Bygpris.dk

Gulv Elhøvl

AEG Høvl PL 750
1.190 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 40-82 C IK
2.465 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 110 mm
2.185 kr.
Læs mere
Bosch Elhøvl GHO 16-82
1.615 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 82mm 620W
1.590 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl 550W 82mm
1.620 kr.
Læs mere
Makita Elhøvl N1923B
2.769 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D I KASSE
1.870 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-0
1.745 kr.
Læs mere
Milwaukee El Høvl M18 BP-402C
2.895 kr.
Læs mere
Bosch ELHØVL GHO 26-82 D
1.815 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt
449 kr.
Læs mere
POWP6010 El høvl 900 watt - bredde 82 mm
809 kr.
Læs mere
POWX1110 El høvl 900 watt Powerplus
724 kr.
Læs mere
METABO EL-HØVL HO26-82
1.679 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt - bredde 82 mm PowerPlus
700 kr.
Læs mere
El høvl 900 watt PowerPlus POWX1110
748 kr.
Læs mere
Ryobi Epn7582nhg Elhøvl 750w
750 kr.
Læs mere
Ryobi Epn6082chg Elhøvl 600w
600 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på eget initiativ. Dette er specielt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Af den grund bør du handle hos en webshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af gulv elhøvl.
Flere byggecentre præsterer et stort produktsortiment, imens øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare gulv elhøvl.
Der er variationer i prisen på billige gulv elhøvl hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle vil have de bedste tilbud, og andre har en høj grad af service. Du må gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør man tjekke byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og landskendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De velkendte byggemarkeder køber produkter fra forskellige nichebutikker, og hermed kan du bestille fra et stort udvalg af gulv elhøvl online.
De store byggecentre er tilgængelige i de større byer, og hermed har folk chancen for at handle online og køre produkterne på eget initiativ. Derfor har du valget om at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få skarpere priser.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har en enorm viden om deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det forventes det at du får ekstra begavet service fra folk som er specialister i netop gulv elhøvl.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der oftest er danske, gerne sågar lokalt i dit område. Dem kan du hjælpe ved at købe gulv elhøvl online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

gulv elhøvl bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

gulv elhøvl silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gulv elhøvl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

gulv elhøvl jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Muligvis kan det blive vigtigt at du har de nødvendige materialer disponible på forhånd inden du går i gang med din byggeproces. Du kan nedskrive en hurtig liste hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og bagefter eftergå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har styr på det.
2Godt forarbejde bliver nøglen til et godt forløb med arbejdet. Du kunne overveje at forfatte en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke dage, inklusiv en kronologisk orden. Vær skarp idet du sammensætter din plan.
3Inden du optager byggeriet kan det vise sig vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Det kan give mening at overveje om projektet kan klares alene, eller du bør skaffe professionel hjælp til delelementer af det. Såfremt du henter hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at søge tilbud fra en håndfuld selskaber.
5Ofte vil det være afgørende at have et budget for dit byggeprojekt, så man har kontrol over udgifterne. Det vil blive en god idé at tage noter til alle udgifter, og bagefter nedskrive ens omkostning ved dem enkeltvis.
6Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til projektet, ikke mindst ift. krævende byggeprojekter. Store byggeprojekter behøver flere end en enkelt person. I øvrigt bør det blive mere produktivt og mere interessant at være flere om det.
7Du skal på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så husk arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som beskytter dig mod mulige risici. Det er klogt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke har assistance fra en professionel.
8Husk at du kan spørge om støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes såfremt projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeprojektet påvirker planeten.
9Ved opgaver udendørs kan vejrsituationen få stor betydning. Af den grund bør du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrprognosen i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil i gang med det svære projekt.
10Der viser sig ofte uventede hovedpiner når det gælder svære opgaver, og følgelig er det betydningsfuldt at der er afsat nok plads i kalenderen, som er vigtigt for at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
11Du vil på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det vise sig fornuftigt at du har udstyret klar til brug forinden du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
12Der er utallige hjælpeartikler og videoer på nettet hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube tilbyder dig rigelig brugbar information, ikke mindst forudsat at man bruger engelske søgeord.
De højest bedømte byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er ultra flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 kommentarer, hvor ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ret så beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er absolut beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvoraf intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og bare 9 % giver bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt skal du vælge?

