godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er utrolig overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

En lang række online virksomheder tildeler i dag et bredt udvalg af billige former for fragt til grøn multimeter. Den mest anvendte er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså vældig ukompliceret, og tit også den billigste mulighed for fragt.

Du kunne alternativt planlægge at få varerne leveret til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen bliver en gang i mellem en smule mere omkostningsfuld, men samtidig ret så ligetil for grøn multimeter online. Den billigste leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter produkterne, men det kræver at du bor nær online webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på grøn multimeter kan være virkelig relevant såfremt man absolut skal bruge varen straks, og derfor er det faktisk centralt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt ved grøn multimeter. Mange internet foretagender – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig dag-til-dag fragt på massevis af varenumre online, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at ordren køres igennem inden et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen afsendt forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En hel del online forhandlere tilbyder portofri fragt på grøn multimeter online, men tit kun såfremt man shopper for et bestemt beløb. Som alternativ skulle man gribe den billigste løsning til levering, hvilket ofte er at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

De største webshops giver klik-og-hent hvor du køber billig grøn multimeter hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Davidsen. Byggecentrene yder eksempelvis klik-og-hent på grøn multimeter i følgende områder:

Kalundborg, Ballerup, Stenløse, Vallensbæk, Hørsholm, Helsingør, Thisted, Brøndby, Herlev, Rødovre, Nærum, Nørresundby, Næstved, Slagelse, Solrød Strand, Tilst, Tårnby, Albertslund, København, Holbæk, Dragør, Lystrup, Odder, Nyborg, Grenaa, Gladsaxe, Vejle, Ringsted, Allerød, Varde, Valby, Randers, Frederikssund, Hillerød, Værløse, Ølstykke, Rønne, Farum, Åbyhøj, Højbjerg, Skanderborg, Hedensted, Birkerød, Lyngby, Greve, Frederiksberg, Søborg, Vordingborg, Gentofte, Struer, Odense, Skive, Risskov, Kokkedal, Holstebro, Korsør, Sønderborg, Jyllinge, Brønderslev, Taastrup, Svendborg, Ikast, Haderslev, Fredericia, Hedehusene, Aarhus, Viborg, Glostrup, Frederiksværk, Aalborg, Charlottenlund, Virum, Silkeborg, Hobro, Ishøj, Aabenraa, Nakskov, Brabrand, Brønshøj, Middelfart, Hjørring, Hvidovre, Køge, Horsens, Herning, Nykøbing Falster, Haslev, Roskilde, Lillerød, Rudersdal, Frederikshavn, Vanløse, Kolding, og Esbjerg, .

Klik-og-hent af grøn multimeter er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Bornholm, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere som regel søger bl.a. grøn multimeter online og grøn multimeter priser. Man ser derudover tit mennesker lede efter eksempelvis billig grøn multimeter, køb grøn multimeter samt grøn multimeter tilbud, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og 10-4.

Få rabat på grøn multimeter

Det er i dag temmelig uproblematisk for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige grøn multimeter online i blandt forskellige outlets på nettet, og derfor har de fleste netbutikker været nødt til at nedskære prisen på grøn multimeter en hel del, og endda garantere gebyrfri levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre være nyttigt at studere en række e-forretninger efter tilbud og udsalg på grøn multimeter online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris. Se ikke blot hos de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Du må dog være så påvagt, at hvis en webbutik markedsfører billige grøn multimeter online til en pris der kan virke usædvanlig god, kan det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig e-handler. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, der støtter folk overfor uoprigtige e-shops.

Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at betale omkostningerne til grøn multimeter i flere bidder. Dette tilbydes typisk ved nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Bygma.

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at folk mange gange søger eksempelvis køb grøn multimeter og grøn multimeter priser. Vi ser desuden ofte mennesker lede efter bl.a. grøn multimeter online, grøn multimeter tilbud og billig grøn multimeter.

Gennemsøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot forærer dig tilpas udmærkede løsninger til at tolke flere forhenværende køberes reflektioner og derfor anbefaler vi, at du gransker internet butikkens kritik forinden du køber billige grøn multimeter online.

