Bygpris.dk

Gudenaa Plænelufter

Plænelufter 1300 watt - 320 mm
999 kr.
Læs mere
Plænelufter 1800 watt - 360 mm
1.494 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1500 2-i-1 mosfjerner
995 kr.
Læs mere
Bosch ALR 900 Plænelufter - 060088A000
1.281 kr.
Læs mere
Gardena Elektrisk Plænelufter ES 500 Plæneklipper- 04066-20
1.430 kr.
Læs mere
Texas plænelufter MPC1300 mosfjerner
945 kr.
Læs mere
AL-KO Comfort 38 E CombiCare vertikalskærer plænelufter
899 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal afveje om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, udover bare Gudenaa plænelufter.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Der er forskel på udsalgspriserne på billige Gudenaa plænelufter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har lave priser, hvorimod nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du bør gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende webshoppens handelsbetingelser.
Hvis du har brug for varerne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre byggematerialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt hos de udbredte byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed bør du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan få rådgivning og sparring omkring Gudenaa plænelufter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra talrige leverandører, så du kan bestille fra et stort sortiment af Gudenaa plænelufter online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede nær dig, og som følge af det har kunderne tilbuddet om at bestille online og transportere byggematerialerne selv. Derfor har man chancen for at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed have varerne lige nu.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre varer. Således formår de at yde ekstra kompetent vejledning fra folk som er eksperter i lige præcis Gudenaa plænelufter.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online bør du få en bedre pris.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, der oftest er danske, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du bestiller Gudenaa plænelufter online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
Gudenaa plænelufter silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gudenaa plænelufter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Gudenaa plænelufter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Gudenaa plænelufter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 kollegaer i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Man kan få støtte fra det offentlige til ombygninger. Det fås hvis ombygningen gør en forskel for klimaet. Den økonomiske støtte forudsætter altså at projektet har positiv betydning for planeten.
2Du skal for alt i verden ikke mangle grej. Ofte kan det vise sig essentielt at du har værktøjet disponibelt når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at medregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
3Før du igangsætter arbejdet kan det være rimeligt fornuftigt at sikre sig, at det du vil lave ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde mange retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Du kunne tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde hente assistance fra en professionel til områder af det. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage tilbud fra diverse entreprenører.
5Potentielt kan det vise sig fundamentalt at have alle materialer handlet ind inden du begynder arbejdet. Du har god gavn af at udarbejde en simpel liste som indeholder alt det der skal bruges, og bagefter efterse listen, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
6Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning herunder sikkerhedshjelm der skåner dig mod potentielle uheld. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især såfremt du ikke får eksperthjælp.
7Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. På grund af dette kan du hyppigt undersøge vejrprognosen lige før igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde set det komme starter med at regne netop som du vil påbegynde det krævende byggeprojekt.
8Forberedelse vil altid være vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at have en struktureret køreplan, der fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, og som også indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver din strategi.
9Det kan være nyttigt at spørge om hjælp til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er vigtige byggeopgaver. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt vil det vise sig bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
10Der præsenterer sig som regel uventede hovedpiner i tilfælde med svære byggeprojekter, og pga. dette vil det være væsentligt at der er afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig overbevist om at have tid nok til det.
11Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at udfærdige et budget for optimeringen, så du giver sig selv et overblik. Det kan vise sig at være rationelt at nedfærdige alle udgiftsposter, hvorefter man bør finde frem til online tilbud på hver enkelt.
12Du kan finde en verden af instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med meget anvendelig info, i særlig grad hvis du søger på engelsk.
De mest vellidte byggecentre
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er rigtig imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og bare 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ultra betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er yderst godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

Masser af internet foretagender foreslår i vore dage et stort udvalg af billige leveringsformer til Gudenaa plænelufter. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er altså særligt praktisk, samt oftest derudover den prisbilligste fragtform.