En del internet handler tilbyder nu om dage diverse billige leveringsmuligheder til gulv elhøvl. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du selv afhenter bestillingen når du har tid. Fragtmuligheden er nemlig ekstremt simpel, og endda tillige den mest prisbevidste fragttype.

Du kan også forsøge at få varerne sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringstypen bliver uheldigvis en smule dyrere, men omvendt temmelig gnidningsløs ved køb af gulv elhøvl online. Den mindst kostelige mulighed for fragt er utvivlsomt selv at hente varerne, men det betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på gulv elhøvl er virkelig aktuel i tilfælde af at man mangler din pakke omgående, og i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at du efterser tidshorisonten for levering på gulv elhøvl. En stor portion byggeforretninger – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer online, men vær på vagt da det er regnet ud fra at bestillingen placeres før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få varen afsted inden de logistikansatte har fri.

En hel del webbutikker garanterer fri fragt på gulv elhøvl online, men i reglen påkræves det at der handles for en konkret pris. Desuden kunne du overveje den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til en pakkeshop.

Temmelig mange webshops yder click-and-collect hvor man handler billig gulv elhøvl online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af gulv elhøvl i disse byer:

Virum, Hørsholm, Holstebro, Lillerød, Risskov, Aarhus, Haderslev, Vejle, Slagelse, Farum, Randers, Kokkedal, Fredericia, Ikast, Brønderslev, Birkerød, Skive, Vordingborg, Søborg, Ølstykke, Værløse, Ringsted, Nørresundby, Roskilde, Hjørring, Rønne, Nærum, Svendborg, Hillerød, Greve, Haslev, Næstved, Brønshøj, Nyborg, Ballerup, Grenaa, Viborg, Hedensted, Middelfart, Hedehusene, Gentofte, Vanløse, Struer, Valby, Horsens, Tilst, Frederiksværk, Aalborg, Herning, Rudersdal, Brøndby, Frederikssund, Solrød Strand, Lyngby, Herlev, Nykøbing Falster, Aabenraa, Nakskov, Stenløse, Allerød, Vallensbæk, Jyllinge, Helsingør, Odder, Hobro, Taastrup, København, Lystrup, Thisted, Esbjerg, Dragør, Brabrand, Glostrup, Sønderborg, Frederiksberg, Hvidovre, Tårnby, Gladsaxe, Kalundborg, Køge, Skanderborg, Albertslund, Åbyhøj, Varde, Ishøj, Kolding, Holbæk, Frederikshavn, Rødovre, Charlottenlund, Korsør, Silkeborg, Højbjerg, og Odense, .

Klik-og-hent af gulv elhøvl er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Østsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Ved indkig i data er det markant, at mennesker jævnligt efterspørger blandt andet gulv elhøvl online og gulv elhøvl priser. Foruden dette ser vi ofte mennesker lede efter eksempelvis gulv elhøvl tilbud, køb gulv elhøvl samt billig gulv elhøvl, foruden de gængse byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Få rabat på gulv elhøvl

Det er efterhånden super bekvemt for enhver at sammenligne tilbud på billige gulv elhøvl online hos forskellige e-forretninger, og af den grund har langt de fleste netshops fundet det nødvendigt at nedskære prisen på gulv elhøvl markant, og endda frembyde levering uden betaling.

Det kan dog alligevel være gunstigt at efterprøve nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter billige priser på gulv elhøvl online inden du placerer ordren, så du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Silvan.

Man bør alligevel ikke undervurdere, at hvis en internet handler afsætter billige gulv elhøvl online for en salgspris der kan ses som uforståeligt billig, kunne det tit være en indikation på en fup online shop. Kortbetalinger er i hvert fald omfavnet af en forordning, som dækker os imod uoprigtige online varehuse.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du drage fordel af en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at klare prisen på gulv elhøvl i flere bidder. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Ses der på tallene er det markant, at netshoppere som regel søger bl.a. gulv elhøvl tilbud og køb gulv elhøvl. Man ser desuden ofte netshoppere søge efter fx gulv elhøvl online, gulv elhøvl priser samt billig gulv elhøvl.

