Bygpris.dk

Gulvmundstykke

Festool Polster Mundstykke D36 PD
80 kr.
Læs mere
Festool Pensel-mundstykke D 50 SP
260 kr.
Læs mere
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 370
1.215 kr.
Læs mere
Festool pensel mundstykke D36 SP 440404
100 kr.
Læs mere
Festool tæppe-mundstykke D 36 TD II til D 27/D36
481 kr.
Læs mere
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 300
315 kr.
Læs mere
Festool turbine kombi mundstykke D 36 TKB II til D 27/D36
1.105 kr.
Læs mere
Festool Gulvmundstykke D 50 BD 450
1.370 kr.
Læs mere
Festool Gulvmundstykke D 36 BD 270
290 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne personligt. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Der er variationer i prisniveauet på billige gulvmundstykke fra byggekæde til byggekæde. Nogle har gode priser, hvorimod øvrige har et højt serviceniveau. Du må beslutte hvad der for dig betyder mest.
Flere byggemarkeder har et stort produktsortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, udover bare gulvmundstykke.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af gulvmundstykke.
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gælder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør du kende netbutikkens regler.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Dette kan du se som en fordel.
De gængse byggemarkeder udbyder produkter fra mange leverandører, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af gulvmundstykke online.
De gængse byggecentre er tilgængelige i de større byer, og af den grund har du adgang til at bestille online og køre byggematerialerne selv. Af den grund har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, og tilmed hente produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe ved at bestille gulvmundstykke online på deres webshop.
Forskellige nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en bedre pris.
Størsteparten af små butikker har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Altså kan du forvente super anvendelig vejledning fra ansatte der er specialister i lige præcis gulvmundstykke.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu over 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

gulvmundstykke bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

gulvmundstykke silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

gulvmundstykke harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gulvmundstykke jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at sikre sig assistance til arbejdet, ikke mindst når det er større byggeprocesser. Omfangsrige ting stiller krav om flere folk. Samtidig bliver det hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
2Du finder en verden af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med enorme mængder gavnlig information, særligt hvis du bruger engelske søgeord.
3Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det fås når projektet er godt for miljøet. Af få støtte beroer altså på at byggeriet har betydning for miljøet.
4Før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt essentielt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5For projekter udenfor kan vejret få stor betydning. Af den grund skal du med jævne mellemrum undersøge vejrvarslen i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger når du netop vil i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk beskyttelse herunder sko og hjelm som beskyttelse imod mulige ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig professionel assistance.
7Godt forarbejde vil altid være metoden til succes med projektet. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret dagsorden, som viser hvilke gøremål du vil løse hvornår, med en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver køreplanen.
8I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udarbejde et budget for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det bør blive en fordel at beskrive samtlige poster, og bagefter dokumentere prisen på dem én efter én.
9Der viser sig jævnligt uventede hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og af den grund vil det være vigtigt at der afsættes passende tid i agendaen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
10Det kan vise sig meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer til rådighed forud for at du iværksætter dit arbejde. Du får god gavn af at udfærdige en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og derefter gennemløbe materialerne, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
11Måske du burde vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du må hente hjælp fra en fagperson til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at notere forslag fra diverse foretagender.
12Man skal ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. Typisk vil det være en fordel at du har grejet disponibelt inden du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indregne omkostningerne hertil i budgettet for byggeriet.
De højest bedømte byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er ret så imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 9 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som jo er ekstremt imponerende. Scoren grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ret så beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En masse internet forretninger tilbyder i dag mange forskellige billige leveringsmåder til gulvmundstykke. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye varer når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig temmelig smart, samt ofte desuden den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan på samme måde forsøge at bestille levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Den bliver beklageligvis en kende mere omkostningsfuld, men ydermere særdeles let gængelig for gulvmundstykke online. Den mest letkøbte form for levering er dog at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du opholder dig i kort afstand af online webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på gulvmundstykke er jo særligt vital forudsat du står og skal bruge din ordre om få sekunder, og af den grund er det i sandhed på sin plads at vi efterser den estimerede leveringstid på gulvmundstykke. En stor portion outlets på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, hvilket betinges af at orden realiseres forud for et fastsat tidspunkt, således at de kan nå at få ordren klar forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle internet forhandlere yder gratis levering på gulvmundstykke online, men i mange tilfælde kun såfremt man bestiller for en fastsat sum. Desuden burde du udvælge den mest prisbevidste fragtløsning, hvilket gerne vil være at få bragt din pakke til en pakkeshop.

