Bygpris.dk

Gulvsliber til beton

EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige gulvsliber til beton fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på billige priser, og nogle vil have faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor læse byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeprojekter forbundet med en verden af spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder tips og tricks til valg af gulvsliber til beton.
Såfremt du står og skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggekæder.
Nogle byggecentre tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden bare gulvsliber til beton.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i store dele af landet, og hermed har kunderne tilbuddet om at handle online og hente produkterne på egen hånd. Derfor har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt endda have varerne nu og her.
De velkendte byggecentre udbyder varer fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du bestille fra et bredt udvalg af gulvsliber til beton online.
De store byggekæder er populære og velkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Pga. dette vil du modtage ekstra erfaren assistance fra folk med ekspertviden i netop gulvsliber til beton.
Størstedelen af niche webshops er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en billig pris.
Størsteparten af niche netbutikker er mindre firmaer, som oftest har danske ejere, måske sågar lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber gulvsliber til beton online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
gulvsliber til beton jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 kollegaer i de 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

gulvsliber til beton bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

gulvsliber til beton harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gulvsliber til beton silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du burde købe assistance fra en fagmand til områder af det. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagperson er det normalt at tage imod tilbud fra diverse håndværkere.
2Det kan være en god idé at indhente assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til store byggerier. Enkelte ombygninger bør udføres af flere personer. Desuden vil det blive mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
3Forberedelse vil altid være kilden til et godt forløb med dit arbejde. Du skal udarbejde en klar agenda, der beskriver hvilke gøremål der laves på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være skarp når du nedskriver din strategi.
4Nogle gange kan man hente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes ifald byggeriet er positivt for miljøet. At få tilskud forudsætter altså at renoveringen forbedrer planeten.
5Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Af den grund kan du løbende holde øje med vejrprognosen i tiden op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Der ligger en hel del vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube kan hjælpe med meget nyttig oplysning, i særlig grad forudsat at du bruger den engelske version.
7Det er essentielt at nedskrive en budgetoversigt for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan være forstandigt at beskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør tjekke den billigste pris på dem enkeltvis.
8Længe før du indleder byggeprojektet kan det blive vildt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype kan der være begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Der kommer altid uforudsete problematikker når det kommer til omfangsrige projekter, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at der afsættes en god portion plads i tidsplanen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
10Du bør nødig glemme dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder sikkerhedssko som beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
11Man må for alt i verden ikke gå ned på grej. Typisk kan det være smart at du har grejet tilgængeligt inden du påbegynder byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i budgettet.
12Potentielt kan det vise sig af stor betydning at du har de relevante byggematerialer klar til brug i god tid før du går til værks med håndværket. Du kan nedskrive en hurtig oversigt hvor der bør fremgå alt hvad som er nødvendige, og som det næste granske punkterne, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er temmelig godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig overlegent. Scoren er baseret på 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er bedst?

En række online varehuse udlover i øjeblikket en lang række forskellige billige fragtmuligheder til gulvsliber til beton. En sikker vinder er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig usædvanlig praktisk, samt desuden endvidere den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kan ligeledes prøve at få ordren sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er desværre en sjat mere bekostelig, men lige så vel ultra overkommelig ift. gulvsliber til beton online. Den mindst kostelige slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, hvilket dog beroer på at du er i kort afstand af e-forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på gulvsliber til beton er jo super afgørende i tilfælde af at man skal bruge produkterne om kort tid, og med det formål er det faktisk vigtigt at man efterser den anslåede leveringsdato for gulvsliber til beton. Adskillige byggecentre – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig dag-til-dag levering på deres favorit varenumre online, men som ikke desto mindre stiller krav om at bestillingen laves tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at de lageransatte drager hjemad.

En række online firmaer tilbyder levering uden betaling på gulvsliber til beton online, men i reglen er det forudsat at du handler for et præcist beløb. I øvrigt bør du snuppe den mindst kostelige fragtform, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De store kæder frembyder klik-og-hent hvor du køber billig gulvsliber til beton hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på gulvsliber til beton i disse byer:

Roskilde, Nærum, Tilst, Skive, Hedensted, Køge, Nakskov, Rudersdal, Brabrand, Kolding, Nykøbing Falster, Valby, Farum, Virum, Randers, Middelfart, Rønne, Rødovre, Aalborg, Stenløse, Silkeborg, Frederiksberg, Horsens, Albertslund, Hørsholm, Næstved, Greve, Gladsaxe, Værløse, Hvidovre, Hobro, Frederikssund, Slagelse, Hillerød, Hjørring, Tårnby, Struer, Korsør, Kokkedal, Lillerød, Nyborg, Jyllinge, Aarhus, Højbjerg, Vordingborg, Taastrup, Ringsted, Gentofte, Kalundborg, Ikast, Vejle, Holstebro, Thisted, Brøndby, Vallensbæk, Birkerød, Aabenraa, Vanløse, Nørresundby, Esbjerg, Odder, Brønderslev, Søborg, Allerød, Ishøj, Charlottenlund, Fredericia, Haslev, Holbæk, Varde, Brønshøj, Lyngby, Frederikshavn, Grenaa, Ølstykke, Risskov, Frederiksværk, Hedehusene, Skanderborg, Herlev, Åbyhøj, Dragør, Viborg, Sønderborg, Lystrup, Ballerup, Glostrup, Odense, Solrød Strand, Herning, Haderslev, København, Helsingør, og Svendborg, .

