Bygpris.dk

Gulvsliber til betongulv

Holzmann Gulvsliber PSM2
9.142 kr.
Læs mere
Holzmann Gulvsliber PSM3
10.800 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2600 - 400 V
34.716 kr.
Læs mere
Bernardo Gulvsliber PSM 2000 - 400 V
33.854 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 235.1
10.776 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber til kanter PG280
23.744 kr.
Læs mere
EIBENSTOCK beton-gulvsliber EBS 180 F
8.998 kr.
Læs mere
Husqvarna gulvsliber PG450
29.995 kr.
Læs mere

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige gulvsliber til betongulv fra byggecenter til byggecenter. En del giver billige priser, imens øvrige har faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende byggeshoppens betingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt udvalg, imens andre er specialiserede i en enkelt varetype. Du bør vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, udover blot gulvsliber til betongulv.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes information omkring gulvsliber til betongulv.
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se positivt på.
De store byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, med det formål at du så kan handle fra et stort sortiment af gulvsliber til betongulv online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har folk mulighed for at købe online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Dermed har du valget om at undgå leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige nichefokuserede netbutikker producerer selv produkterne der sælges fra større webshops. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få en billigere pris.
Alverdens online nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre varer. Derfor vil du få en høj grad af god sparring fra personale som er specialister i netop gulvsliber til betongulv.
Størstedelen af webshops i små nicher er mindre virksomheder, der typisk har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler gulvsliber til betongulv online på deres side.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gulvsliber til betongulv harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gulvsliber til betongulv bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omtrent 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

gulvsliber til betongulv silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

gulvsliber til betongulv jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 varehuse. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er nu arbejdsplads for over 1.000 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde se bort fra din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på potentielle skader. Det er fornuftigt at have styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt når du ikke køber hjælp fra en ekspert.
2Forinden du opstarter dit byggeprojekt må det være vildt fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
3Det kan blive afgørende at du har de presserende materialer klar til brug på forhånd inden du påbegynder byggeprocessen. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres det der bliver brug for, og efterfølgende granske punkterne, således at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
4Man må aldrig mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have udstyret til disposition idet du iværksætter byggeriet. Det er i øvrigt fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
5Måske du burde vurdere hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde investere i assistance fra en fagperson til noget af arbejdet. Når du ønsker assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at modtage en pris fra forskellige selskaber.
6Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige udfordringer når det gælder avancerede projekter, og af den grund viser det sig af stor betydning at der er afsat god plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
7Det kan være nyttigt at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, ikke mindst ift. store projekter. Krævende ombygninger behøver flere personer. Desuden bør det blive hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
8Godt forarbejde er nøglen til succes med byggeriet. Du bør overveje at forfatte en effektiv strategi, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Vær realistisk når du sammensætter din agenda.
9Nogle gange kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt byggeriet gør en forskel for miljøet. Tilskudet forudsætter med andre ord at projektet har en positiv indvirkning på miljøet.
10Det kan vise sig at være afgørende at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være forstandigt at beskrive samtlige udgiftsposter, og herefter tjekke prisen på dem slavisk.
11Ved projekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Af den grund skal du tit lægge mærke til udsigten ift. vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke mod forventning begynder at regne når du netop er ved at færdiggøre dit komplicerede projekt.
12Du kan finde endeløse vejledninger og videoer på nettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver ekstremt meget anvendelig oplysning, i særlig grad ifald man bruger den engelske version.
De højest ratede byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er rigtig betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er kolossalt betryggende. Scoren er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er enormt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En hel del e-butikker tilbyder heldigvis en række forskellige billige leveringsmetoder til gulvsliber til betongulv. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente produkterne lige når det passer dig. Den er nemlig særligt problemfri, og typisk desuden den billigste leveringsudgave.