Du burde på samme måde udse dig at bestille produkterne til levering hjem til dig eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis et hak mere pebret, men lige så vel i høj grad uproblematisk med Gudenaa plænelufter online. Den mest billige mulighed for levering er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket dog er betinget af at du bor lige ved webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på Gudenaa plænelufter er selvfølgelig vældig central i tilfælde af at du absolut skal bruge din pakke omgående, så i det øjemed er det i sandhed væsentligt at du kigger nærmere på leveringstidspunktet på Gudenaa plænelufter. En stor portion online webshops – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – frembyder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre online, men vær på vagt da det nødvendiggør at bestillingen laves inden et aftalt klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få produkterne klar inden lagermedarbejderne får fri.

En hel del online shops frembyder gratis levering på Gudenaa plænelufter online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du køber for en konkret pris. Som alternativ kunne du overveje den mest letkøbte type af levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted.

En masse byggemarkeder yder afhentning hvor man køber billig Gudenaa plænelufter online og afhenter i butikken. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Bygma. Byggemarkederne foreslår blandt andet click-and-collect på Gudenaa plænelufter i følgende byer:

Brønshøj, Gladsaxe, Risskov, Værløse, Lyngby, Albertslund, Hørsholm, Frederikshavn, Ballerup, Korsør, Dragør, Sønderborg, Kokkedal, Svendborg, Struer, Fredericia, Haslev, Lillerød, Nørresundby, København, Kalundborg, Næstved, Tårnby, Frederikssund, Søborg, Nakskov, Holbæk, Brabrand, Helsingør, Rudersdal, Ringsted, Ishøj, Horsens, Allerød, Virum, Hvidovre, Hedehusene, Herning, Ølstykke, Aalborg, Hedensted, Taastrup, Silkeborg, Herlev, Aarhus, Haderslev, Hobro, Vordingborg, Rønne, Nykøbing Falster, Køge, Højbjerg, Hjørring, Ikast, Odder, Glostrup, Vanløse, Varde, Skive, Randers, Greve, Grenaa, Thisted, Brøndby, Middelfart, Valby, Nærum, Gentofte, Nyborg, Stenløse, Aabenraa, Vejle, Jyllinge, Frederiksværk, Lystrup, Rødovre, Hillerød, Slagelse, Holstebro, Åbyhøj, Frederiksberg, Farum, Brønderslev, Vallensbæk, Charlottenlund, Odense, Solrød Strand, Birkerød, Viborg, Roskilde, Tilst, Kolding, Esbjerg, og Skanderborg, .

Klik-og-hent for Gudenaa plænelufter er muligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster).

Når der ses på tendenserne er det klart, at folk ofte leder efter bl.a. Gudenaa plænelufter tilbud og Gudenaa plænelufter priser. Man ser desuden ofte internet shoppere efterspørge for eksempel Gudenaa plænelufter online, billig Gudenaa plænelufter samt køb Gudenaa plænelufter, plus de velkendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Stark og Davidsen.

Rabat på Gudenaa plænelufter

Det er jo efterhånden i høj grad smertefrit for forbrugerne at søge sig frem til priser på billige Gudenaa plænelufter online på tværs af e-firmaer, og herved har adskillige internet virksomheder fundet det uundgåeligt at nedskære prisniveauet på Gudenaa plænelufter betydeligt, og ydermere frembyde portofri levering.

Trods dette kan det stadigvæk blive fordelagtigt at analysere forskellige butikker på nettet efter tilbud på Gudenaa plænelufter online forud for at du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Stark.

Du må imidlertid være obs på, at i tilfælde af at en internet webshop forhandler billige Gudenaa plænelufter online til salg for en pris som kan virke uhørt tiltalende, så bør det undertiden være et bevis på en uærlig online webshop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omsluttet af et lovbud, som dækker køberen overfor svindlende internet shops.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil klare pengene til Gudenaa plænelufter over et længere tidsrum. Det tilbydes normalt hos specialiserede netshops, i modsætning til de kendte byggekæder som fx Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Ses der på data fremstår det markant, at mennesker ofte søger bl.a. Gudenaa plænelufter online og billig Gudenaa plænelufter. Vi ser desuden tit online shoppere kigge efter for eksempel Gudenaa plænelufter tilbud, Gudenaa plænelufter priser samt køb Gudenaa plænelufter.

