Bygpris.dk

Gulv Høvl

AEG Høvl BHO18 (solo)
1.410 kr.
Læs mere
AEG akku Høvl BHO18BL-0 18V
1.875 kr.
Læs mere
HiKOKI høvl P18DSL 18V TO
2.373 kr.
Læs mere
METABO AKKU HØVL HO18LTX20-82 SOLO uden batteri og lader
1.499 kr.
Læs mere
AEG akku høvl 18V 0-vers BHO18-0 uden batteri og lader
1.249 kr.
Læs mere
Festool Énhåndshøvl EHL 65 EQ-Plus
2.623 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,2 KW
8.998 kr.
Læs mere
Festool Høvl HL 850 EB-Plus
4.786 kr.
Læs mere
METABO HØVL HC 260 C 2,8 400 v
9.999 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returnering. Af den grund skal man tjekke virksomhedens regler.
Det er absolut ekstremt relevant at undersøge, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du kigge andetsteds.
Flere byggecentre tilbyder et stort produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge i blandt, udover bare gulv høvl.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge en netbutik, som kan give hjælp til valg af gulv høvl.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige gulv høvl fra byggemarked til byggemarked. Enkelte tilbyder gode priser, hvorimod øvrige giver kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne personligt. Det er især en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes nær dig, og dermed har man adgang til at handle online og hente produkterne på eget initiativ. Dermed har man valget om at slippe for leveringsgebyret, og sågar få fat i produkterne med det samme.
De kendte byggecentre udbyder produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af gulv høvl online.
De store byggecentre er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Mange niche webshops har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre varer. På grund af det får du formentlig ekstremt begavet assistance fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gulv høvl.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en bedre pris.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som oftest drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe gulv høvl online på deres hjemmeside.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

gulv høvl harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

gulv høvl jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af ca. 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for i omegn af 500 personer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

gulv høvl bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

gulv høvl silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske burde det overvejes om du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en fagmand til opstarten af det. Når du får professionel assistance kan det være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra flere håndværkere.
2Du bør for alt i verden ikke undvære grej. Ofte vil det være uundværligt at have grejet til disposition inden du iværksætter arbejdet. Det er desuden godt at medtage de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3Forinden du indleder arbejdet er det meget vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
4Der præsenterer sig næsten altid uventede udfordringer når det gælder krævende opgaver, og herved kan det være af stor betydning at der er afsat god plads i kalenderen, som vil medvirke til at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
5Det er en god idé at indhente hjælp til byggearbejdet, især ved krævende byggeopgaver. Omfattende ombygninger stiller krav om flere personer. Samtidig vil det blive mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
6I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Bidraget betinger at ombygningen har betydning for miljøet.
7Det viser sig væsentligt at have de presserende materialer parat forud for at du påbegynder projektet. Du kan sammenfatte en overskuelig liste som samler alt hvad der skal bruges, og bagefter granske punkterne, med øje for at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
8Det kan vise sig at være betydningsfuldt at have et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive en god idé at dokumentere samtlige poster, og efterfølgende søge sig frem til prisen på hver enkelt.
9Der ligger en verden af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube tilbyder ekstremt meget almennyttig oplysning, særligt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
10Ved opgaver udendørs har vejret en fundamental rolle. Af den grund må du jævnligt holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke uventet starter med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende projekt.
11Du bør aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ikke beklædning som sikkerhedshjelm der beskytter dig mod mulige risici. Det er klogt at du husker sikkerheden i byggeriet, ikke mindst når du ikke køber assistance fra en fagmand.
12Godt forarbejde vil altid være kilden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en effektiv agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke tidspunkter, som også inkluderer en nummerorden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af din handlingsplan.
De bedst anmeldte byggecentre
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ret så flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt flot. Vurderingen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken fragttype er smartest?

Temmelig mange internet foretagender udlover nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til gulv høvl. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente pakken når der er mulighed for det. Den er altså i høj grad enkel, samt i mange tilfælde også den mest billige fragtmetode.