Facebook leverer tilsvarende de facto passende løsninger til at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Desuden ses faktisk internet virksomheder hvor kunder kan offentliggøre en omtale af ordreforløbet, som tillige bør benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før folk køber billige grøn multimeter online på en butik behøver de de facto sætte sig ind i virksomhedens regler, dog er det i reglen et omfattende projekt, specielt ved de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma og Silvan.

En anden løsning kan derfor være at se nærmere på hvorvidt e-butikken er e-mærket, da det kan være et fingerpeg om at webbutikken respekterer de danske regler, foruden at webbutikken rutinemæssigt besøges af jurister der er meget bekendte med vedtægterne på området.

Derudover giver det dig mulighed for at blive hjulpet, hvis du møder besvær ved dit indkøb af grøn multimeter. Derudover foreslåes det at kunden er på vagt for de fundamentale regler der kan spille ind i forbindelse med købet af grøn multimeter online, som fx den ombytningsrettighed online webshoppen tilbyder.

I relation til det er det desuden relevant, at man til enhver tid sikrer sin kvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise sin bestilling af grøn multimeter, ligegyldig om man har bestilt ved Bygma, Bauhaus, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller 10-4.

Jens Christiansen gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Jens gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Else Andersen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Jesper gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ret essentiel såfremt du står og skal bruge ordren om kort tid, og med det formål er det skam aktuelt at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved grøn multimeter. En lang række internet varehuse reklamerer med billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, men det er påkrævet at du bestiller tidligere end et aftalt klokkeslæt.
2Trustpilot yder en del passende chancer for at læse adskillige nuværende konsumenters bedømmelser og af den grund foreslåes det, at du tjekker online forhandlerens vurderinger før du køber billige grøn multimeter online. Facebook fører til lige så vel regulære nyttige løsninger til at få en idé om internet forretningens troværdighed.
3Den mest prisbevidste type af levering er uden tvivl at du selv henter ordren, som desværre betinges af at du befinder dig tæt på internet forhandlerens tilholdssted. Den fragtløsning er jo meget bestemmende når du mangler grøn multimeter øjeblikkeligt. Alternativt så garanterer nogle få internet handler fragt uden betaling, men i mange tilfælde under forudsætning af at man indkøber for et fastslået beløb.
4Inden folk køber billige grøn multimeter på en online shop behøver de i reglen studere webshoppens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt. Derudover er det anbefalelsesværdigt at man er opmærksom på de mest relevante forhold gældende for handlen med billige grøn multimeter online, fx hvilken ombytningsrettighed e-shoppen benytter.
5Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, hvilket er en erklæring om at netshoppen imødekommer de danske regler, og at online firmaet hyppigt tilses af eksperter der har ekspertise inden for reglementet på området. Forinden folk handler billige grøn multimeter på en online forretning kunne man faktisk se på netbutikkens forretningsaftale.
6Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en forordning, der sikrer folk overfor snydagtige online varehuse. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du vil dække regningen over et længere tidsrum.
7En lang række online varehuse udlover til alt held en lang række forskellige billige leveringsløsninger til grøn multimeter. En af de mest anvendte er i øjeblikket levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine varer når du har tid. Fragtformen er jo ekstremt gnidningsløs, og endda tillige den billigste fragttype.
8Det er særdeles let gængeligt for enhver at prissammenligne online på billige grøn multimeter på forskellige internet shops, og ergo yder flertallet af internet selskaber i Danmark levering uden gebyr. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at eftergå visse butikker på nettet efter tilbud og rabat før du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at antage den bedste pris.
9Nogle få firmaer på nettet garanterer gratis fragt på grøn multimeter, men undertiden er det under forudsætning af at man aftager for en konkret sum. Ellers skal man tage den mest betalelige leveringsmulighed, der ofte vil være at få dem til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Muligheden bliver mange gange omvendt særdeles ligetil. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente ordren.