Læs andre menneskers oplevelser

Trustpilot fører til en række gode muligheder for at granske en hel del øvrige køberes domme og på grund af dette er det at foretrække, at du kigger nærmere på internet butikkens omtaler inden du bestiller billige Gudenaa plænelufter online.

Facebook fremskaffer tilsvarende super værdifulde muligheder for at få kendskab til webbutikkens popularitet. Her møder vi mange netshops som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden burde udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige Gudenaa plænelufter online på en e-shop bør de altid overveje webshoppens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke videre spændende, specielt med de velkendte byggecentre som Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus.

Et alternativ er at finde ud af hvorvidt internet selskabet er e-mærke tilsluttet, da det bør være et tegn på at online forretningen accepterer de opstillede regler, udover at internet firmaet en gang i mellem undersøges af fagfolk der mestrer reglementet på området.

Det er en rigtig god lejlighed til at få assistance, hvis du møder problemer ved din bestilling af Gudenaa plænelufter. Herudover anbefaler vi at man er hensynstagende til de primære bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af Gudenaa plænelufter online, som fx den ombytningsret internet shoppen bruger.

I den sammenhæng er det på samme måde vigtigt, at man stadig opbevarer sin ordremail, således man altid kan påvise sin bestilling af Gudenaa plænelufter, uafhængig af om man shopper ved XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma eller Bauhaus.

Mads Larsen gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Ole D gav 4 stjerner

God webshop

Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

Udmærket

Rasmus Mortensen gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til indkøb via nettet
1Nogle få e-handler i Danmark yder gratis fragt på Gudenaa plænelufter, men i mange tilfælde er det forudsat at man shopper for et præcist beløb. I øvrigt bør man gribe den billigste leveringsmetode, der mange gange vil være at få kørt dine varer til et afhentningssted. Den bliver i regelen på den anden side særdeles smart. Den prisbilligste leveringsmetode er dog at du selv henter ordren.
2Generelt går vi ind for at tjekke hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en tilkendegivelse af at internet forhandleren forstår gældende dansk lovgivning, foruden at internet forhandleren af og til overvåges af eksperter som har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Inden nogen handler billige Gudenaa plænelufter hos en e-handler bør man i princippet løbe igennem deres betingelser.
3Trustpilot tilbyder altid ønskværdige genveje til at gennemrode flere forhenværende konsumenters anmeldelser og på grund af dette går vi ind for, at du eftersøger online forretningens kritik forud for at du bestiller billige Gudenaa plænelufter online. Facebook tilbyder ligeledes evigt nyttige genveje til at få indsigt i online forretningens kundefokus.
4Det er jo efterhånden særligt praktisk for alle at prissammenligne online på billige Gudenaa plænelufter i blandt flere internet forretninger, og derved yder utallige shops på nettet levering uden beregning. Men det kan alligevel vise sig profitabelt at inspicere enkelte internet varehuse i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du shopper, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
5Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i et regulativ, hvilket garanterer folk overfor snydagtige online butikker. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ønsker at honorere betalingen over en periode.
6Mange internet forretninger foreslår efterhånden et stort udvalg af billige leveringsformer til Gudenaa plænelufter. Den mest moderne er p.t. at afsende til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er jo særligt gnidningsløs, samt oftest tilmed den billigste leveringsversion.
7Den billigste løsning er unægtelig at du selv henter ordren, men det er betinget af at du bor i kort afstand af internet webshoppens bopæl. Den fragtmetode er jo meget central i tilfælde af at man behøver Gudenaa plænelufter omgående. Alternativt så lover en hel del e-butikker fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde kun hvis man handler for et fastsat beløb.
8Leveringsdygtigheden er jo særligt udslagsgivende såfremt man har brug for varen om få sekunder, så af den grund er det aldeles på sin plads at du ser leveringstiden for Gudenaa plænelufter. En række firmaer på nettet garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, men som trods alt er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes før et angivent tidspunkt.
9Inden folk køber billige Gudenaa plænelufter hos en webshop bør man for at være på den sikre side granske deres betingelser, dog er det ofte ikke super interessant. Ligeledes er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige Gudenaa plænelufter online, f.eks. den returrettighed e-butikken lover.