Du kan lige så vel udse dig at få ordren bragt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsmetoden viser sig ofte en smule mindre billig, men samtidig yderst let ift. gulv høvl online. Den mest billige mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter ordren, som desværre kræver at du lever i nærheden af e-shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på gulv høvl er jo temmelig relevant om du står og skal bruge varerne omgående, så med det formål er det i sandhed essentielt at du ser den anslåede leveringsdato for gulv høvl. En hel del internet butikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – yder billig levering på næste hverdag på en række varenumre online, som alligevel beroer på at handlen laves forinden et konkret klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få varen sendt afsted før de logistikansatte holder fyraften.

Visse internet selskaber garanterer portofri levering på gulv høvl online, men typisk er det så nødvendigt at man handler for en præcis sum. Derudover skal man udvælge den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket gerne er at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted.

En del kæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig gulv høvl på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4. De foreslår bl.a. klik-og-hent på gulv høvl i følgende byer:

Holbæk, Nakskov, Aabenraa, Hørsholm, Hillerød, Birkerød, Holstebro, Lillerød, Middelfart, Tårnby, Hedensted, Charlottenlund, Gentofte, Brøndby, Haslev, Aalborg, Lyngby, Hedehusene, Skanderborg, Frederikssund, Frederiksværk, Rødovre, Ikast, Viborg, Kokkedal, Valby, Horsens, Rønne, Helsingør, Stenløse, Højbjerg, Hobro, Albertslund, Odense, Søborg, Randers, Brønderslev, Slagelse, Ringsted, Odder, Korsør, Frederiksberg, Grenaa, Kolding, Brønshøj, Greve, Vanløse, Aarhus, Køge, Fredericia, Glostrup, Brabrand, Hvidovre, Silkeborg, Herning, Skive, Ballerup, Taastrup, Nærum, Hjørring, Farum, Vordingborg, Næstved, København, Nykøbing Falster, Tilst, Varde, Værløse, Rudersdal, Nyborg, Ishøj, Sønderborg, Lystrup, Thisted, Haderslev, Ølstykke, Risskov, Struer, Herlev, Nørresundby, Esbjerg, Dragør, Gladsaxe, Roskilde, Allerød, Frederikshavn, Jyllinge, Vallensbæk, Åbyhøj, Vejle, Svendborg, Virum, Kalundborg, og Solrød Strand, .

Klik-og-hent for gulv høvl er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Falster, Bornholm, Østsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Ses der på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker typisk søger fx billig gulv høvl og gulv høvl tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge efter bl.a. gulv høvl online, køb gulv høvl samt gulv høvl priser, foruden de velkendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Få rabat på gulv høvl

Det er jo efterhånden temmelig let gængeligt for folk at prissammenligne på billige gulv høvl online i blandt flere e-forhandlere, og med det motiv har adskillige e-forretninger set sig tvunget til at tvinge salgspriserne på gulv høvl enormt, og i øvrigt præstere levering uden omkostninger.

Det kan dog immervæk blive smart at kigge forbi en række internet handler efter tilbud på gulv høvl online inden du placerer ordren, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den laveste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Du må imidlertid huske på, at hvis en internet virksomhed sælger billige gulv høvl online for en salgspris som kan virke helt ekstremt billig, så bør det ofte være et fingerpeg om en snydagtig netbutik. Handler med kort er dog en del af en bestemmelse, der assisterer dig som køber overfor uoprigtige online forhandlere.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil honorere prisen på gulv høvl over tid. Det fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og 10-4.

Når der ses på data fremstår det klart, at internet shoppere tit leder efter fx gulv høvl online og billig gulv høvl. Foruden dette ser man typisk internet shoppere kigge efter for eksempel gulv høvl priser, gulv høvl tilbud samt køb gulv høvl.

