Bygpris.dk

Gulv Girafsliber

Metabo Girafsliber LSV 5-225
5.840 kr.
Læs mere
Festool Girafsliber Planex easy LHS-E 225 EQ
7.256 kr.
Læs mere
Festool girafsliber - Langhalssliber med masser af kraft
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort sæt
9.895 kr.
Læs mere
Festool Planex Girafsliber LHS 225 EQ-Plus/SW
9.355 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 sæt
8.749 kr.
Læs mere
Metabo Girafsliber LSV 5-225 Comfort
4.955 kr.
Læs mere
MIRKA LEROS girafsliber 950cv, 225 mm
9.375 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK girafsliber VACUGLIDE ELS 225.1
5.384 kr.
Læs mere
ROKAMAT Girafsliber HERON
9.999 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt ProBuilder 81534
849 kr.
Læs mere
Kombi girafsliber 710 watt PowerPlus POWX0477
1.693 kr.
Læs mere
Girafsliber 710 watt med LED lampe PowerPlus
1.182 kr.
Læs mere
Girafsliber til væg og loft PowerPlus 710W
1.195 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på priserne på billige gulv girafsliber hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte vil have gode priser, og øvrige fokuserer på service. Du bør tænke igennem hvad du helst vil have.
Flere byggemarkeder har et stort vareudvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare gulv girafsliber.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder når du handler online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor bør man kende butikkens regler.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af gulv girafsliber.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og i kraft af det har man mulighed for at købe online og transportere varerne på egen hånd. På grund af det har man mulighed for at undvære fragten, samt endda have varerne på kortere tid.
De kendte byggekæder køber produkter fra mange producenter, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af gulv girafsliber online.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Altså bør du forvente ekstra indsigtsfuld rådgivning fra mennesker med specialistviden i lige præcis gulv girafsliber.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du handler gulv girafsliber online på deres webshop.
Majoriteten af specialiserede netbutikker producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De 10 største byggemarkeder
gulv girafsliber harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

gulv girafsliber bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag over 2.300 medarbejdere i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

gulv girafsliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

gulv girafsliber silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Typisk vil det være vigtigt at have en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på udgifterne. Det vil være fornuftigt at kortlægge samtlige poster, hvorefter man bør kortlægge ens købspris for dem én efter én.
2Der viser sig som regel uforudsigelige problemer når det handler om omfangsrige projekter, og derfor kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter rigeligt med tid i kalenderen, således at man kan være sikker på at man får det færdiggjort.
3Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det kan man få forudsat at byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at byggeprojektet har en positiv betydning for klimaet.
4Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til dele af projektet, især ved omfangsrige byggeprocesser. Krævende opgaver kræver mere end en person. I øvrigt vil det være mere produktivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Før du igangsætter arbejdet må det være aldeles essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
6For projekter udenfor kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du regelmæssigt undersøge vejrforudsigelserne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at regne i samme sekund som du vil påbegynde det store byggeprojekt.
7Måske kan det blive essentielt at have alle byggematerialer til disposition forinden du går til værks med byggeprocessen. Du har fordel af at notere en overskuelig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting der bliver brug for, og bagefter efterse hvert eneste punkt, med det formål at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
8Godt forarbejde vedbliver at være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilken dag, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret i sammensætningen af din køreplan.
9Du vil nødig mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig vigtigt at du har udstyret til disposition idet du begynder på byggeriet. Derudover er det godt at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeriet.
10Du må unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedssko som beskytter dig mod mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke får professionel assistance.
11Der findes rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder dig utrolig meget nyttig info, i særlig grad ifald du kigger i hele verden.
12Måske burde det overvejes hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere skal tilkøbe eksperthjælp til opstarten af byggeprocessen. Hvis du køber hjælp fra en professionel kan det være fordelagtigt at lede efter en pris fra flere virksomheder.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som naturligvis er enormt imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er ultra godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Størstedelen af e-handler tildeler i vore dage mange forskellige billige fragtløsninger til gulv girafsliber. En af de mest moderne er for øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter bestillingen den dag der passer dig. Fragttypen er jo virkelig fremkommelig, samt typisk tilmed den billigste leveringsmetode.