Størstedelen af byggemarkedskæder tilbyder afhentning hvor man handler billig gulvmundstykke online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og 10-4. Byggecentrene foreslår eksempelvis klik-og-hent på gulvmundstykke i følgende områder:

Hjørring, Køge, Horsens, Nakskov, Aalborg, Allerød, Hørsholm, Risskov, Gentofte, Roskilde, Gladsaxe, Ballerup, Kokkedal, Struer, Holstebro, Aabenraa, Vallensbæk, Brøndby, Virum, Herlev, Nørresundby, Haslev, Hvidovre, Greve, Værløse, Rudersdal, Hedensted, Thisted, Valby, Odense, Hedehusene, Nærum, Ishøj, Svendborg, Vordingborg, Tilst, Søborg, Skanderborg, Højbjerg, Glostrup, Slagelse, Brønshøj, Farum, København, Frederikshavn, Birkerød, Næstved, Grenaa, Stenløse, Esbjerg, Middelfart, Frederikssund, Kolding, Åbyhøj, Frederiksværk, Hobro, Brønderslev, Nyborg, Vanløse, Sønderborg, Hillerød, Skive, Odder, Jyllinge, Solrød Strand, Lystrup, Korsør, Kalundborg, Herning, Helsingør, Ølstykke, Lillerød, Nykøbing Falster, Vejle, Varde, Albertslund, Haderslev, Frederiksberg, Randers, Fredericia, Lyngby, Ringsted, Rønne, Aarhus, Holbæk, Rødovre, Charlottenlund, Brabrand, Ikast, Dragør, Viborg, Tårnby, Silkeborg, og Taastrup, .

Afhentning af gulvmundstykke er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland).

Når vi kigger i søgedata bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange leder efter bl.a. billig gulvmundstykke og køb gulvmundstykke. Foruden dette ser vi typisk folk kigge efter blandt andet gulvmundstykke tilbud, gulvmundstykke priser og gulvmundstykke online, plus de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Bygma.

Den bedste pris på gulvmundstykke

Det er jo efterhånden vældig ligetil for internetbrugere at finde tilbud på billige gulvmundstykke online på flere e-handler, og altså har utallige outlets på nettet været nødt til at formindske udsalgspriserne på gulvmundstykke betydeligt, og ovenikøbet yde portofri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig indbringende at kontrollere enkelte internet firmaer efter rabatter og tilbud på gulvmundstykke online inden du placerer ordren, så man er på den sikre side med at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

Man skal ikke desto mindre ikke overse, at såfremt en shop på nettet annoncerer billige gulvmundstykke online for en udsalgspris som er mystisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en uoprigtig e-butik. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfattet af et regelsæt, der hjælper en imod uærlige e-forretninger.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at klare omkostningerne til gulvmundstykke ude i fremtiden. Dette foreslåes som regel hos specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

Når der ses på statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter eksempelvis gulvmundstykke priser og billig gulvmundstykke. Foruden dette oplever vi mange gange online shoppere søge efter bl.a. køb gulvmundstykke, gulvmundstykke tilbud samt gulvmundstykke online.

Udforsk tidligere kunders erfaringer

Trustpilot fremskaffer temmelig fantastiske muligheder for at gennemgå flere nuværende konsumenters tanker og på grund af dette er det klogt, at du vurderer online shoppens ratings forud for at du færdiggør din shopping med billige gulvmundstykke online.