Du kunne på samme måde forsøge at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig almindeligvis en sjat mere omkostningsfuld, men endda ualmindeligt ukompliceret ift. gulvsliber til betongulv online. Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du opholder dig i kort afstand af internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på gulvsliber til betongulv kan i nogle tilfælde være virkelig væsentlig ifald vi har brug for din ordre fluks, så i det øjemed er det relativt aktuelt at vi undersøger den anslåede leveringsdato på gulvsliber til betongulv. Størstedelen af e-forretninger – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en lang række produkter online, men vær på vagt da det stiller krav om at bestillingen realiseres før et aftalt klokkeslæt, så de kan nå at få pakken ordnet forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet tilbyder portofri fragt på gulvsliber til betongulv online, men i mange tilfælde kun ifald man aftager for et fastslået beløb. Som alternativ må man snuppe den mest prisbevidste leveringsmulighed, hvilket gerne er at få kørt dine produkter til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkeder tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig gulvsliber til betongulv online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma. Byggekæderne udlover fx click-and-collect på gulvsliber til betongulv i disse byer:

Skive, Virum, Kalundborg, Haderslev, Kolding, Værløse, København, Sønderborg, Birkerød, Greve, Korsør, Holbæk, Ikast, Hjørring, Roskilde, Horsens, Vallensbæk, Hedehusene, Fredericia, Kokkedal, Hobro, Ballerup, Solrød Strand, Brabrand, Farum, Ringsted, Skanderborg, Svendborg, Aarhus, Ishøj, Nørresundby, Thisted, Hedensted, Risskov, Vanløse, Stenløse, Ølstykke, Næstved, Gladsaxe, Taastrup, Glostrup, Odder, Brønderslev, Randers, Lyngby, Frederiksberg, Tårnby, Grenaa, Silkeborg, Viborg, Nakskov, Vordingborg, Højbjerg, Odense, Aabenraa, Brønshøj, Herlev, Struer, Haslev, Holstebro, Rudersdal, Gentofte, Charlottenlund, Allerød, Lillerød, Nærum, Søborg, Middelfart, Lystrup, Hørsholm, Åbyhøj, Frederikssund, Helsingør, Vejle, Nykøbing Falster, Herning, Albertslund, Nyborg, Tilst, Frederikshavn, Varde, Aalborg, Frederiksværk, Rønne, Jyllinge, Brøndby, Hvidovre, Køge, Rødovre, Slagelse, Dragør, Esbjerg, Hillerød, og Valby, .

Klik-og-hent for gulvsliber til betongulv er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Sydsjælland).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis gulvsliber til betongulv online og køb gulvsliber til betongulv. Foruden dette oplever man typisk netshoppere lede efter for eksempel billig gulvsliber til betongulv, gulvsliber til betongulv priser samt gulvsliber til betongulv tilbud, plus de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

Gode priser på gulvsliber til betongulv

Det er i dag virkelig smertefrit for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige gulvsliber til betongulv online i blandt diverse internet foretagender, og på grund af dette har utallige firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at reducere udsalgspriserne på gulvsliber til betongulv betragteligt, og endda frembyde levering uden beregning.

Det kan dog stadigvæk blive lønnende at prøve nogle e-butikker efter rabatter og tilbud på gulvsliber til betongulv online inden du placerer ordren, således at man er tryg ved at modtage den mest billige pris. Se ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Bauhaus.

Man skal lige meget hvad være omhyggelig med, at såfremt en online butik sælger billige gulvsliber til betongulv online til en tilbudspris som kan virke grænseløst billig, så er det ofte være en varsel om en snydagtig internet butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre indbefattet af et reglement, der redder køber overfor falske online varehuse.

Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil honorere beløbet til gulvsliber til betongulv over en periode. Dette fås ofte hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på data står det klart, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet billig gulvsliber til betongulv og gulvsliber til betongulv online. Foruden dette oplever vi mange gange mennesker lede efter bl.a. gulvsliber til betongulv priser, køb gulvsliber til betongulv og gulvsliber til betongulv tilbud.