Click-and-collect af gulvsliber til beton er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Når man ser på data bliver det klart, at netshoppere som regel kigger efter fx gulvsliber til beton priser og gulvsliber til beton tilbud. Derudover ser vi mange gange netshoppere søge eksempelvis billig gulvsliber til beton, gulvsliber til beton online samt køb gulvsliber til beton, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Stark.

Få rabat på gulvsliber til beton

Det er i dag ret så enkelt for forbrugerne at sammenholde priser på billige gulvsliber til beton online hos flere shops på nettet, og derfor har flertallet af firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at trykke priserne på gulvsliber til beton kolossalt, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Dog kan det trods alt være udbytterigt at undersøge flere e-butikker efter rabatter og tilbud på gulvsliber til beton online inden du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og XL-Byg.

Du må dog være årvågen med, at når en online webshop afsætter billige gulvsliber til beton online for en salgspris der kan ses som umådelig fordelagtig, så kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte online butik. Handler med kort er dog inkluderet i et lovbud, hvilket skærmer køber imod falske netshops.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere pengene til gulvsliber til beton over en periode. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggekæder som fx 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når man kigger i data er det klart, at mennesker ofte søger efter fx gulvsliber til beton online og gulvsliber til beton tilbud. Foruden dette oplever man typisk online shoppere søge eksempelvis køb gulvsliber til beton, billig gulvsliber til beton og gulvsliber til beton priser.

Tjek nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot leverer faktisk fine chancer for at blive klogere på en hel del nuværende kunders synspunkter og herved tilråder vi, at du besigtiger webbutikkens ratings før du køber billige gulvsliber til beton online.

Facebook frembyder derudover fuldt ud troværdige genveje til at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed. Herinde ses en række internet foretagender som giver kunderne mulighed for at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, som desuden burde bruges til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden folk bestiller billige gulvsliber til beton online i en netbutik bør de faktisk gennemgå butikkens forretningsaftale, det er dog i reglen ikke særlig interessant, især med de gængse byggecentre som Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et andet forslag kan derfor være at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærke godkendt, fordi det almindeligvis er et bevis på at internet forhandleren tilslutter sig den officielle danske lovgivning, udover at online forhandleren nu og da kontrolleres af eksperter der er meget bekendte med reglerne på området.

Desuden får du anledning til support, ifald du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af gulvsliber til beton. Ligeså tilrådes det at du er oppe på mærkerne omkring de mest vitale forhold der indvirker på bestillingen af gulvsliber til beton online, som fx hvilken ombytningspolitik shoppen kører med.

På grund af dette er det ydermere relevant, at man stadigvæk beholder sin kvittering, så man i fremtiden kan bevidne købet af gulvsliber til beton, ligegyldig om man har bestilt ved Jem og Fix, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen eller XL-Byg.

Søren D gav 5 stjerner

God til prisen

Per Mortensen gav 4 stjerner

Det var godt !

Inge Jørgensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Per gav 5 stjerner

Hurtig levering

9 tips til når du køber online
1Trustpilot præsterer immervæk ønskværdige genveje til at blive klogere på mange øvrige konsumenters erfaringer og af den grund er det smart, at du kigger på internet forhandlerens kritik forinden du bestiller billige gulvsliber til beton online. Facebook fremskaffer ligeledes absolut pæne metoder til at få en idé om webshoppens pålidelighed.
2Det er jo særdeles let for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige gulvsliber til beton hos forskellige e-shops, og ergo frembyder en lang række webshops portofri levering. Derfor kan det imidlertid være fordelagtigt at checke flere netshops efter rabat og tilbud inden du shopper, så man er garanteret at modtage den mest attraktive pris.
3Nogle e-firmaer tilbyder fragtfri levering på gulvsliber til beton, men tit påkræves det at der erhverves for et præcist beløb. Som alternativ skulle du gribe den mest billige fragtmulighed, der tit er at få dem til at køre din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig en gang i mellem samtidig særdeles ligetil. Den billigste leveringsmodel vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren.
4Vi slår generelt et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omsluttet af en regel, der garanterer kunden overfor snydagtige e-shops. Alternativt kan du overveje et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage regningen over en længere periode.
5Vi anbefaler generelt at undersøge om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en indikation om at internet butikken forsvarer de danske retningslinjer, og at shoppen nu og da evalueres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Før nogen shopper billige gulvsliber til beton i en butik på nettet burde de reelt have øje for virksomhedens forretningsbetingelser.
6En række internet outlets giver nu om dage en række forskellige billige muligheder for levering til gulvsliber til beton. Den mest populære er efterhånden pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din bestilling når du har lyst. Fragtmetoden er jo meget fleksibel, samt endda ligeledes den billigste leveringsmanér.
7Leveringshastigheden kan vise sig at være meget afgørende ifald du absolut skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, så herved er det fuldkommen på sin plads at man checker den forventede leveringsdato ved gulvsliber til beton. Mange online webshops frembyder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men vær vagtsom da det er betinget af at bestillingen indsendes forud for et fastslået tidspunkt.
8Den billigste fragtform er uden tvivl selv at hente varerne, som jo kræver at du har bopæl i kort afstand af e-handlens hjemsted. Den fragtmulighed er super relevant når man har brug for gulvsliber til beton omgående. Alternativt så garanterer nogle forretninger på nettet fragt uden betaling, men tit forudsætter det at man handler for en konkret pris.
9Før nogen bestiller billige gulvsliber til beton i en online shop kunne de altid bese netshoppens vilkår, men det er mange gange ikke særlig morsomt. Tilsvarende er det en hjælp at kunden er på vagt for de grundlæggende betingelser i forbindelse med bestillingen af billige gulvsliber til beton online, f.eks. den returpolitik hjemmesiden anvender.