Facebook yder desuden uden sammenligning værdifulde metoder til at få indtryk af e-forretningens kundefokus. Herinde ses nogle internet shops hvor man kan afgive en anmeldelse af deres køb, som på samme måde kan tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige gulvmundstykke online på en internet virksomhed kan de faktisk bese forhandlerens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde en tidskrævende opgave, særligt på de store byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark og Bauhaus.

Alternativet kan derfor være at se hvorvidt netbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det generelt er et bevis på at internet butikken forsvarer den officielle danske lovgivning, udover at den ofte besigtiges af specialister som er inde i lovene på området.

Derudover giver det dig chance for support, hvis du udsættes for problemstillinger som følge af din handel med gulvmundstykke. Desuden foreslåes det at man er sat ind i de grundlæggende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af gulvmundstykke online, som for eksempel den byttepolitik internet butikken garanterer.

Her er det ligeledes afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin e-mail kvittering, så man en anden gang kan eftervise sit køb af gulvmundstykke, uafhængig af om man køber hos Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus eller Davidsen.

Tina Hansen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Lars C gav 4 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Inge E gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Tina Poulsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til indkøb via nettet
1Det er efterhånden i høj grad overkommeligt for os alle at sammenligne priser online på billige gulvmundstykke på forskellige online firmaer, og med det motiv frembyder langt de fleste e-butikker fragt uden beregning. Derfor kan det alligevel vise sig rentabelt at prøve flere internet virksomheder i Danmark efter rabat og tilbud forud for at du handler, så man er sikret at få den mest betalelige pris.
2Vi anbefaler generelt at se nærmere på om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, da det generelt er et fingerpeg om at webshoppen respekterer de officielle danske regler, tillige med at internet forhandleren regelmæssigt revideres af fagfolk som behersker vilkårene på området. Inden nogen shopper billige gulvmundstykke på en butik på nettet bør man altid overveje deres vilkår.
3Inden nogen bestiller billige gulvmundstykke i en online forretning kan de utvivlsomt tage stilling til shoppens betingelser, det er dog mange gange ikke videre interessant. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at man er sat ind i de fundamentale vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige gulvmundstykke online, som for eksempel den ombytningsret forretningen kører med.
4En hel del internet shops byder på fragt uden gebyr på gulvmundstykke, men for det meste er det under forudsætning af at man køber for et fastslået beløb. Ellers kan du snuppe den mest letkøbte form for fragt, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til et afhentningssted. Metoden bliver desværre til gengæld ultra gnidningsløs. Den billigste fragttype er unægtelig at du selv henter pakken.
5Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en bestemmelse, som sikrer køber imod uoprigtige internet outlets. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at betale prisen over tid.
6Trustpilot tilbyder dig faktisk fortræffelige muligheder for at tolke adskillige øvrige kunders synspunkter og derfor slår vi et slag for, at du eftergår netshoppens omtaler forud for at du bestiller billige gulvmundstykke online. Facebook resulterer i tillige en række hæderlige muligheder for at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
7En masse online shops tildeler til alt held et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til gulvmundstykke. Den mest almindelige er lige nu at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine varer når du har tid. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig simpel, og desuden tilmed den billigste leveringsmanér.
8Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være super vigtig såfremt man har behov for produkterne fluks, så med det formål er det forholdsvis afgørende at du gransker leveringstiden ved gulvmundstykke. Størstedelen af internet handler præsterer billig 1 dags fragt på massevis af produkter, der dog tager udgangspunkt i at ordren laves inden et nøjagtigt klokkeslæt.
9Den prisbilligste fragttype vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, som jo er betinget af at du lever nærved online shoppens lager. Den fragtmulighed er vældig vigtig i tilfælde af at du har brug for gulvmundstykke inden for få dage. Alternativt så garanterer nogle få online outlets fragt uden betaling, men undertiden er det så nødvendigt at der aftages for en fastsat pris.