Se nærmere på folks meninger

Trustpilot resulterer i ret habile muligheder for at bese mange aktuelle køberes vurderinger og derved er det fornuftigt, at du gennemsøger internet butikkens kritik inden du handler billige gulvsliber til betongulv online.

Facebook indebærer lignende stort set gode løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens troværdighed. Tilmed møder vi en del internet handler hvor kunder kan offentliggøre en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Forinden nogen køber billige gulvsliber til betongulv online hos en netshop behøver de ideelt set sætte sig ind i dens handelsaftale, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave, specielt ved de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og 10-4.

Alternativet kan derfor være at kigge om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en antydning af at e-shoppen opretholder de officielle regler, foruden at e-butikken undertiden efterses af specialister der har indsigt i bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, når du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på gulvsliber til betongulv. Desuden er det smart at man er påpasselig med de elementære retningslinjer der er gældende for bestillingen af gulvsliber til betongulv online, som fx den byttepolitik virksomheden tilsikrer.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man til enhver tid bibeholder sin kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af gulvsliber til betongulv, uafhængig af om man shopper hos Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan eller Stark.

Peter gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Thomas V gav 4 stjerner

God til prisen

Erik gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Birthe Larsen gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til online indkøb
1Den mest prisbevidste metode til levering er unægtelig at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du bor i nærheden af online firmaets hjemsted. Den leveringstype er naturligvis særdeles bestemmende ifald man absolut skal bruge gulvsliber til betongulv straks. Alternativt så garanterer enkelte webbutikker fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde afkræver det at du bestiller for en bestemt sum.
2Leveringshastigheden er naturligvis temmelig relevant hvis man har behov for produkterne om kort tid, så derfor er det selvsagt væsentligt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved gulvsliber til betongulv. Temmelig mange internet firmaer garanterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, men husk at det nødvendiggør at bestillingen fuldbyrdes inden et fast tidspunkt.
3Før nogen bestiller billige gulvsliber til betongulv på en internet butik kan man altid gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsaftale, dog er det bare ikke super interessant. Tilmed er det godt at kunden er klar over de vigtigste retningslinjer der indvirker på købet af billige gulvsliber til betongulv online, som eksempelvis hvilken returret online butikken garanterer.
4Det er i dag i høj grad enkelt for forbrugerne at tjekke tilbud online på billige gulvsliber til betongulv på flere webshops, og på grund af dette præsterer de fleste e-butikker gratis fragt. Men det kan imidlertid vise sig profitabelt at granske forskellige internet firmaer efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, således at man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris.
5Adskillige e-forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt flere billige metoder til levering til gulvsliber til betongulv. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, og så henter du bare ordren når du har tid. Fragtformen er nemlig yderst problemfri, og tit også den prisbilligste metode til levering.
6Generelt slår vi et slag for at granske om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er en erklæring om at netbutikken imødekommer de danske regler, samt at online forretningen fra tid til anden undersøges af specialister der behersker vilkårene. Inden nogen handler billige gulvsliber til betongulv hos en forretning på nettet kan de faktisk se på netshoppens handelsvilkår.
7Flere e-firmaer lover gebyrfri levering på gulvsliber til betongulv, men tit påkræves det at der købes for et bestemt beløb. Alternativt burde du vælge den mest prisbevidste leveringsudgave, hvilket gerne vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem samtidig vældig fremkommelig. Den mindst kostelige metode til levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
8Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en retningslinje, hvilket redder dig imod uærlige e-forhandlere. Som et alternativ kunne du overveje en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil honorere regningen over en længere periode.
9Trustpilot byder på i højeste grad nyttige chancer for at bese en længere række forhenværende forbrugeres iagttagelser og derfor slår vi et slag for, at du udforsker webbutikkens vurderinger før du handler billige gulvsliber til betongulv online. Facebook bringer dig ydermere ganske anstændige løsninger til at få indtryk af online forretningens pålidelighed.