Udforsk nuværende kunders synspunkter

Trustpilot byder på ultra ønskværdige chancer for at eftergå adskillige forhenværende brugeres vurderinger og af den grund tilråder vi, at du bliver klogere på online forretningens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige gulv høvl online.

Facebook forærer dig ydermere fuldkommen fremragende muligheder for at få en idé om netbutikkens popularitet. Her ses en række internet virksomheder hvor man kan aflevere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige gulv høvl online på en netshop behøver de sådan set studere e-butikkens forretningsbetingelser, det er dog i reglen et omfattende projekt, i særdeleshed ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

Alternativet kunne være at efterse hvorvidt webbutikken er støttet af e-mærket, eftersom det bør være et tegn på at online virksomheden efterlever gældende dansk lovgivning, udover at internet forhandleren lejlighedsvis føres tilsyn med af jurister der er meget bekendte med de gældende regulativer.

Desuden giver det dig genvej til støtte, for så vidt du får problemer ved din shopping med gulv høvl. For øvrigt er det prisværdigt at du er obs på de mest vitale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet af gulv høvl online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-firmaet tilsikrer.

I den relation er det på samme måde vigtigt, at man altid beholder ens kvitteringsmail, således man til enhver tid vil kunne vidne om sin bestilling af gulv høvl, ligegyldig om man bestiller hos Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bygma.

Kim H gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Charlotte F gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Erik Olsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Erik Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig

9 tips til online indkøb
1En hel del internet varehuse yder levering uden omkostninger på gulv høvl, men ofte er det forudsat at du bestiller for et konkret beløb. Derudover skulle man overveje den mest betalelige fragtløsning, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen bliver desværre tillige meget hensigtsmæssig. Den prisbilligste leveringsform er dog selv at hente pakken.
2Vi slår generelt et slag for at granske om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det ofte er en forsikring om at online firmaet lever op til de gældende danske regler, samt at online butikken af og til overvåges af jurister der forstår vedtægterne på området. Før folk køber billige gulv høvl i en netshop kan man egentlig bese e-shoppens forretningsaftale.
3Den prisbilligste mulighed for fragt er dog selv at hente produkterne, men det stiller krav om at du lever nærved e-forretningens tilholdssted. Den slags levering er naturligvis ret så betydningsfuld ifald vi mangler gulv høvl øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere online firmaer portofri levering, men i reglen kun hvis der handles for et fastslået beløb.
4Det er jo efterhånden vældig enkelt for os alle at finde information om priser online på billige gulv høvl i blandt diverse online firmaer, og altså frembyder adskillige online selskaber gebyrfri levering. Dog kan det stadigvæk være profitabelt at prøve flere online outlets efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, så man er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
5Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er indbefattet af en vedtægt, som hjælper køber overfor uoprigtige shops på nettet. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre regningen ude i fremtiden.
6Temmelig mange netbutikker i Danmark giver nu om stunder et hav af forskellige billige fragttyper til gulv høvl. Et hit er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, og så henter du bare din bestilling når du har lyst. Løsningen er jo ekstremt gnidningsløs, samt ofte desuden den mest prisbevidste fragtmulighed.
7Før folk køber billige gulv høvl hos en forhandler på nettet bør man for at være sikker få overblik over shoppens forretningsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig spændende. For øvrigt er det godt at kunden er vaks omkring de væsentligste vilkår der har indvirkning på shopping af billige gulv høvl online, eksempelvis hvilken bytteret internet virksomheden kører med.
8Trustpilot fremskaffer uden sammenligning tiltalende chancer for at dechifrere adskillige eksisterende konsumenters kritik og derved kan det anbefales, at du eftersøger e-butikkens anmeldelser forinden du shopper billige gulv høvl online. Facebook medfører tilsvarende ganske strålende metoder til at få en idé om e-firmaets kundefokus.
9Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende om man absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, så af den grund er det virkelig essentielt at man undersøger den forventede leveringsdato på gulv høvl. De fleste e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer, men vær på vagt da det er underforstået at der bestilles forinden et konkret tidspunkt.