Du kan på samme måde udse dig at vælge levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er uheldigvis en kende mere pebret, men omvendt ret praktisk ift. gulv girafsliber online. Den mest billige fragtform er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket stiller krav om at du bor med kort afstand til online forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på gulv girafsliber kan i nogle tilfælde være særligt vigtig såfremt vi skal bruge produktet om få sekunder, og i det øjemed er det ret passende at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato for gulv girafsliber. En hel del e-forhandlere – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på en lang række varer online, men som imidlertid står og falder med at bestillingen gennemføres inden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer klargjort før logistikpersonalet har fri.

Nogle enkelte online butikker yder portofri fragt på gulv girafsliber online, men i mange tilfælde kun såfremt man shopper for en fastsat pris. Alternativt burde man gribe den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket oftest er at få leveret din ordre til et udleveringssted.

Temmelig mange byggecentre foreslår afhentning hvor man bestiller billig gulv girafsliber hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix. Byggecentrene yder bl.a. click-and-collect på gulv girafsliber i følgende områder:

Haderslev, Tilst, Frederiksberg, Hedehusene, Ølstykke, Skanderborg, Hobro, Struer, Kalundborg, Lystrup, Vejle, Viborg, Jyllinge, Ishøj, Varde, Hvidovre, Aalborg, Nakskov, Hørsholm, Vallensbæk, Lyngby, Frederiksværk, Frederikshavn, Korsør, Ringsted, Middelfart, Hillerød, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Nærum, Søborg, Næstved, Albertslund, Farum, Randers, Fredericia, Nyborg, Lillerød, Birkerød, Hjørring, Aarhus, Herlev, Stenløse, Virum, København, Vanløse, Sønderborg, Charlottenlund, Grenaa, Kolding, Glostrup, Odense, Tårnby, Brøndby, Esbjerg, Slagelse, Allerød, Rudersdal, Holbæk, Frederikssund, Thisted, Rødovre, Kokkedal, Holstebro, Brønderslev, Ballerup, Hedensted, Svendborg, Vordingborg, Dragør, Gentofte, Roskilde, Greve, Værløse, Valby, Taastrup, Rønne, Skive, Brabrand, Brønshøj, Risskov, Odder, Åbyhøj, Silkeborg, Aabenraa, Ikast, Nørresundby, Højbjerg, Haslev, Horsens, Køge, Solrød Strand, Helsingør, og Herning, .

Click-and-collect ift. gulv girafsliber er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Sjælland (Bornholm, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland).

Ses der på tallene er det tydeligt, at online shoppere som regel leder efter for eksempel billig gulv girafsliber og gulv girafsliber tilbud. Derudover oplever vi tit internet shoppere lede efter eksempelvis gulv girafsliber priser, gulv girafsliber online samt køb gulv girafsliber, foruden de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Rabat på gulv girafsliber

Det har vist sig at være virkelig hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenholde priser på billige gulv girafsliber online på flere internet outlets, og til tak har adskillige online selskaber været presset til at at formindske udsalgspriserne på gulv girafsliber voldsomt, og ydermere tilbyde levering uden beregning.

Men det kan alligevel være gavnligt at se nærmere på forskellige internet foretagender efter tilbud og rabatter på gulv girafsliber online inden du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Du må lige meget hvad være obs på, at i tilfælde af at en forretning på nettet udbyder billige gulv girafsliber online på tilbud til en tilbudspris der virker overordentlig tiltalende, kan det ofte være et bevis på en fup internet webshop. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i en regel, som værner en imod fup netshops.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at dække beløbet til gulv girafsliber i flere bidder. Det tilbydes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Når der ses på søgedata står det markant, at folk typisk søger efter fx gulv girafsliber priser og gulv girafsliber tilbud. Foruden dette ser man typisk mennesker kigge efter fx billig gulv girafsliber, køb gulv girafsliber og gulv girafsliber online.