Læs tidligere køberes bedømmelser

Trustpilot tilbyder relativt fine genveje til at kigge på flere nuværende konsumenters oplevelser og derved er det fornuftigt, at du kigger på webshoppens vurderinger inden du handler billige gulv elhøvl online.

Facebook yder derudover nogle anstændige løsninger til at få indblik i internet butikkens kundefokus. Tilmed møder vi en række internet selskaber som tilbyder folk at forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket tilmed må benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden folk køber billige gulv elhøvl online hos en e-butik behøver de ideelt set tage stilling til shoppens handelsaftale, men det er naturligvis et omfattende projekt, specielt ved de gængse byggekæder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

Et nemt alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være et billede på at webbutikken anerkender de gældende danske regler, udover at internet forhandleren fra tid til anden ses til af fagfolk som kender vedtægterne på området.

Dette er desuden din mulighed for at få hjælp, hvis du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din shopping med gulv elhøvl. Ydermere støtter vi at køberen er vidende om de mest vedkommende vilkår i forbindelse med bestillingen af gulv elhøvl online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed internet selskabet lover.

I den relation er det samtidig vigtigt, at man altid gemmer sin ordremail, så man i fremtiden kan bevidne sin bestilling af gulv elhøvl, uafhængig af om man har bestilt ved XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark eller Silvan.

Martin Sørensen gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Bente gav 4 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Per F gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Anders Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til online shopping
1Fragttiden er naturligvis ekstremt væsentlig om vi behøver produkterne om et øjeblik, og med det formål er det fuldkommen væsentligt at du efterser den estimerede leveringsdato på gulv elhøvl. Adskillige e-forretninger annoncerer billig dag-til-dag levering på adskillige produkter, men vær opmærksom på at det antager at handlen laves forinden et besluttet klokkeslæt.
2Flere webbutikker i Danmark tilbyder nu om stunder alverdens billige leveringsmåder til gulv elhøvl. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig rigtig praktisk, samt ofte endvidere den billigste leveringsversion.
3Trustpilot præsterer evigt fornemme løsninger til at eftersøge en række tidligere kunders oplevelser og herved anbefaler vi, at du gransker e-butikkens anmeldelser forud for at du handler billige gulv elhøvl online. Facebook yder ydermere fuldt ud gunstige genveje til at få indblik i e-forretningens troværdighed.
4En række outlets på nettet frembyder fragtfri levering på gulv elhøvl, men i reglen kun når man handler for et fastslået beløb. I øvrigt skal du vælge den mindst kostelige form for fragt, der oftest vil blive at få dem til at køre din bestilling til et afhentningssted. Metoden er typisk også ualmindeligt smart. Den mindst kostelige form for levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
5Generelt foreslår vi at granske hvorvidt e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en erklæring om at internet forhandleren anerkender de danske retningslinjer, samt at e-handlen lejlighedsvis undersøges af sagkyndige der kender vilkårene. Før folk shopper billige gulv elhøvl på en shop på nettet behøver man utvivlsomt sætte sig ind i shoppens forretningsaftale.
6Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omfavnet af et reglement, som sikrer folk imod svindlende internet shops. Som et alternativ bør du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afdrage betalingen over en periode.
7Den billigste metode til levering er unægtelig at hente produkterne selv, som dog betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online forhandlerens arbejdslager. Den form for levering kan være temmelig afgørende forudsat man står og skal bruge gulv elhøvl med det samme. Alternativt så tilbyder enkelte netbutikker fragt uden betaling, men tit kun når man handler for en konkret sum.
8Forud for at nogen handler billige gulv elhøvl på en online shop kan de for at være på den sikre side granske dens handelsaftale, det er dog undertiden ikke videre spændende. I øvrigt foreslåes det at man er omhyggelig omkring de primære retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af billige gulv elhøvl online, til eksempel hvilken byttepolitik internet forhandleren lover.
9Det er jo efterhånden super let gængeligt for alle og enhver at finde de bedste priser online på billige gulv elhøvl på diverse online varehuse, og altså lover langt de fleste netshops levering uden beregning. Dog kan det imidlertid være lukrativt at undersøge forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, så man er velinformeret til at få fat i den mest betalelige pris.