Tjek nuværende kunders synspunkter

Trustpilot fremskaffer flere habile genveje til at efterforske ganske mange aktuelle køberes observationer og herved er det en hjælp, at du studerer online butikkens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige gulv girafsliber online.

Facebook genererer for øvrigt fuldstændig ærlige metoder til at få kendskab til internet forretningens pålidelighed. Foruden det ser vi nogle internet shops som giver kunderne mulighed for at forfatte en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes burde tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige gulv girafsliber online på en internet webshop kunne de på en vis måde betragte e-shoppens handelsbetingelser, det er dog normalt ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Alternativet er at efterse om internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det burde være et fingerpeg om at internet firmaet opfylder de danske retningslinjer, foruden at e-forhandleren ofte evalueres af specialister som er indført i de gældende love.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, ifald du får problemer ved din bestilling af gulv girafsliber. Herudover anbefales det at man er omhyggelig omkring de primære betingelser der kan have indvirkning på købet af gulv girafsliber online, eksempelvis den returpolitik butikken lover.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadig beholder ens kvittering, så man når som helst kan vidne om købet af gulv girafsliber, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark eller Harald Nyborg.

Niels Petersen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Helle T gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Marianne O gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Rasmus M gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til online shopping
1Den mindst kostelige form for fragt er dog selv at hente varerne, hvilket dog forudsætter at du bor nær netbutikkens lager. Den løsning til levering er jo virkelig essentiel ifald vi har behov for gulv girafsliber nu og her. Alternativt så sikrer en hel del netshops fri fragt, men ofte påkræves det at der handles for et fastslået beløb.
2Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under et regelsæt, hvilket forsvarer køberen overfor uægte webshops. Som en alternativ mulighed burde du overveje en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at klare prisen over flere uger.
3En række e-firmaer yder i dag diverse forskellige billige fragtløsninger til gulv girafsliber. En af dem der er mest anvendt er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er altså særdeles ukompliceret, og i mange tilfælde ydermere den billigste leveringsudgave.
4Vi tilråder generelt at tjekke om e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det er en angivelse af at internet selskabet forstår de opstillede regler, samt at internet shoppen jævnligt gennemses af jurister som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Forud for at nogen køber billige gulv girafsliber på en online virksomhed behøver man reelt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens regler.
5En række online varehuse garanterer portofri levering på gulv girafsliber, men for det meste er det så præmissen at der aftages for en fastsat pris. Desuden kan man snuppe den mindst kostelige leveringstype, som gerne vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til en pakkeshop. Fragtformen er tit samtidig ret så let. Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
6Det er efterhånden særdeles problemfrit for forbrugerne at finde de bedste priser online på billige gulv girafsliber fra flere e-forhandlere, og på grund af dette garanterer adskillige online firmaer levering uden omkostninger. Derfor kan det trods alt være rentabelt at inspicere et par forskellige shops på nettet efter tilbud og rabat forinden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at indhente den laveste pris.
7Forud for at folk bestiller billige gulv girafsliber hos en online webshop kunne man reelt sætte sig ind i netshoppens regler, dog er det naturligvis et tidskrævende arbejde. Foruden dette støtter vi at køber er omhyggelig omkring de mest basale vilkår der indvirker på handlen med billige gulv girafsliber online, som for eksempel den returret online forretningen kører med.
8Trustpilot præsterer nogle belejlige genveje til at vurdere flere eksisterende konsumenters bedømmelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet virksomhedens bedømmelser inden du handler billige gulv girafsliber online. Facebook fører til ligeledes en del solide genveje til at få kendskab til online firmaets pålidelighed.
9Leveringstidspunktet kan vise sig at være rigtig aktuel såfremt vi mangler produkterne inden for få dage, så derfor er det helt aktuelt at du kigger nærmere på tidshorisonten for levering på gulv girafsliber. Størstedelen af online forretninger frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer, men vær obs på at det er regnet ud fra at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt.